mmhdu

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

jag gav upp för längesen


tjoho

packar och grejar lite just nu. men tyvärr har huvudvärk infunnit sig, hoppas på gud att den släpper snart! nu sitter jag bara och funderar på hur fan jag ska ha mitt hår ikväll?! men det ordnar sig nog.

och frånochmed 2009 ska jag tamejfan ta mig i kragen vad det gäller ganska mkt. jag ska ta mitt jävla körkort, jobba arslet av mig, sluta dricka så förbannat mycket, sluta gräva ner mig, sluta röka, hitta en ordentlig karl med pengar i plånboken och börja träna igen. och nej det här är inga nyårslöften, det är bara saker jag verkligen borde göra.

2008 har varit ett bra år på många sätt, men samtidigt ett väldigt jobbig år i många lägen. men jag ska absolut inte klaga, för jag har haft riktigt roligt för det mesta. och jag får väl lov att säga att stundenten var den största framgången detta år!



så GOTT NYTT ÅR på er!

jag är på

jag är skitpepp inför morgondagen. en liten roadtrip till sthlm med Kackan&Millan, Millan och jag har ju turen att börja förtära alkoholen redan på resan ner, men kacka får minsann vänta, mohaha. vi ska låna kackas syrras lägenhet, för att tillaga middag, göra oss skitsnygga, och bli redo att gunga in 2009 med storm. det blir utgång nånstans, vart vet vi inte än och förhoppningsvis kommer vi också ta oss hem till den lägenheten sådär mot gryningen, men vet ju aldrig vad som händer när vi är i farten, så att säga.

nu är jag mest jättetrött, jobbig dag på jobbet, så jag funderar på lite film i sängen och sussa sig lite. jo men så får det bli.

Kraaaaaam på er!


081228

jaha nu satt man här igen. haft en toppenhelg som vanligt. nu är jag skitglad iaf, nyårsafton är uppstyrt. jag, camilla och karin drar oss till sthlm. vi ska låna karins systers lägenhet, laga lite middag och så, sen dra oss ut på sthlms gator och se vad stan har att bjuda på. så imorn blir det shopping i västerås med lillemor&camilla, det ska bli mys.



ska kila på just married nu. tjohej!


Livet är bra underbart ibland

min helg

min julafton var helt okej, trots att julstämningen aldrig riktigt infann sig. men vi fick en vit jul och det är jag glad för. jag fick bra julklappar, så jag är riktigt nöjd! men jag missade tyvärr Kalle, och jag missade tomten. däremot gjorde jag en god gärning, jag jobbade och hjälpte människor som behövde mig. Lillebror fick Guitar hero- world tour, och hela julaftonskväll spelade vi det där, faaaan vad kul det är!

juldagen var det jobb igen, ganska så jättesegt. sen blev det stressing för att bege sig till förferka och utgång. hade trevligt som vanligt, men jag har ju haft roligare om man säger så.

annandagen; äntligen var det min tur att vara ledig, det var dags för mig att fira lite jul. så släkt kom hit och vi käkade middag och drack lite. jättetrevligt, jag träffar dom inte så ofta nuförtiden. sen blev det spontanutgång på gm, väldigt lite folk, men jag dansade och hade trevligt ändå.

nu ska jag snart iväg till jobbet, så nu ska jag göra mig iordning, pusshej!


hoho

Nu sitter jag här igen, så här mkt har jag inte setat vid datorn på riktigt länge. jag dricker lite och har det bra. pratade med lillmoster för ett tag sedan, det kändes bra. jag vet att du brukar läsa här, så jag vill passa på att skriva att jag är väldigt tacksam att du finns där för mig, och att du bryr dig såsom du gör. du är väldigt betydelsefull för mig! du vet kanske också att jag har sett upp till dig sen jag var liten och att jag jämt ville umgås och sova hos dig. nej nu ska jag fortsätta dona lite, pusssshej!

Whiskey lullaby

inte ens inslagning av julklappar ger mig någon julstämning, vart fan har den tagit vägen?! nu har jag iaf städat lite, snart ska vi käka lite skinkmacka och sådär. nu undrar jag om det händer nå skojsigt ikväll? lite drickning kanske? uppesittarkväll och mys?

aja den här låten är iaf en av de bästa som finns!


Brad Paisley- Whiskey lullaby

Avskaffa julen!

jag hatar julen, den är ful&äcklig. allt blir ju förfan fel hela jävla tiden! cpjul



min julstämning ligger på minus

Jag har inte tid att skriva nå här har jag kommit på, nu är det full fart, jobbajobbajobba och köpa julklappar. men jag har haft en skittrevlig helg iaf, och det är jag nöjd med! i fredags var det först begravning för gammelmorfar, det var verkligen jättefint och må han vila frid <3 på kvällen blev det party som vanligt, robyn fyllde nämligen 20 barre! hade skitroligt må jag säga! senare hände det märkliga saker... det gjorde ont, det värkte i hela mig, en dröm gick i uppfyllelse, jag blev ledsen, jag blev glad, jag grät, mycket känslor på samma gång... det spelar ingen roll vad andra säger, och hur det än ligger till så saknar jag dig något enormt. du var min bästa vän. hur som haver, blev det jobb och fest på lördagen, utgång på gm och lyssna på cleanstream, lyckad kväll även denna.

måste typ sova nu, ska jobba imorn och hela julen... jag blir inte så ledsen för det, för min julstämning ligger verkligen på minus. jag tycker tom att julgranen är ful, och att de flesta julsaker ser gräsliga ut. skitmysko, jag brukar ju tycka att julen är mysig?!



skit på er, pusshej!



mitt år

2008 börjar gå mot sitt slut här är en sammanfattning genom ditt 2008!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? tog stundenten
2. Höll du några av dina nyårslöften? nej, tror inte att jag hade nå heller
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Sofia&Patrik fick Saga
4. Dog någon som stod dig nära? gammelmorfar, men han var inte så jättenära
5.Vilka länder besökte du? Belgien & England
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? utomlandsresor!! mera pengar och en puss i påsk
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 3 juni, 1 maj, 25-29 juni
8. Vad var din största framgång 2008? måste väl säga studenten, klippte mig och skaffade jobb
9. Största misstaget? att jag flyttade tillbaka till fagersta igen.. nejdå, det har vart en jävla massa misstag tyvärr.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? det har vart rätt mkt smågrejer, men typ megahögt blodtryck, sen fick jag framtänderna utslagna.
11. Bästa köpet? min mysse&mina glajjer. haha, jag vetinte
12. Vad spenderade du mest pengar på? alkohol, mat, migsjälv
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? brysselresan, londonresan och alla äventyr med johanna
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? takida - curly sue, martin stenmark- sjumilakliv, greaselåtarna, m.fl.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?  hmm, både och. varit gladare på många sätt, men det har hänt så mkt under året som gjort mig så grymt ledsen.
16. Vad önskar du att du gjort mer? njutit av tiden i strängnäs lite mer, varit mer tacksam för allt, visat mer kärlek till familj och vänner som faktiskt har stöttat mig något enormt under året.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? grävt ner mig så djupt
18. Hur tillbringar du julen? jag ska jobba
19. Blev du kär i år?  nej
20. Favoritprogram på TV? greys anatomy, boston tea party
21. Bästa boken du läste i år? EGOgirl- Carolina Gynning och Bakom stängda dörrar- Kristina Hansen
22. Största musikaliska upptäckten? William Bellström
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? ja, det fick jag, min parishiltonklocka <3
25. Något du önskade dig men inte fick? ett badkar
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? släkten firade mig, på kvällen spelade jag spel, drack och tjoade med min dåvarande pojkvän, linis&samuel, det var skitmys!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ett par saker hade ju inte behövt inträffat...
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? hursomhelst, varsomhelst.
29. Vad fick dig att må bra? vänner, familj och strängnäs
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ja, jag hänger ju en hel del med Ashton Kutcher, så vad ska man säga? jag skulle kunna uttrycka det så här: vi älskar varandra helt enkelt<3
31. Vem saknade du? familjen, vänner, han.. och Ashton såklart ;)
32. De bästa nya människorna du träffade? oj, typ Marcus, Malin, och alla strängnäsfolk jag träffade under 2008 <3


The Hives & Cyndi Lauper In a Christmas Duel



Den här låten gillar jag! ahh, det gör jag

Tjohej!

Idag är jag på riktigt braigt humör. Ska snart ta mig till jobbet, och fan vad kul det är att jobba har jag kommit på. jag trivs skitbra med mina arbetskamrater och de flesta tanter&gubbar är skitgulliga.

jag har börjat stressa upp mig inför jul nu, det är ju för fan redan nästa vecka! dessutom har jag sex julklappar som inte är inhandlade ännu. och jag vetinte riktigt vad jag ska köpa heller.. och jag har väl inte överdrivet med pengar på kontot.. men det blir nog skitbra, ska jobba under julen, så det blir inget ordentligt julfirande för min del. men jag ska inte vara bitter för det.

imorn ska jag klippa&färga håret, det ska bli spännande. jag ska be min frisör färga och klippa det hur hon vill, jag har så jävla svårt att bestämma mig, så det blir bäst om jag gör så, hoppas jag iaf.


nej, nu tickar klockan iväg, PUSSHEJ!




you know i could use somebody

Jag kommer inte på nå intressant att skriva, så jag lägger upp en låt ni kan lyssna på istället.
PUSSHEJ!


Grattis Sofia!

jaha, nu var det söndag igen. fredagen blev lyckad, julbord i köping, sen blev det utgång i fagersta när vi kom hem. finfint. jag mådde dock inte så bra på lördagen, men det var bara bita ihop. vi skulle nämligen fira sofia som fyller 18 år idag! grattis stumpan. hade sjukt roligt igår faktiskt, förfest hemma hos sofia&patrik med massa gamla godingar. sen blev det utgång på götis. verkligen en trevlig kväll, även fast det hände en del konstiga grejer under kvällen.

snart blir det promenad till fia en sväng, sen blir det mys framför tvn med lite chirre&dip tror jag minsann!

PUSS

i'm not gonna write you a lovesong

Ska snart iväg till jobbet, jag börjar kl 14. men nu sitter jag och poppar musik och spelar tetris, haha. nu har jag vart ledig i tre dagar, så det ska bli roligt att jobba lite igen! jag är så jävla glad att alla tjejer är hemma och att vi kan umgås allihop igen, för det var ett tag sen, men det var hur mys somhelst igår! jag blir superglad bara av att ha er bredvid mig i soffan<3

nej, nu ska jag göra mig iordning. PUSSHEJ!



it's gonna hurt when it heals too

Carry you home

Ledig idag igen?! yesbox. börjar bli riktigt rastlös faktiskt. Men vi är ju ett gäng som inte har så mycket för oss nuförtiden, så vi slog oss ihop hemma hos behrens igår. det var väldans trevligt och många skratt blev det. Så hädanefter är det häng varje tisdag framöver som gäller...

Nyårsafton!? jag vill inte sitta i den här stan och tråka.. jag vill bort! det är snack om sälen, åre eller vart vi nu hamnar, men iväg ska vi iaf! men ja, som det verkar just nu så blir det sälen eller åre, så nu måste vi bara bestämma oss!!!



PUSSHEJ! 

i will survive

jaha helgen är över och det är redan tisdag eftermiddag. jag har iaf haft en toppenhelg, trots att jag har jobbat hela helgen. och nästa helg ska jag vara ledig, då vankas det julbord i köping, det blir skitnajs. 

i söndags när jag var på väg hem från jobbet, fick jag ett sms av lisette: du måste gå förbi hemma hos mig innan du går hem, det är skitviktigt. jag blev såklart livrädd. jag frågade henne om hon inte kunde ringa istället. Nej, vi måste ta det öga mot öga. Okej, tänkte jag, vem har dött?! hela vägen hem till henne gick jag och tänkte på vad som hade kunnat hänt. ja, jag var verkligen livrädd. med klumpen i magen mötte jag lisette och malin utanför lisette. sen såg jag en liten filur kika fram bakom husknuten, där stod min efterlängtade CAMILLA! hon ville bara överraska mig, och hon fick nog ingen rolig reaktion, jag blev mest lättad, och frågade vadfan gör du hemma redan? hah, förlåt camilla, jag blev superglad och jag har längtat efter dig som en idiot. tack för att du kom hem lite tidigare <3  

nej, laga lite mat kanske?

PUSSY!

Nu är det dags igen...

Just nu sitter jag hemma hos Lisette, vi väntar på att partyfolket ska komma hit, så vi kan börja parta ordenligt. ikväll blir det massa singstar och stoj! vi satt här igår, jag, malin och lisette, och sjöng för oss själva, grannarna trodde vi hade röjfest, haha. men det var bara vi som utforskade våra röster lite för högt.

tidigare idag jobbade jag, och fan vad duktigt jag är! jobbajobbajobba, det är mitt nya liv. det känns som om det är det enda jag gör nuförtiden.


PUSSHEJ!


korv

Min lillebror fyller år idag, så ni har vi haft massa folk här som precis har åkt hem. och jag har druckit så jävla mycket kaffe så jag är alldeles yr i huvudet, haha. mycket mer än så händer inte i mitt liv just nu, det är mest jobb, fest och vänner. nej, jag har fan ingenting att skriva. vet att det här har blitt jävligt tråkigt att läsa, men snart är jag igång igen, jag lovar!

vart hos tandläkaren idag iaf. det där med mina tänder går jävligt segt. när fan ska jag få nya framtänder? jag vill fixa det här nu! jag ska ju tydligen få tandställning, när, hur och om jag får betala det själv, vet jag inte. förresten, jag hoppas att du har jävligt dåligt samvete för det här nu! Du har inte ens bett om ursäkt för det du gjorde, det är sjukt. Den vi kände skulle aldrig någonsin göra så här. synd att du inte är du längre... inte för min skull, utan för dina andra vänner som du också har struntat i, som gjorde allt för dig, som verkligen älskade dig som den du var. Vem är ditt nya du? Hur kunde det hända?! aja, skitsamma, jag grubblar fortfarande. jag bryr mig fortfarande, jag vetinte hur du mår, vad du gör, eller ens hur du ser ut nuförtiden. det gör ont att säga det, men jag saknar det gamla du.....


Tjohej!





 


Oderint, dum metuant

Det är dags att gå vidare och glömma det som hänt, men det finns vissa människor som inte verkar förstå det. För jag orkar inte bli påmind och bråka längre. Det är det ni vill va? Ni vill fortsätta provocera mig, men jag kan säga en sak, jag tänker inte bråka längre. Ni får gärna fortsätta hata mig, i don't give a shit. men jag lägger ner stridsyxan nu, det har jag gjort för längesen, så varför fortsätta provocera?




määääääh

Fyfan vilket pissväder det är! det snöslaskar och jag har absolut ingen lust att gå utanför dörren idag. känns som jag har en ritkig latmaskdag... idag blir det förmodligen bullbakning med mamma, sen om vädret tillåter så vill jag ut på långpromenad.

Jag är ledig idag, och jag har kommit på att när jag väl är ledig så här, så hatar jag det! det är mycket roligare att jobba, springa omkring, tiden flyger iväg och pengarna rullar in som dom ska. nu är jag rastlös och väntar på att Våra bästa år ska börja. Vet egentligen inte varför jag kollar på det programmet, för det är så mycket jag stör mig på när jag ser det. Menmen.



PUSSHEJ!


1903-03-10, 2008-12-01

idag har gammelmorfar stilla somnat in, och kanske var det hans tur nu. gubben blev 105 år! och inte långt ifrån 106. jag kände inte honom så bra, men jag kommer ihåg alla gånger vi åkte och hälsade på honom i Norrtälje. det var liksom så speciellt att hälsa på honom, just kanske för att det inte hände så ofta. nu är jag mer ledsen för att det var ett bra tag sen jag såg honom. sist var på hans 100årskalas.. vilket vi andra kanske uppskattade mer än vad han gjorde. han förstod inte riktigt varför alla var där, varför vi var så många som ville gratulera honom. det blev för mycket för honom att ta in den dagen antar jag. men nu har han somnat in, och må han vila i frid.


Erik Norrbom, f. 1903-03-10.2008-12-01



RSS 2.0