happyface!

ja, idag är jag verkligen lycklig och glad! jag ska snart åka till västerås, gå på ikea och så. hade tänkt inhandla lite till lägenheten som snart blir min. tusen plus idag är att jag har fått tillbaka pengar på försäkringen. när den där "olyckan" när tänderna blev utslagna inträffade hade jag&jojo beställt en resa till Mallorca, den blev ju såklart inställd. resan var betald och klar, och vi trodde att vi skulle få åka, men nej. men idag iaf fick jag tillbaka pengar från den resan. så kan jag klättra uppåt i stegen igen. wohooooW!

nu ska jag fortsätta fixa mig, PUSSHEJ!

Boston tea party!

Sitter och kollar på Boston tea party, och jag älskar det! Filip&Fredik är mina idoler, helsköna människor.



Imorse ringde telefonen kl 06.50. Hej, kan du komma och jobba 7-16? javisst säger ja. var uppe rätt sent igår och dagen kändes väldigt lång. Så nu är jag rätt trött, men jag kan inte sova förrän programmet är slut. Jobba 7-14-30 imorn, sen blir det fika med tjejerna på vallonen, det är bra grejer, och dessutom kommer det löning imorn!





Jag är kvar i nåt jag lämnat, för längesen. jag drömmer om en framtid utan dig....

<3

Nu är jag hemma från eskilstuna igen. fyfan vad roligt jag hade, och det var riktigt härligt att träffa mina underbaringar igen! vi käkade mat, mös, sjöng och spelade spel, sen gick vi ut på harry's. älskar det stället. dom har så bra dansmusik och människorna i eskilstuna är underbart trevliga. jag blev ganska på pickalurven igår, men jag mådde prima imorse. men jag mådde dock inte så bra när jag skulle försöka ta ut pengar i automaten, mina pengar var nästan slut och jag hade gjort av med alldelesalldeles för mkt, men det var värt vartenda öre!


nu ska jag snart äta lite, sen är det dags för fix igen, och snart är jag redo för utgång på GM ikväll! ja, jag vet, jag dricker alldeles för mkt, men jag livet är fest?!



PUSS!


Vaknat på rätt sida!

är på toppenhumör idag! springer runt och packar och fixar, medans abba stömmar ut genom högtalarna. då kan man inte annat än att njuta av livet, haha.


Mamma Mia ur filmen

Ha en underbar dag/kväll/natt, för det ska jag!

PUSSS!


bitterfitta

fifan vad trött jag är, jag är fan trött ständigt nuförtiden. jag skyller på november, den månaden borde man ta bort, den är så jävla trist och äcklig. nu sitter jag här, trött, grinig, förbannad, arg, ledsen. ja, jag är en riktig bitterfitta. varför undrar ni? varför undrar jag också. ingen aning, det känns som jag ska sprängas ungefär. men imorn ska jag vakna på min bästa sida, för då bär det av till eskilstuna och träffa tjejerna!


nej, nu ska jag nog lägga mig innan jag skäller ut nån stackare, haha,




PUSS!


määäääääh

jag är helt körd, min hjärna fungerar verkligen inte som den ska. allt är upp&ner och jag fattar ingenting, har aldrig vart så här vimsig någonsin. ett riktigt määähmoment.


reunion

åh, vilken härlig arbetsdag jag har haft idag! ellerinte. jag har vart helt trött, vimsig och fått jobbat delad tur, inte kul. och som gräddet på moset, så gick min rygg sönder, eller det är iaf så det känns.

men jag är iaf superglad, för ihelgen är det bestämt att vi ska ha en familjen kyrkbrink reunion! lite tråkigt att inte alla av oss kan vara med bara... men fyfan vad jag ser framemot att träffa er. jag förstår inte hur jag har klarat mig?! att gå från att bo med två av dom, och umgås varje dag med resterande medlemmar, till att endast träffa en av dem alldeles för sällan och dom andra har jag träffat en gång eller ingen alls, sedan den 5 juni... sjukt.


nej, nu ska jag gosa ner mig i sängen.



PUSS!

Familjen Kyrkbrink!

Nu är det dags för oss att träffas, för jag saknar er alla så det gör ont. Så vad tycker ni? Stockholm eller Eskilstuna i helgen!? super till lite, dansar lite till Grease och tar en Kyrkbrinksnight!


Jag saknar er! <3

seg dag.

Är väldigt seg idag, jag har knappt lyft ett finger på hela dagen. Men jag ska inte klaga, jag har tjatat om ledighet och vad är inte ledighet om det här?

Hade skitskoj igår, det blev förfest hos Lina, med massa sötnötar, vi spelade Buzz och hade jättetrevligt. Sen bar det av till GM för lite mingel och dans. Lyckad kväll. Och imorse kom Liz och väckte mig och M, förstår inte hur den kvinnan kan vara så jävla pigg dagen efter?! hon hoppade lite i sängen och var skitglad. det blev lite pizza tillsammans med domn och efter det har jag bara degat hela dagen.

PUSS!


härlig morgon

aaah vad härligt det känns att vara ledig! sov värsta länge, klev upp käka frulle, duscha och nu sitter jag med en kopp kaffe. och dessutom är det strålande väder, så snart ska jag traska ner på staden och köpa lite grejs till ikväll. för ikväll är det ferreperre, det ska spelas spel och det blir utgång.

PUSSPÅRE!

Ledig!

äntligen, äntligen lite ledigt! jag hade värsta lyckoruset när jag gick från jobbet idag, haha. nu är jag förhoppningsvis ledig ända till måndag! så just nu sitter jag och diskuterar dagens i-landsproblem med Lillemor&Liz, vadfan händer ikväll? ihelgen? ikväll blir det mys framför tvn, imorn blir det partyrarty för hela slanten. fint dä. så jag borde väl ta mig i kragen och dra mig ner på stan en sväng.

HEJPA!


aah, skit på er!

Förlåt att jag inte har skrivit på länge, men jag har faktiskt jobbat massor eller så har jag helt enkelt haft bättre för mig. jag är så jävla trött hela tiden nu, så ihelgen ska jag verkligen sova ut. på dom här elva senaste dagarna har jag hunnit med tre nya arbetsplatser, och det snurrar i min skalle. tusen nya namn, hundra helt nya arbetsmetoder och femhundra nya arbetskamrater. jag kanske överdriver litegrann, men bara lite. mitt huvud är så jävla fullt nu, så jag vet knappt ut eller in.


äh, skit på er!



jag får panik

Jag sitter och kollar på gamla bilder, och tänker tillbaka och jag får panik. Tiden går så jävla fort, jag hänger inte med. Och när jag var igång och kollade igenom min mapp, hittade jag Tanyas dikt som hon skrev ´på vår brysselresa. honey, i miss you!

Tanyas dikt:
Tjejor tjejor tre år har gått, och fasen så bra i alla fall jag har mått
När jag med er fått vara, och snart är vi nu med skolan klara
Jag minns våra första kvällar på krogen, och alla tänkte "åh jag är så mogen"
Som då vi var hos Jacke och med varandra vara ville, nej då tog jag och Frida samma kille!
och Hanna hon kom inte ens hem dessa meter, nej hon kom ju med Peter.

Sedan var vi på vår första resa, då var det röj så att vi blev hesa.
Johanna som vanligt full som ett svin, men alla tar ju priset i Berlin!
Därifrån nog ingen åka ville, utom Hanna W som fick ta med sig sin kille.
Jag sitter och tänkte på allt vi gjort, och det är ofta vi slagit på stort.
På krogen vi fått valuta för vart enda öre, ja om inte Frida deckat före.

Kajsa! Kajsa! Ditt lilla får. Tänk så snabbt tiden går.
Från att gå från den där Johan, har jag inte riktigt hängt med vilka andra killar du haft på toan.
Allt det här har lätt varit värt, det känns liksom så familjärt!

Ville bara säga tack och jag har haft kul, trots att Hanna du är ganska ful.
Nej jag skoja du är så snygg, snart ska jag massera din rygg.
Det får jag på alla alltid göra, "massera mig" får jag alltid höra.

Jag har kommit på att ni utnyttjar mig, jävla slampor tack och hej!


jobbjobbjobb

Nu är det bara jobb som gäller i min lilla värld. så det har inte hänt nå mycket alls.  jag längtar efter en ledig dag, vilket inte blir förrän på lördag. nej, jag har verkligen inget att skriva... så jag bjuder på en låt istället.




don't stop me now

hoho, nu är det fixing och hög musik på g. är på värsta bästa humöret trots en dryg jobbdag, 7-16. Men jag är på topp och sjunger för full hals. ikväll blir det vin med tjejerna, ska dock försöka ta det lugnt, jobb imorn bitti.



just nu, Queen- Don't stop me now, fet låt!


PUSS!


i'm not even sure if there's anyone who is in the sun

Nu var det ett tag sen igen. Men jag har ändå inte något spec att uppdatera er med, jag har mest jobbat. Och så ser helgen också ut.. det blir jävligt mycket nu, har jobbat sen i onsdags, och jag ska jobba ända tills nästa fredag.. Men inga sura miner, jag gillar jobbet och jag gillar pengarna som rullar in.

nu sitter jag och väntar på mina sockerpullor, för ikväll blir det mys för hela slanten och frida ska vara nykter, wohooo!


Bara för att vi är bäst och för att alla andra är fuckade och för att det är du&jag Alfred <3


PUSS!

Hej ugly betty!

Kom nyss hem från tandregleringen, äntligen tänkte jag. Jag kom dit, gjorde en liten undersökning, och sen bestämdes en ny tid för en mer grundlig undersökning. Jag kommer att få tandställning i ca 1½ år, för att ett jävla kukhuve knuffar mig så att mina framtänder försvinner, tack!!!!!!! det är första gången idag som jag kan känna ordentlig ilska mot dig.

Nej, nu ska jag inte tycka synd om mig för att jag ska få nån äcklig ful tandställning, nej nu ska jag vara positiv!



PUSS!!!

Pulka och snöbollskrig

har vart iväg och åkt massa pulkaikväll, haft snöbollskrig och brottats i snön. nu när jag tänker efter så gillar jag faktiskt vintern, iaf när den är såhär, hatar när det är slask och blött. Men nu, nu är vintern bra. älskar att dra på mig termobrallor, halsduk, vantar, jacka och mössa (speciellt min nya mössa som är så jäla snygg). vissa tycker att det är lite konstigt att om man är 19 snart 20 tycker det är skitkul att åka pulka och ha snöbollskrig. är det konstigt att man har råkar ha sitt barnasinne kvar och att man tycker om att ha roligt? NEJ, det är så det ska vara, man ska tamejfan vara barn så länge man kan.


Snook- superfitta.
Jag&Johanna lyssnade på den i London, och ja fick massa Berlinvibbar från resan med skolan 07, kan vara en av de bästa resorna ever!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, stoppa in en snus, tända ljus och kika Grey's anatomy.

PUSSY!

Life's a roller coaster

den här dagen gjorde att jag ångrar att jag överhuvudtaget kom hem. vadfan har jag här i den här stan att göra? det är faktiskt så det känns. det är liksom bara massa skit hela tiden. om en sak går bra, då sjunker nästa sak till botten. life's a roller coaster helt enkelt. jag vill tillbaka till strängnäs, till kyrkbrinken, vill inte vara här längre. jag vill lägga allt bakom mig och se framåt, men det går inte. just därför skulle familjen kyrkbrink ha en kväll tillsammans med massa grease, dans och total urspårning, ååååh vad jag saknar den tiden!

men ikväll blir det pulka med mina älsklingar och sen ett bad med lisette.

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du

humdidum

hemma från London. Det är alltid skönt att komma hem när man vart borta, men jag gillar verkligen London, så det är ju lite tråkigt att komma hem igen. Jag hade det underbart därborta tillsammans med underbart sällskap. Även om vi inte gjorde något speciellt när vi var där, så var det liksom det jag gillade. Det fanns inga måste-se, det fanns inga riktiga planer på vad vi skulle göra. Det blev massa shopping, massa buss, redbull-vodka, hamburgare på Diner, Andy Warholmuséet, och massa njutning att vara borta ett tag, i en stad som är fantastisk. Maggan, Marta och Jossi, tackar och bockar för en superhärlig vecka!

blev tyvärr knappt någon sömn för mig inatt... det blev ganska mycket alkohol och jättesent igår, sen var det bara traska till jobbet kl 7. yihoooo! så nu ska jag sova lite, PUSSHEJ!


RSS 2.0