nöjd

nu har jag precis duschat och bäddat rent i sängen, det ska bli så ljuvligt att krypa till kojs om en stund. och jag är nöjd med dagen. mamma&pappa har vart här och hjälpt mig att sätta upp mina nya tavlor, och jag blev nöjd! (efter MÅNGA om och men). sen så har jag köpt matta till köket som jag också blev nöjd med. nu fattas bara mina nya lampor som inte ville komma riktigt än, men dom kommer på posten nästa vecka, wuwuwu. jag älskar verkligen att köpa saker till mitt hem, det har liksom blivit min nya hobby!

på kvällskvisten var jag ute på promenad med lina&lillemor och det var riktigt skönt. det är härligt att vara ute och gå i det här vädret, när höstmörkret är på väg. 

Ha det guld!

kanoners

hej vänner! jag har haft en kanonhelg, som bestod av massa jobb, och höstfest. idag är jag ledig från jobb, så jag har passat på att städa lägenheten, och grejat litegrann. sen har jag setat och fått ut rubriks kub, och det är fan omöjligt. jag har fått ut en sida, jag har bara fem kvar, wohooo.


nej, nu ska jag göra nå annat. pusshej!

heja!

nu är jag hemma från jobbet, nyduschad och mår bra. på jobbet gick det bra, och det var skojsigt. och nu sitter jag och undrar om jag kommer bli utringd imorn... vad tror ni?

jag har varit rökfri i 1 vecka och 1 dag, HEJA MIG! jag är sååååååååå duktig. tack&hej!

rastlös

rastlös... nu har jag varit nere på stan, kört lite bil, och lunchat med lina. nu väntar jag bara på att jobbet ska börja kl 15.30. määäh, det är så jävla trökigt att vänta.

pusshej,

friday

nu är det fredag. och jag nyss diskat, gjort mig iordning och tänkte dra mitt arsle på stan. ska ringa mami och fråga om hon vill hänka. eftersom jag jobbar ikväll, så måste jag hinna med bolaget, och jag hoppas innerligt att jag får jobba imorgon också. så pliiiiiis ge mig jobb imöra. imorn kväll är det förferka hemma hos älskade Karin i hennes nya hem. sen är det ju höstfest på gm, så det blir skojskojskoj. yesboxxx.


nej, nu ska jag göra lite nytta. Vi ses i marchallens skugga!

vilken dag!

idag har jag haft en superbra dag! började med en sovmorgon, sen strosade jag&lina runt på stan. vi fikade och shoppade lite. efter 16 så åkte jag, lina&samuel till avesta. handlade lite kläder, sen en sväng på ÖB, och storhandlade på Willys. en riktigt bra dag med andra ord. visst, det känns lite i plånboken, men vadfan gör det? köpte ett par träningsbyxor (vilket betyder att jag måste börja träna igen, haha).

nu sitter jag och myser med mina älsklingar, lina och lillemor. vi dricker lite vin och snackar massa bajs, och det är mysigt som attans. hoppas ni har det tokbra, för det har jag! PUSS!



jag älskar er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tanyas dikt.

Tjejor tjejor tre år har gått, och fasen så bra i alla fall jag har mått
När jag med er fått vara, och snart är vi nu med skolan klara
Jag minns våra första kvällar på krogen, och alla tänkte "åh jag är så mogen"
Som då vi var hos Jacke och med varandra vara ville, nej då tog jag och Frida samma kille!
och Hanna hon kom inte ens hem dessa meter, nej hon kom ju med Peter.

Sedan var vi på vår första resa, då var det röj så att vi blev hesa.
Johanna som vanligt full som ett svin, men alla tar ju priset i Berlin!
Därifrån nog ingen åka ville, utom Hanna W som fick ta med sig sin kille.
Jag sitter och tänkte på allt vi gjort, och det är ofta vi slagit på stort.
På krogen vi fått valuta för vart enda öre, ja om inte Frida deckat före.

Kajsa! Kajsa! Ditt lilla får. Tänk så snabbt tiden går.
Från att gå från den där Johan, har jag inte riktigt hängt med vilka andra killar du haft på toan.
Allt det här har lätt varit värt, det känns liksom så familjärt!

Ville bara säga tack och jag har haft kul, trots att Hanna du är ganska ful.
Nej jag skoja du är så snygg, snart ska jag massera din rygg.
Det får jag på alla alltid göra, "massera mig" får jag alltid höra.

Jag har kommit på att ni utnyttjar mig, jävla slampor tack och hej!


ååh, jag hittade Tanyas dikt som hon skrev när vi var i Bryssel i maj förra året. <3

Hela livet var ett disco

jag sitter och funderar om jag ska ta ett bad, det vore skitskönt. men jag har inte riktigt ro i kroppen att ligga där och plaska och ha det skönt särskilt länge. så vi får la se hur det blir. idag har jag iaf jobbat 7-16, och jag är rätt jävla slut i huvudet idag. men det börjar ordna upp sig.

och vet ni vad som stör mig?! att det verkligen inte finns något bra att se på televisionen. bara massa bajs.

nej, Frida, gör det du ska istället. jaja, okej, HEJHEJ!


peace&love 09,  ca klockan 06, solen är på väg upp, och vi mår bra som fan. aaaah, det kallas livet. längtar tillbaks.

Lars Winnerbäck

sitter och njuter av min älskadeälskade LW. så jag lägger ut låten här så ni också får njuta.



Lars Winnerbäck- Jag får liksom ingen ordning

körlektion nr 1

heeeeeeeeej. idag är jag glad, för idag har varit en bra dag. först var det jobb, sen en sväng till farfar, sen var det dags för min första körlektion. det gick skitbra, och det var jätteroligt. nu är jag värsta inspirerad och har självförtroendet på min sida. jag är dock lite skrajsen inför nästa lektion, för då ska jag tydligen fickparkera och greja. han tror tydligen att jag ska greja det. så heja mig!

lina var här alldeles nyss. det var längesen vi sågs, så det var myspysigt. och nu är jag hungrig, trött och jag måste hoppa in i duschen. så ni får ha det bäst! PUSS!

jag är kungilation

hoho! nu är jag hemma igen. sitter och kikar på room service och har det bra. körde lite bil med papsen för ett tag sen, det är skitroligt! snart är ju kung på att köra bil. haha.

baaah vad min blogg är tråkig! ge mig lite respons, och berätta vad jag ska skriva om. PUSSHEJ!

dhkjslk


JOHANNA, JAG SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!!

rastlös

jag passar på att låna mor&fars tvättmaskin när dom är på jobbet. så nu tvättas det för fullt. men jag blir så jävla rastlös när man väntar på att tvätten ska bli klar. så nu sitter jag och laddar upp lite kort från italienresan på facebook och nyss läste jag lite körkortsteori. jag och Lisette ska på nån teorigrejskurs ikväll, så jag får väl se om jag blir nå klokare på det. ikväll ska jag iaf köra massa bil, för imorn har jag min första körlektion, nervös som fan faktiskt. men det kommer nog gå sketabra.

Ha det fint som fan!


OBS!

jag glömde berätta! jag har varit rökfri sen i torsdagskväll!!!!!! yes, det är sant. det har faktiskt gått bra, och jag är jättestolt. nu snusar jag iof, men det har jag ju gjort även när jag rökte. visst är jag jätteduktig?!

söndagsmys

nu har jag tid att sitta här igen. hade det supertrevligt i eskilstuna, stannade två nätter. det blev fest, utgång, och massamassa mys. riktigt skönt att träffa er Hanna&Kajsa, och såklart alla andra jag träffade! kom hem i fredags 12.15, och drog iväg till jobbet direkt, och har nu äntligen jobbat klart för den här helgen. riktigt skönt.

förutom jobb så var det myskväll igår med mina tjejer hemma hos mig, vi käkade tacos och kikade på Den gröna milen, fyfan vad den är bra! och idag har jag lekt trädfällare hemma hos mamma&pappa, haha det slutade inte riktigt som vi tänkt oss, eftersom grannens staket gick sönder, butbut.

PUSS!


från blondin till brunett?

jag funtar på att färga mitt hår mörkt. vad tycker ni?

eskilstuna

hey you. nåt är tokigt inom mig, jag är värsta förbannad, men samtidigt jätteglad, haha. antar att det bara är jag som kan känna sånt. nu har jag nyss käkat lite tonfisksallad och sitter bänkad framför friidrotten. vädret suger hästballe, och min nagel har gått av. bajs. jag vill ju inte fila ner mina andra naglar, dom har ju blivit så långa och fina, men jag kan ju inte gå runt så här heller. så för det första kanske jag ska inhandla en nagelfil imorgon, ah det ska jag! imorgon ska jag även åka till tandl i västerås, spänna tandställningsjäveln. sen ska jag vidare till Eskilstuna och träffa min Hanna. wiiiiiiiii. så det blir massa mys, och jag ska shoppa, och på kvällen blir det nog utgång. härligthärligt.

ha det så bra mina vänner! Vi ses i marchallens skugga!

friidrott

ännu en helg avklarad. en lyckad helg dessutom! i fredags var det kräftskiva med snaps hemma hos mor&far, väldigt trevligt. sen fortsatte jag min kväll tillsammans med lisette, jimmy och freddan, och det var väldans trevligt det också. och igår var jag hembjuden till mormor&morfar på 65-årsmiddag tillsammans med familjen svensson. god mat, med mycket skratt, snaps och v75. sånt gillas! sen vankades det fest hos grannen, mycket roligt, och vi styrde senare kosan vidare till green man, med mycket dans och stoj. jaa, en riktigt lyckad helg.

nu sitter jag och följer friidrotts-vm. Bolt slog nyss världsrekord i 100 m, och Gay slog sitt personbästa. så det var ett kanonlopp! sånt är alltid kul att se. nej, nu ska jag fortsätta och kolla på eftersnacket. pusshej!


bahbahbah

kan man ha mer tråkigt en torsdagskväll? va? jag har suttit på mitt jävla arsle sen 20.30 framför tvn och jag börjar bli riktigt rastlös. baaaaaah! just nu är det bajs att bo ensam. i såna här tillfällen så skulle jag ha haft en karl, komsi komsi. eller hur pauline, nu börjar det bli riktigt tråkigt att vara singel.....


skit på er!

happyface!

nuni! nu har jag skrivit in mig på körskolan, och bokat min första körlektion, wohoooo! nu jävlar ska jag ha det där förbannade körkortet. haha, jag blir redan nervös när jag tänker på att jag ska på körlektion, vilken fjolla jag är. nu ska jag dricka lite kaffe, sen blir det jobb för hela slanten.

Vi ses i marchallens skugga!

ohlala

Hej igen! nu försöker jag skriva extra mycket, för att kompensera att jag inte skrev på 100 år. fast jag har inte så mycket intressant att dela med mig av faktiskt. joho, en sak kanske är lite intressant... imorgon ska jag äntligen skriva in mig på körskolan (ah, det var verkligen på tiden!). jag fick tag på min käre far igår, så vi var ute och körde i typ en timme. det var skitskoj, det var ju ett tag sen jag körde bil. så nu ska jag ta tag i saken, innan årskiftet måste jag ha det där jävla körkortet, och därmed basta! fast shit pommes vad dyrt körkort är!!! bara inskrivning kostar 1850 (med böcker), en körlektion 55 min 620 kr, halkbana 1650 kr, nån ny jävla utbildning som handlar om droger&alkohol 700 kr. fattar ni hur mycket mitt körkort kommer att kosta mig?! tur att jag är rik som fan, annars hade det blitt tufft.

jag ska snart krypa till kojs, läsa lite och förhoppningsvis sova sött. Vi ses i marchallens skugga!

och Maria... jag hänger jättegärna med på träningen på onsdag, om jag inte är i eskilstuna då. PUSS!

mums

kom hem från jobbet för en stund sen. nu sitter jag i soffan med en godis i munnen. mums. vet ni vad som skulle vara riktigt skönt? jo, att lägga sig på soffan och sova en stund. det tåls att överväga.

nu ska jag fortsätta suga på min godis i min soffa. Vi ses i marchallens skugga!


määäääh

åh, jag har så tråkigt så tråkigt. jag har inte gjort ett jota sen jag klev upp imorse, så jag börjar bli riktigt rastlös nu. någon som har förslag på vad man kan göra? jag hade tänkt att övningsköra lite, men mina föräldrar var tydligen inte hemma,så det får jag skjuta upp. åh, jag tycker verkligen inte om att ha tråkigt!


Vi ses i marchallens skugga!

bengt, hör du vem som viskar i örat?

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! äntligen tänker ni.
jag är hemma från italien, (eller jag kom hem för en vecka sen) orkar inte gå in på detaljer från denna underbara resa, så jag kör på en liten sum up:
katlas dagbok, bacardi apple, stranden, sol, bad, Rom, colosseum, sol, thunder, rocco, tennis, putte, sol, bad, pizza, vin, pappa, dans, dixi, bacardi breezer, glenn&glenn, sol, bad, mamma, lutande tornet i Pisa, pasta, och massor av skratt! jag hade skitroligt därnere, helt underbart att komma iväg så där.

nu är jag nyss hemkommen från en helg i stockholm. var där på fest med pappas släkt, jätteroligt att träffa alla. det är inte så ofta jag träffar kusinerna från tyskland, så då blir det lite extra ruuuuligt.

nej, nu ska jag plocka&dona lite. Vi ses i marchallens skugga!

RSS 2.0