=)

HOHO! nu är jag tillbaka igen. sitter i soffan och kollar på grannfejden tillsammans med ett glas vitt. mmmm. kom hem från lisette för en liten stund sen, vi mös och hade det bra.

och igår var jag på hamnkrogen, sen vidare till green man, riktigt trevlig kväll! jag tycker verkligen om att sitta på där på hamnkrogen, med trubadur, människor i alla åldrar och en harmonisk stämning.

idag har jag som sagt  vart ledig, vilket verkligen var behövligt. sov ut, var hemma hos farmor&farfar, sen degat tillsammans med bröderna. sånt som man behöver ibland. nu väntar jobb hela helgen, sen en välförtjänt vecka semester i italien. längtar jättemycket just nu. hoppashoppas tiden går fort ihelgen.

HEJPA!

yihooo


har precis beställt den här tröjan från junkyard och jag är skitnöjd!
ikväll blir det ännu en kväll med film&mys i soffan. det är faktiskt skönt ibland.

pusspuss!

måndagsmys

sitter och myser för mig själv i soffan i min nystädade lägenhet. kikar på ett herrans liv och victoria silvstedt är gäst. och jag blir så jävla störd på att hon bryter på amerikanska hela tiden! nu har jag jobbat i 5 dagar och nu har jag 2 dagar kvar, sen blir det en dag ledigt. sen jobb hela helgen, och på söndag åker jag till skavsta och sover på hotell med lillbroren. sen ladys&gents åker jag till italien, wohooooo vad jag längtar! lite avundsjuka är ni va?

nej, nu ska jag fortsätta kika på tv, sen kryper jag till kojs! HEJHEJ!

?

nehepp, nu sitter jag hemma igen, nyduschad och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. nå förslag?

hoho

hej kompisar! nu sitter jag hemma med lillebror. han är ju hemma ensam nu när mamma&pappa är borta på semester.  så jag ska hålla honom och storbror lite sällskap ikväll, käka god mat och glo på nån bra film. skönt nu när jag ska jobba hela helgen. solen skiner och det är underbart, ändå sitter jag här vid den jävla dumburken, tragiskt. och jag har inte ens badat i sjönnen en enda gång i år! what's wrong?! neeeej, men jag tycker det är roligare att jobbatg arslet av mig. jajjemän.

nej, här vill jag inte sitta.... HEJPA!

off

nu har jag vart jävligt off med skrivandet igen.. menmen. med mig är det fint iaf. sitter och kollar på design: simon&thomas, och det kliar i fingrarna, jag vill också inreda och greja. skitkul ju.

det händer väl inte speciellt mycket i mitt liv just nu, nu är det på riktigt bara massa jobb. nu ska jag jobba 7 dagar i sträck, sen ledigt en dag, sen hela nästa helg också, wihuuu. men sen är det dags för en vecka i italien! aaaah vad härligt.


nej orkar inte med det här pusshej

GRATTIS LILLEMOR!


idag fyller lillemor 21 år! wohoo.
så nu ska vi snart ta cyklarna ner till hamnkrogen och fira henne.
i love you lillestjärt! PUSS <3

ZzzZZz

goder afton! nu sitter jag och mumsar i mig glass, gottis! jag är väldigt trött efter en bra och rolig helg. i fredags blev det som redan nämnt spel och så hemma hos jimmy&lisette, jätterolig kväll. och igår var det middag hemma hos cina med släkten, och sånt uppskattar jag väldigt mycket. när festen var slut ute i baggå, åkte jag hem till lillemor och fortsatte min kväll där.


nu ska jag sitta och vänta på att klockan blir lite mer så jag kan få gå och sova, pusselipuss


wihoo

Hej kompisar! idag känns allt betydligt bättre. hade roligt på jobbet, slutade 13.54, powernapade en stund, sen blidde det dags för bolaget. för ikväll blir det spel och lite härj sådär. och det känns skönt att vara ledig ihelgen kan jag säga, mjaaaa! nu pumpar jag musik och snart är det dags för lite käkikäki, fixing och lite cidran. fint som fan!


PUSS&HEJ! 

but why?

vad i hela jävla helvetet gör jag?! varför plågar jag mig själv genom att lyssna på dem låtarna och kolla på dem korten? på nåt vis känns det bra, brakänsla i magen, välbehag och rysningar. samtidigt skriker min själ, och jag blir sjukt förbannad på mig själv. ey, kompis, det går bra nu. snart är det dags för min renbäddade säng och brabok. kisskiss

45rtuvgi+o¨ål

jätteledsen, skitförbannad. mitt hopp har ännu blåst bort, och nu är jag mer livrädd än någonsin. fuckfuckfuckfuck. nu ger jag förmodligen upp. krossade drömmar är inget för mig. så ett glas vin och en halvliter glass på det här så kanske kanske det känns en gnutta bättre.


jobba eftermiddag

hallåhallå. hur står det till med er? med mig är det bra iaf. jag sitter i soffan och dricker kaffe, kollar på sjukhuset och väntar på att jobbet ska börja kl 13. så jag borde snart göra mig iordning, men det orkas inte just nu.

hoppas ni får en underbar dag, för det ska jag ha på jobbet! PUSS!

från min&tuvas dag


vi käkade lax&potatis på min balkong


vi lekte med kameran rätt länge


och vi var skitcoola. jag älskar dig stumpan! tack för jättemysig kväll <3 du är min tuvilur.

slappdag

hej o hå. nu är tavlorna uppe och lite andra grejer i ordnade och jag är glad! nu har precis ätit kassler&äggsallad. smaskensfillibajs. jag hade tänkt att jag ska bli duktigare med maten, försöka äta nyttigt, för både kropp&själ. japp, nu jävlar ska jag göra ett riktigt försök.

nej, ha det bra! puss

mami

sitter med en kopp kaffe i soffan och väntar på mami. hon ska komma hit och hjälpa mig med tavlorna, världens bästa är hon! det är så roligt att greja i lägenheten, den blir finare och finare hela tiden! nu borde jag bara ta mig i kragen och måla om i badrummet. men det kommer väl så småningom det också. och sen är jag jävligt sugen på att kakla om i köket, men jag funderar på om det är värt att lägga ut så mycket pengar på en etta? man vet ju aldrig hur länge jag kommer att bo kvar här. butbut. PUSSHAJ!


tisdag

ännu en ledig dag framför mig. fast det känns pisstråkigt att det inte kan vara lite finare väder. men man får väl göra det bästa av situationen ändå. jag har iaf plockat lite härhemma och funderar på att sätta upp mina tavlor i köket nu. men jag tror jag skulle behöva lite hjälp att mäta och grejsa. så jag får nog hitta på nåt annat.

igår hade jag väldigt mysigt tillsammans med mina älsklingar, drack vin och snackade bajs. det är inte varje måndag man gör något sånt. nej, nu ska jag ta mig i kragen och hitt på nå,

PUSS!

för en lång lång tid


Om jag var tio år yngre
Skulle jag inte behöva dig längre
Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi såra varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid
Jag kommer inte älska dig
För resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
Och tycka synd om mig själv
Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

bajsa i en hink

äntligen ledigt! ledig både imorgon och på tisdag! jag sitter med ett glas vitt och tycker allt är tråkigt, men alla har väl såna dagar ibland?

musten börjar sakta gå ur mig nu, det kommer aldrig bli ett slut på allt det där. nu har jag tydligen förstört någons liv, hur man än försöker lämna allt bakom sig, dyker något nytt upp och man blir rejält påmind. jag säger som Fredda: Bajsa i en hink! för jag orkar inte mer.


det kan vara så att jag SAKNAR ER SJUKT MYCKET! när kommer ni och hälsar på va?!
om ni inte kommer så måste vi träffas snarast. jag behöver er <3

hejpa!

jobb

jag får återigen be om ursäkt för att jag skriver så dåligt. men nu upptar jobbet och sommaren min tid. just nu är jag hemma på lite rast från jobbet och börjar 16.30 igen. skittråkig tur om jag får säga det. men vad gör man inte för att tjäna lite kosing?

annars leker livet rätt bra tycker jag. det funkar som det ska. och jag faktiskt inget mer att skriva. men snart så hoppas jag att jag ska komma igång igen med bloggandet. PUSS!

RSS 2.0