äntligen!

nu gott folk! nu har frippe fått sitt internet, så nu kommer jag skriva betydligt mer här, nu blidde ni suuuuuuuuuperglada va?

jag vetinte vad det är som har hänt med mig, eller hänt och hänt.. jag är iaf stressad hela tiden, jag måste hinna diska, städa och greja här hemma hela tiden. samtidigt som jag måste jobba, träffa vänner och familj, motionera o.s.v... egentligen har jag ju ingenting att vara stressad över, för jag hinner med det mesta jag vill göra, förutom att det där med motionen är det lättaste att lägga åt sidan när jag känner mig stressad. när jag blir stressad så blir jag så jävla förbannad på minsta lilla, så att tårarna bränner under ögonlocken. men nu ska jag försöka koppla av och inse att jag hinner med ändå. japp det ska jag! men jag trivs jättebra i min lilla lägenhet iaf, och bara så ni vet är det öppet hus här, så det är bara hälsa på!

och för att skryta litegrann så får jag tillbaka 12 000 på skatten, och det känns så jäla fint kan jag lova!

nu ska jag bädda rent i sängen och sussa snart, jobba 7 imorn....määääääääääääh.

prutt

hoho. nu sitter jag hemma hos mor&far och väntar på att maten ska bli klar. väääärsta god mat idag, det blir mammas tortelini, det är det godaste jag vet! igår så jobbade jag delad tur, sen åkte jag ut till kolpebo till samuel, emil och lina. vi bastade, spelade spel och sådär, jättemysigt och kuligt. funderar på om jag ska åka ut dit ikväll igen, men vi får se hur det blir med den saken. jag ska ju jobba delad tur imorn också. jajja. ska hjälpa till lite med maten nu. och förresten jag har beställt internet nu, så det kommer i mitten på nästa vecka, så då kan jag hålla bloggen uppdaterad igen. bra va?


Pusshej!

givemefuel

hoho. nu sitter jag hemma hos lillestjärt och lånar lite internet. jag, millan, lillemor och micklan sitter och kikar på greys, dock inte lika intressant för mig, eftersom jag redan sett det. butbut. idag blev det en promenix hem till farmor&farfar, sen en sväng på coop med lillestjärt. sen kom farmor&farfar och jag bjöd kaffe.och enligt farfar var min lägenhet sååå himla modern och supersnygg. helt fantastiskt! sån är min farfar, allt är såååå fantastiskt. fiiint! sen stack jag och jobbade litekranna.


nej bajsa ner er. nu ska jag vara social. PUSS!

miss me, haaa?

Hej alla glada! Nu är jag hemma hos mamsen&papsen och lånar lite internet. för jag förstår ju att ni har saknat mig ganska mycket, ellerhur? det har väl inte hänt så jättemkt sen sist. har jobbat och så. myst med tjejerna hemma hos mig, och städat och donat. så det är väl så mitt liv ser ut just nu. och jag mår skitbra, känner mig så himla glad hela tiden. jag tänker inte alls lika ofta på dom dåliga tankarna som har kretsat runt i mitt huvud den senaste tiden. sakta men säkert rinner mina dåliga känslor och tankar bort. och det börjar kännas bra när det gäller Honom, för nu kan jag ärligt säga att Han är längre bort än någonsin och att det samtidigt känns bra. härligt va?

nu ska jag kila hem igen. PUSSHEJ!

tjafan

Hejhopp!
nu är jag hemkommen från ett arbetspass 7-17, rätt segt. men jag ska berätta för er att jag är supernöjd med lägenheten, och det känns redan nu att jag kommer att stormtrivas där :) jag kanske inte kommer att skriva så jättemkt den närmsta tiden, men jag ska skaffa internet så fort som möjligt. alltså jag har inte så mkt att skriva idag, så jag skiter i det. PUSSHEJ!


koko

tjolahoppsanbacon. nu har jag och min papi precis flyttat över sängen och köksmöbler till lägenheten, detni. så inatt blir det min första natt som jag sover där. och snart ska jag åka iväg med Anna, hon ska hämta en hundvalp. så det ska bli skoj! sen efter det ska jag fortsätta dona i lägenheten så den blir fin. jag måste typ dammsuga, damma och torka golven typ 100 ggr till innan den blir riktigt ren och fin. det är lite trökigt faktiskt, men det är damm som flyger runt överallt fortfarande... nu ska jag iaf göra mig snygg. PUSS!

tandlös

japp, nu är jag tandlös. var hos tandläkaren nyss, och han var tvungen att dra ur alla tänder i överkäken, kul va?! så nu ser jag ut som ett mongo. nej, skämt o sido. jag drog bara ut två tänder, och det var inte så farligt som jag hade föreställt mig. men det var jäääävligt obehagligt kan jag säga er. nu sitter jag med två stora tussar i gluggarna, det smakar blod i hela käften och jag är bortdomnad i munnen, läpparna och nästippen. inte illa pinkat va? men jag mår prima skinka ändå ska ni veta, solen skinar, fåglarna kvittrar och idag ska jag få träffa min älskade Camilla som är hemma på besök, och därmed blir det myskväll med mina bruuuuuudar ikväll! så jäla fint! och mår fint som fan för att snart får jag den där jävla tandställningen så jag få nya framtänder, yihoo! äntligen.

nej, nu ska jag lägga mina utdragna tänder i ett glas med vatten, så får vi se om tandfén dyker upp. haha. sen ska jag nog lägga mig och läsa en stund. skit på er!


Grattis Anna!



Ett stort GRATTIS till stans snyggaste brutta! hoppas din dag har varit toppen, jag älskar dig!

bilder


mitt kök


fondväggen i vardags/sovrummet

färg på resten av rummet

hallen tog jag inge bra kort på, menmen. så ser det ut i min lägenhet just nu. nu är det bara till att flytta dit lite grejor och måla klart hallen!


och så här glad var jag idag

nu blir det parlamentet och Beck! sköt om er, puss

tjoho

jag är skitnöjd med min lägenhet! nu ska jag bara måla hallen en gång till, sen är allt klart! och vill ni veta någe mer? jag har världens bästa föräldrar. igår när jag jobbade och slet, så var min älskade mamma i min lägenhet och tapetserade  i köket. och min far och lillplutten åkte till västerås för att inhandla tv åt mig. de stod utomhus och köade i två timmar(!) för att hämta ut den. så ja jag har världens bästa föräldrar. ikväll kommer det in lite kort på lägenheten, så håll utkik mina vänner. PUSS på er!




jag ska måla hela världen lilla mamma

Ska alldeles strax kila upp och lämna mina ansökningspapper till sommarjobb, sen ska jag traska vidare till lägenheten och fortsätta målamåla. kommer säkert sluta med att jag är där hela kvällen, men det gör inget.

ha det gött mina vänner! PUSS!


pussi

HOHO! jag är glad idag också. för nu är mitt vardagsrum klart! vi fick nya tapeter, så mor min satte upp dom idag <3 I LOVE YOOOOOOOOOU! och jag har målat till förbannelse de senaste dagarna, målat lister, dörrkarmar och mitt underbara kök. 

så min dag har sett ut så här på ett ungefär. upp med tuppen, sen ner på UM och träffa läkaren. jag har fått nå jävla fel på mitt urinrör. jag har haft ont i typ två månader, men det gör inte ont när jag kissar, utan det gör ont hela tiden typ. så det är lite mysko, så jag var på um och kollade ifall jag hade klamydia vilket jag inte hade. (kanske beror på att söta lilla rara Frida aldrig har haft sex.....) så nu Mamsen&papsen, och mostrarna som läser, ni kan läsa inom parantesen och tycka att jag är duktig. iallafall, dom kunde inte hjälpa mig, så idag har jag träffat läkaren vilket jag inte blev så mycket klokare av, ska dit nästa onsdag igen så får vi se. efter besöket därborta så var jag och träffa Sofia, Patrik och Saga, sen vart det kinabuffé med Lisette och Lillemor. och resten av tiden spenderades i lägenheten med mor&far.


mitt kök <3, färgen är inte riktigt som på bilden, den är lite mer skrikig och lite mer min grön, ni som vet hur min grön ser ut. och visst ser jag väl cool ut i mina snickarbyxor?


PUSS PÅ ER!


Grattis Johanna!

Idag fyller snuffsilufsen Johanna hela 20 barre! hoppas du får en underbar dag. jag saknar så häääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket <3




PUSS! 


yihooo!

idag är jag superduperglad! jag har börjat måla i köket, och jag kan ju säga en sak, DET BLIR SKITSNYGGT! efter några om och men, lyckades jag hitta rätt färg och fifasen vad fint det blir. ni ska få bilder snart, för det är inte så jättemkt kvar i lägenheten nu. jag hoppas att allt blir klart till helgen. nu ska jag krypa till kojs och kika lite på tv. PUSS PÅ ER!


nu kan du få mig så lätt

jaha, nu är det dags för lite uppdatering igen. men kära vänner, jag känner att jag inte har så mycket att uppdatera er med, för just nu händer det inte så mycket intressant. som vanligt är det jobb och lägenheten. men en sak kan jag säga, jag längtar oehört mycket efter våren nu. det känns så grått och trist just nu. jag skulle behöva lite sprudlande vårkänslor, eller ett litet extra lyckorus då och då. för tillfället saknar jag Strängnäs och Kyrkbrink rätt mycket, jag saknar mitt folk därborta! så därför bjuder jag på ett festligt kort från en av våra härliga festkvällar, som sagt dom spårade ur ibland, men fyfan vad kul jag har haft tillsammans med er! dags för en reunion snart igen? schyssta rååååå?
 


jag var inte speciellt nykter på den här bilden, men vadfan gör det om hundra år?! jag lever just nu, och tänker göra det fullt ut!

Batman!


Batman i sin utryckninguniform. På bloggen kan ingen höra er skrika!

does your mother know that you're out

Hej gullepluttisar! i'm back! jag sitter och suger på en cider och poppar massa ABBA, ska snart göra mig skitsnygg, käka lite, sen dra iväg på fest. Hanna&Frida fyller den 10:e, så dom ska ha lite partaj idag. och jag är på världens bästa humör så kvällen kan inte bli annat än toppen.


Pusspusspsuss på er!


Well I can dance with you honey
If you think it's funny
Does your mother know that you're out?
And I can chat with you baby
Flirt a little maybe
Does your mother know that you're out?

ollonborre

alltså nu börjar det bli jävligt skrattirriterande vad gäller min lägenhet. som jag skrev tidigare så var det ju fel på sista rullen som skulle upp på min fondvägg. och jag skulle ju få en ny. men nu är det så här mina kära vänner... dom är slut, borta,borta. .lieufh.bewaeakr#¤%RY. tillverkarna ska inte göra nå fler såna där. det är ju inte meningen att jag ska bli färdig nån gång. så nu vetjafaninte hur det ska gå min fondvägg nu. vi får lösa det på nå sätt, hur vet jag ännu inte. jag blir iaf jävligt ledsen på sånt här. här har jag lagt ner tid och massa pengar på lägenheten, sen händer sånt här. ursäkta mig, men BAJS säger jag bara. fifan.

nu ska jag kika på mästarnas mästare. PUSSPUSS!


uikdsjxc,mv

ni ska inte få nå bilder, för jag hatar den där jävla lägenheten! jag kommer aldrig flytta in, för den kommer aldrig att bli klar. så om det är någon som vill ha en lägenhet och har bättre humör och tålamod än mig? så varsågod. för jag vill bara ge upp. jag är så ledsen och arg just nu, och det enda som skulle göra mig någorlunda glad är en påse cheezeringz eller massa gott lösgodis, men det kommer jag inte få.. så jag kan lika gärna ligga kvar här och sura och forsätta kolla på desperate housewives.


skrapa tak

Ska snart iväg till lägenheten och skrapa taket i min hall,  låter väldigt roande va? men jag kan säga att det är väldigt jobbigt och väldigt tråktigt faktiskt. och om jag kommer ihåg tänkte jag ta med kameran från lägenheten och lägga upp lite kort på lägenheten än så länge. för ni är väl lite nyfikna nu va? har jobbat idag, och idag var det jobbigt. vi vara bara vikarier och vi var typ två st som visste hur allt gick till, dom andra hade typ aldrig varit där. så det var lite rörigt, så nu sitter jag så fint med min kära huvudvärk. jag har haft huvudvärk typ varje dag i två veckor, och jag börjar tröttna. nej, nu får mammi komma hem, så vi kan dricka lite kaffe, sen dra oss till lägenheten.

PUSS på er!

Båda sidor nu


Håkan Hellström - Båda sidor nu
 


Jag har sett kärlek från båda sidor nu,
från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner
och nu minns jag jag förstår inte kärlek, inte det minsta.


Idag hände nåt bra, min jossikossi startade en blogg igen! så besök henne på http://evajohannaelisabeth.blogspot.com
hon skrev nåt väldigt inspirerande och bra i inlägget Bara en tanke.., och nu vill jag säga: Jag ska också hitta min Aiden så småningom. och jag ska glömma min Mr Big, han ska inte få såra mig mer. nu ska jag på nytt packa ihop honom i ett litetlitet hörn i mitt hjärta, och där ska han få stanna för gott.


ready to go

Idag kände jag för att vara ledig från jobb, så jag kan greja med lite andra saker som behövs göras. har ringt några samtal, skrivit under lite papper som ska skickas iväg. och nu ska jag bege mig till lägenheten och greja litegrann. det känns som om det inte är meningen att jag ska bli klar där. först så blev min soffa försenad i tre veckor. sen när mamma skulle sätta upp dom sista våderna i vardagsrummet, så var den rullen trasig så den får jag inte förrän på torsdag. så det känns lite pissigt faktiskt. men nu ska jag iaf gå dit och smågreja litegrann, så att det känns att det går framåt.

ha en bra dag! Puss


tlöttis

Idag är jag vääääldigt trött i mina ögon. i fredags var jag hemma hos Robyn på sexparty och då slank det ner en flaska vin, jobbade på lördagsmorgonen. efter jobbet åkte jag hem, packade och åkte till örebro på 30årsfest.  hade jättetrevligt faktiskt, kul att träffa massa nya människor och sådär. men natten blev lång som fan, och cpjävlarna som somnade 23.30(!) igår kom och gapade och skrek kl 9 imorse, så det var bara pallra sig upp och vara trevlig. så idag har jag inte gjort nån nytta alls, agerat soffpotatis med familjen, sen så satt jag och sjöng för dom ett tag, haha. jag förstår inte hur dom orkar med mig ibland alltså...


nu ska jag kika på Parlamentet sen Beck. PUSSSSSSSSS!

RSS 2.0