jag blev ett måndagsbarn


gosiposi

hej mina älsklingar! har ni haft en bra dag? det har iaf jag! jag jobbade till kl 13, sen tog jag en promenad från jobbet, bra Frida! på vägen hem svängde jag förbi farmor&farfar, jag hälsar på dom alldeles för sällan. sen blev det dags att åka till avesta med familia. mysigtpysigt. vi har så himla roligt tillsammans, tokar oss och skrattar hela tiden typ. lovelovelove you. när vi kom hem bjöd dom på mat. sen gosade jag med mor min. en av de bästa sakerna jag vet är att ligga i hennes knä i soffan som hon samtidigt pillar med mitt hår, är det inte äkta trygghet så säg.

nu på kvällskvisten kom emil, lina, samuel och millan hit. jag bjöd på fika och vi snackade massa blajj. nu har dom gått hem... och lina&samuel skulle hem, bada och dricka vin tillsammans. snacka om att jag blev avundsjuk....... så ni kan ju gissa vad jag gör nu? japp, ni hade rätt, jag sitter och myser för mig själv med ett glas vitt. alkis säger vissa, men ta er i brasan säger jag. vadfan gör det om jag dricker ett, två eller tre glas vin en torsdag om jag har lust med det? vadfan gör det om hundra år?

pusspuss

Oh my godness.

dagen lider mot sitt slut. och den har faktiskt vart rätt bra. men det blidde aldrig någon promenad för mig och mami, för gud hade tydligen bestämt att det skulle häva ner massa regn just då. men sen åkte jag iväg till färna och kikade på alla som skulle på balen, åååh alla var så fina. och Karin du var så vacker! jag fick värsta lusten att göra om min bal. men det gick ju inte riktigt.

sen till kvällen höjdpunkt: greys anatomy, lite glass och mina tjejer. och oh my godness vilket bra avsnitt! vi satt och grina och härja, vi blir så involverade i serien så det är nästan sjukt. men en sak är säker, det är den bästa serien som någonsin gjorts. nu har tjejerna gått hem, så nu myser jag för mig själv. synd bara att mannen i mitt liv inte sitter bredvid. det är fan dags att hitta honom snart!

snart är dags för sängen, jobb imorn bitti. PUSS!


det här var min bal det. kulig kväll faktiskt.

onsdag

jaha så var det onsdag igen. men en tråkig sådan. men om ett tag ska jag ut och gå med mami, och efter det ska jag och vännerna åka till färna. det är bal ikväll och vi måste ju åka dit och kika på vår underbara Karin. fast egentligen har jag ingen lust att åka dit, men jag åker nog ändå. det kommer ju bli kul när jag väl är där.

nej skit på er!

gorre och desperata husfruar

jaha nu sitter jag i min ensamhet och käkar lite gorre. för ett tag sen var vi på tipspromenad runt eskiln igen. och den här gången gick det faktiskt bättre än förra gången. men jag vann inte över den där jävla jimmy.....


och jag läste marinas blogg tidigare och jag måste hålla med henne. jag har också tröttnat på ensamheten, tröttnat på singellivet. så alla snygga karlar: kom och ta mig! haha

Pusshej

hey sunshine

guten morgen. nu sitter jag med en kopp kaffe i soffan och kikar på våra bästa år. den serien är så dålig att den blir bra. det är strålande väder idag också, så undrar vad vi har på schemat idag. ja det visar sig, pusshej!

jävla minigolfjävel

jahapp snart är den här dagen över. den har vart helt okej faktiskt. den har mestadels spenderats tillsammans med Lisette&Jimmy, trevliga människor det där. vi har fikat och grejsat. sen kom lisette på den briljanta idén att vi skulle spela minigolf. det var ju skitkul, eller nej......... det gick rent ut sagt åt helvete för min del. och då tappar jag humöret och då går det ännu sämre.

nej nu ska jag fortsätta kika på Boston Tea Party, kisskiss!


hoho

Hejhopp! idag är det strålande väder, men då tar jag inte tillfälle i akt att vara ute i solen. nä, då sätter jag igång och städar. haha, vilket pucko. menmen städning behövdes och det är alltid skönt att ha det rent runt omkring sig. nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på, ska iaf göra mig iordning sen ska jag nog ragga nån som vill till vallonen och ta en fika. mjaaa det låter guld. pusspuss

sorryporry

sorryporry att jag inte har skrivit nå, men jag har haft fullt upp hela helgen. i fredags blidde det Ollaris med Björn Rosenström och det var jävligt trevligt. det var mycket folk ute, och många man inte sett på länge. så det var ju kuligt, sen blidde det lite efterfest hos lisse&jimmy i deras nya lägenhet.

lördagen bjöd på 30årsfest, Fredda fyllde år. och jag hade skitkul, vi hade femkamp, sumobrottning och massa skoj. sånt uppskattas verkligen. så tack Anna&Fredrik för en lyckad kväll! för min del avslutades kvällen på Dickens, och efterferka även då. det kändes ju i kroppen idag kan jag säga. menmen.

äh, det blev ett jävligt tråkigt inlägg men jag orkar inte anstränga mig heller, pussspuss

jesus

jaha, idag är det Kristi himmelsfärd.. sorgligt när man tänker efter. för nu är det en herrans massa år sedan han dog, min lilla Jesus. tråkigt att jag aldrig hann träffa honom bara, för det skulle vart rätt ballt. haha fan vad slut jag är.

igår vart det jobb heeela dagen. på kvällen blev det vin på schemat. så vi satt ett gäng och drack, lyssna på musik och bara njöt. ända tills jag hällde i mig ett glas för mycket, haha. men det var trevligt iaf. nu ska jag snart över till Lisette&Jimmy, kika på deras nya tapet, fika och skvallra lite.

Pusshej

bittrig

jag är lite bitter faktiskt. kom precis hem från jobbet, och halv tre börjar jag jobba igen fast på ett annat ställe. klart jag inte ska vara bitter när jag får jobba massa och tjäna pengar, men det är inte speciellt kul att jobba en heldag så här. menmen nu ska jag äta lite, puspuss

så äre

det blidde tipspromenix runt eskiln, det var mysigt faktiskt. så nu ska vi försöka göra det varje tisdag och ha en liten tävling och vem som har flest rätt. samuel vann dessvärre idag, men det ska bli ändring på det nästa gång. jajjemän.

nu har jag tråkigt som fan, men Fredric kommer nog hit en sväng, det vore nåt de.

pusshej!

villkorslös kärlek

från ingenstans blev jag enormt kär på nytt. kärkärkär i min alldeles egna lars, lars winnerbäck! jag sitter och poppar hans musik och sjunger med så fint så. frågan är om mina grannar hör min ljuva stämma, för jag kom nyss på att balkongdörren öppen, butbut.


kuckeliku

jag är tydligen ledig idag också. disken är klar och nu försöker jag göra mig snygg. men det spelar ingen roll hur mycket jag engagerar mig i det, för allt blir förstört så fort jag öppnar käften och tandställningen skymtar fram. määääääääh. menmen snart kommer lina hit och vi ska väl försöka styra nå roligt tillsammans. och det går rykten om att det blir tipspromenix runt eskiln ikväll, ja men jag gillar't.

och jag längtar nå enormt mycke till helgen,det är våryra i stan. på fredag spelar björn rosenström på ollaris, sen är martin sonneby i parken. på lördag fyller Fredda 30, hahahha gammgybben, så det blir lite fest för honom. japp, så ge mig helg nu!


pussipussi

The Promise


regnet det bara öser ner.

regnet vräker ner och jag känner mig instängd i min lägenhet. har nyss plockat och donat lite, så nu väntar en dusch. om det är någon som vill nå kuligt, så finns jag till förfogande. det är bara slå en plingeling, för jag känner mig rätt rastlös.

pussilussi.

japp

jag visste det! disken är avklarad. och nu ska jag rymma hemifrån.


blä

jag är anti idag. anti människor. jag känner för att slå en väldigt ful och äcklig person. men det kan jag ju inte göra, för sån är inte jag. men i tankarna, där händer det grejer. jag borde diska, men jag har ingen lust. jag borde bli en bättre människa, men jag orkar inte.

jag har iaf jobbat idag, och det är ju alltid bra. sen har jag inte gjort nå nytta alls. bara legat i soffan och degat. men visst får man göra sånt också ibland? och jag slår vad om att jag inte kommer att kunna låta bli disken idag, snart står jag i köket och diskar.

funderingar.

vet ni vad jag satt och funderade på när jag satt på balkongen och rökte? att jag inte har firat jul på länge, varje gång så har jag jobbat istället. och det är jävligt tråkigt. det är kanske därför jag inte tycker att julen är lika rolig längre. haha man kan ju fundera på varför jag sitter och tänker på sånt här i maj. men sån är jag.

och sen sitter jag och letar efter fina flicknamn som jag kan döpa min bebis den dagen det blir dags. och det kan man ju också fundera på varför jag gör när det inte ens är aktuellt.

nej skit på er.

i'm electric

det var så roligt, jag måste skratta, det kom en trekantig gubbe in. han satte sig på en stol i köket och drog ur fickan sitt munspel och börja spela så allting dansa med tjo och tjim. tralalallala. så glad är jag idag. jag sitter och dricker ett glas vitt och njuter av livet. aaaaaah. så vad har ni för er? berätta för mig, jag är nyfiken på vad ni brukar göra en fredagseftermiddag som denna. jappsiluring. jag fattar verkligen inte vad det är för fel på mig, jag är drottningen av humörsvängningar och det är sant. jag pendlar så sjukt snabbt. men just nu är jag iaf superlycklig och jag vill bara smitta av mig lite energi, för allt känns så sjukt bra. jag tror tamejfan att jag ska fortsätta pimpla lite vin och dansa hela kvällen.


I'M ELECTRIC, I JUST WANT TO DANCE!



PUSSPUSSPUSSPUSS! <3

mamma på deltid.

vet ni vad jag nyss kom på? att jag vill bli mamma, nu på direkten. fast grejen är att jag bara vill ha barn på deltid, och tills de blir typ 5 år. har ni några idéer på hur jag ska gå till väga? haha kan ni fatta att en dag kommer det finnas en miniatyrversion av mig och typ världens snyggaste karl. för pappan till mina kids kommer självklart att vara världens snyggaste. men frågan är bara vartfan jag ska hitta honom?!

äh skit på er, nu ska jag läsa en skvätt, sen pova, för imorn är det jobb som gäller. efter jobbet blir det promenix till Ludde för han fyller 4 barre, det ni! PUSS

bored

sitter nerkurad i soffan och har jävligt tråkigt. och det är jävligt tråkigt tycker jag. mmmhhmmm. tråkigt värre.

vinkväll

just nu sitter jag bara och väntar på att jag ska börja jobba kl 16... igår blidde det jobb, sen blidde det vallonen med tjejerna, uppskattas lika mycket varje gång måste jag säga. sen vet jag inte vad som flög i mig, men jag blev sjukt sugen på vin. så jag fixade vin och korkade upp framför greys anatomy med girlsen. kvällen slutade med att jag, lina och lillemor satt och snackade massa skit, och halv två kom vi på hur mycket klockan var. så då gick lina hem, och jag tvingade lillemor att sova över.

nej nu ska jag göra mig lite snygg. pusshej!


cirkus

hoho, idag har vart en bra dag. den började med att jag var hemma hos maria och hälsade på henne och barnen. anna kom dit också, så vi satt och snackade lite skit. sen så var jag på cirkus tillsamma med tuva, ludde, hugo, elliot och tom. var typ tuuusen år sedan jag var på nå sånt, så det var roligt. frågan är om jag var den som uppskattade det mer än barnen, haha.

nu är jag trött och har huvudvärk, så det blir nog sängen snart, för imorn bitti väntar jobbet. PUSSIS

mina andra kvinnor

and me miss mina andra kvinnor väldigt mycket också! japp det gör jag väldigt mucket.



me miss you


så här coola är jag&johanna tillsammans..
jag saknar dig som fan jossikossibossitossi <3
i sommar blir det du&jag. aaaah det blir det.

hoho liz fyller 20

nu har jag nyss käkat litegrann, idag blev det tonfisk och ägg, mumma! och fifan vad duktig jag har vart idag. jag har tvättat och städat hela dagen. jag knätorkade tillochmed golven, och då jävlar är man ambitiös.

och idag fyller lissepisse 20 år! GRATTIS för fan!


jag&liz, gosh vad jag saknar mitt långa hår. puss påre va

Bronset är vårt!

Förresten så glömde jag hylla våra svenska hjältar som spelade hem VM-bronset idag mot USA! synd som attans bananer att jag missade matchen. menmen jag är stolta över er iaf, loooove you.

PUSS IGEN!

söndagsparty

Hej gott folk! nu sitter jag i soffan och myser för mig själv med tända ljus. sitter och kollar på söndagsparty med filip&fredrik, älskar dom två!

gården bjöd på jobb mellan 7-16, sen blidde det lite ferre på kvällen. riktigt trevlig kväll tillsammans med goa människor, vi spelade Wii, typ dansgrej, och det blev en hård kamp mellan mig och lisette, med jag klådde henne, huhuhu. idag har jag tagit det lugnt och ikväll jobbade jag. men imorn ska jag vara ledig! hoho vad skönt, och då ska jag tvätta och städa och grejsa litegrann. så det skönt att få lite nytta gjort.

och jag vet att ni väntar spänt på hur löjlig jag ser ut i min tandställning, men jag har orkat lagt ut nå kort ännu, men det kommer. och pia: jag har rälsen endast i överkäken.

äh skit på er, nu ska jag fortsätta mysa i min ensamhet. PUSS

sadface

jag är så jävla ledsen. matchen mot Canada är slut, och den slutade 3-1. fanfanfan. så nu är det en bronsmatch på USA som väntar, men såklart så jobbar jag när den matchen spelas..... jag vill ju se, för den medaljen ska vi tamejfan ha. nej, nu ska jag fortsätta vara bitter en liten stund, sen ska jag sova, för imorn blir det jobb 7-16. PUSS

Sverige-Tjeckien 3-1

faaaaan vad härligt Sverige!! sitter och är så jävla nöjd just nu. så imorn blir det semifinal mot Canada, vilket kan bli jävligt tufft, men jag har en känsla av att vi klarar det.

nu ska jag snart krypa till kojs, jobb imorn bitti.. PUSSPUSS

sometimes....

nu har jag ont i mina framtänder.. och jag är ledsen. jag är ledsen för att det är hans fel att jag sitter här med den här jävla tandställningen. en del av mig vill verkligen aldrig mer se honom, han är en skit, totalt omvänd mot den jag kände. ibland jag kan känna sånt hat mot honom. men vissa stunder saknar jag så det gör ont. det är konstigt det där, det har gått 1 år och en vecka sen det tog slut, hur kan jag då fortfarande sakna så? hur kan jag göra det efter alla svek, efter utslagna tänder, efter någon som inte är samma person längre?


nej skitsamma, nu ska jag ladda upp inför kvartsfinalen mot Tjeckien! HEJA SVERIGE!

ugly betty here i am!

japp nu sitter tandställningen i käften på mig och plötsligt ser jag 8 år yngre ut... allt gick bra, det var absolut ingen fara, det gjorde inte ont, och det gör inge ont nu heller. men jag är ful som faaaaaaaaaan iaf! japp jag ser ut som ugly betty. ni ska få se kort lite senare, har inte min sladd till kameran hemma.

vill vi veta en superbra nyhet!? klart ni vill. det var ju meningen att jag skulle få betala typ 8000 ur egen ficka för mina tänder. men idag visade det sig att försäkringskassan går in och betalar det åt mig, så min kostnad blev bara 565 kr! härligt va? eftersom jag nu är ett par tusenlappar rikare, så passade jag såklart på att shoppa lite när jag ändå var i västerås. jag köpte en klocka till köket, ett par skor, ett grönt plastvinglas till peace&love och sen köpte jag svarta boxar som jag ska ha i min "rumsavdelare". så det var skoj! sen blidde det lunch på MAX, så jag har haft en mysigt dag med papi idag.

nej, skit på er, hejhej!

hoho

usch vad trött jag är... kom nyss hem från jobbet, och funtar på att lägga mig på soffan och vila en stund. fast jag egentligen borde gå och handla, och kanske städa litegrann. men jag har verkligen ingen lust. något jag verkligen har lust med är att äta kladdkaka med grädde, eller en skitstor chokladkaka, ge mig tack!



så här såg jag ut i september efter idiotjäveln knuffat mig. men imorn är det dags startar processen för min nya framtänder! :)


PUSSHEJ!

hard workwork

nu ska jag snart iväg och jobba igen. har redan jobbat 7.30-13, sen så ska jag jobba 16-21, kuligt va? jajja, det är bara bita ihop, pengar behövs alltid!

och ni vet säkert redan att på torsdag börjat äntligen arbetet på mina tänder, väntat sedan i september! så på torsdag får jag tandställning, och jag är värsta nervös. jag vetinte riktigt varför jag är nervös, för jag har ju kännt på rätt mycket smärta i munnen redan. för det första fick jag tänderna utslagna, sen har jag rotfyllt och dragit ut tänder, massa grejer sen allt hände, så jag tror inte att tandställningen kommer att göra mer ont än det andra. men nervös är jag iaf. ja skitsamma, nu ska jag måste jag göra mig iordning igen. PUSSHEJ!


öroninflammation och sprucken trumhinna

jag är fortfarande sjuk...... jobbat hela helgen, och i lördagsnatt fick jag svinont i örat. men jag krigade på och jobbade delad tur igår iaf. och idag ringde jag sjukhuset för det gör fortfarande förbannat ont! och det visade sig att jag såklart har öroninflammation och att min trumhinna har spruckit. det är massa äckelvax och blod i örat. bajsbajsbajsbajs vad ont det gör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu ska jag iaf lägga mig och vila en stund och se ifall det blir lite bättre, för nå värktabletter hjälper tamejfan inte. när jag vaknar ska jag kolla hockey och jag funderar på att beställa en pizza för att det är synd om mig. mmmmh det skulle vara gottis.


pusshej!


valborg

hejhopp! jag sitter hemma hos lillemor just nu. och jag tänkte berätta för er om min valborgmässoafton som var ritkigt kanon. det började självfallet med hockey hemma hos mig med Millan&Lillemor, sen kom Lisette&Jimmy förbi en sväng. sen vet jag inte vad som hände, hela min kropp protesterade mot mig. som jag sa tidigare så är jag förkyld och ont i halsen. men iaf kroppen sa ifrån och jag mådde verkligen piss. så jag var tvungen att vara asocial och lägga mig och vila ett tag. och efter ca 45 min mådde jag lite bättre, så var det bara att knäppa en till cider och lyssna på min favoritlåt och jag var nästan på topp igen! så jag, millan och lillemor tog våra lurviga och styrde kosan mot robyn&mattias och fortsatte festen där. vilket var mycket trevligt. sen kunde vi inte undgå att åka till GreenMan där Melody Club skulle spela. och vet ni vad klantarslet Frida lyckas att göra?! jo.... jag tog ut 300 på vägen ner, och till min förtvivlan nere vid gm märker jag att jag inte har några pengar på mig, jag hade glömt tagit pengarna från automaten!!!!!!!!!!!! bajs. så idag är typ jättemycket fattigare än igår, pga av det här, alkohol, inträde och ännu mer alkohol, BAAAAAAAAAH!
menmen, det var jättemkt folk på gm och melody club var skitbra live måste jag säga. så efter omständigheterna hade jag en riktigt rolig kväll.

jag såg att Pia hade kommenterat mitt förra inlägg. och du undrade när jag skulle få min tandställning? 7/5 ska jag till tandläkaren och sätta dit den.... livrädd fast ändå glad att det äntligen sätts igång, så jag nån gång får nya framtänder. synd bara att idioten som orsakade det hela inte erbjuder sig att betala några tusen... och sen är jag nyfiken på vem du är Pia?

ha det gott, nu ska vi hitta på nå vettigt. PUSSPUSS!

RSS 2.0