with every heartbeat

hej kompisar! har precis städat lägenheten, så nu är den ren&fin igen! det är så jävla skönt när det är städat, har tänt massa ljus och sitter och lyssnar på min käre håkan just nu. funderar om jag ska gå hem till mamma och mysa en sväng eller om jag ska ruttna bort här i soffan. det återstår att se.

här kommer lite kort från Kackans 20årsfest!






Väldigt rolig kväll <3


hallå

hej mina älsklingar! jag är skittråkig som inte skriver. men det har varit helg, och jag har jobbat, då blir det liksom inte av. ihelgen jobbade jag som sagt, men det störde inte mig&Pauline att dra våra rumpor till Brukshotellet och kika på Style. det var en lyckad kväll! men jag kan inte bestämma mig riktigt om det var så bra att jag pratade med en viss person den kvällen.(ni kan säkert lista ut vem) BAH! nu tänker ni: men den här tjejen måste ju vara helt slut i huvudet, varför ska hon vilja prata med den personen? ja, jag vetinte. men det känns ju bra just då, och den här gången kändes det bättre än någonsin. men det är nu i efterhand det börjar gnaga igen... bajs.

ikväll har jag och millan myst med massor av tända ljus, mmh, jag tycker verkligen om den där tjejen <3 nu ska jag plocka lite, diska, plugga lite teori och fortsätta mysa för mig själv :)


vi är stekiga brudar <3


<3

hejhopp!
jag sitter och myser med min käre vän lillemor. nu är hon ute och röker, och jag är så jävla bra för jag har slutat rökt!!!! idag har jag jobbat 7-13, sen på kvällen bjöd jag lillemor på mat. efter maten så trippade vi iväg till bolaget och handlade lite. kvällen har bestått av massor av mys, film, och lite vin.

Lillemor, det kanske inte ofta jag säger hur mycket du egentligen betyder för mig. men du är en av mina bästa vänner, du ställer alltid upp för mig, och jag hoppas att jag är iaf är hälften så bra vän mot dig som du är mot mig. då skulle jag vara nöjd.


JAG ÄLSKAR DIG!!

nu ska jag tvinga lillemor att sova här. hoho


JAJAJA!

jag hade körlektion för en liten stund sen. och efter lektionen bokade jag halkan, teori och uppkörning, hoho jag är så jävla glad! åhååå vad bra det känns, nu håller jag tummarna att allt går bra.

nej, nu ska jag göra lite nytta, sen blir det jobb 15-21. PUSSHEJ!

minnen av aprilhimlen

nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra ikväll. är sugen på en promenad, men jag vetinte om jag orkar. skulle behöva gå hem till mamma&pappa och rensa undan lite grejer. det blev en tokig dag idag. började jobba kl 4.30, och slutade kl 13. så jag var supertrött när jag kom hem, så jag sov en stund. sen efter det har det inte blivit mycket gjort. lagat bacon&äggsallad, diskat och nu sitter jag här.


nej, nu ska jag nog gå hem till mamma&pappa, så jag gör lite nytta idag.



från Susannes 26årsfest! ah, dom här tjejerna gillar jag! världens bästa arbetskamrater :)


Ullared

åhåååååååå. mami ringde nyss och frågade om jag vill följa med till Ullared om två helger. JAJAJAJA! så, jag, mamma, mormor, maria och anna åker dit och shoppar, sen bor vi på hotell. åh, jag blev så glad, och nu längtar jag som en tok!


PUSS!

ööööööh?

dagens sjukaste:
det plingar på min dörr, jag öppnar och där står en full man i 40-50 årsåldern.
- Hej, är din man hemma?
- Neeej?!
- Jag schkände igen nammmnett på din dörr.
- Oookej, jag har iaf ingen man.
- Nej, förlåt, förlåt, men jag schkände igen namnet.
- Ja, det är säkert min pappa du känner igen.
- Ja, Anders, Anders
- Ville du nåt?
- Nejnej, förlåt, jag schkände igen nammmnettt....


määääääh

jag har så tråkigt....... så i brist på annat att göra så ska jag göra mig iordning, sen vettefaaaaaan.


men dom här tjejerna avgudar jag <3


jobbjobbjobb

jaha då var det torsdag igen. jag har pluggat lite teori, diskat, ätit frukost, druckit kaffe, vattnat blommor, gjort mig iordning och snart ska jag till jobbet..

nej, här har jag inte tid att sitta. hoppas ni får en underbar dag!

högskola nr 2

nu, nu har jag sökt högskola igen! följande är sökt: Sjuksköterskeprogrammet i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Juristprogrammet i Lund, Uppsala och Stockholm. nu återstår antagningsbesked som tar ett tag, och sen får jag ta beslut efter det.

jajja, nu ska jag fortsätta njuta av Melissa Horn nya album ett tag till, sen ska blir det sängen, PUSS!


högskola

baaaaaaaaah. jag sitter och kollar på högskoleutbildningar.. och jag får typ panik, för jag vet inte hur jag vill göra. så nu skiter jag i det här och sätter mig i lugn och ro ikväll istället. nej, nu är det dags för städning.

tjoho

det blidde inge jobb idag och körskolan ringde för ett tag sen och avbokade min körlektion. baaajs. jag var ju värsta pepp på att köra idag. men istället hade jag tänkt sätta igång att städa lite här hemma, sen åka ner till körskolan och plugga lite teori.

nu ska jag iaf dricka upp kaffet, sen ska pumpa massor av håkan hellström<3


och hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en... Hurricane?

hittills har min dag varit toppen! hur har er dag varit? jag klev kl 9, käkade frukost, sen kom pappa hit. jag skulle hjälpa honom att hitta en tavla i norberg, så jag passade på att övningsköra dit. det gick skitbra! :) sen så fortsatta jag köra lite här i stan, passade på att handla, panta burkar och slänga massa glasflaskor.

nu sitter jag och äter smörgås och dricker kaffe. ska snart dra mig till jobbet och spendera min kväll där.

PUSS!!

wallander

jag sitter och myser framför nya wallanderfilmen. och jag kan inte bestämma mig om jag tycker om den eller inte. men jag tror att jag föredrar svenska wallander en aning mer än det här.

visst är söndagar riktigt mysiga? slappt, mysigt, film, god mat, gottis. aaaah mysigt.

lät du henne komma närme?

hujhuj. jag sitter hemma hos mor&far och väntar på gottismat. min helg har bestått av tvådagars festande. väldigtväldigt trevlig helg, med mycket skojsigheter som vanligt. och nu har jag nyss kommit hem från lina. hon hade måbraparty, med aloeveragrejer. mycket intressant och trevligt. så nu är jag 418:- fattigare, but hey. och
nu hade jag tänkt att ha sånt här party nån gång här framöver, alla är välkomna!
 

Melissa Horn- Lät du henne komma närmre
jättefin låt!





nej, nu kanske jag ska vara lite social med mamsi&papsi. ha det gött!


ommöblering

nu är det ommöblering som gäller på bruksvägen, men det blidde inte som jag ville. måste tänka om!

=)

jag mår fortfarande relativt bra! härligt va? jag tror att jag behövde febra ur mig lite och sova alldeles för mycket. nu är jag bara lite förkyld, lite hostig och så. så imorn kan jag jobba igen :)

nej, nu ska jag pula lite här hemma :)




älskadeälskade vän, jag tänker på dig! du vet var du har mig, jag gör allt för dig <3


huhu

jag känner mig lite bättre idag, febern verkar vara borta iaf. pepparpeppar.. men jag sjukskrev mig från jobb idag, lika bra att jag vilar upp mig och inte smittar mina gubbar&tanter.

nej, nu ska jag kika på film.pusshaj!

ooooooooorka

mår fortfarande som en påse skridskor ungefär.. och det har verkligen inte varit min dag. men som tur är har jag världens bästaste familj som ger mig extra ljus i vardagen <3. mamma bjöd nämligen på pizza idag, men eftersom mitt humör lever sitt egna lilla liv vissa dagar, så började jag störtgråta när jag tar första biten av pizzan för att jag hade glömt att säga att jag ville ha beasås. sen fortsätter jag grina för att jag kände mig så otacksam mot min käre mor, och gråter därför ännu mer för att jag inte kan sluta gråta. och jag är så jävla trött på att gråta , ibland sprutar tårarna för ingenting och jag har ingen jävla aning varför. vet ni varför!?!?
men jag lyckas iaf till slut och äter upp nästan hela pizzan och myser sen i soffan med mamma en stund. 

efter mysstunden med mamma så åkte jag hem och gick upp till millan&lillemor. vi kikade på säsongspremiären av desperate housewives och mös. nu orkar jag inte vara uppe länge, så nu ska jag kasta mig i sängen och sova tills jag blir frisk!!!!!!

vilken underbar dag.......

långt ifrån en bra dag idag. vaknar inatt och mår skit, har fått feber, sover dåligt hela natten. vaknar vid 10 kan inte sova mer, mår ännu mer skit. tar alvedon och lägger mig på soffan. nej just ja, tvn är trasig. ljudet är borta och den lever sitt eget liv. så jag somnar igen. vaknar, ringer pappa och bråkar om tvn. slänger på luren och börjar gråta. wohooooo vilken bra dag.................................................................

jobbing

hejsvejs! nu ska jag snart ner till jobbet, fast jag hellre skulle sitta kvar här i soffan och mysa. jag jobbar till kl 20, och då bär det av till floravägen och pauline, för ikväll är det fest minsann!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSS! <3


dags för sängen

jag har ont i mina ögon, och jag mår jätteilla. kan det vara galna fiskinfluensan tro?!

<3

jag har sån härlig känsla inom mig, jag känner mig full av kärlek som jag bara vill skrika ut!


JAG ÄLSKAR ALLA ER SOM ÄR RUNT OMKRING MIG SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MYCKET! glöm aldrig det. ni är hela min värld <3

two beds and a coffeemachine

hej alla glada! nu sitter och sörplar kaffe. ska snart iväg till körskolan och gå på risk 1:an, obligatorisk kurs om alkohol&droger i trakfiken eller nå.. och idag har jag hunnit städa också, skönt som fasen.

nej, men nu ska jag göra mig klar. Pusshej!

RSS 2.0