fysiologi

längesen... men jag har inte haft något att skriva, och då känns det onödigt att skriva. just nu håller jag på att stressar upp mig massor. har snart tenta i fysiologi&anatomi och det är sjukt mycket jag ska lära mig. men det är väldigt intressant att lära sig om hur våra kroppar fungerar. dessutom känner mig jag mig värsta smart också. så snart kan ni fråga mig om vadsomhelst när det gäller människans fysiologi... nästan iaf, kanske...

morfar kämpar på fortfarande och har gjort framsteg sen sist jag skrev. hoppas att det snart är över på den eviga väntan på att han ska bli bra igen.

annars flyter mitt liv på rätt bra, hänger mycket i örebro och har träffat många nya goda vänner. jag har skitkul därborta verkligen och extra plus i kanten är att jag har mina kyrkbrinkare därborta också. riktigt härligt att hänga med er igen <3


kaj&jag

.....

kände mig riktigt lycklig igår efter vårt besök hos morfar, han hade blivit av med respiratorn och han kunde äntligen prata när han ville. han skulle få lämna intensiven idag för han var inte längre i behov av intensivvård. ja vi var riktigt lyckliga allihop och det kändes äntligen som att allt gick åt rätt håll!
men den lyckan är som bortblåst idag... han blev akut dålig inatt/imorse. alla prover sjönk och nu ligger han än en gång nersövd och i respirator. läkarna vet fortfarande inte vad som hände, utredning pågår. det känns så sjukt orättvist nu. morfar höll på att stryka med för några veckor sedan, och lyckades efter alla omständigheter bli bättre och det började precis se ljust ut för honom igen. och då händer det igen, min älskade morfar förtjänar inte det här, han har mångamånga år kvar att leva, han har precis uppnått pensionsålder. usch det känns riktigt tungt nu. jag tror inte på någon gud, men jag ber ändå, hjälp min morfar!

saknar

jag saknar, jag saknar som fan. saknar strängnäs och kyrkbrink väldigt mycket just nu. sitter och kollar igenom massa gamla låtar jag har på datorn, och jag upptäcker att jag har kopierat TSOskivan till windosmediaplayer, och alla kyrkbrinkare vet vad den skivan betyder för oss alla. åh vad jag blev strängnässugen nu, har inte vart där sen jag flyttade därifrån 6 juni 2008, riktigt riktigt illa. ikväll är en sån kväll jag inte uppskattar att vara ensam, vilket jag tycker är riktigt skönt annars, men ikväll känner jag för massa sällskap. visserligen har min älskade lillemor varit här tidigare, men hon gick hem för tidigt. bajs.


skolan

kom till skolan för ett tag sedan, börjar inte förrän 10.15, kuligt va? neeeeeej. men som tur är kommer snart mr kyrkbrink och håller mig sällskap. på tåget hit imorse blev jag livrädd... i frövi vaknar jag av att en mörkhyad man stryker mig på armen och lyfter min väska så han kan sätta sig bredvid. blir chockad och börjar fundera varför han sätter sig bredvid mig när det finns typ hundra lediga platser. han börjar prata engelska och jag låtsas som jag inte förstår, han stinker sprit och ser skithög ut. han fortsätter prata med mig, tågkonduktörn kommer och han säger att han inte har biljett och det blir lite tjafs. sen börjar han tjåla med mig om att konduktörn är rasist för att hon blir arg över att han inte har någon biljett och vägrar betala. han börjar stryka mig på armen och han ska highfiva med mig hela tiden, jag ber honom sluta, men han verkar inte förstå vad jag säger, men tillslut byter han äntligen plats. usch sånt där tycker jag är skitläskigt, vågade inte bli arg på honom heller då han var hög som ett höghus och full som ett as. men nu sitter jag iaf i skolan och nu hade jag tänkt leka duktig och plugga lite.

Ha en bra dag!


sunday

jag har bestämt mig för att bli blond igen, så det första jag gör imorgon bitti är att beställa tid hos frisören.

jag, mamma och mormor var och hälsade på morfar idag. han har legat på sjukhuset i över två månader nu. han har gjort framsteg i sitt tillfrisknande, det blir några steg fram, sen blir det något steg bakåt och så har det sett ut hela tiden. men vi håller tummarna för vår älskade morfar, han är så stark och har en vilja som är sällsynt. det positiva idag var att vi fick reda på att han har varit utan respiratorn sedan fredagskväll. men han har fortfarande kvar tracken i halsen, vilket gör att han inte kan prata utan talkanyl. och det är jättejobbigt att inte förstå vad han vill säga när han inte har talkanylen, han blir frustrerad och vi blir frustrerade. när vi förstod vad han sa och när han hade talkanylen i så tjatade han om att åka hem. han ville åka hem till kärrbo nu, han frågade gång på gång när vi skulle åka, när ska jag åka hem? det är det som gör så ont. vi har inga svar på när han ska få åka hem, och det gör ont att förklara för honom gång på gång att han inte kan åka hem ännu.

jag ber hela tiden att någon snällasnälla gör att min älskade morfar blir frisk snarast!

italien.

sitter och myser hemma hos mor&far för tillfället, har precis spelat några rundor sjuan.
jag och lillebroren satt och pratade om italien när vi var hos farmor&farfar på påskmiddag, och vi kom fram till att vi längtar efter italien sjukt mycket. italiensk pizza, italiensk glass, och allt annat som är så underbart därnere. så nu är jag skitsugen på att åka dit i sommar igen. det enda som är spikat i sommar är massa jobb och en vecka på peace&lovefestivalen. och tanken är att jag ska hinna med en utomlandsresa någonstans också, just nu lutar det åt en italienresa igen, men det skulle samtidigt vara roligt att se något nytt land. har ni några förslag på något vackert och bra land att besöka? helst ett land med billig sprit också haha.


här är bilder från italienresan förra sommaren.

PEACE!


blond vs brunett

Sitter och funderar på om jag ska bli blond igen eller inte... vad tycker ni?RSS 2.0