Skolstart

Idag har jag varit i mitt kära Örebro igen, för idag var det nämligen skolstart  med blandade känslor. Jag hade mer en gärna haft lite längre ledighet, men det är kul att träffa alla igen. Som ni kanske vet så pendlar jag ju mellan Fagersta&Örebro, så jag skulle i vanlig ordning köpa ett pendlarkort i söndags, men som tur var kollade jag om tågtiderna hade ändrats eller om de var desamma som förra terminen. Vilket de inte var!!! Pga av rälsarbete eller vad man ska säga så går det senaste tåget hem från Örebro kl 13, vilket betyder att jag inte kan komma hem utan att bli fattig eller sitta på tåg i tusen år. (förutom när jag slutar skolan tidigt, vilket inte händer så ofta på det nya schemat) Arbetet ska tydligen inte bli färdigt förrän 25 sep, kuljul. Så nu kommer jag behöva bli inneboende hos William&Linda  ganska ofta fram tills arbetet är klart, stackrarna, haha. Idag dock jag dock bilen dit, men det kommer också ruinera mig... Menmen, här ska det inte klagas.

Sitter just nu hemma hos Lillemor, hon har bjudit på lite vin och vi har nyss kollat på Love Happens, jättemysig film. Och just i detta skrivande ögonblick strömmar Lars Winnerbäcks: För dig, ur högtalarna och Lillemor flätar en fiskbensfläta på mig, är inte det underbart så säg!

Nu ska jag njuta en stund till, PUSSPUSS!

i wanna know, have you ever seen the rain, coming down a sunny day?

tjohejsan! Sitter och dricker en likör 43 med mjölk och fixar till frillan. snart ska jag bli bjuden på hemmagjord snitzel med potäter och god sås, såååååås ska det va! det ska bli intressant att smaka hur det smakar, men eftersom det är min käre mor som är kock ikväll, så kan det inte bli annat än succé! mammas mat är den bästa!

jag har lyckas lura ut några vänner ikväll iaf, så ikväll ska jag hem till karin&magnus och sprida min otroliga partystämning, tralalala. tonight gonna be a good good night, ja det känns i mina lilltår att det kommer bli en superkväll!

haha, en del av mig tror att jag är kvar i turkiet tillsammans med hanna&kajsa. inatt vid 2-tiden ringde elias och sa åt mig att komma på fest och det första jag svarar är att jag måste fråga hanna&kajsa först om dom vill också. elias blev lite fundersam och frågade om jag inte var ensam? nej, jag är med hanna&kajsa sa jag ju, sen satt jag mig upp och skulle fråga dom om dom också ville med, men då upptäcker jag att jag faktiskt är ensam och inte i turkiet fortfarande. tråkigt. så tokigt det kan bli va.

nu ska jag fortsätta med mitt braiga partyhumör! Vi ses i marschallens skugga!


No fun at all

jaha då var det lördag idag, och idag innebär det att det blir utgång på GM, för att kika in höstfesten och No fun at all! det ska bli sköjsigt. det tråkiga är bara att jag inte riktigt vet vem jag ska ut med, de flesta jobbar eller är svintråkiga. men jag har byggt upp en plan, så att allt löser sig till slut.

nej, nu ska jag dega framför tvn en stund, skriver några rader senare idag. PUSS!

thank god it's friday!

shululu, sitter och myser i soffan framför våra bästa år och funderar vad som ska hända idag. vet iaf att jag ska ner till jobbet en sväng och säga hej och lämna en väska till pauline som köpte åt henne i turkland. sen ska jag försöka köpa färg till badrummet också, måste bara mäta och greja lite. sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

PUSSPUSS!


Life doesn't wait

Idag= bra dag! kom på att jag saknade karin väldigt mycket idag, så jag bjöd in mig själv på kaffe. ett plus i kanten var att lillemor också va där! vi drack massa kaffe och pratade massa skit som vanligt och skvallrade om våra semestrar och annat skoj. kvällen slutade med jag&lillemor blev bjudna på tacos av magnus&karin, det kittlade dödsskönt i kistan vill jag lova! när vi hade käkat färdigt kom även lisette&lina upp och myste lite med oss, väldigt trevligt att träffas allihop en stund, det händer alldeles för sällan tycker jag. vi bor ju trots allt i samma stad och typ samma kvarter.... skärpning där!

vi pratade och kollade på massa inredning idag också, så nu måste jag ta tag i det där om att måla om mitt badrum, det har jag sagt ett tag, men jag får inte tummen ur. varför är det så svårt att ta sig till färgaffärn och köpa färg liksom?

idag har jag, kajsa och hanna beställt tatueringstid också. tanken var att vi skulle tatuera oss i turkiet men som tur var ångrade vi oss och bestämde att vi skulle göra det här hemma istället. efter det som hände på planet med blixten (läs föregående inlägg), så vart vi faktiskt lite rädda. och av en slump när vi satt på en restaurant i turkiet och bläddrade i tatueringsbok såg vi texten: Life doesn't wait, vi alla tre blev kära och bestämde oss för att tatuera in det. för det är ju faktiskt så att livet inte väntar, vi måste ta vara på varandra och oss själva. så den 11 sep ska vi göra den tillsammans, så nu måste jag bara komma på ett bra ställe på kroppen att sätta den på. så har ni nå bra förslag, så kom gärna med det.

nu ska jag lägga mig och läsa lite, det är ju en dag imorgon också.  PUSS!



blixtrar&dunder, magiska under.

Long time, no seen. kom hem från en underbar resa som jag har gjort med kajsa&hanna i turkiet, alanya. veckan har varit riktigt grym med massa bad i hav och pool. resan börjde inte så bra om man säger så. vi skulle lyfta 17.40, 17 aug från arlanda. vi lyfter planet och efter ca 10 min, slår blixten ner i planet. det dånade till och vi blev rädda, vi väntade bara på att kaptenen skulle berätta att allt var okej, men då kommer en till blixt och det låter som att motorerna stannar. när kajsa tar min hand och hanna börjar gråta börjar jag också bli riktigt rädd. kaptenen ropar sedan ut att allt är lugnt men att vi för säkerhetsskull måste nödlanda igen på arlanda för att kolla igenom planet. vi fick värdecheckar så vi satte oss i baren för att vänta på mer info kl 20.30. då fick vi ytterliggare info om att vi får ny info 22.30 och då berättar dom att vi 400 passagerare ska få sova på hotell runt om och få ny info dagen därpå. sagt och gjort. så vi kom äntligen iväg vid 12.15 dagen därpå. kom dessvärre ner till turkland väldigt sent så vi missade en heldag.

men resan har varit underbar, vi har solat, badat, druckit drinkar, klubbat, varit på turkiskt bad med helkroppsmassage och peeling, skrattat ihjäl oss några gånger, ätit&druckit gott och njutit av varandra och att finnas till. innan vi åkte till turkiet hör jag hört att turkarna är jobbiga och att böneutropen är jobbiga och såvidare. men jag har fått en helt annat uppfattning, turkarna är jättetrevliga och böneutropen hörde jag bara nån gång väldigt långt borta.

kom hem imorse vid 05.30, sov typ hela dagen, och nu sitter jag och längtar tillbaks lite, så vi får åka nånstans snart igen!!

bilder kommer senare, ska sova nu, PUSSPUSS!

RSS 2.0