det du!

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag ramlar dåliga gatan fram
Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad - själv

För många ramlande flickor ramlar förbi
För många rammelsängar att ramla i
Människor ramlar runt på stan
Människor ramlar hårt, precis som du - och jag

Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är
Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig kliché

Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen
Ramlade in i en taxi
"Mister, visa mig den maximala hastigheten!
Vart du vill, så fort du kan
Ja, vart du vill, så fort du kan
Vart du vill så fort du kan"

Woooh!

Lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer (och du skulle)
Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer

Kör mig vart du vill
För jag ramlar aldrig hit igen

Tentan avklarad!

sitter och myser hos liljestig och tentan är avklarad, och förhoppningsvis får jag godkänt. det dryga är att man inte får reda på svaret förrän om lång tid, bajsigt. eftersom vi inte firade att vi klarade förra tentan, så måste vi fira den ikväll, och vi bara måste fira att vi har den här tenta äntligen är gjord. så ikväll mina damer&herrar festar vi loss i örebro och njuter av livet.

svaret på hur jag kan få så mycket pengar är ganska simpelt: jag förtjänar att få extra klirr i kassan! haha. och vem anonym är som har kommenterat är en gåta, så stig fram!

nu ska jag vara social och snart är det dags för en sväng på staden och sätta sprätt på csnpengarna, hoho

prisa skatteåterbäringen

nu ska jag strax slänga mig i sängen, är ganska så jättetrött. har varit riktigt duktig med pluggandet idag och har precis avslutat min konverstion med linda på msn, vi har tentapluggat genom msn tillsammas, mycket praktiskt och mycket lärorikt. Tack Linda! tidigare under kvällen åkte jag hem till tuva som fyllde 7 år idag, stora tjejen nu. hon fick en dagbok av mig, och lycklig blev hon :) tänk så lycklig man blev för småsaker i den där åldern, önskar man hade samma entusiasm nu också. men något jag är väldigt lycklig över att jag för tillbaka 13875 ex ränta på skatten, prisa skatteåterbäringen! och jag är också väldigt lycklig över att jag har världens bästa familj och världens bästaste vänner. tack för att ni finns!

Godnatt!

plugghäst.

har tenta på torsdag, vilket resulterar i att jag försöker plugghästa mig som fan. det ska bli så skönt när tentan är över så man kan slappna av igen. och egentligen borde jag inte sitta här och skriva blogg, men som alltid hittar jag mycket roligare saker att göra när jag måste plugga... how come?för några helger sen när jag, lillemor, pauline och susanna slog våra kloka huvuden ihop och festade loss <3


nej, nu måste jag återgå till plugget. ha en underbar dag!
yeah baby yeah

Laddar upp bilder från i lördags, snodde bilderna från hannas blogg.


grattis

var hos morfar och hälsade på idag. han ligger fortfarande på intensiven och har fått fler komplikationer, men han kämpar på och han har gjort framsteg. fick höra honom prata idag och det kändes så härligt, har inte hört honom prata på flera veckor pga av hans respirator. men med hjälp av talkanyl så kan han prata och just nu tränas han ur respiratorn. jag hoppas att dom kan ta bort respen snart och att dom kan sy igen hans mage. det är jättejobbigt att se honom ligga där i sängen och ha ont, och höra hur snurrig han blir av allt smärtlindrande han får. jag vill bara att han ska blir frisk nu!!! det är skitjobbigt att ständigt gå och oroa sig för honom. du måste komma hem till Kärrbo snart morfar, vi saknar dig jättemycket <3


och GRATTIS ANNA på födelsedagen, jag älskar dig!!!

Familjen Kyrkbrink i möte med Familjen Lack

lördagen spenderade tillsammans med mina älsklingar i örebro. förfest med schlager, sång och spel hos tanya slutade med att jag stod i kön in till strömpis liiite för full. men jag lyckades komma in ändå och väl uppe på dansgolvet sjungandes och dansandes för fullt, så mådde jag mycket bättre. djn spelade massor av schlager och annat som vi kyrkbrinkare och lackare älskar. efter många om och men lyckades jag, hanna och linda komma fram till linda, där linda börjar steka ägg&bacon, mästerligt! vet fortfarande inte varför jag bara smakade på det och åt en smörgås istället, dumt! kvällen var iaf mer än lyckad, så den tackar jag för! <3
efter 9 timmar i biblioteket idag i försök att skriva en vetenskaplig rapport är jag helt slut i huvudet, så nu sitter jag hos william, ska snart laga lite mat, sen blir myyys för hela slanten.
vi ses i marshallens skugga!
PUSS!

john mayer <3

morfar är en riktig kämpe, han kämpar vidare och det går åt rätt håll. han är vaken nu, och respiratorn ska dom försöka ta bort så fort som möjligt. det är väldigt jobbigt att se honom ligga vaken, när han inte kan prata pga respiratorn och se hur ont han har. men han kommer fixa det här min älskade morfar.

just nu sitter jag och lyssnar på min nya musikaliska upptäckt: john mayer. riktigt bra låtar och dessutom är han snygg som få. det är han jag ska skaffa barn med i framtiden så ni vet. han är min min min, bara min.

nu ska jag se klart filmen music&lyrics på trean, sen blir det bums i säng. ska kliva upp 5 imorn och tåga till örebro. PUSS!

RSS 2.0