Let it snow

Jag har kommit på att jag tycker om vintern, det är så härligt med massa vitt som lyser upp marken, det är friskt och skönt att vara ute (om man är rätt klädd vill säga). Snöflingorna är fina. Haha ja, det jag ville säga var väl att vintern är rätt bra!

hej mitt vinterland

Oj, måste ha glömt min blogg i några dagar... Men jag har iaf inte haft något intressant att skriva. Men min helg har vart toppen. I fredags var vi hemma hos mormor, hon bjöd på hemmagjord pizza och sen så sov vi över, gillar att sova hos mormor <3. Och så i lördags blidde det spelkväll hemma hos Korpi, spelade Buzz, och Man mot kvinnna eller vad det nu hette, skitroligt iaf. Så jag tackar för den kvällen snyggo!

Nu har jag nyss kommit hem från praktiken och måste börja plugga lite, ska ju skriva ett arbete som ska in på torsdagmorgon, så det är väl kanske dags att ta tag i det, men jag vill inte, jag vill verkligen inte, usch fyfan vad skolan är tråkig just nu. Har god lust att hoppa av skiten, men det vill jag ju inte, det är väl förhoppningsvis bara en period som snart går över.
jajjja. heeeeeeeeeeej dåå

pova

Cooooolt, såg ni att tomten själv kommenterade förra inlägget, woho det betyder att jag har varit snäll i år! Jag är trött som ett as, men jag har inte ro i kroppen att lägga mig och sova... Jag ska ju kliva upp kl 05.30 imöra, för att sticka till praktiken.
Jag vet inte vad det är som är fel på mig just nu, enda sedan min älskade morfar dog så har min värld vänts upp och ner. Mina vänner som betydde allt för mig, ja eller dom betyder fortfarande allt, bryr jag mig inte om att träffa, helt ärligt jag bryr mig inte. Och den känslan blir jag så rädd av, jag vill ju träffa dom, mysa med dom, men någonstans tar det stopp. Jag förmår mig inte att ringa och fråga om vi ska ses, suckar högt när jag ser att någon har ringt eller skickat sms. VARFÖR ÄR JAG SÅ HÄR?! Det enda som gäller för mig just nu är min familj och jag försöker sköta skolan (som jag tröttnat enormt mycket på också). Men det jag ville ha sagt är i alla fall att jag älskar mina vänner, och ni vet vilka ni är, jag saknar er, och jag hoppas inte att ni blir ledsna på det jag skrivit nu, men det är så jag känner just nu. Men jag hoppas att ni vet att jag tänker på er, och att ni betyder otroligt mycket för mig trots att jag är mongo just nu.
Nu ska jag sova, HEJHEJ!

Kära Tomten

Mamma bad om en önskelista till julen..
1. Ny dammsugare
2. Strykjärn + strykbräda
3. Ny kaffebryggare
4. Presentkort på heminredning
5. Twilightfilmerna
6. Sex and the city filmen 2
7. Ett roligare liv
8. How I met your mother box
Ja, det var typ det, kul önskelista, haha.

Montag

Min första dag på praktikplatsen är avklarad! Ska praktisera på ålderdomshem i två veckor, känns lite tråkigt eftersom detta har varit mitt jobb innan jag började plugga. Men som tur är får jag vara här i Fagersta, (jag slipper pendla på två veckor!!!! :) och jag är på ett ställe jag aldrig jobbat så det är nytt och spännande, så det här blir nog skitbra!
Är väldans trött i ben och fötter idag, inte van att springa runt och jobba, det var ett tag sen nu... Så nu har jag precis käkat lite kvällsmat och ska kika på dagens avsnitt av Paradise Hotel, det är typ det bästa jag vet på tvn just nu. Förstår inte hur jag kan tycka det är sååå bra, det är ju helt värdelöst om man tänker efter, haha.
Saknar dig morfar <3 Saknar dig så jävla mycket!!

HEJ

HEJ!

Fofroridoda poproratotaror rorövovarorsospoproråkoketot

Sosatottot popå bobusossosenon i Örorebobroro hohäroromomdodagogenon ocochoh foficockok idodénon omom atottot soskokrorivova etottot boblolgoggoginonlolägoggog popå rorövovarorsospoproråkoketot. Soso hoherore itot cocomomesos... Jojagog sositottoter hohosos Lolilollolemomeror ocochoh dodroricockokeror vovinon, popå totvon gogåror Arormomgogedoddodenon, enon jojävovlolaror bobrora fofilolmom. Unondodroraror hohuror momånongoga sosomom ororkokaror loläsosa soså hohäror lolånongogtot. Momenon jojagog hohopopasossos noni hoharor enon unondodebobaror lolörordodagogskokvovälollol. POPUSOSSOS!

Kokomommomenontoterora omom noni fofatottotaror vovadod jojagog soskokrorivoveror, dodetot vovorore kokulol!

jag älskar Jay Smith

Jag är helt är i Jay! Like a prayer igår gav mig gåshud, klicka här för att se låten!

PUSS!


Donnerstag

Gårdagen var skitbra! Fick ju träffa min efterlängtade Johanna, och det var jättehärligt. Innan Johanna kom hit, så tog jag och lillebroren en promenad hem till Anna&Fredrik för att hälsa på och gosa med bebben. Jag vill också ha bebis!
Nu sitter jag och försöker plugga, men det går inge bra. faaaaaan. bajs.
Ska åka iväg till Örebro senare ikväll, ska träffa min Kajsa, dricka lite vin och gooooosa. Kanske spelar vi in en ny musikvideo? Man vet aldrig.
äh bajs, jag vetinte vad jag ska skriva här....

JOHANNA!

vaknade för inte så länge sen, bra frida, bra frida! du skulle ju plugga, städa, handla och förhoppningvis hälsa på bebisen idag ju! ja men sätt fart då tänker ni, ja, jag ska snart.
vet ni vem som kommer hem till mig idag?! MIN BÄSTIS JOHANNA!! Vi har inte träffats på ett bra tag nu, men ikväll kommer hon äntligen hit, och jag ska bjuda henne på god middag och pussa&krama henne hela kvällen. Jag går typ sönder utan henne, vi måste bli bättre på att träffas jossi!
okej, nu ska jag sätta fart så jag kommer någonstans idag, HEJPA! Ha en underbar dag!

määääääh

känner mig inge glad, känner mig allmänt blääää. saknar morfar jättemycket, usch. vill att han ska komma tillbaka till oss. det har gått en månad och en dag sen han rycktes bort från oss. hoppas du har det bra min lilla morfar <3
har ingen som helst lust att vara i skolan heller, motivationen är som bortblåst, hoppas den kommer tillbaka snarast, för den behövs nu, det är kommer vara skitmycket i skolan fram till jul nu.
allt känns för mycket nu... men praktiken börjar nästa vecka, 2 veckor på solliden här i stan blir det, det ska blir skitskönt att slippa pendla! så jag har något positivt att se fram emot iaf.
Nej, nu ska jag se klart på dh, äta satsumas, diska, plugga, fundera om jag ska skolka från skolan imorn, sen pova! HEJHEJ!

<3

Hängde med Millan&Lage igår, det var jättekult! Saknar Millan som fan ibland jöööö <3

söndagsmys

Har äntligen fått träffa den lilla ängeln Ellie, hon är helt bedårande. Dom fick äntligen komma hem i fredags och nu mår hon bra, skönt. Sen sov jag hemma hos mormor, vi hade jättemysigt åt tacos och drack lite vin. Jag trivs så bra hemma hos mormor och mår bra av att vara med henne. Åkte hem till Ellie igår igen, det går inte att få nog av bebisar. Kvällen avslutades med fest med mina tjejer + Lage. Väldigt trevligt, allra helst när Millan är hemma och få kramas med henne också <3
Nu får det bli soffan resten av kvällen och Lillemor är på väg hit och ska mysa med mig.
och sen ska jag passa på att hylla min älskade pappa när det är fars dag och allt. Jag älskar dig supermycket, även i de stunder när jag är sur&tvär mot dig (men du får skylla dig själv för det mesta för att du tycker det är kul att reta upp mig) Tack för allt du gör för mig, tack för att du är du, tack för att du finns!

Jag är en stolt vän!

Min kära bästisfestis Williams band, jag är så stolt! Det är en den gula människan om ni undrar.

101110

Skrivit tenta idag, den kändes inte alls bra. Men hoppas att det räcker till ett G iaf. Sen har det inte hänt så mycket mer för mig idag. Varje gång jag skrivit tenta så pustar man ut lite, och lägger bort alla tankar på skolan, vilket är sjukt skönt. Men min huvudvärk infann sig som vanligt, nu har jag haft huvudvärk varenda eviga dag hur länge som helst! Tror det är mina ögon som spökar, så jag får åka ner och göra ett syntest igen tror jag.
Tog mig en promenad och hälsade på morfar vid graven på kvällningen, det är riktigt skönt promenadväder just nu, förutom att det är lite halt på vissa ställen, men det får man överleva. Hursomhelst, jag var vid graven och kyrkogårdar ger mig en mysig känsla i själen, tycker det är otroligt vackert, allrahelst kvällstid när ljusen brinner.
Ingen bra bild, men det är här min morfar bor nu <3
På vägen hem gick jag förbi Maria&Tom, drack kaffe och umgicks en stund, alltid lika trevligt <3
Nu ska jag fortsätta plocka undan här hemma, kolla paradise hotel, sen pooova.

mjutt

Alla pratar om snön på bloggar och facebook, därför tänker jag inte nämna det idag. Alla vet väl för fan att det snöar ute? Varför skriva det på facebook? idioter!!!! Ja, sånt kan störa mig enormt mycket, kanske inte att någon skriver det på sin statusrad, men när fyrtiotolv gör det, så stör jag mig. Japp, då var det sagt också.

Jag kan inte bestämma mig om jag har pluggat färdigt för idag eller inte, har ju varit ganska så effektiv om katten själv får välja. Är sugen på en dusch, sen hoppa i madrass och sova tills imorn. Så så får det bli, om jag får sova hos Willi vill säga, hoppashoppas. Ja, först blir det ju självklart Desperate Housewife, sen Cougartown, ja sen blir det sovadags.

Peace

uppe med tuppen

Känner mig väldigt effektiv och duktig idag! Bra dag det här, klev upp kl 7, kl 7 en ledig dag!!!! Så jag och Linda har pluggat sen dess. Tentan är om 24 h, baaaaah. Hoppas verkligen att jag klarar den, det känns lite sisådär, men vi får hålla tummarna. jajaja. Ska åka till Örebro om en stund och då ska jag och Liljestig fortsätta vårt tentaplugg minsann, sen sover jag över där, skriver tentan och åker hem igen.
Sov hemma i lägenhet igår, har inte gjort det på ett bra tag, har typ bott hos mina kära föräldrar en längre tid. Har inte velat sovit ensam, och inte kännt mig trygg när jag har varit själv. Men nu ska det bli ändring igen, det var faktiskt jävligt skönt att sova hemma i lägenheten. Skönt det.
Ska göra mig iordning nu, Ha en bra dag!

plugghästar mig med Liljestig&morfar

Tentapluggar med Liljestig via Skype, väldigt effektivt må jag säga! Nu får vi VGVGVGVG! yihoo
och morfar hjälper mig att plugga också <3

Lillan

Se så fin hon är <3 fick bilden mmsad från två stolta föräldrar för en stund sen, ååh jag längtar ihjäl mig efter att få hålla henne!
Nej, nu är dags för tentaplugg!

Lycka!

Blev väckt av ett samtal från min kära moster Anna, hon berättade att jag blivit kusin igen åt en liten flicka. Blev lycklig som bara den! Vi har längtat efter den här tösen länge nu, ser framemot att träffa henne, hålla henne och lukta på henne. Det finns inget bättre än små bebisar. Är så himla glad för er skull Anna&Fredrik, ni är så bra, och jag är sjukt glad över att ni finns i mitt liv <3
Morfar, du har väl inte missat att du blivit morfar igen till ditt nioende barnbarn, häftigt va? Känns jättetråkigt att du aldrig kommer att få hålla henne, men jag ska hälsa från dig, pussa och krama från dig när jag träffar henne. Och sen när hon har blivit större ska jag berätta om dig, det lovar jag! Jag saknar dig! <3
Nu ska jag tentaplugga hela dagen långlång! HEJ!

Så mycket bättre!

Har precis kollat på Så mycket bättre, är helt genialiskt program som tv4 sänder på lördagar kl 20. Allvarligt så blir jag helt lycklig i hela mig när jag ser på det. Ikväll var det Petter som var värd eller vad ska säga, och deras tolkningar av hans låtar var helt sjukt bra, det blev liksom som deras egna på nåt sätt. Det passade dom alla, men den låten som berörde mig mest idag var Pluras tolkning. Klicka här för att se klippet på Plura! Ni måste gå in och kolla på en gång!

Så vad händer mer ikväll gott folk? Hör av er om ni hittar på nå skoj! jajaja!
PUSS!

shulululu

Inte vinner jag nå frågesport, och inget får jag dricka heller. Men jag fuskar lite och dricker lite ändå, hoho.
Hoppas ni har det en bra kväll,  här verkar det hända så mycket bättre än så här. määäh....
Hejhej, jag heter Frida

tears in heaven

Idag har vi urnsatt morfar. Det var jobbigt, men ändå fint. Nu har vi sagt hejdå för sista gången, och det känns konstigt. Allt är ju inte slut, vi kommer alltid vara nära, även fast du är långt bort. Hoppas du läser brevet jag lämnade i graven hos dig. Du kan väl komma och hälsa på snart morfar? Vi vill så gärna veta hur du har det i Nagijala.
Sitter och dricker lite vin och försöker tentaplugga, men mina tankar är någon annanstans. Och nu har vi börjat med frågesport, jag, papi&puttson. för varje rätt svar, får man dricka en klunk, haha. vilket måste betyda att papi kommer bli skitfull ikväll, för han är så sjukt allmänbildad min älskade far. du vet att du är min förebild och jag älskar dig min fina pappa <3
nu måste jag koncentrera mig på frågesporten! hejpa!

t e n t a p l u g g ? naaaj

Ska egentligen lägga min tid på att tentaplugga, men vad gör jag? allt annat såklart. igår så skulle jag&linda vinplugga, hur gick det? mjaaa det slutade med att sjöng, dansade och pratade massa skit istället. men det gillas skarpt! <3 ja den där liljestig hon gillar jag minsann!
Har blivit helt jättekär i den här låten! Skitjävlabra!
Nej, nu ska jag hämta min kära papi på jobbet, sen plugga lite kanske? höhö

bhjoölkjhg

<qw4se5d456rt6787y8uoilhjgmncv mkljiutyrtrsxg

<3

Nu har jag iaf pluggat en massa, trött i skallen nu. well done.
Vart en jobbig dag idag, tänkt på dig morfar hela dagen. Det är fortfarande jättesvårt att förstå att du är borta. Det känns som att det är dags att åka och hälsa på dig sjukhuset, och då kommer man på sig själv att du inte finns där längre. bläääää. Saknar dig något enormt mycket! Det gör vi allihop, och jag kan inte säga det för många gånger. Det är otroligt skönt att vi är en sån stor familj, du ska vara stolt över din fina familj. Vi är 16 nu, snart 18 med Anna&Marias bebisar, men vi skulle varit 19 med dig... Jag älskar dig!

nörd

Ny dag, nya möjligheter, not. Sitter och dricker lite morgonkaffe, japp, jag sov till kl 12, asskönt! Förutom att mina höfter gör bajsont, för att jag låg i sängen för länge, hoho. Bajsade på skolan idag också, hade ingen lust, tänkte att jag istället ska gå ner till biblioteket och låna hem lite böcker så jag kan börja plugga till tentan som är snart. Ja, det måste jag se till att göra snarast, annars kommer jag aldrig få tummen ur.
Snart är det torsdag och då kommer mina älskade föräldrar hem! JAJAJA! och på fredag ska vi urnsätta dig morfar. tänkte på dig jättemycket igår, det värker i hela bröstet när jag tänker på att du är borta. Jag vill inte att det ska vara så här, jag vill inte! Men hoppas din dag i himlen blir bra, puss på dig!
nu ska jag dricka upp kaffet, sen ner till biblan, PUSS!

Freud

Nu har jag precis kommit hem från mitt seminarium med redovisning, och det gick fan bra. Brukar vara bajsnervös, stamma och konstiga ord flyger ur munnen på mig. Men idag gick det fanimej bra! Skönt som fasen. Jag&Linda gick hem till Willi och väckte honom, gapade och grejade och sa att kl 12, dags att vakna. När han väl vaknar märker han att kl bara är 9.50, mohahaha. Nu spekuleras det i om det blir en lunch på kinamuren, mmmh gott som fan skulle det vara. Så så får det bli minsann! :)
Nej, nu "ska" jag plugga! HEJHEJ

RSS 2.0