plugghäst!

Sitter i biblioteket i skolan just nu, lyssnar på när Linda tränar på våran redovisning som vi ska ha imorn. Hon är duktig den där Linda, själv är jag lite okoncentrerad eftersom jag sitter här och bloggar samtidigt som jag ska lyssna.
Igår var det en väldigt trevlig kväll, det blev massa vin hemma hos Marina med massa goa tjejor! Jag blev väl ganska kalas, och åkte hem och spelade krigsarspel på xbox med min bror&kusin. Det gick inte så bra för mig i det tillståndet, haha.
nej men nu ska jag ta min uppmärksamhet till mina vänner och plugget istället. TJOHEJ!

29 okt

Vi hade begravning för dig igår morfar, det var tungt, jobbigt men samtidigt lättande på nåt sätt. Det var så otroligt fint alltihop. Alla dina nära och kära var där för att hedra dig och det du åtstadkommit i ditt liv. Jag hoppas du hörde att vi sjöng En kväll i juni för dig och Elvislåtarna vi spelade. På kvällen samlades vi hemma hos Maria, åt pizza, drack Kärrbovatten och hade det bra. Du skulle varit där, det hade du gillat. Jag saknar dig sjukt mycket. Min fina morfar, jag vill kramas med dig.
Mamma&Pappa åkte till Tyskland, ner till familjen Forsells. Är måttligt avundsjuk, vill också ner och kramas med dom. Och jag saknar redan mina föräldrar, och dom kommer inte hem förrän på torsdag!! Känns ju som en evighet ju. Menmen jag får klara mig med mina bröder tills dess.
Ska mysa ner mig i soffan nu, ha en bra fredag! PUSS!

po9878976yrtfdfcgvhjkhl

JAG HATAR DEN HÄR DAGEN! JAG HATAR ALLT OCH ALLA!!!!!! är så förbannad och ledsen så jag vet inte vart jag ska vägen.
´¨+å098765twrfdzv 54678iukhjlkhjghfgdsfadsdfgdhytuyiopå¨
'Aqw 2354253456+-lkjhgfcx bnjklöä'

wuwuwu

ibland kan man ha bra roligt.
men nu ska jag plugga lite, hejpa!

Massage <3

Måste tacka min världens bästa William för att han kom och sov hos mig igår <3 Det var jättemysigt. Mer sånt åt folket! Var hos tandläkaren idag och fick nån jävla konstigt båge, ont som fan gör det också! Den ser förjävlig ut, men som tur är syns det inte så mycket om jag inte skrattar och sånt. Så nu ska jag sluta skratta ett tag framöver. Vill inte ha den här jävla tandställningen längre, är så sjukt trött på den! Men förhoppningsvis är det inte så långt kvar.
Ska iväg på massage om en timme också, väldigt behövligt just nu kan jag säga. Har så mycket spänningar och skit i kroppen nu som måste få komma ut. Ska få se morfar och säga hejdå imorgon igen, har inte riktigt bestämt mig om jag ska gå in, vill inte ångra mig sen. Usch, det är lite läskigt, men som prästen sa: det är bra att se med ögonen det hjärnan inte kan förstå. Tog ju farväl dagen han dog, men då han i sjukhuskläder och på sjukhuset. Imorgon kommer han ligga med sina kläder och i sin kista, kanske blir det finare då? Ja, vi får se hur jag gör, det bestämmer jag imorgon när jag står utanför.
Ska kila nu, PUSS!

i wish i was a punkrocker with flowers in my hair.

Sitter i Örebro och försöker plugga... Har redovisning på seminarium på måndag och det är rätt mycket som måste göras, men här sitter jag och inte gör ett skit. Det står still i hjärnan på mig, määäääh. Linda sitter mitt emot och chattar på facebook istället för att plugga, bra där! Maria är på jobbet istället för att plugga, bra karaktärer. Nej, men det här kommer nog gå bra ändå, hoppas jag. Frågan är bara om tiden räcker till, har ganska fullt upp den här veckan. Jag och Linda sitter hemma hos William, men han är hemma i Arboga, så tokigt det kan bli ibland. Och jag håller alla tummar jag har att Willi kommer hem till mig i Fagersta ikväll och myspyser!
nej, dags att plugga, pusssssss

En kväll i juni

Sitter och lyssnar på En kväll i juni just nu, gråter och undrar över hur du har det. Vi har sjungit den så många gånger tillsammans morfar, jag satt i ditt knä och sjöng, eller så dansade jag för dig. Vi allihop har alltid sjungit mycket ihop, haft fest och setat in på småtimmarna med våra sånghäften och sjungit tillsammans. Du hade en enorm sångröst morfar, och du dansade grymt bra. Jag kommer ihåg när du försökte lära mig vals.
Jag undrar hur du har det i himlen nu morfar. Har du accepterat din död? Har du det bra? Snälla ge mig ett tecken eller berätta för mig så jag vet. Usch vad jag saknar dig! Vi träffade prästen idag, hon kom hem till dig och mormor, det var jätteskönt att prata om allt som kommer hända inför begravningen och så vidare.
Pratar med Johanna på msn, och morfar om du träffar Maggan i himlen hoppas jag att du hälsar på henne, ge henne en stor kram från mig och Johanna, jag saknar dig också Maggan, tänker på dig jättemycket ibland. Ta hand om varandra tills vi kommer upp och kramas igen!

Hans Arvid Eriksson

Din dödsannons var med i tidningen idag morfar. Dikten är väldigt fin det står så här:

Älskade Make, Pappa,
Svärfar och Morfar.
Vi står här med gråt
och med saknad.
Spill inga tårar, sa Du,
när jag dör.
Det är inget att gråta för
I minnet lever jag ju kvar
Ingen kan dö som levat har
Tänk er, som om jag tog
en promenad
Vi ses igen, inte nu,
men om ett tag

<3

Haft en heldag i Västerås med Maria&mormor, det har vart supermysigt. Just nu behöver jag min familj extra mycket, vill vara med dom hela tiden, kramas och prata om morfar. Det känns skönt att prata om dig, att få ventilera för att klara vardagen lite lättare. För visst är det så att det kommer att kännas bättre med tiden? Även om det känns omöjligt just nu. Jag har fortfarande inte sovit hemma än, har inte gjort det sen förra onsdagen. Sov hos mormor i torsdags och i fredags kom dödsbeskedet och sen dess har jag sovit hos mamma&pappa. och jag vill/vågar inte vara ensam. måste försöka snart, saknar faktiskt min lägenhet litegrann.
Snart ska jag och lillebroren mysa framför tvn och tillslut somna i soffan som alla andra dagar den här veckan!
PUSS!

Västerås

Ska alldeles strax åka till Västerås med moster Ia, hoppas mormor och anna följer med också. Förhoppningsvis hittar jag någon fin klänning jag kan ha till begravningen. Den är redan på torsdag... och jag är lite rädd. Tänk om jag gråter mig igenom hela begravningen och inte minns nånting efteråt. Så blev det på gammelmormors begravning, jag blev så inne i mitt gråtande att jag inte minns annat än det. Din begravning kommer bli jättefin och förhoppingsvis så som du vill ha det.
Nej nu har jag inte tid mer, skriver sen! PUSS!

vcfd7t709u

BLÄÄÄÄÄÄ! Exakt så känns det för tillfället. Jag borde göra massa annan nytta än att sitta på arslet bara, men jag kommer mig inte för. Har sovit hemma hos mamma&pappa sen i fredags nu, skönt att inte vara ensam. Mamma är på fonus nu, putte sover, och jag tycker inte om att sitta här ensam. BLÄÄÄÄ! BLÄÄÄÄÄ! usch.
´+09876ydtrgxfhvjuopi0åo+älök-alm.n,fcmb

nothing compares to you

Nu sitter jag och väntar på att mina kakor ska bli färdiga. Drabbades av en sjuk rastlöshetskänsla för en stund, och jag har ingen som helst lust att träffa nå andra än min familj. Och då kom jag på idén att baka lite. Är inte nå sugen på att äta sen, men ändå skönt att baka iaf. Jag, mormor och Maria var i Avesta idag och skulle kolla efter lite kläder till begravningen, men inte hittade vi nåt. Är det nån som vet vart man kan köpa fina röda sjalar? Vi närmaste tjejerna ska ha det, och de närmaste killarna ska ha röda slipsar, bara för att du älskade rött morfar.
Usch, jag vet inte vad jag ska skriva mer, mer än att det fortfarande gör otroligt ont och att vi saknar dig!! <3

Utan dina andetag

Morfar <3
Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Saknar dig!

Vi var hemma hos Anna idag och gick igenom inför begravningen. Vi pratade om hur du ville ha det morfar, vi pratade mycket om dig. Det känns helt sjukt att sitta och planera begravning för dig, helt overkligt. Ibland slår det mig att du faktiskt har dött, att vi aldrig mer kommer att få träffa dig. Det känns som i en film, precis som du säger Maria, och jag väntar bara på att den ska ta slut. Men det kommer den inte göra. Usch. Att sitta och prata om dig i dåtid, du gjorde alltid så, du tyckte så, du sa så o.s.v. Blääää, vad jobbigt det här är.
Men det kommer att kännas bättre tids nog. Och du ska veta att mormor är otroligt stark morfar. Hon är en otrolig kvinna, jag förstår att du föll för henne. Ni var gifta i 47 år, det är en lång tid, synd att det inte kunde vara längre.  Vi ska ta hand om henne nu, vi ska ta hand om varandra och ta oss igenom det här, men det kommer att ta tid.
Vi saknar dig!!

Morfar 440801-101015

Dagen jag har fruktat mest kom igår. Min älskade morfar är död, borta. Helt sjukt. Det gör så fruktansvärt ont, attacker av gråt och ilska kommer och går hela tiden. Han blev bara 66 år, alldeles för ung för att ryckas bort från världen. Mormor har blivit änka. Det är så ofattbart, overkligt. Orden från läkaren ekar i huvudet hela tiden: Hans avled för en timme sen. Men han var så fin där han låg, fridfull och vacker. Jag undrar om han visste att han skulle dö, är han förbannad och ledsen som vi är? åååh min älskade morfar. Jag hoppas innerligt att du känner frid, lugn och att du har det bra däruppe tillsammans med din bror, dina föräldrar. Jag vet att vi kommer att ses igen morfar, vi kommer att kramas igen när den tiden är kommen, det är jag helt säker på. Men ändå gör det så fruktansvärt ont. Vi var hemma hos dig och mormor tidigare idag, då brast det för mig igen. Jag såg din traktor, ditt hus du har byggt upp med dina starka händer. Du kommer aldrig få komma hem igen, aldrig sitta i din fotölj, aldrig sitta vid köksbordet och tippa v75. Men nu är du fri från all smärta, ångest som du har kämpat med sen februari. Du har kämpat så bra morfar, men din kropp orkade inte mer. Du har genomlidit så sjukt mycket dom senaste månaderna, du har varit tapper! Du kommer aldrig få träffa dom två nya tillskotten i familjen som kommer inom snar framtid, men vi kommer att berätta om dig, vi kommer berätta allt du gjort för oss om alla minnen vi har, om vilken underbar människa du var! Vi vet att du vakar över oss, och vi hoppas att du hälsar på oss ibland, men var försiktig så jag inte blir rädd. TACK för allt du har gett oss, tack för du var en underbar morfar! Jag kommer aldrig någonsin glömma dig!
Jag älskar dig min fina morfar!

hahah

HAHAHAHA!

Sunes Jul

Sitter hemma hos William och kollar på massa Sunes jul, skitmys! William ligger och pratar om snoppar i bakgrunden, mmh mysigt. Här har ni ett skitkul avsnitt, Rudolf är king!

Mittwoch

Kul att mina besökarsiffror har ökat ganska mycket efter jag la in våran film, haha. Så det får bli fler såna i framtiden tror jag minsann. Sitter och kollar på Kungarna av Tylösand just nu, har hört så mycket om det programmet, så idag var jag tvungen att kolla på det. Men jag säger då det, fyfan vad pinsamt att det ens sänds såna här program. Helt sjuka människor. Men det är dock underhållande att se andra människors tragedi på något sätt, konstigt det där. Men vi människor är ju bra konstiga överhuvudtaget, visst?
Var hemma hos Karin&Magnus nyss, kollade på greys och hälsade deras nya familjemedlem välkommen. Dom har köpt en jättesöt helig birma kattunge, är inte så stort fan av katter, men det är jävligt svårt att inte älska kattungar. Hoppas att jag tycker om katten i fortsättningen också, annars kan det blir jobbigt :P
Nu ska jag koppla av en stund, sen är det dags för sängen! upp fem imorn, heja!

what's up yo?

Hej folk! Har setat och pluggat lite nyss och ska strax fortsätta, har precis kommit på att den här kursen kanske inte är så jättelätt, så det är lika bra att börja i tid. Flitpoäng till mig! yes! Undrar om du har varit i biblioteket och pluggat nåt idag Linda? hoho. Vet ni vad jag ska äta senare? Nej såklart ni inte vet, stuvad potatis och isterband, ååååååh dreglar typ nu redan, haha. Det kittlar dödsskönt i kistan!


Många förstår inte det roliga i den här videon, men jag och de flesta av mina vänner skrattar ihjäl oss typ.

Ha det så kult, heeej dååååå!


lyckad helg!

lördagen var jättemysigt, åkte och hämtade linda i avesta. sen blev det fixing hemma hos mig tillsammans med lillemor och sen traskade vi hem till robyn. där blev det charader, skitgod tacopaj, och massa härliga stunder. hoppas du blev nöjd över ditt första intryck av fagersta linda!
sitter och myser i min morgonrock just nu och det är säsongspremiär av paradise hotel ikväll, kan det blir bättre?
ha det gött!
världens bästa tjejor! <3

nöjd tjej!

Mami&jag <3
har varit i västerås och hälsat på morfar idag. passade även på att inhandla ett par stövlar och en supersnygg macbook, så jag är en nöjd tjej idag!

morfar <3

jag blir tokig.......... det ska aldrig gå bra för min lilla morfar. när det väl går bra för honom, så blir det snabbt dåligt. jag blir så jävla ledsen och förbannad. han ligger återigen på intensiven, min älskade morfar <3 jag tycker fan att det är dags att den där gudjävlen tar tag i saken och hjälper honom nu, hur mkt ska han få utstå? han har för fan legat på sjukhus sen den 7 februari, räcker inte det!?

jag älskar dig morfar, håll ut! <3

När vindarna viskar mitt namn


Den här filmen spelades in på vår lack-kväll vi hade i torsdags, en helt vanlig kväll när vi umgås, hahahaha!


Lack!

Sitter hemma hos Willi, har precis duschat och gjort mig fräsch! Ikväll vankas det en Lack-kväll, kan inte blir annat än awesome! Willi&Kaj är och inhandlar alkohol och mat. Hungrig är vad jag är. imorn är det fredag och efter det är det lördag! längtar som en tok, för då är det fest hos robyn med alla mina underbara + att Millan kommer hem och myser med oss tag, ska bli jävligt skoj! jag har det förjävla bra ibland. jag har sjukt bra vänner&familj, jag går en skitkul utbildning, och jag får för det mesta ha skitroligt! att ha roligt är det bästa jag vet, att skratta tillsammans är så härligt!
Nej, nu ska jag gå över till liljestig och pussa på henne. PUSS!

shulululu!

Är hemma på timmar just nu, och har tacos i min mage. göttis! börjar kl 16 igen, och jobbar till 22, och vad händer sen mina vänner? nåt ruligt hoppas jag!

och idag har jag på mig jättefula gula strumpor, bara så ni vet! den enda gången man kan ha fula strumpor på sig är när man är på jobbet, jag vet inte varför, men det bara är så, haha. vet ni en till sak? om man har en liten bärbar dator, kan man sitta på toaletten och blogga samtidigt. det är perfekt eftersom jag tycker det är skittråkigt att sitta på toa, och plötsligt tycker jag att det är lite roligare. så jag tycker att ni också ska prova nån gång! på tal om dator, så hade jag tänkt att jag skulle köpa mig en ny dator, är det nån som har nå tips på nå märke som är bra?

haha, vilket skitinlägg! ha en underbar dag/kväll! PUSS!

en högerkrok och riktigt blod

ännu en tenta är avklarad, det känns lika lättande och skönt varje gång. men det här är första gången som det känns riktigt bra efter en tenta. så nu hoppas jag verkligen att det gick bra också! just nu sitter jag och firar med en cider och lite nätshopping. men nå mer firande än så blir det inte, jo lite tacos och idolmys. ska jobba imorn, och det ska bli jätteroligt, det var ju ett tag sen nu.

annars rullar mitt liv på i vanlig ordning. det enda som fattas är en riktigt snygg karl vid min sida och att min älskade morfar ska få komma hem nån gång! usch vad jag saknar honom, visst vi hälsar på honom på sjukhuset, men det är inte samma sak. det är blääääääääää, vill att du ska komma hem och bli frisk nununu!

nej, nu ska jag shoppa lite, PUSS!


RSS 2.0