....

Är det något jag blir upprörd så är det artiklar i tidningar som tar upp detta, det är så jävla patetiskt hur dumt som helst. Vem fan blir irriterad över att det heter grön gubbe - är det sexistiskt? Naj, inte någonstans om du frågar mig. Men nu ska dom iaf kalla de gröna gubben för den gröna figuren, för att just undvika att bli beskyllda för sexism. PATETISKT!

2011 blir 2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Åkte till Cypern typ?

2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej, jag har aldrig några nyårslöften.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min älskade barndomsvän Lisette fick en alldeles bedårande son vid namn Aksel tillsammans med en väldigt fin människa Jimmy!

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och tur är väl det...

5.Vilka länder besökte du? Italien&Cypern

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Nästa år röstar jag för mer resor, spontanitet och massor massor av kärlek av olika slag&former.

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Mja, datum är jag inte så haj på, men jag kommer alltid minnas Peace&love 2011, Italien- och Cypernresan.

8. Vad var din största framgång 2011? Att jag tog steget och flyttade från Fagersta ännu en gång och blev Örebroare.

9. Största misstaget?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, jag är ganska frisk av mig liksom, förutom mina allergiska reaktioner(?)

11. Bästa köpet? Min iPhone och min vackra turkosa lampa.

12. Vad spenderade du mest pengar på? Mig själv - alltså resor, mat, alkohol, prylar.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla resor och spontanitetsaker, det är sånt jag älskar allra mest.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Veronica Maggios låtar tror jag, dom har pumpat bra i mina högtalare under året.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har varit mycket gladare och lyckligare, jag har börjat trivas i mig själv och i mitt liv tillsammans med fina vänner&familj.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Inget speciellt, men tagit vara på alla fina stunder som uppstår lite här&där och hur som helst.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Kommer inte på något speciellt...

18. Hur tillbringade du julen? Jag var hemma hos min fina mormor tillsammans med släkten, god julmat, Kalle och fina julklappar.

19. Blev du kär i år? Nej.

20. Favoritprogram på TV? Det okända, How I met your mother, Family Guy.

21. Bästa boken du läste i år? Twilightböckerna, dom är otroligt jävla bra.

22. Största musikaliska upptäckten? Melissa, underbara Melissa Horn.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Japp, jag fick många saker som jag önskade mig, presentkort, böcker, filmer m.m.

25. Något du önskade dig men inte fick? Jag vill ha en egen bil, men det fick jag inte.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Vänner&familj firade hemma hos mig på Bruksvägen med fina presenter och massa mys.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om jag hade fått spendera min tid med alla mina älsklingar för jämnan.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Hmm, jaaao vad ska man skriva?

29. Vad fick dig att må bra? Vänner&familj.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ja, det är ju min Ashton <3

31. Vem saknade du? Jag har saknat min älskade morfar!!

32. De bästa nya människorna du träffade? Har jag träffat några nya människor? haha. Björn&Jimmy är härliga grabbar!


Fyfan vad tråkigt år jag har haft om man kollar på den här listan, men nejnej, jag har haft en toppenår, och bättre blir det 2012, det är jag säker på!
Ahrå, men GOTT NYTT ÅR! PUSS!

Heya

Lyckades faktiskt få tag på en nyårsoutfit idag, (tror jag iaf, hinner säkerligen ändra mig innan det är dags). Men nu har jag testat det nya typ skitsnygga nagellacket, och det blidde hur bra som helst, så det är klart inför morgondagen om inte annat. Så nu är jag bänkad framför På Spåret, och laddar upp inför imorgon, och då ska det storhandlas av både mat&dryck, sen styr jag&Lillemor kosan mot en underbar kväll/natt i Eskilstuna. Jag är så sjukt taggad, även om vi inte har några direkta planer, mer än god mat, god dryck och massa skitsnack! åhåå - ge mig morgondagen nu på en gång.
PUSS!

Västerås

Denna vacktra dag ska spenderas på Erikslund i Västerås för lite shopping med mina jäntur Pauline&Korpi. Tanken är att jag ska komma hem med nåt vackert att ha på mig på nyårsafton, men bara för det så kommer jag ju inte hitta något, som vanligt... Men något fint eller bra-att-ha-saker hittar man alltid till något annat tillfälle, om inte annat liksom.

Jag längtar dessutom efter en riktigt god lunch, trots att jag nyss ätit frulle, haha. Tror dock att det är min kortisonkur som talar, jag blir iaf väldigt sugen och hungrig när jag käkar det. Men ha en bra dag hörrni!

Nämensepåfan

Nuni, nu ser jag nästan ut som folk igen, så nu har tillochmed sminkat mig, satt på mig andra kläder än myskläder och mina finaste fulbrillor som jag fick av Korpi i julklapp. Ett glas vin är också upphällt, för ikväll blir det mys hemma hos Samuel, det var lite för jättelängsen vi sågs, så idag kör på en dejt tillsammans med Lillemor.

Japp, nu känner mig lite gladare igen, har känt mig så jävla död sedan annandagen, men nuså! HEJ!

Monster

Vad trött jag blir, jag ser fortfarande ut som ett jävla monster i ansiktet, efter min reaktion.. Jag fick iaf komma upp till vårdcentralen igår iaf, fick medicin, men jag hoppas att den där jävla svullnaden kan lägga sig snart. Jag vågar ju liksom inte gå ut bland folk, dom blir ju seriöst rädda för mig. Huvudsaken är iaf att jag blir bra till nyårsafton, för den ska firas i Eskiltuna med fina människor och trerätters och den kvällen måste bli bra, så är det bara! Så snällasnälla lilla gud eller vem det nu är som bestämmer där uppe, gör så att jag blir bra nu. Tack på förhand!
PUSS!

Sötunge!

Äntligen fick jag träffa den lilla underbara Aksel, gud så vacker han är! En vacker dag är jag också förälder precis som Jimmy&Lisette är nu, underbart! Jaja, den dagen kommer när den kommer, så länge får jag njuta av andras bebisar..


Kryssning

Taggar kryssning! Jag har tänkt fira min 23årsdag på havet med mina bästa vänner, det kommer bli hur fett som helst, hoppas det blir lite fler som är på bara! Det spelar i och för sig ingen roll om vi bara blir några stycken, men the more the merrier :) Japp, nu har jag något att se fram emot ett tag, det hjälper mig att stå ut när skolan är jobbigt.
PUSSSSSS!

Blaha

Hej, jag har glömt bort att skriva.. Men juldagen var helt grym, trots att hela gänget blev pissfulla, men kul hade vi minsann! Det här resulterade i att jag fick allergisk reaktion (som inte är någon allergisk reaktion, utan något annat?!), klåda&utslag över hela kroppen och ett huvud som sväller upp och kliar tills huvudet är nära att sprängas. Så igår var jag så jävla nära att bryta ihop totalt, men fick till slut tag på tabletter som gjorde det något bättre iaf. Och när jag ringer vårdcentralen sen och vill få riktiga tabletter utskrivna, så då ska det såklart krångla.

Jaja, nu väntar jag på telefonsamtal från läkare och håller tummarna att han vill vara snäll mot mig.. Jag vill ju inte sitta här med världens största panna, och jag kommer säkert åka på en till omgång innan den här dagen är slut, precis som det blev sist.
BLAHA!

God jul!

Ah men god jul :) hoppas ni har haft en toppendag, det har iaf jag haft! Många fina julklappar, god mat och massor av pussar&kramar. Tror att jag avrundar kvällen med ett avsnitt tre kronor, sen laddar vi för utgång imorn!


Dan före dopparedan

Julstämningen är på topp, julklapparna är inslagna, granen lyser, uppesittarkväll med familjen, underbar känsla! Jag är dessutom skitnöjd över alla julklappar jag har köpt, det här kommer bli en braaaa jul, det känns i hela mig!


Aksel <3

Har precis fått sett lilla underverket på bild, en bedårande liten sak det där. Och nej han ska ju inte heta Carlos (det är bara i mina&Robyns drömmar :P), det fick bli en Aksel istället :)

Carlos är här!

Nu har Lisette&jimmy fått sin prins. Känner mig sjukt lycklig just nu! Jag har liksom blivit tant Frida, åh vad härligt!


Mälarbocken talar

Tre kronor på Reines närköp.
Kent Gustavsson: Tror du hon gick på det där med blommorna?
Reine Gustavsson: Tror du hon gick på det där med blommorna? Är en grodas arsle vattentätt?

Det där ska lätt bli mitt nya "Bajsar björnarna i skogen" citat!

Snartsnart

Snart, snart kommer jag få andas ut litegrann, iallafall i några dagar. Vår projektplan är alldeles strax klar, så den är redo för att lämnas in den 28:e. Sen är det seminarium den 3:e och tenta den 5:e att se framemot, woho! Men det går fint, jag får ju åka hem och samla krafter hos familjen och vännerna i Fagersta en liten stund iallafall. Och jag ska ju få träffa Millan, min älskade Millan som också är hemma över jul, och sen ska ju få träffa lille Carlos, ja om han bestämmer sig för att komma ut till världen snart. Nu har Lisette gått över sedan den 12:e december, så nu tycker jag att det är dags. Nåväl, jag får ju träffar honom innan skolan drar igång igen iaf, åhååå vad jag längtar!

Sigh no more - Mumford and Sons

Serve God love me and mend 
This is not the end 
Lived unbruised we are friends 
And I'm sorry 
I'm sorry 

Sigh no more, no more 
One foot in sea, one on shore 
My heart was never pure 
And you know me 
And you know me 

And man is a giddy thing 
Oh man is a giddy thing 
Oh man is a giddy thing 
Oh man is a giddy thing 

Love it will not betray you, dismay or enslave you, 
It will set you free 
Be more like the man you were made to be.

There is a design, 
An alignment to cry, 
Of my heart to see, 
The beauty of love as it was made to be


Ett av mina absoluta favoritband! Jag älskar deras texter och musik. Om du mot förmodan inte lyssnar på Mumford & Sons, gör det dirr, dom är fantastiska!!

Charlie Sheen


Svärdet i stenen

Avslutar den här kvällen med att somna till Svärdet i stenen, en klassiker i världsklass! Puss&godnatt!


...


blö

Snälla säg inte att jag har öroninflammation, jag orkar inte med det just nu, eller jag har inte tid med det rättare sagt. Så snälla tomten, jag önskar att min hörsel kommer tillbaka på örat och att det slutar att värka, schyssta rå.

Det är okej att känna

Den här filmen berör mig något enormt. Den är vacker på något konstigt sätt. Men den får mig att inse att man aldrig ska sluta hoppas, man ska aldrig sluta tro.

Vinterland

Åker från en vacker vinterdag med massor av snö till Örebro och hoppas att snön faller där också. Dom här resterande dagarna innan hemfärd inför jul ska jag ta tag i mitt liv, det ska pluggas utav bara helvete så jag slipper sitta under julen och plugga. Liljestig är du redo för massor av råplugg? Klart du är! Puss


å skalman han är tlött

Jag är sjuuuuktligt trött idag, det tar hårt på krafterna när man firar födelsedag med fina vänner! Kvällen var fantastisk och vi gjorde en runda på GM också och lyssnade på Graveyard, och dom var riktigt grymma.
Tanken var att jag skulle ta mig hem till Örebro ikväll, men jag lyckade aldrig, så blir det när man är helt förstörd, har liksom fullt upp med att ta hand om mig själv idag, haha.

jobbigt

Känslan när man blir bajsnödig när man precis har målat naglarna... Det är ju inte så att jag kan be någon om hjälp precis.

Upprörd

Okej, jag är på riktigt jävla upprörd på musikhjälpen just nu, dom visar och spelar ett gäng jävlafittidioter (far&son och lilla lovis) som sjunger låtar live som propagerar för knark... Seriöst vad fan hände? Dom sjunger hur hjärtat klappar för LSD och andra jävla skitgrejer, inte okej nånstans!!!! Jag vill att SR och SVT ber om ursäkt för detta, det är så många fler än mig som är riktigt upprörda. Gör nåt nu!


Bra fredag

Dricker cointreu och vin, lyssnar på musikhjälpen med Batman&storebror, bra fredag? Typ jaaaa!


Nämen

Joråatthe, jag bestämde lite spontant att nu drar jag hem till Fagersta! Sagt&gjort, sitter på tåget nu... Så imorn mina brudar ska det bli åka av det ska ni veta, det blir liksom P to the ARTY!! Yeessssss!


jagvillhem

jagvillhem jag vill hem, j a g  v i l l  h e m ! ! jag vill bara sätta mig ner och gråta i trehundra år. jag vill inte göra den här fittkuksjävla projektplanen, jag fattar ju förfan ingenting, fattar inte vad vi ska skriva eller hur vi ska hitta fakta om det vi ska skriva...............

ich habe hunger

Är det typ inte asdrygt när får värsta plötsliga hungerkänslan när man precis har krypit ner i sängen? JO, det är det, men jag får ligga här och svälta tills imorn bitti, det har ju ingen människa dött av. Jag får göra det i sympati med hjältarna i Musikhjälpen, för dom ska jag lyssna och titta på hela natten långlånglång.

tjuppi

Vi har även bestämt idag att vi skiter i att åka till Sydafrika, känns lite tråkigt, men jag tror ändå att det blir bäst så. Vi upptäckte för det första att det var jävligt svårt att komma på något bra ämne att få skriva om. Och för det andra ska uppsatsen skrivas på engelska, och den energin har inte jag&Liljestig, nejnej, vi tänker inte sätta oss och skriva värsta c-uppsatsen på engelska. Så nu har vi äntligen kommit fram till att vi ska stanna och att vi ska skriva om mobilisering, kommer säkert bli fett det också. JAAO!

Hutlöst

Gissa hur mycket jag betalade för det här, alltså en liten julmust och 10 kameleonter, på pressbyrån som ligger granne med mig... Jo 40 JÄVLA SPÄNN!! Haha sjukt.


Bläääää

Usch, allt känns bajsigt... Skolan är bajs, mat är bajs, illamående är bajs, att längta hem är bajs... Joråsåatttthe. Nu ska vi snart göra klart en av våra uppgifter så det känns lite mindre bajs. Sen måste vi komma på vadfan vi ska c-uppsats om, hjälp någon?



Kör ba!

Idag kör vi stenhårt vad gäller plugget! Haft föreläsning på förmiddagen och nu väntar plugg hela dagen (och självklart kika på musikhjälpen), så att jag förhoppningsvis kan få åka hem ihelgen, för att pussa grattis på fröken Fransson som ska ha födelsedagsfest. Och då har förhoppningsvis Lisette&Jimmys lilla underverk (lilla Carlos) ploppat ut också, så att jag kan snuffsa på bebis. Längtar så jävla mycket, sitter på helspänn och väntar på samtal att det är dags!
Ah, men nu köööööör vi! Hejaheja!

Nattugglor

Nu undrar ni väl vad jag&Liljestig gör vakna när ska upp till skolan imorn? Gissa EN gång! Kollar trekronor såklart, inleder härmed säsong 6 av 10... Och den där jävla Sten Frisk, han är så jävla obehaglig, jag mår på riktigt dåligt ibland när han med, sjuka människa. Och den där Catta, usch, hon är också en riktigt vidrig människa! Haha, jag blir så sjukt involverad i den här serien.
Nej, har inte tid med det här längre, HEJPA!

Taggelitagg

Jag&Liljestig taggar för att åka till Sydafrika för att göra C-uppsats! Om vi nu får åka vill säga, men vi kommer kämpa för att nå vårt mål. Först måste vi bara göra en grym projektplan, få stipendium m.m. m.m. Mjaa, mer om det senare.


Vi taggar även till PEACE&LOVE i sommar! Jag&Pau har bestämt att biljetten ska införskaffas i januari, och nu har vi fått med oss Korpi också, fett! Och alla andra kuliga människor som jag älskar att hänga med måste också hänka juuuu, husvagn/husbil ska det bli i år igen, så om det finns någon vacker själ därute som vill låna/hyra ut en till oss så tar vi emot det erbjudandet med öppna armar! Japp, för det är så att vi vågar vägra tält!
För att taggelitagga lite till bjuder jag på några bilder från förra årets p&l:



Gosig i hjärtat

Efter att ha skänkt pengar till Musikhjälpen så känner jag mig alldeles gosig i hjärtat, underbar känsla, så kom igen prova ni också!


Musikhjälpen

Nu har jag gjort dagens goda gärning, bidragit till musikhjälpen, så gå in på www.musikhjalpen.se och bidra ni också och gör skillnad du också!


Lillemor

Jag har din flaska, mohaha, blir du sur nu? Nej, klart du inte blir!


Dreams



Yeah

En härlig natt blev det minsann! Kl 7 lussade vi för korridoren, men den enda som uppskattade det var Irre, dom andra ville inte öppna sina dörrar, haha. Så jag somnade halv åtta imorse och vaknade så här snygg kl 14, sitter förövrigt fortfarande i samma kläder och glittret i håret... Något sliten tjej?

 


Lussevaka

Lussevaka, vi ska lussa kl 7 och tills dess ska vi vara vakna! Klart vi grejart, och då ska vi lussa för resten av korridoren.


Härmed förklarar jag krig

Jag/ vi har ledsnat ur nu på att det försvinner mat och att någon använder vårt porslin... Så nu satt jag upp den här lappen och förklarar krig på studentgatan!


Tåg i Bergslagen

Tåg i Bergslagen tar väl hand om sina resenärer, jag pendlade ju mellan Fagersta och Örebro under ett och halvt år. Och häromdagen fick jag är superfin termos, perfekt att ha med på föreläsningar. Så ett stort TACK till tåg i Bergslagen!


Adventsmys

Härmed inleder jag tredje adventmyset :)


Lussebullar

Bakningen är i full gång, vi spelar även in det på film, så ni kan se sen... Kanske. Bagarmössa ala Björn Borg!


Lily <3

Min älskade lilla goding Lily fyllde hela 1 år igår, uscha mig vad tiden går fort. Så GRATTIS i efterskott min lilla skatt!
image description

Rastlös själ

Känner mig otroligt rastlös idag, vill göra något, för den här helgen har vi inte gjort många slängar. Städning&tvätt står på schemat, men jag vill ha massor att göra, baka, pyssla, en promenad kanske. Tredje adventsmys med massa nybakat låter väl ganska så underbart? Mja, vi får väl se vad vi hittar på idag. Och som vi sa igår, alla är välkomna att hälsa på!
Naj, ha en bra söndag!

Guldkorn <3

Ja, jag är fortfarande vaken, haha. Men ikväll har jag tänkt på att jag är sjukt tacksam för tre vänner jag träffat sent i mitt liv, men som har en väldigt speciell plats i mitt hjärta.

Liljestig: Vi träffades för snart två år sedan, och sen dess har du varit en fantastisk vän! Och vi har verkligen en speciell relation, något som jag verkligen inte upplevt med någon annan. Kanske har det med att göra att vi är trasiga&knasiga på precis samma sätt, fast ändå inte på samma sätt, ja du vet vad jag menar... Men du är en sån där vän jag aldrig kommer släppa taget om, tack för att du finns ♥


Korpi: Det var inte heller så längesen du&jag fattade ett speciellt tycke för varandra. Men sedan den dagen, så har du funnits där för mig jämt, du har hållt min hand när jag har behövt den, du har fått mig att skratta när jag mått som sämst. Vi har haft så många roliga stunder tillsammans och fler blir det visst? Jag har sagt det tidigare, men det är tillsammans med dig jag har tillbringat en av mina bästa kvällar i mitt liv, och du vet vilken, "binkybinky". Och jag vill även tacka dig för att du finns och att vi har funnit varandra ♥


Cardenas-Bolin: Du kommer säkert ihåg natten vi fann varandra, på golvet i Williams rum och jag spelade Törneros för dig. Du är den där förståndiga, kloka och underbara vännen som jag önskar att alla människor skulle ha i sitt liv. Du ger mig alltid goda råd och en axel att luta mig mot när jag inte vet vad jag ska mig till. Ditt skratt smittar alltid av sig när jag är tvär, och du får mig alltid att glömma bort varför jag har varit på dåligt humör, sånt är guld värt! Och jag har sagt det tidigare, du är otroligt vacker&underbar, tack för att du finns ♥

Vi firar

Nöjda tjejer firar med öl så här kl 01.44, typ awesome!


Fett nöjda tjejer!

Nu har jag&Liljestig krigat färdigt med bloggdesign och photoshop för ikväll, och jävlar vad nöjda vi är! Visst är det fint? Och jag har gjort allt själv, det trodde jag fan inte om mig själv... Vi har bråkat så inåthelvete med det där jävla photoshop, men till slut fick vi till det. Imorgon ska jag dock göra en ny header tror jag, har en idé i mitt huvud, skulle vara guld om jag kan få det att funka! Vi får se om jag har tålamod nog för att greja med det just imorn. Ni måste förövrigt kika in Liljestigs blogg också.

Om ni skulle ha tråkigt, så sväng förbi på studentgatan ikväll vetvi (eftersom vi är två och inte en, så kan jag inte skriva vetja, nytt ord i ordlistan 2012, yeees!), vi sitter iaf här och dricker lite vin&öl och är allmänt mysiga, så komkomkom mina små kycklingar! PUSSSSSSSSSSSS!

Vem kan man lita på?

När far och mor är döda 
och våra släktingar har ta'tt gift 
och alla våra vänner har valt sej själva 
och våra lärare och fröknar 
har gått och dränkt sej med varann 
och nu när sömntabletterna har slutat hjälpa 
och när vår präst från konfirmationen 
står och pekar i det blå 
och ingen fattar om han visar vägen 
eller känner vilket håll, vinden blåser på 
då kommer Halta Lotta hem till mej 
med rösten fylld av gråt 
och snyftar, vem i hela världen kan man lita på?


Ikväll hyllas Mikael Wiehe på Så mycket bättre, missa inte det!


Enjoy the ride

Fall in love or fall in hate...

Nej nu jävlar.

Snön är borta, och Örebro står åter grönt, så jävla tråkigt. Menmen, jag&Liljestig har iaf inte tid att vara ute och fara, vi grejar&trixar med bloggdesign istället, helt plötsligt är det skitroligt! Så fort vi slog upp ögonen satte vi oss vid våra datorer och har typ nyss käkat frukost, haha. Nu ska vi strax sätta oss och leka med photoshop, det ska bli intressant och se hur det går. Men först ansöka praktikplats och CSN! HEJ!

Ojdå

Det råkade visst bli lite vin iaf, men det passar bra till idolfinalen, heja Robin!!


Ny bloggdesign

Är det någon schyrre människa som vill hjälpa mig att göra en fett snygg bloggdesign? Som ni ser så sitter jag och pillar lite själv just nu, men ja, det går ju sådär, jag håller mest på chansar mig fram och leker att jag kan, haha. En ny header vill jag också ha! Om man liksom inte har något fotoprogram så blir det ju lite svårt att fixa en header..blaaaaaaaa. Så snällasnälla du fina människa som vill hjälpa mig!
PUSS!

iPhone=livsfarligt

Att ha en iPhone på föreläsningar är livsfarligt, jag tittar facebook typ hela tiden, twittrar, spelar Wordfeud, spelar tiny wings och bloggar... Trött jag blir, jag lyssnar ju iof samtidigt, men det blir svårare att hänga med att anteckna det viktiga som sägs. Heja Frida!


påfredagpåfredag

Och så var det fredag igen, sjukt vad tiden går fort, skrämmande fort... Ska snart iväg till skolan för föreläsning, och sen väntar en myyyyyyshelg. Vi är lediga, vi ska vara nyktra, Pauline kommer hit, det blir idolfinal, så mycket bättre, och sen ska vi kramaskramaskramas. åh, vi älskar att kramas&mysa på studentgatan, så alla som är sugna på sånt, kom hit vetja!
Ha en underbar fredag ♥

Jaao

Allt gick som smort hos tandläkaren, jag hade skött dom fint och dom sitter på plats, så nu behöver jag inte besöka tandregleringen igen... Skönt? Jajjemän! Träffade som vanligt en ny tandläkare idag som frågade vad som hänt mina tänder. Och jag förklarar vad som hände den kvällen, och sen frågar dom: nämen, vet du vem det var som knuffade dig? Då svarar jag, jo det var så här att det var mitt ex... Tystnaden som då uppstår, ja den slår aldrig fel, tystnaden och ansiktsuttrycket säger allt. Dom blir jätteobekväma, och jag känner mig obekväm, men samtidigt kan jag se humorn i det hela. Haha, ja jag tycker faktiskt att det är ganska oslagbart att se deras miner. Jag är rätt konstig tror jag. Och efter obekvämheten släppt frågar dom om jag knuffade tillbaka så att hans tänder också krossades? Nej, jag gjorde ju aldrig det... Och tur är väl det, då kan jag iaf gå rakryggad.


På väg...

Är ute på äventyr med med wingman. Västerås är målet, där ska jag besöka tandläkaren och sen blir det julklappsshopping. Idag blir en fin dag!


Lasse-Maja

Min kompis Lasse-Maja :)


Hej mitt vinterland!

Äntligen faller snön i Örebro! Så det får bli en promenad i det härliga snöyret sen. Det här ska nog bli en dag :)


Kaffe

Kaffe på föreläsningen är ett måste ibland för att inte somna, men det är jävligt jobbigt att man blir både kiss- och bajsnödig. Ilandsproblem?


Busigt

Jag&liljestig busade till det och struntade i eftermiddagsföreläsningen, vi kände oss så hängiga idag. Ja det gjorde vi faktiskt på riktigt, och så var vi jävligt sugna på att ligga och kolla på trekronor istället. Vi äter trekronor, andas trekronor och sover trekronor, låter härligt va?


Att bli slagen av något riktigt hårt...

Det känns som att någon har slagit något jävligt hårt i huvudet... Väldigt lite sömn och en tappad röst på det är ju toppen! Och nu börjar vår nya kurs vetenskaplig metodik, intressant, väldigt intressant! Ah, nu kör vi!


Bakismys

Bakismys med tända ljus&morfar. Och ett stycke Liljestig och trekronor såklart!


sunday

En helg utan att vara stressad över skolan, japp det jar varit hur skönt som helst! Och jag har haft massa skojsigt också, vänner kom och hälsade på och jag blir alltid lika glad, fick en fin jullykta av jimmy&johanna också, snuffsisar ♥ TACK!

Kikade precis på inslaget i GP som min vän Karin var med i, och jag blir stolt över den kvinnan måste jag säga. Du är grym Karin!!! Om ni klickar här får ni också se klippet.
Ha en fin söndag mina vänner, hejhej!

Prapra

Pra kväll, tentan kändes sisådär men borde hålla till G, och ni håller väl tummarna? Klart ni gör! Direkt efter tentan hälldes en grogg upp och fredagen var fulländad :)


Tenta!

Håll tummarna för mig nu, ännu en tenta ska klaras av! Sen är den här jävla kursjäveln slut! :)


RSS 2.0