Farbror doktorn

Är hemma från skolan idag och har lite extra ledigt, skönt. Anledningen till att jag är hemma är för att jag var hos läkaren idag för att börja min allergiutredning. Trodde dom skulle göra nåt sånt här pricktest, men det gjorde dom inte, dom tog bara blod av mig och skulle höra av sig om de hittade nå avvikande.. Tokigt det där, men det blir säkert skitbra i slutändan.

Nu ska jag fortsätta kolla skidor och dricka oboy med mamma. PUSSPUSS!!

änglagård

Var på bio med mamma&mormor ikväll, vi såg på änglagård, tredje gången gillt. och fyfan vad bra den va! Både lite sorglig men samtidig var den rolig. Så den måste ni se! Nu är jag skitsugen på att se ettan och tvåan också, dom måste ju finnas att köpa nånstans nu, det borde fan finnas en box med alla tre filmer ju.


määh

Var på Daniels 30årsfest igår, det var skitroligt och Robyn hade donat och gjort så fint. Hon hade gjort massa gpda snittar och jättegod bål och hade dekorerat lokalen jättefint. Men den där festen har satt sina spår idag kan man ju säga.. är trött som en jävla gnu. äääh orkar inte skriva nå mer just nu, hejhej!

Thank god it's friday!

Jaha, då var det fredag igen. Är trött som ett jävla as, men det är inget ovanligt. Hade tidig föreläsning idag om läkemedelsberäkning, något jag har bävat inför, då matte inte är mitt starka ämne. Men det kändes ganska lätt och det var roligt också! Det är ju en jävla tur då man inte får ha ett enda fel på tentan för att bli godkänd, så här ska pluggas massa läkemedelsberäkning framöver.
Fick även reda på våra praktikplatser idag, ska ju ut på praktik v.13-19, och jag ska vara på IVA (intensivvårdsavdelningen) i 2 v och på Kvinnokliniken i 5 v, det kommer bli så grymt! Längtar som en tok och jag har kommit på att den här terminen kommer att springa förbi och det betyder att det snart är sommar och att jag då har läst halva utbildningen. fiiiiiint!
Nu ska jag slappa en stund, sen blir det nog lite mys hemma hos moren&faren. PUSS!

Om jag kunde drömma

Hade en skitbra kväll igår, det började med att jag fick med mig William hem till Fagersta, och sen blev vi bjudna på middag hemma hos Lillemor. Efter vi hade ätit och myst en stund hemma hos Lillemor knatade vi hem till mig och gjorde ingenting, sånt är jävligt skönt det med ibland. Sen kommer jag med värsta braiga idén vid 01.30 kanske, att jag skulle ha högläsning ur den första Twilightboken för William. Han blev alldeles lyrisk och vi bäddade ner oss i min säng och jag började läsa, jag läste till efter kl 3 nångång och William fick ta över, men då somnade jag som stock direkt. Sen sov jag till kl 12, så himla skönt att sova ut ordentligt!
På eftermiddagen traskade jag hem till Robyn&Mattias och hängde med dom + Daniel (som förövrigt fyller 30 år idag, GRATTIS!) en stund. Det händer inte så jävla ofta, men jag trivs tillsammans med dom och nu har jag bestämt att jag ska hänga där lite oftare minsann. Nu är jag trött som vanligt, men jag jag väntar på att Big Brother ska börja, sen får jag sova.
Jag&Kajsa i Turkiet i somras <3

transexuell

Frågan är hur fan han lyckas se ut som en asiatisk transa? Han har inte sminkat sig eller gjort sig till, det är det som är så jävla roligt.


Vadfan gör det om hundra år?

Idag har jag kommit på att jag har blivit en gladare människa. Jag har märkt att jag blir överlycklig över småsakerna här i livet. Jag har även reflekterat över hur jag stör mig på alla människor som klagar över allt hela tiden, (ja, jag vet att jag är duktig på det jag med ibland, men jag har blivit bättre). Folk klagar över den där förbannade vintern, kylan, på att dom är sjuka o.s.v. o.s.v. Hallå? Det är februari, inget konstigt med snö&kyla då, visst det brukar inte vara så här kallt, men det är inte outhärdligt kallt, jag tycker att det är skönt ute. Folk är sjuka hela tiden (ja, det är jobbigt, det tycker jag med), men man behöver inte klaga över lite hosta och lite snor i näsan, när det finns människor som är riktigt sjuka alltså sjuka på riktigt runt omkring oss hela tiden. Nej, jag orkar inte höra på klageri längre och jag försöker så gott jag kan för att inte klaga själv, med det här menar jag inte att jag är bättre än någon annan utan det är en påminnelse till mig själv att livet är för kort för att klagas på hela tiden. Jag brukar ofta tittar ner på armen där jag tatuerat Life doesn't wait och vill anamma det på riktigt, samma gäller mitt motto: Vadfan gör det om hundra år? Ja det är så jag vill leva iaf. Det var väl det jag ville ha sagt idag. Nu ska jag fortsätta gosa med William. PUSSPUSS!

Jag älskar dig William! Tack för att du är min vän <3
Min tatuering

Det Okända

Sitter hemma hos min William och tittar på Det Okända, det är så jävla intressant, för jag tror verkligen på sånt där. William tror inte alls på det, vilket jag blir lite irriterad på därför diskuterar vi inte den saken för vi vill inte bli osams. Men det måste väl vara så att det finns ett liv efter döden? Det måste väl vara så att man kan leva vidare och hälsa på ibland när man känner för det även efter döden? Jag tror det, jag hoppas att det är så. Jag har själv sett min gammelmormor hälsa på mig efter sin död, hon uppenbarade sig en natt när jag var på toaletten, hon sa ingenting, utan hon visade sig bara för mig, precis såsom hon såg ut, men lite suddigt eller vad man ska säga. Jag har även hört massa konstiga ljud och varit med om några otäckheter hemma hos mina föräldrar. Så ja, jag tror verkligen på det här. Nu när min älskade morfar har lämnat oss så går jag och "letar" efter honom, jag vill att han ska visa sig för mig, att han ska berätta att han accepterat sin död, att han fortfarande finns för oss, och framför allt att han berättar att han har det bra nu. Men jag antar att det tar en tid att acceptera och gå vidare, men morfar du ska veta att jag väntar på dig. Det skulle vara så otroligt skönt att bara få ett tecken på att du har det bra.
Nu ska jag fortsätta titta. PUSSHEJ!

schu


t r ö t t e r

Jag är sämst på att blogga. Men det skiter väl jag i. Haft en jättebra helg iaf. Den började med fika på Vallonen med Lisette&Lina i fredags, sen åkte jag hem till mormor och sov över där, kollade Let's dance och åt gott. Igår åkte vi in till Fam Svensson för lite kaffe, och kvällen avslutades med grillbuffé, schlager och goda drycker tillsammans med mina mostrar + deras vänner på Brukshotellet! Riktigt roligt trots att det var pinsamt lite människor på stället, men vad gör det om man har trevligt sällskap? Så det tackar jag för allra hjärtligast.
Nu sitter jag hemma hos mina kära föräldrar som bjudit på mat och funderar över om jag orkar hitta på något idag eller inte. Jag har iaf städat lägenheten så lite nytta har jag ju gjort, men det skulle vara kul att göra nå annat än att sitta och slappa på arslet hela tiden, men det blir lätt så när man är trött som en gris dygnet runt.
Jaja, nu ska jag gäspa lite till och fundera över nå roligt, PUSS!

Nanny

Ledig dag, vilket känns kanon! Skrev tenta igår, har inte en jävla aning om hur den gick så det får väl visa sig om 3 veckor, drygt! När jag kom hem från Örebro åkte jag hem till Fam Svensson, och fick vara barnvakt till Ellie&Tuva, Ellie har blivit så stor hon skrattar, dreglar och pratar massor nu och Tuva har också blivit ruskigt stor. Vi gjorde läsläxa jag och Tuva igår, blev jätteförvånad hur duktig hon var på både att läsa&skriva! Min lilla tjej är inte så liten längre, hon fyller 8 barre i mars, sjukt vad tiden går fort.
Nu ska jag kolla på Våra bästa år, dricka ur kaffet, ringa Lina, sen ska jag sova ute hos mormor ikväll <3 PUSSS!

baaaah

Hallihallå. Sitter och äter lite frukost i godan ro. Helgen har inte vart den bästa, det började ju i torsdags att jag fick lite allergireaktion, inte någon större fara tyckte jag, men jag mådde inte så bra, så vi bestämde oss för att åka hem från Sälen på fredagen, vilket är det bästa jag kunnat gjort. På lördagen börjar min reaktion bli ännu värre, svullnar upp i hela ansiktet framförallt pannan så jag ser ut som odjuret och avatar. Så då åkte jag in till akuten i Avesta, fick tabletter och det lugnade ner sig något. På söndag blossar det upp ännu aggressivare, blir helt röd i ansiktet, läppar, öron, haka, lite på halsen svullnar upp. Tar mig en tripp till akuten ännu en gång. Får en ny dos av kortison, men det vill inte riktigt gå över, men jag blir hemskickad ändå (skönt). Idag har det iaf lagt dig, är lite röd på vissa ställen och det kliar lite, men jag överlever. Hade feber hela natten, vilket har resulterat i att min förkylning är som bortblåst. Har även vart ner på apoteket och hämtat ut mer kortison som jag ska äta i några dagar så att det ger sig nån gång. Sen fick jag en tid på lasarettet den 28 (!), för utredning av allergi så jag får reda på vad det är som spökar. Känns väldigt långt bort med en tid den 28:e, men jag orkar inte ens bli upprörd den här gången... Men när jag skulle sova inatt var jag faktiskt rädd att reaktionen skulle leta sig ner i svalget på mig och attackera min andning, men det gav sig efter tag, för det kändes som att någon var hos mig hela natten och tittade till mig. Var det du morfar? Jag vet att både lillebror och mamma var in och kollade så jag andades, men jag kände någon slags trygghet under hela natten, precis som att det var någon som såg till att jag skulle få sova i lugn&ro.
Nej, nu ska jag plugga! Hejhej!

Hejåhå

Jag, Marina och Sofia stack från Sälen en dag tidigare än tänkt, så vi kom hem i fredags. Det var ganska så jätteskönt att åka hem tidigare med tanke på att jag mådde skit och fick min jävla allergireaktion. Men veckan förövrigt har varit toppen, åkte dock bara två dagar, men vadfan gör det? Hade åtminstone supermys med mina vänner, det är ju det som är huvudsaken. I tisdags kom Niclas&Urban upp och förgyllde vår vecka ännu mer, riktiga roliga&trevliga människor, hade dom inte kommit upp så hade vi nog inte haft lika roligt. Så vi tackar&bockar för er vistelse!
Idag mår jag iaf liiite bättre än igår, men svullnaden vill inte riktigt ge sig ännu, inte huvudvärken, halsontet och hostan heller för den delen, men jag överlever hoppas jag. Måste ju börja tentaplugga idag, kom visst på att jag har tenta på torsdag och jag har inte gjort ett skit, bra där. Men det brukar ju gå ganska bra ändå.
PUSSSS!

Odjuret

HAHA, erkänn att vi är lika? Har fått nån jävla allergireaktion, har vart på akuten och fått tabletter nu iaf, hoppas att det går över snart, hahahah

yo

Vi är bakisar i stugan idag, tröttmössor deluxe. Men festen igår var grym, likaså Fjällis, så är väl värt mödan i guess. nej, nu ska jag fortsätta vara bakis en stund. PUSSSSSSSSSSHEJ!


hejhej

Hoho. Sälen är hur bra som helst, och jag är kung i backen! ´sådetså! Nu ska jag plugga lite, eller sova?

Marinski

Hejski! Kom hem från backen för en liten stund sen. Det var faktiskt kult att åka skidor, och jag var ganska duktig på att åka, kult kult! Stugan är jättemysig och det känns bra att vara här upp i vinterland. Tack Marinski för all hjälp i backen idag <3 Igår söp vi till och det blidde lite ferre, vi åkte över till Lindvallen och gick på Harry's, det var väl sisodär, men kvällen överlag var toppen!

Nu ska jag knäppa en cider och basta litekrann, PUSSSSSSSSSSSSSHEJ

and off we go

Sitter med mitt kaffe och är snartsnart redo för att sticka iväg till Sälen. Bara lite småsaker som ska packas ned innan jag är helt klar. Jag är verkligen sjukt taggad för det här, och hoppashoppas att veckan i alla fall blir hälften så bra som den spelas upp i mitt huvud, då blir den perfa!
Nej nu har jag inte tid med det här längre, PUSSSSSSS!

Lördag

Gick hem till mina föräldrar vid kl 9 och vi åt frukost tillsammans, mys! Ska börja packa ihop grejorna som ligger här hemma hos dom, sen ska jag bege mig till jobbet kl 12! fiiiiiiiiiiint. Känns jävligt bra att jobba lite innan veckan i Sälen, då jag vet att det kommer gå åt ganska saftigt med pengar under veckan. Men vad gör det om hundra år? Huvudsaken är att man njuter här och nu, och snåla på semestern är inte ett alternativ för min del.


En bild från nån afterskifest på GM..

Att jag kommer få pussa&krama på min älskade Millan är det stort plus med den Sälenveckan också <3 <3 <3
Vi ses ju alldeles för sällan nu när hon jobbar uppe i Sälen och när hon flytt sin kos till Karlshamn av alla jävla ställen... Åh, jag saknar dig pupplan!


Mysfredag!

Idag har varit ledig från skolan, skönt som attan! Mös hela morgonen sen blev det dags för La Bola (Systembolaget) för att inhandla alkoholen till veckan i Sälen och jag kan ju säga en sak, jag har aldrig skämts när jag har handlat där, men idag var det fan pinsamt, handlade för mer än 700 riksdaler... Men det ska ju räcka för en hel vecka. Bättre att ta i för mycket än för lite. Sen har jag arbetat på mitt älskade arbete, har inte vart där sen i julas, men det är alltid lika kul att träffa både kollegor och de boende. Började mitt fredagsmys ensam i soffan med lite godis och let's dance, men det blidde tråkigt, så jag och lillbroren åkte hem till Fam Svensson och fortsatte fredagsmyset där, trevlans! Nu hade jag tänkt somna på soffan framför Family Guyfilmen, sen blir det lite jobb imorgon också, och på söndag åker viiiiiiii! jajaja! PUSS!

Vin&Sång!

Sitter på Studentgatan tillsammans med Willi, Linda, Lina och Pauline, härliga människor. Dricker lite vin och sjunger massa braiga låtar och njuter av livet, nånting alla människor borde göra. Ja i såna här tillfällen är livet bra härligt! PUSSSSSSS!

Happy ending

Var till Köping och tandläkaren idag som sagt. Och vet ni? Den 15 mars har jag en tid bokad och ska få ta bort tandställningen, OM jag är lycklig?!?! SJUKT LYCKLIG! Äntligen! Den dagen den där jävlafittarselkuktandställningen är borta så ska jag le hela dagarna långa och jag ska aldrig mer vara sur. (haha vi kan ju alltid hoppas) Nej men fyfan vad skönt det ska bli, ännu skönare blir ju självklart när jag får mina nya tänder givetvis, men bara tandställningen är borta så är jag hyffsad nöjd!
Tvättar för fullt just nu, vilket var på tiden... vadfan väntar man alltid så jävla länge innan man tvättar? Nej, jag ska väl städa undan lite här hemma innan jag måste kuta till tvättstugan igen. PUSSSSSSSSSSS!

Godmorgon!

GODMORGON! Jag har precis duschat och sitter och lyssnar på morgonpasset i p3, jag älskar att lyssna på dom! Jag ska snart sätta i mig lite frukost och kaffe, sen ska jag hämta upp Lisette, för att sedan styra kosan mot En annan del av Köping. Det är nämligen dags för tandläkaren igen, wohooo! Sen ska vi kika lite på stan och se vad Köping har att erbjuda. Det är så konstigt det där med tandläkaren... det har liksom blivit en del av mitt liv på nåt jävla vänster. Antagligen för att jag är där typ var 6:e vecka eller nå sånt sedan maj 09, och pga min tandställning. Jag har aldrig varit tandläkarrädd, men blev lite rädd när mina tänder blev utslagna, men det blev som bortblåst efter en stund då jag har gått igenom allt man göra med tänder, eller ja snart i alla fall. Varför skriver jag om tandläkaren? Haha konstig tjej!
Jaja, ha en underbar dag! <3

RSS 2.0