PEACE&LOVE

Öj, nu var det längesen jag skrev, men har inte haft tid helt enkelt och kommer inte ha tid framöver heller. Idag, typ nu snart åker jag till Borlänge tillsammans med Lillemor, Pauline, Marina&Adam och festivalar oss på PEACE&LOVE! wuwuwu, det blir grejer det! Vi ska bo i husvagn och det ska bli så jävla skitskönt att slippa sova i tält och äckla sig. Väl uppe i Borlänge så får jag kramas med Liljestig&Lina, har saknat dom jävlarna.

Naj, dags att packa klart. PUSSSSSSSSSSSSSSSS!


ey

Firade midsommar tillsammans med Lillemor&Karin och det var hur mysigt som helst, det blev häng på balkongen till sena kvällen. Inlindade i filtar, tända ljus, bra musik, lite vin och goda vänner gör susen. Idag är det ju midsommarafton på riktigt, men ikväll blir det inget "firande", jag jobbar hela helgen så det blir lugnt för mig. Ska hem till mor&far en sväng och få mig en matbit hade jag tänkt, sen ner till Marina&Adam och hälsa på lite för att sedan åka förbi Lisette&Jimmy på kvällskvisten och säga hej där också, sen blire rätt i säng för att orka med jobbet. Att jobba midsommarhelgen gör mig ingenting, har gjort det de senaste fyra åren så varför inte fortsätta i samma anda? Att pengarna rullar på extra bra under helgen är ju även det en bonus! Och det är faktiskt lite mysigt att fira "högtider" på jobbet tillsammans med de gamla, det är faktiskt något jag gillar. Nu ska jag ta mig en dusch, sen göra mig lite midsommarfin :)

midsommarfirande <3

För ikväll ska jag fira midsommar, sitter med ett glas vitt just nu och njuter. Jag har bestämt mig för att fira detta tillsammans med Daniel, Mattias, Robyn och Lillemor, grejen är bara att dom inte verkar så pigga på det, men det sket väl jag i! Mohahaha, ska jag fira så ska jag, och dom ska vara med mig punkt och slut! Nu ska jag ut och ta en cigg, HEJ!

ZZzzZz

Är så jävla trött hela tiden, vadfan är problemet? Jag sover ju för fan jämt, kan man inte få känna sig pigg nån gång då? Naj, jag ska krypa ner i sängen nu och läsa lite Twilight hade jag tänkt, jobbar kallar imöra bitti. Efter det blire gymet, sen hade jag tänkt fira midsommar en dag för tidigt. Jag jobbar ju hela midsommarhelgen så varför inte fira lite tidigare?



Dags för bingen med ett leende på läpparna, bara för att mitt leende är ganska så fint och vitt för en gångs skull! Härlig känsla att kunna le ordentligt igen :)

finally!

Kom nyss hem från tandläkaren och är äntligen klar med mina tänder! Det känns så sjukt skönt att det är över nu!


rastlöst, ja!

Jag är rastlös som ett jävla as, men jag kommer inte på nåt vettigt att hitta på heller... Diska skulle jag iof kunna göra, men det går ju två minuter typ. Skulle kunna dra till med ett träningspass, men jag har precis tvättat mina träningskläder och dom hänger på tork, det går ju iof att använda nå andra kläder. Mjaaa, vi får se vad jag hittar på. Ge mig nå roliga förslag vaaa, vill ju hitta på massa kult, men jag har så jävla dålig fantasi ibland.

määääääääääääh.

....

Ännu en underbar helg är över... Och nu har jag myst ner mig i soffan framför första Johan Falk-filmen. Funderar över livet och har kommit fram till att det är bra underbart, men samtidigt väldigt orättvist. Idag har det ofattbara hänt en väldigt kär vän till mig, hon har förlorat en nära anhörig och det smärtar mig något enormt. Ikväll tänder jag ljus för honom och sänder mina varmaste tankar till familjen ♥ Må han vila i frid!
Jag vet hur ont det gör att förlora någon nära och önskar ingen den smärtan.
Jag älskar dig min underbara vän, du vet att jag finns här närsomhelst!

älskade barn

Min underbara "lillasyster" Linnea är här ikväll, nyss lekte vi ombytta roller. Linnea var mig och jag var Linnea, och så "lurade" vi mamma&pappa. Det tyckte hon var jätteroligt, underbara barn. Nu dricker jag ett glas vin och njuter av hennes samtal om att morötter är bra för tänderna, precis som tomater, sallad och smörgås. Mjölk det är bra för hela kroppen förstår vi väl. Nu diskuterar vi ålder, hon gissade ålder på min storebror och hon trodde han var 30, sen berättade vi att han var 26, sen skulle hon gissa min ålder, men det blev svårt för vi är ju lika långa, och då borde vi vara lika gamla. Min lillebror är ju äldre än mig enligt henne för att han är mycket längre än mig. Kul att se hur barn tänker, haha.



Så vad händer mer ikväll gott folk?

KNÄCKEBRÖD!

Sitter och äter lite lunch=knäckebröd, är så jävla trött och skulle vilja sova i 10hundra timmar, men då skulle jag missa så mycket av mitt liv så jag skiter it. Nej, jag sticker till mormor (sover i bilen på väg dit), åker till Eskiln och springer en runda, äter middag (knäckebröd?), sen hörde massa fåglar kvittra om att mina kompisar ville hitta på nåt kul med mig ikväll (eller gjorde jag det? det återstår och se ifall det är nån jävel som slår mig en pling och berättar nåt kult). Jo, men så äre, Frida vill göra någe kult, ring mig dååå!

Heeeeeeeeejdå!


från Lilus 25årsferre, snigga vi är va?

vem fan orkar?

Hemma från Byle och det känns inte alls så kult. Det var riktigt skönt med lite mini-semester nu innan jobbet dragit igång. Mitt hem ser förjävligt ut, men jag orkar inte städa. Jag har typ tomt kyl&frys, men orkar inte handla. Jag måste tvätta, men orkar inte.. Äh, vem fan bryr sig? Inte jag! Det där får lösa sig någon annan dag, definitivt inte ikväll! Nu ska jag fortsätta knapra på mina knäckebröd innan det dags att pova. HEJ!

Awesome time in Byle!

Lilus 25-årsfest blev succe',en helt underbar kväll! Igår tog, jag, William och Lilu vårt pick&pack och drog ut till Williams sommarställe, det är hurfint som helst här. Vi glassar isolen, spelar kort, åker lite båt, käkar gott, kollar film, dricker lite vin och bara njuter av livet och varandra. Det enda som fattas oss just nu är vår Kajsa så är familjen Lack fulländad. Självklart saknar vi Christopher också! Men livet kan inte alltid vara på topp, vid får roa oss utan dem helt enkelt. Naj, nu ska vi fortsätta njuta. PUSSSSSSSS!

Awesome time in Byle!

Lilus 25-årsfest blev succe',en helt underbar kväll! Igår tog, jag, William och Lilu vårt pick&pack och drog ut till Williams sommarställe, det är hurfint som helst här. Vi glassar isolen, spelar kort, åker lite båt, käkar gott, kollar film, dricker lite vin och bara njuter av livet och varandra. Det enda som fattas oss just nu är vår Kajsa så är familjen Lack fulländad. Självklart saknar vi Christopher också! Men livet kan inte alltid vara på topp, vid får roa oss utan dem helt enkelt. Naj, nu ska vi fortsätta njuta. PUSSSSSSSS!

GRATTIS LILU!

Idag fyller min älskade Liljestig 25 år och det ska firas minsann. Jag&Lillemor åker till Örebro ikväll och svirar lite för att imorgon ha ett hejdundrades födelsedagskalas med temat hatt, glasögon och mustasch, fina grejer. Så nu måste jag göra mig klar, packa ner allt och leta efter tältet (japp, jag och Lillemor ska tälta).

Puss på dig min sköna!


PUSSSSSSSSSSS!

och där var min sommar förstörd.

Bajs, min sommar är härmed förstörd. Fick mitt sommarschema idag och är inte alls nöjd. Jag förstår att det har varit ett helvete att fixa ihop det här schemat och att det inte går att göra på något annat sätt, så jag skyller absolut inte på någon, men jag är ledsen ändå. Jag kommer jobba varje helg under sommaren, och är endast ledig en dag i veckan. Så det blir inte mycket småskojsigheter för min del i sommar inte. Men det är bara att bita ihop och försöka härda ut den här sommaren. Det ska självklart bli roligt att jobba och träffa mina kollegor och så, det är bara att göra det bästa av situationen helt enkelt.

HEJ


nöjd tjej!

Är en jävligt nöjd tjej just nu! Sitter på balkongen svettig som ett as, har gått/sprungit två varv runt Eskiln, varit och pussat på mormor, träffat familjen Svensson, ja jag har haft en bra dag helt enkelt. Snart är det dags för lite käk, snabbmakaroner och bacon, haha, är man fattig så är man. Maj&juni är dom värsta månaderna för fattiga studenter må jag säga, längtar sjukt mycket efter skatteåterbäringen så man får lite peningar igen, så man kan leva ett lyxigt sommarliv med allt som hör sommaren till. Det skulle faktiskt vara hur gott som helst med ett glas vin ikväll för att fira livet och sommaren, men som sagt är man fattig så går det inte bra.. Jag får nöja mig med sodastreamvatten istället.

PUSSSSSHEJ!

wörk it

Mitt sommarlov fortsätter, börjar bli lite rastlös och vill faktiskt börja jobba nu. Så nu tycker jag att det är dags för schemat att ramla ner i brevlådan. Vill ju veta när jag ska börja jobba åtminstone.. Måste ju ha lite peningar i juli också, hade jag tänkt. Nej, jag kanske skulle sätta på mig ansiktet och hitta på nå vettigt att hitta på idag.

tandläkare och lite hat.

Varit hos tandläkaren igen, projektet nyatänder fortsätter.. nu ser jag ut som ett jävla mähä i käften, ser verkligen förjävlig ut på riktigt! och ont gjorde det, och läskigt som fan var det också! Men den 22:a får jag mina riktiga nya tänder och då är den här jävla resan slut, äntligen. 7 september 2008 var det som den där jävla idiotcphuvet slog ut mina tänder, och förhoppningsvis är allt klart den 22 juni 2011, det har tagit sjuuuuukt lång tid. Ibland önskar jag innerligt att den där jävla idioten skulle få genomgå samma sak, och då skulle jag njuta som fan av ren skadeglädje. Oj, vilket hat som vällde upp i mig helt plötligt, men idag hatar jag honom, och det har jag rättigheter att göra också!



Ja, nu fick jag ut lite ilska också.




att njuta

Klev upp kl 10 och har inte gjort ett jota på hela dagen, faktiskt riktigt skönt. Var lite rastlös för ett tag sen, men sen kom jag på att det är helt okej att bara njuta av ledighet&tillvaron och bara vara ibland och i och med det så försvann rastlösheten. Japp, jag älskar att njuta och när blir stor ska jag bli en livsnjutare minsanns!


PUSS!

Skyddsänglar

Idag har vi haft dop för mina små änglar Lily&Ellie. Av mig fick dom små skyddsänglar som jag gjort själv, skitkul att göra, så jag blev skitsugen på att fortsätta pyssla med lite sånt faktiskt. Nu hade jag tänkt beställa såna där smyckesprylar så man kan börja pyssla och greja med det. Det är ju kul att ge bort saker man själv gjort också.

Visst blev dom fina?

mitt sommarlov

Mitt sommarlov har börjat på ett utomordentligt sätt! I onsdags: middag hos farmor&farfar, sen hem till muffarna och förstöra deras film för att sedan somna på soffan efter 10 min. I torsdags: hem till marina&adam, hamnkrogen som hade myggorna hade invaderat. I fredags: förferre hos muffarna, brukshotellet för att se Bruket, som var jävligt grymma, ja hela kvällen var gggggrym! Ikväll blir det avskedsfest för Lisa&Petter som flyr Fagersta till Ludvika på måndag, sen vankas det en ytterliggare utgång på brukshotellet. Imorn blir det dop för mina små hjärtan Ellie&Lily ♥ så för tillfället sitter jag och grejar med deras presenter.

Ja, en awesome start på mitt sommarlov helt enkelt!

RSS 2.0