Det snurrar i min skalle

Nu är jag äntligen hemma i min lägenhet en sväng, så jävla skönt. Men jag saknar korridoren samtidigt, haha. Ligger och kikar på tv och myser i soffan för mig själv, en massa konstiga känslor väller upp inom mig. Inget jag kan beskriva, men det känns olustigt... Det hände saker under praktiken idag som gör att tankar snurrar runt i mitt huvud. Läste nyss en artikel i Aftonbladet om ett mord i Brickebacken i Örebro, en utbytesstudent blev knivmördad av en annan utbytesstudent i närheten av universitetet, hon avled på USÖ. Så jävla hemskt, är lite rädd för Örebro nu. Det händer alldeles för mycket skit där. Jag ska börja vara försiktig i framtiden, ska inte springa runt där ensam på kvällarna nå mer. Nej det ska jag inte.
Nej nu kallar tvn igen. PUSSSS

Gårdagens

Jag, William och Irre är inne på Cubus...
William: Frida, får jag köpa dom här örhängena till dig? (örhängen föreställande små hjortar)
Jag: Haha, nej då ser det ju ut som jag har hjort (gjort) på mig.
Därefter skrattar vi i fem minuter.
På riktigt jag är så jävla rolig, överlägset den roligaste jag känner.

yeah

yoyoyo! Hade min första dag på min 5 veckorspraktik, skitroligt! Nu känns det som att man kommit en bit på vägen till blivande sjuksköterska. Och det känns ju förstås great!
Nej men nu måste jag betala lite räkningar komde jag på, HEJ!

2 steg från paradise

Nu undrar ni förstås om Håkan var kung eller om han var kung. Jo mina kära vänner, HAN VAR KUNG! Han spelade alla mina favoritlåtar, vi dansade oss toksvettiga, trängdes och knuffades med folk, sjöng&hyllade Håkan. Ni som inte sett han live, gör det! Jag lovar att han är mycket bättre live än när ni hör honom på radion. Efter Håkan blidde det utgång på Satin, inte så jävla roligt enligt mig, men mina vänner hade jättetrevligt. Drog på Burger King och fyllekäkade, sen hem för att efterfesta i korridoren, så ja idag är sjukt trött. Bilder från konserten kommer sen.
PUSS!

Allt det bästa har inte hänt än...

Tagggggggar för tenta och inför Håkan Hellström konserten ikväll, jajaja, det här kommer bli en bra dag/kväll/natt, det är jag helt säker på! Käkar frukost och dricker kaffe just nu, sen bär det av med tåget till Örebro, får ju tågsällis idag av Lillemoran, fint det. Förresten så lyckades jag övertala Johanna att hänga på ikväll, guld värt!
Fortsätt när de lynchat sista hoppet
Fortsätt när allt du levt för räknats ut som ett skämt
Där under träden, bakom stängslet
Finns en stig för dig, fortsätt
När du blir gammal
Och när du somnar
Med det sista de sa i din dörr
"Håkan, du var bättre förr"

Blitt sparkad runt några gånger
Som en del måste bli
För att fatta vad som betyder nåt
Och vem som går att lita på
Men när du var med mig
Musiken slutade aldrig
Du bara får mig att hänga, hänga kvar
För jag tror
När vi går genom tiden
Att allt det bästa
Inte hänt än

Ta mig till kärlek

Har försökt mig på läkemedelsberäkningen hela dagen, och det börjar äntligen gå framåt. Ibland går jag och matte verkligen inte ihop, men här behövs en stor skopa tålamod så funkar det till slut. Tog en paus och gick och tränade en sväng och nu ska jag åter igen kasta mig ner i böckerna. Men först ska jag övertala Johanna att hänga med på Håkan på lördag, jajajaja. Vad kul vi ska ha, ellerhur Johanna!
PUSS!
Ta mig till kärlek, ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans
För jag vill veta om kärlek finns

tröttmössa

Tentan är skriven, vilket betyder att man blir lite lättare, en riktig skön känsla. Dock är det bara att sadla om till läkemedelsberäkningstentan som är på lördag, men det fixar sig! Efter tentan blir det en runda på stan med Willi + lunch på Kinamuren, sjukt god buffé där! Åkte hem och tränade, fyfan vad kul det är, är sjukt taggad på det här med träning! Sen blidde det dags att åka och pussa på min kusin Tuva som fyller 8 år idag, hon börjar bli stor min lillplutta. Nu sitter jag här, är skittrött men snart väntar Greys, sen blir det Big Brother! Inget jag vill missa.

Lilla Isabelle och jag :)
Tuva&jag sommaren 09 <3

plugghästar mig

Tjohej! Sitter och pluggar och hoppas att allt ska gå in i huvudet mig tills imorn bitti. Annars blir det omtenta, vilket egentligen inte är hela världen, men ganska onödigt. Var in och kikade på skattedeklarationen och är nöjd som fan över pengarna som trillar in i juni! Det där med skatteåterbäring är en sjuäla bra grej tycker jag. Nej, en kopp kaffe till kanske? PUSSSS

Isabelle <3

Idag har jag fått träffa lilla Isabelle, min klasskompis Sandras underbara dotter som endast är 2 veckor. Hon var otroligt fin. Jag fullkomligt smälter när jag träffar bäbisar, åååååh vad jag älskar dom! Längtar som en tok tills jag får en egen unge. Och för en stund sen var jag på Willys och köpte smågodis, dålig karaktär kallas det, men det skiter jag i, för ikväll/inatt/imorgon ska jag plugga som en tok! HEJHEJ!

tjeeeenare mannen!

Hej kompisar! Jag är glad nu iaf. Haft en bra helg i goda vänners sällskap, familjen precis som alla andra helger, haha. Var även på gymet idag och det kändes hur bra som helst, så nu jävlar ska det tränas! Jajaja. Nästa vecka blir fullspäckad av massor av pluggande, har nämligen 2 tentor, baaah! Men den veckan avslutas med Håkan Hellström på Conventum i Örebro. Så jag har verkligen något att se fram emot! Jajja, dags att ladda upp för en fullspäckad vecka, HEJHEJ!

bitterfitta

Försöker plugga, men det är bajstråkigt! Ska egentligen inte sitta här och hänga läpp, men mitt humör är i botten. Skulle ju träffa Millan idag, men jag har inte lust, Lillemor frågade om jag skulle dit, men jag har inte lust... Kul jul. Vill ju träffa dom båda, men alla vet att det inte är så kul att vara i min närhet när jag är på dåligt humör, så det är lika bra att låta bli. Ville träna idag, men det blidde inget, bajsigt värre. Fyfan vilken jävla bitterfitta jag kan vara ibland. Nu är jag så jävla tjurig på mig själv också, så att tårarna snart börjar trilla, jävla tönt. Ååååååh vad jag hatar sånt här! Ja det gör jag! Jag tänker inte äta nån middag idag heller, bara för att vara lite mer bitterfittig mot mig själv. Nu ska jag gräva ner mig nånstans. hejdå.

h a p p y f a c e ! !

Nu har jag skaffat mig en gymkort igen, sisådär 3 år för sent. Haha. Nej, men det är snart 3 år sen jag slutade träna och det var ju jävligt dumt, men nu, nu ska jag fläsket bort!! Jajajaja.
OM JAG ÄR NÖJD MED ATT TANDSTÄLLNINGEN ÄR BORTA? SVAR JAAAAAA! :)
Får mina nya tänder om 2-3 månader, men det gör inget, ska dessutom ha som en slags bettskena på nätterna, helst så ofta som möjligt, men den syns inte. Jag är så glad, så glad!
wuwuwuwuwu. Jag kan inte få nå bra bilder på mig själv, men det skiter jag i, sådetså! PUSSSSS!

iiiiih

Underbara morgon! Har precis käkat frulle, och nu är jag igång på kaffet. Ska dra mig till Köping vid 11.30 ungefär och denna gång får jag åka ensam.. Tråkigt som fan, hatar att åka den där vägen. Men det måste göras om jag vill ha bort tandställningen, wuwuwu!  Alltså det här är sjukt, det pirrar i magen på mig. Det ska bli så skönt att det äntligen är över, det har varit som nån slags terapi. Efter idag ska jag aldrig mer tänka på den där hemska natten som gjorde att mina tänder flög ut. Och inte på han som orsakade det heller. Nej, nu är det nog!
Ska dricka upp kaffet och göra mig iordning. PUSSSS!

jävla snörjävel, skojävel

Imorgonimorgonimorgon är det enda jag tänker på! Aaaah, det ska bli så jävla härligt. Om det blir nå jävla tok då kommer jag seriöst att börja grina. Men det ska det väl inte bli, neheejdu.
Vet en till sak jag längtar efter? Jo det är den nya filmen Hur många lingon finns det i världen? (Tror jag den heter iaf). Men det är iaf delar av GladaHudikgänget, och den filmen verkar så jävla mysig. Så den ska jag se på bio, den lär ju komma alldeles snart!
ääääh, jag är ju skittråkig, skriver ju bara bajs. HEJ!

påtisdag!

Då var den här helgen över, tack för det! Imorgon blir det skola, och sen är det tisdag! Ojojoj vad jag längtar. Det är då min äckliga tandställningsjävel ska tas bort. Så jävla skönt. Jajajajaja!
Har inte så mycket roligare att skriva idag. PUSS!

JOHANNA!


GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA TJEJ SOM FYLLER 22 IDAG!
JAG ÄLSKAR DIG!!


Why o why?

Var hem till mina föräldrar idag och hade ett vadderat kuvert adresserat till mig. Blev värsta lycklig och började fantisera att det var nåt fint där i. Men där låg en singel med Guppi- Top of the world, officiella låten till Gothia Cup 2002. Varför får jag den här? Jag har ju aldrig hört låten, brevet är stämplat i Göteborg, jag känner ingen från Gbg. Hahaha det är sjukt, sjukt roligt visserligen, men vem fan skickar det här till mig?! Och varför skickas den hem till mina föräldrar? Förmodligen sitter nån jävel där ute och skrattar åt mig nu, när jag försöker lista ut vem och varför jag fick den. Kommer det komma mer presenter? Schyssta rå, jag vill veta NU!!!
PUSSS!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!

Jag skäms som en gris. Mamma ringde nyss och fråga om jag ville äta middag där, men jag tackade nej. Sen kommer jag på att världens bästa pappa fyller år idag! Pinsamt att jag glömde bort, förlåt papi! Så jag ska snart gå hem dit och äta lite mat och pussa&krama på min fina pappa.
TACK FÖR ATT DU FINNS OCH FÖR ALLT DU GÖR FÖR MIG <3
JAG ÄLSKAR DIG!!!!!

sängmys

Ligger i sängen och myser i min ensamhet, ska strax kika på en film, så himla skönt att kunna ligga i sängen och bara vara. Kvällen igår var trevlig, och lite sådär tokig. Kl 01.30 kommer Liz på att vi ska hem till Hanna&André och sjunga Singstar, så sagt och gjort. Det resulterade i ännu en alldeles för sen kväll... Men vad gör det om hundra år?
Nu blire film! HEJHEJ

Hjärnsläpp

Ikväll vankas det tjejkväll hemma hos mig, det blir lite spel och massa skitsnack och sånt som innefattar en tjejkväll. Jag och Karin tjuvstartar tillsammans med middag bestående av kycklingsallad med massa gott i + vitlöksbröd. ååh jag är så jävla hungrig redan så det vattnas typ i munnen på mig, haha.
Igår hade vi spelkväll hemma hos Karin&Magnus med ett gäng sötnosar, vi spelade Hjärnsläpp, skitroligt spel faktiskt! Så det rekommenderar jag varmt.
Jag, Karin & Lillemor <3

herrstafett

Sitter och hejar på Sverige i herrarnas stafett i skidor! Dom åker bra, och nu hoppas vi på guldpeng. När stafetten är slut ska jag åka till biblan, låna lite böcker, åka hem till min moster och gratta henne i efterskott, åka hem till mormor och pussa lite på henne, och sen då? Ja det vetefan va. Men det visar sig, imorn är det i alla fall tjejmiddag hemma hos mig, det blir mys!
Nu ska jag fortsätta heja!

i rymden finns inga känslor

Jo hej, jag är skitbra på att skriva här. Menmen. Ligger just nu och gosar och har precis kollat på I rymden finns inga känslor, typ världens mysigaste film, så den måste ni se tycker jag!
Åkte över till Örebro igår, gick i skolan en sväng, sen åkte jag, Linda&William hem till Janice för middag, sällskapsspel, Singstar och för att dricka lite gott. Hade en sjukt trevlig kväll, tänk vad lite kan göra mig så lycklig ibland. Men denna kväll resulterade i att jag&Willi vaknade 14.30, 14.30!!!! Det är helt sinnes, hur fan gick det till? Ingen som vet, ingen som vet.. Har aldrig sovit så länge, men min kropp och mitt huvud tyckte väl att det behövdes?! Så nu är frågan när jag kommer att komma i säng inatt, men det gör inge är ändå ledig imorn + att jag har massa filmer som jag kan plöja igenom om inte annat.
Nu ska jag kika på Big Brother, HEJPA!

RSS 2.0