Har du en famn för mig

Mysfrukost med mysregn till tonerna av Melissa ♥ nu väntas massa plugg!



På andra sidan jorden, på andra sidan stan 
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan 
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig 
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se 
Jag drar mig sakta undan och solen följer med 
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är 
Det regnade idag och det finns en mening med det

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl 
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se 
Att det regnade idag och tackar dig för det



Våra rader trillar ur och ligger kvar

Ja som tidigare inlägg så hatar jag fortfarande skolan. Det är tufft nu, men på onsdag är det slut, då är det hej dåååå T3, hej sommarlov. Då har jag passerat halvlek, coolt. Så då är det bara 1½ år kvar, hallelujah!
Nu är det dags att plugga till omtenta på lördag, läkemedelsberäkning, matte mja inte min starka sida. Drygt som fasen att göra om den, p.g.a. att jag hade ett jävla fel, dessutom hade jag svarat rätt, men strukit över det och räknat om för det verkade för enkelt. Japp, livets hårda skola. Men jag ska inte vara bitter, det är bara att bita ihop. Jag har ju massa skoj att se fram emot, Lilus 25årsfest, peace&love, Melissakonsert, Italienresan och jobb i sommar. + massa annat skoj får vi hoppas! Det blir fint det.

Naj, nu är det dags att sätta på sig pluggbrillorna minsann! HEJPA!



Såna som vi med lyckan mitt i sorgen 
vi ställer frågor och jag är trött på mina svar 
men du finns i mina drömmar när jag sover 
jag vill förändra nån av oss 
men jag vet inte hur man gör / Melissa Horn



cpskola

Jag vill bara säga att jag HATAR skolan just nu! SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MYCKET!!!!!!!

Dansa fastän hjärtat brister

Jag har haft en toppenhelg, tillsammans med underbara människor. William&Liljestig har hängt här i Fagersta hela helgen, greatness! Vi bowlade igår, och fyfan vad kass jag är på det, det är nästan så att jag skäms. Så jag tänker fan i mig tjuvträna inför nästa bowlingkväll, då ska jag krossa allihop!
Så idag har jag haft "egentid", ganska så jättebehövligt. William&Linda stack härifrån kl 13.30, sen hade ingen lust att träffa nån. Jag har ju som sagt mer eller mindre bott i Örebro, i en liten korridor där man lever jävligt tätt inpå varandra. Jag fullkomligt älskar att vara där, men ibland är det så jävla skönt att bara vara ensam. Passade på att tvätta och stryka lite, och glott tv hela dagen. Snart ska jag slänga mig i sängen och kolla film tills jag somnar. För imorn ska jag till tandläkaren, för snart drar projekt nyatänder igång. wuwuwu, det ska bli såååå skönt att äntligen få avsluta det här med mina tänder!
måste även avsluta med att det är jävligt tråkigt att Christopher har åkt hem till Australien och samtidigt tacka&bocka för den här tiden du tillbringade med oss. Hoppas att det inte dröjer alltför länge innan vi ses igen. Du är en fantastisk människa!
PUSSSSHEJ!

Plugg

Mina kära vänner Lisen&Gabriela var lite trötta på föreläsningen häromdagen...
JUST NU: Sista rycker inför tentan imorgon, VGVGVGVG! eller hur Lilu?
IMORN: Fagersta med Lilu&Willi <3
LÖRDAG: Bowling, mat och god dryck med massa braiga människor!
GREATNESS!

Dagens...

Öj glömde ju berätta om dagens...
Klockan ringer 7.45 och jag råkar stänga av jättefort på snooze.
Jag: Linda, klockan är 7.45 nu, ifall du inte hörde väckarklockan.
Linda: Jaha, varför säger du det till mig för? Jag ska ju inte gå upp förrän 7.50.
Jag: Okej, jag skulle bara säga..
Sen somnade vi om illa kvickt. Jag vaknar kl 8.30! Bråttom som fan, skola kl 9.15. Kl 9 bestämmer jag mig för att jag är bajsnödig och går på toaletten. (för er som inte vet så har jag svårt att bajsa)
På toaletten.
Jag: Linda, finns det mer toapapper?
Linda: Nej.
Jag: Men hur fan ska jag göra då? Jag har ju förfan bajsat och det bara pyttelitepapper ju.
Linda knackar på Williams dörr, Linas dörr. Svetten börjar lacka inne på toaletten, stressad och inget toapapper. Efter en stund kommer jag på värsting idé.
Jag: Linda, jag kan ju förfan torka mig med binda!
Sagt och gjort. Där sitter jag och torkar röven med en binda!
Nu har jag ju inte lättare att bajsa om man säger...

Veronica Maggio <3

Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
De andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Jag är för full
Du är för ung
Jag ser dig prata med hör inte ett dugg
Letar mig ut
Blinkande ljus
Andas, andas allting snurrar runt

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Jag är så svag
Ger dig en kram
Jag ser dig ringa men har inget val
Vi går på rad
Sotiga barn
Barfota fötter genom hela stan

Åh nej
Nu ser du mig
Jag måste rota i väskan efter mod
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort
Som ingen gjort

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
(De stänger här men ingen bryr sig)
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Åh, kom vi sover över

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll
Vill inte vara själv


HEJ!

Ja som alla vet så torskade vi finalen mot finnjävlarna. Ja, jag är fortfarande sur&ledsen över det, det tog hårt på mig. Menmen, nästa år är det fanimig vår tur!

Sitter för tillfället och kikar på vilka artister som kommer till peace&love i år, det finns lite gottigt jag vill se faktiskt, men inte riktigt så bra band som det brukar vara. Men jag ska ju tydligen åka dit enligt min käre vän Pauline, så det är klart jag ställer upp för laget, alltid kul med festival. Hoppas bara att jag är ledig den veckan nu!
Pluggandet går dessvärre inte så jättebra, så håll alla tummar ni har att jag klarar tentan på fredag, just nu känns det som världens monstertenta... bläää. Men det brukar gå vägen till slut iaf.
Nu ska jag plugga vidare, hejhej! haha fluminlägg.
Dessa härliga tjejer saknar jag värsting mycket idag <3 Alldeles för längesen vi sågs, kanske inte så jättekonstigt att jag och Millan inte träffas så ofta eftersom hon bor i Karlshamn, men jag ska ordna en tripp dit i sommar minsann. Men konstigt är det att jag och Kacka nästan aldrig träffas, vi bor ju förfan nästintill grannar! Skärpning!!

VM-final

VM-final mellan Finland-Sverige är i full gång. Ojoj, spännande som fan, men i nuläget känns det som att Sverige har övertaget iaf. Men det står fortfarande 0-0 efter första perioden. Det är jobbigt att möta Finland av alla lag, för det är så jävla jobbigt ifall vi skulle förlora mot just dom, lite hatkärlek sådär. Och jag vet att om vi förlorar kommer jag att börja gråta, och det är inte kult alls.
HEJA SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag ba blir skittrött

Sitter och skriver ett arbete som ska lämnas in på måndag... Trött som ett as är jag, klev upp kl 05.30, haft praktik fram till kl 16, för att sedan komma hem och plugga. Att plugga på heltid betyder 40timmars vecka, alltså 8 timmar om dagen ska ägnas åt skolan. Men just nu tror jag att våra lärare har planerat in 80timmars veckor ellernåt, och då borde vi fanimig få mer pengar också! Är så jävla trött och förbannad på skolan just nu. Vi har ju som sagt haft praktik i 7 veckor + inlämningar, seminarier och tenta. Bara det är jävligt jobbigt att hinna med. Dessutom har vi tenta om 9 dagar, och inte en enda jävla dagjävel ledigt innan dess, hur fan tror dom att vi ska kunna plugga den där jävla tentan då?! Naj, jag vettefan hur det här ska gå till, men jag får väl försöka på bästa sätt i alla fall.
Haha, jag kanske ska fortsätta med mitt arbete istället för att klaga på att vi har mycket i skolan. HEJ!

Så var det med det.

Sorry folks att jag inte skrivit nåt på länge, men blogg.se har krånglat som fan för mig, så jag har inte kunnat publicerat nånting, ja så nu vet ni det. Jag är nu inne på min sista praktikvecka, heeelt sjukt vad tiden har gått fort, 7 veckor har bara svischat förbi. Det är väl som min käre far säger, när man väl passerat 20 årsgränsen så går tiden sjukt fort. Bara för att det går att publicera nu så jag ingenting kult att skriva.
Jo, jag kan ju avslöja en sak! Om allt går enligt planerna så kommer mina fina Liljestig bli sambo med mig i augusti, wuwuwu, vi har redan börjat planerat middagar och grejer, haha. Åh vad kul vi ska ha. Jag är så glad att vi funnit varandra, du är bäst <3
Bjuder på ett kort på vår Sifv, en vän vi fann på peace&love 09.

Love

Mina godingar Ellie&Ludde ♥
Morfar, moster och mamma ♥

MUMFORD&SONS!

Dra mig på kälke vilken grym låt!

huuuj

Hej kompisar! Nu är det söndagsmys för hela slanten med mina favorittjejer, Liljestig&Lillemor. Kvällen igår var underbar, hade riktigtriktigt roligt. Idag sov vi halva dagen, men det gör inget, för även om vi var bakfulla med huvudvärk och illamående tog vi oss till skolan och tränade inför tentan vi har i veckan. Jävligt bra gjort om jag får säga det själv. Lillemoran missade bussen till tåget, så hon blir kvar i kväll, så vi tre ska skeda tillsammans i Liljestigs säng inatt.
Imorgon börjar jag på min nya praktikplats på intensivvårdsavdelningen, det ska bli sjukt kul. För det är ju ivasköterska jag vill bli en vacker dag. Men först måste jag klara av att bli en vanlig syrra, men det ska nog gå vägen. Ähhh, nu sitter jag bara och svamlar en massa skit.
Nej, nu fortsätter Fenomen med Uri Geller, sjukt bra program. Se det!

RSS 2.0