sova kanske?

Efter några avsnitt av trekronor tror jag nog att det är dags att hoppa i säng, har ju seminarium och massor av tentaplugg på schemat imorn! Men när jag&Liljestig väl sätter fart med våra trekronoravsnitt kan ingen stoppa oss, helt sjukt vad man kan fasta i en sån jävla serie...

Sen en till sak... Tänk om man kunde fira jul tillsammans med alla man tycker om, hur jävla mys skulle inte det vara? Så jag och Liljestig hade planer om att vara kvar här på studentgatan ensamma i jul, käka julbord, kolla trekronor, spela julmusik och supa oss fulla, det hade varit en idealisk jul. Men vi skiter i det.


Jag&Liljestig ♥

Fagersta C-Örebro C

Nu är det dags att återvända till Örebro. Sitter på tågstationen i Fagersta och det slår mig att det är ganska jättefult här inne, eller det är väl så att det är fult på alla tågstationer, eller? Och tomt som fan är det också...


Hopplöst

Tror ni att jag kom ihåg att jag ska börja plugga i tid? Nej! Nu sitter jag här igen och klagar på mig att jag aldrig ska lära mig att sätta igång i tid, bara att inse att jag aldrig kommer att lära mig det... Dessutom måste jag lämna tillbaka böckerna till biblioteket idag, jag måste ju ha kvar till fredag, men nej. Ja, jag får fan skylla mig själv!


Lite bilder...

Några bilder från helgen i Frankfurt:
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Hej Sverige!

Tillbaka i Sverige och sitter på Arlanda och väntar på tåget som ska oss hem... Hur jävla jobbigt är inte det? Att vänta på att man ska få komma hem? Det går alltid så bra att resa när man ska bort, men när man ska hem blir det alltid skitochpissjobbigt. (tror iof att det kan vara så att det är lättare att åka iväg för då får man dricka öl på nervägen, men vad vet jag?) jag är dock glad över Filip&Fredriks podcast, så jag har något att roa sig över, härliga killar det där!
Nej, nu ska jag fortsätta att vänta, woho!


Deutschland über alles!

Har det toppen hos familjen Forsells, det bjuds på kramar, pussar, massa mys, god mat, fotmassage, får håret fixat, och goda drycker! Och idag har vi vart på julmarknad i svenska kyrkan och sen blev det shopping på stan. Jag har köpt världens snyggaste gummistövlar, det är gummistövlar nertill och skinn upptill, en jävla bra uppfinning då det säkerligen kommer bli en slaskvinter.


Germany calls!

Sitter på tåget mot Arlanda, och är sjukt taggad för en weekend i Frankfurt! Snart är det tid för en öl på tåget i vanlig ordning, en öl på Arlanda ska vi nog också hinna med tror jag minsann.
Ah, hörs då!


yo

Packning pågår! För jag ska nämligen dra mig till Fagersta ikväll, för att sedan ta mig till Arlanda imorgon bitti, destination Tyskland - Frankfurt, familjen Forsells! Det ska bli härligt som fan att komma iväg en liten stund. Dock i helt fel tillfälle vad gäller skolan... Menmen. Jag har ju kört samma race hela den här terminen, när det vankas tenta då gör jag något annat istället, och faktiskt så har det funkat fint ändå! Jag menar, jag är kung på det här med ordbajseri, och tydligen är mitt huvud fullt med kunskaper jag inte vet om. Så det ska nog gå vägen ändå.
Jaja, nu ska jag väl fortsätta med mitt, HEJ!

Bergslagens pärla...

Lycka är när den nya "snygga" polisen som blir kollega med Leif i tre kronor berättar att hon är från "Bergslagens pärla", en håla som kallas Fagersta. Hur fränt är inte det då?


Hmm.. Tack för den!

Jag som inte alls har nerverna på utsidan redan... Jag som inte alls tror på sånt här... Jag som inte brukar sova med lampan tänd för att jag är rädd... Jag som inte är rädd för scary movie... TACK!


Totalt jävla slut

Totalt jävla slut i huvudet efter 7 timmars skrivande på min rapport. Men ännu är den inte klar, busigt va? Ja, nu har jag iaf lärt mig att i fortsättningen ska jag börja med rapportskrivning i tid!!! Kom ihåg det nu Frida, snälla kom ihåg det!


Tre Kronor

Jag&Liljestig har trekronormarathon. Härligt att följa intrigerna i Mälarviken igen, det var alltför längesen vi sågs sist.

Nej, det här har jag inte tid med, HEJ!


Hem ljuva hem

Åh, jävlar vad skönt det är att vara tillbaka hemma på Studentgatan! Det är alltid sjukt jobbigt innan jag är på väg hem, när jag har vart i Fagersta ett tag. Men så fort jag kliver av tåget så känns allt toppen igen. Jag älskar verkligen att hänga här, så kom kom allihop och hälsa på så får ni se vad jag menar :)
Nu ska jag fortsätta mysa framför sex and the city, hejhej!


Godmorgon!

Något jag älskar med mornar, är morgonpasset i p3, jag blir verkligen glad och väldigt pepp inför de kommande dagen efter att ha lyssnar på dom. Ska strax åka till tåget och ta mig till Örebro, där väntar filminspelning... Mja, jag känner mig inte sådär jättepeppad, men vi ska spela in oss själv och sedan analysera hur vi beter oss och så vidare. Det är ju aldrig kul att se sig själv på film, och sen att vi ska "leka" sjuksköterska och sen "leka" patient gör ju inte saken lättare. Men det är säkert en jättebra grej att göra. Woho!
HEJPA!

Breaking dawn.

Sorry alla Twilightälskare, men Breaking dawn var lite av en besvikelse måste jag säga. Ja, visst det är klart den var bra, men jag tyckte att det inte hände så mycket och jag tycker det var den sämsta alla fyra filmerna. Och som alla alltid säger, boken är så jävla mycket bättre! Men nu får vi se fram emot sista filmen istället. Och sen måste jag säga en sak till, Edward är inte snygg, han var snygg i första filmen, men inte längre... Jag är med i team Jacob! Han är ju iallafall jävligt snygg!


Nu måste jag måste packa, för imorn åker jag hem till mitt Örebro, nu längtar jag faktiskt samtidigt som jag inte längtar, haha.

The breaking dawn part 1

Jag, Lillemor, Maria, Anna och Malin och massa högstadieelever är Folkets hus och ska se Twilight!


Kärrbo

Att gosa hemma hos mormor ute i Kärrbo är mycket bättre än att plugga! Och att titta på premiären av Twilight ikväll är mycket bättre än att åka tillbaka till Örebro!


Widescreen

När man frågar sovis hos Lillemor... Jo, då får man kolla tv från sängen hur sent man vill, på hennes widescreentv av senaste modell, you gotta love it!

 

 


Dagens sanning

Jag är ingen romantiker, det kom minsann jag&William fram till under vår smskonversation.


Resten av ditt liv

Jag älskar den här låten: Timbuktu - Resten av ditt liv


Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, 
Asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta, 
Så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha


"Vissa diem är inte värda att carpe!"



Idag är en sån där diem som inte är värd att carpe. Kräks ofantligt mycket på skolan nu... Men jag tror att mitt arbete är klart (eller? vettefan om jag vågar säga det högt), om det är nu är färdigt är jag iaf ledig tills imorn då jag måste börja på ett nytt arbete. Underbart va! Nej, men nu får vi se det så här, om ca ett år Frida, då är du färdig sjuksyrra... WHAT?! Om ett år? Hujeda mig vad tiden går fort! Sicksicksick! Men om ett år, då kommer allt kännas så jävla värt, då är jag liksom legitimerad sjuksköterska, hur coolt är inte det då? Jo, fett coolt!


mjaaau

Hej, jag heter Frida och har världens fulaste bloggdesign... Någon som känner för att fixa en snygg design åt mig kanske? Vore jävligt schysst.

På tisdag ska jag göra något åt mitt barr, vilket jag lämnar i händerna på Marr(e).
Lite nyfiken är precis vad jag är, men hon den där Marre kan ju det här.
Kanske blir jag jätteful, det skulle ju inte vara kul.
Men jag tror jag blir snygg, för Marre vill ju inte vara stygg.
Nejnej, hon är vill ju vara schysst, hon och sin jättesnygga byst.
Så låt oss vänta till den dagen, för nu vill jag ha lite mat i magen.


Haha, så där kan bli ibland, undrar om jag bli poet?
Det här i alla fall min bästa kompis Rut Korpi:

Snuffar

Hängde med dom här sötnosarna igår!


Trött tjej

En härlig kväll igår, resulterar i en jävligt trött tjej idag. Men det var det värt! Ligger i sängen med gårdagens outfit och smink, snygg och fräsch som fan känner jag mig!


what a wonderful world

Nej, men om man skulle ta och kika på en film och avrunda ännu en underbar dag. Helt seriöst, är inte livet typ hur jävla bra som helst?! Förstår inte varför det finns som många som klagar över ditten&datten, det är ju underbart att leva, att bara finnas till. Visst, det är jävligt krånglig och jobbigt många gånger, men vadfan?! Just nu känner iaf jag att jag lever hur fint som helst, och den här känslan tänker jag kommer ihåg nästa gång jag känner för att gräva ner mig någonstans, så om jag hamnar där igen, snälla påminn mig om det här då. Livet är alldeles för skört för att kastas bort på massa skit och dåliga människor. Vi ska ta hand om dom vi älskar istället! Ta hand om varandra och berätta hur mycket vi uppskattar dom som finns i vår närhet innan det är för sent...
GODNATT! ♥

Lillemor

Ja men typ den här bruden är också svajnigt bra!


Fantastiskt

Den här kvinnan gott folk är typ svinbra!


joråsåatt


tjo

Jag är världens sämsta på att skriva... Men jag har haft fullt upp, har massa skit i skolan och fullt upp med att hänga med folk och att orka med mig själv. Jag har även hängt i Norrköping, kollat in staden. Jag&Linda blidde ju kära direkt, så dit styr kosan när plugget är slut. Jag, Plura och Norrköping, det blir ju bättre dä!
Nu är jag iaf ledig från skolan ett tag, men då ska jag självklart inte få vara ledig, utan då ska jag ju skriva arbeten och sånt. Men jag tog tillfället i akt att åkte hem till Fagersta för att gosa med familjen och vännerna. Så nu blir jag här till måndag tror jag, fint dä!

Give in to me

You're gonna take my hand.
Whisper the sweetest words.
And if you're ever sad, I'll make you laugh,
I'll chase the hurt.

My heart is set on you.
I don't want no one else.
And if you don't want me,
I guess I'll be all by myself.

Come on, come on.
Into my arms.
Come on. Come on. 
Give in to me.

I'll use my eyes to draw you in.
Until I'm under your skin.
I'll use my lips.
I'll use my arms, 
Come on, come on, come on.
Give in to me.



RSS 2.0