Tack Korpi!

Måste tacka snyggaste Korpi för en kanonfest i lördags! ♥


25årsfest!

Jorå, men vi har kul!


Twitter

Följ mig på Twitter vetja: FridaV89
Jag är cool som fan!


<3

Gosade med världens finaste Ellie igår <3


Beautytown!

Hemma i Fagersta igen. Myser massor med min lilla mor för tillfället.

Praktiken är slut och tenta väntar på måndag, kuligt... Så de närmaste dagarna ska det tentapluggas, åka en sväng till Västerås, tentaplugga, mys hos Lillemor, tentaplugga, fira finaste Korpi som fyllt 25 med halloweenfest, sen drar vi till med lite tentaplugg, sen åker jag hem igen.



mähä

Ingen lust med praktik idag... Men jag har bara ikväll och imorgon kvar, sen är det slut och då kommer jag ju sakna praktiken istället. Idag vill jag bara åka hem till mamma&pappa, men jag får glatt vänta till imorgonkväll. Synd bara att inte William åker med mig, hatar att åka långa sträckor i en bil ensam. Så nu får jag väl hålla tummarna att han ångrar sig.

Självdisciplin?

När fan ska jag lära mig att vara lite disciplinerad? Jag måste ju för fan tentaplugga och inte göra massa annat roligt! Nej men det skiter väl jag fullständigt i just nu. Nån gång i livet kan väl få lite självdisciplin eller? Får väl önska mig det i julklapp eller nåt. BAH! Hur trött kan man bli på sig själv egentligen?

Effektiva ligan!

Idag har vi vart jävligt ambitiösa på studentgatan, pluggat som fan, städat lite, promenerat och handlat. Och vi körde nyktert igår, mm vi känner oss duktiga!

Vi har numera en stor jävla plansch på väggen i korridoren med tentaplugg.


Paranormal activity

Precis kollat på Paranormal activity, uscha mig. Påminn mig att jag ALDRIG ska kolla på skräckfilm igen, jag mår ju bara skitdåligt efteråt... Men nog om det.

Vi har busat lite på studentgatan ikväll, en kontaktannons åt William sattes upp uppe i entrén. Haha. Synd att han är i Stockholm och inte kan plocka bort den, hoho!


Mjau

En härlig bakisdag, som bestått av film, cheeseballs, cola, Rosendahlspasta och häng med fina vänner. Nu väntar vi på fångarna på fortet! Pensionärsvarning på studentgatan ikväll.


Heja

Okej, det här känns inte helt bra, jag är trött, tröttare, tröttast! Woho nu väntar en heldag på praktiken!

öööh?

Okej, nu undrar jag exakt hur det här gick till? Jag har haft en skitbra dag på praktiken och lärt mig massor. Kom hem för en liten stund sen, låste in mig på rummet fort som fan för att ingen skulle se att jag kom hem. Och jag har ingen som helst lust att gå ut ur rummet någonsin igen, jag vill vara instängd här för evigt typ. Varför? Inte fan vet jag!!! Mitt humör kastades ner i avgrunden från ingenstans, så nu sitter jag här och är tjurig och grinig som fan för ingentig. Kan någon tala om hur fan det gick till?

Hon har slingor i sitt hår

Sitter med slingfärg i håret som Irre har suttit och pulat med i typ 25 år, guld värt. Nu hoppas vi på ett bra resultat, så jag slipper skämmas på praktiken imorn...


Så länge vi båda andas

Har glömt bort min bok ett tag, så jag tar tag i den ikväll, måste ju läsa ut den innan fjärde Twilightfilmen kommer nu i november! Så nu ska jag läsa tills ögonen går i kors, godnatt mina vänner.


Bradag

En sjuäla bra dag idag. Klev upp kl 8.30, pluggade fram till 11-12, lunch, tog bilen till Marieberg för shopping med Lina&William, fick mig två tröjor, en hårproduktsgrejs, slingfärg och teatersmink till Marinas 25års/halloweenfest. Städade sedan rummet (ni förstår inte hur roligt det är att städa ett hem på 18,8 kvm det går ju liksom skitsnabbt), nu är det dags för matlagning, sen hoppas jag att Irre slingar mitt hår också.

Jag känner mig väldigt lycklig nu för tiden, det känns som jag har hittat rätt och lämnat gammalt skit bakom mig! Och det mina vänner har tagit jävligt lång tid, så nu känns det jävligt skönt!


Regn hos mig

En stor kopp kaffe,plugg och snus. Vad passar inte bättre en regnig dag? Jo shopping såklart! Så efter plugg blir det en belöningstripp till Marieberg, ja ja ja!


I taket lyser stjärnorna..

Nu har gråtit en massa skvättar till filmen I taket lyser stjärnorna. Så jävla sorglig, tänk vad den där förbannade jävla cancern kan ställa till med, åååh jag HATAR cancer! Men jag håller tummarna och slutar aldrig hoppas för dom som är sjuka, jag kommer alltid att tro på mirakel.

Puss&godnatt!


Öj

Wordfeud, en måndag, ett glas vin, pengarna på bordet, nyklippt, en Lina, en Linda och en studentkorridor. Det är livet det!


Someone like you

Nothing compares
No worries, or cares
Regrets and mistakes
They're memories made
Who would have known how bittersweet 
This would taste

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead


Jorå, hon den där Adele, hon kan hon!

...

Seriöst, vadfan är det här. Jag förstår varför jag har flyttat ifrån den här jävla skitstan, tacka vet jag Örebro och alla människor där. Dock tackar jag innerligt för min familj som finns här! Önskar ni kunde flytta dit ni också!


1 år av saknad...

Ett år av saknad och sorg har passerat, det känns fortfarande ofattbart att du inte längre finns bland oss. Idag känns det lite extra i hjärtat och saknaden är om möjligt starkare. För ett år sedan rasade min värld för en stund, men jag har byggt upp den igen och håller huvudet högt. Idag bär jag med mig mina vackra minnen av dig och fortsätter att leva, för vi ses ju en vacker dag igen, visst?

Jag älskar dig morfar! ♥





Ja det var en kväll i juni, då när sommarn är som bäst 
Jag  dansade för morfar som jag gillar allra mest.
Min morfar satt å nynna på en sommarmelodi
Plötsligt spratt det till i gubben, du blev ung och du blev fri

Du tog av dig din kavaj
sparka av dig båda skorna.
Å så spotta du ut snuset
och sa min sköna får jag lov 
Jag var vacker, du var stolt, rak i ryggen som en fura
Det var sommar det var glädje och vi skrattade och sjöng...





Hej Fagersta!

Är hemma i Fagersta under helgen och gosar lite. Just nu är det vin&idol med mami&papi på schemat. Får väl se om jag hinner med nåt annat kul sen här helgen.


Drömmar under löven

Jag&Linda har varit ute på äventyr. En timmes promenad stod på schemat och vi gick, det slutade med att vi inte riktigt visste var vi var, men hem hittade vi iaf. Underbart att vara ute på promenader i höstvädret, det är som balsam för själen. Jag älskar verkligen när det biter i kinderna, när det är lagom kallt, när löven på träden skiftar färg och när man har en fin vän vid sin sida och som man planerar en framtid tillsammans med ♥ Vi ska nämligen hålla ihop resten av livet i någon stad någonstans (just nu lutar det åt Norrköping), bo grannar med varandra i ett stor putshus tillsammans med en snygg, framgångsrik snickare och ha dom finaste ungarna som världen någonsin skådat. Låter inte det hur jävla great somhelst?


Så här skoj har vi...


Mja roligare har man väl haft va, nu har tålamodet börjat tryta och vi vill leka nåt annat nu, baaaah!


Nunna

Ett nystädat hem är rätt jävla skönt. Och nu slog det mig att jag börja längta hem litegrann, och då slog det mig att det inte har slagit mig tidigare. Flyttade för nästan tre veckor sen, borde jag inte ha längtat hem tidigare? Nej, det borde jag inte, för jag har det faktiskt jättebäst här i Örebro. Jag har en hel hög med underbara människor runt omkring mig dygnet runt, så jag har ingen rätt i hela världen att klaga. Det som också slog mig är att jag är så jävla glad över att inte ha några jävla kärleksbekymmer som så många andra har, visst jag har gått och blivit nunna, men det är ju asbra så länge jag har mina vänner liksom. Vad ska man med kärleksbekymmer till? Det verkar ju så onödigt, visst? Så jag tänker fortsätta vara nunna resten av mitt liv! Deal?

Men jag skulle ju inte klaga om hela min stora fina familj bodde närmre mig, för dom saknar jag hela tiden!
Dags för lite käk va! Ikväll blir det snabbmakaroner och falukorv, hur fint är inte det?


Min alldeles egna Batman&jag ♥


Min alldeles egna Lillplupp&jag ♥


Mamma&storbrorsan, varför har jag inge kort på er och mig?!

Stolt vän!

Man blir ju ganska så jättestolt när ens vän är skitsnygg i tidningen Wellness. Du är skitgrym Kacka, love you ♥
image description

Underbara helg!

Har försökt bloggat från telefonen hela helgen, men det har bara knasat. En skitkul inflyttningsfest blidde det i fredags minsann med både gamla och nya ansikten. Det var sådär jävla underbart det bara kan bli på Studentgatan, massa sång&dans, idoltävling, flödande vin och massa pussar&kramar. Inflyttningsfesten slutade med att vi på lördagen bestämmer oss för att dra en spontantripp till Borlänge och fortsätta festa med massa bra människor. Där firade vi ofödelsedag och kollade in varenda uteställe, gggggrymt! Så nu återstår det bara att tacka alla underbara människor som förgyllt min helg! ♥
Helgen i bilder:
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Tjo

En ledig dag, härligt! Snart ska jag och Willi bege oss ner på staden och shoppa lite för ikväll väntas finbesök från Fagersta&Borlänge! Kanske blir vi lite wild and crazy och drar en utgång ikväll? You never know, you never know...


Pirates

Jag och Linda delar på en öl kollar senaste Pirates of The Caribbean, fint dä!

Fick även nyss reda på att morfar har det bra i himlen och att brukar hälsa på oss alla, att han brukar sitta på sängkanten hos mormor, knacka i väggarna och he henne dofter för att säga hej. Det kom som en chock och tårarna sprutade som fan! Men en lugn och skön känsla infann sig när tårarna slutade rinna. Inatt sover iaf jag gott! Puss på dig morfar! Kom gärna och berätta nästa gång du hälsar på!


Vovvsing

Idag tycker Linda att Barbro ska heta Margot. William säger Margareta, matte säger Tofflan och husse säger Ikea. Åh stackars vovve, det är inte lätt.


Barbro

Idag har jag en liten Barbro på besök idag och det är mys som fan! Mysa, det är det vi göra hela dagarna&kvällarna på Studentgatan, jo men vi är så himla mysiga!


Visst är Babsan söt?


wake me up, when october ends...

Kanske dags för tack och godnatt för den här dagen, som har gått åt till ingenting. Städat, pluggat, promenerat, ja, det är typ det, nödvändigt dock.

Nu är det oktober igen, en hemsk månad i mina ögon. Den femtonde oktober 2010 är det ett år sedan vi förlorade morfar till andra sidan. Jag har tänkt mycket på dig den senaste tiden och jag vet inte varför jag bävar mig inför ettårsdagen, men det känns som att allt kommer att komma igen på något vis. Den dagen när allt hände rullar fortfarande som en film i huvudet på mig vissa dagar, jag kommer fortfarande ihåg varenda liten detalj... Ja, det var en hemsk dag för oss alla, men nu när jag tänker på dig så tänker på alla fina minnen vi har istället. För det är det vi ska komma ihåg, vi ska komma ihåg dig som du var innan du blev sjuk och allt skit hände. Jag kommer ihåg ditt skratt, dina kramar, när du kallade mig för din lilla fislisa, när vi dansade och sjöng till En kväll i juni, alla födelsedagar, julaftnar, alla högtider vi firade tillsammans, när vi fiskade, ja, jag kommer ihåg dig i dina blå snickarbyxor, när vi fick åka med dig i din traktor. Ja, allt det där bär jag med mig hela tiden och det är jag glad för.

Hoppas du har det bra var du än är, jag saknar&älskar dig! ♥

Kvällsfika

Kvällsfika med mina hjärtan Irene&Linda!


Pluggsöndag

Här pluggas det för fullt, en uppgift i etik, det låter väl intressant va? Jag kommer för övrigt ingenstans med den där jävla uppgiften. Baaaaaah!

Etik är iof en viktigt del i sjuksköterskans yrke, men att reflektera och referera olika teorier och begrepp, ja det är inte så lätt och inte så kul.


Hoho

Fick sluta tidigare från praktiken och nu sitter jag i 107, snart väntas inflyttningsferre på Studentgatan 18! Fint dä!

 

 

 


RSS 2.0