PUSS!

Eftersom jag inte hänger här så ofta just nu, så kan ni kika in mig på twitter: FridaV89 eller på instagram: frippolita. Där hänger jag lite mer numera. Snart ska jag börja ägna tid åt att blogga, men ni får nog hålla ut ett tag. PUSS!

hey you


Polaren Per är kärlekskrank...

Eller om jag ska vara ärligt så är det jag som är jävligt kärlekskrank för tillfället. Åh, jag skulle döda för att få skeda med någon ikväll. Ja, lite kramar och lite pussar skulle passa perfekt in i mitt liv just nu, helst kvälls- och sovtid, annars får det vara. Så är det någon som känner sig manad? Haha. Att jag just ikväll känner mig extra kärlekskrank är nog för att vi vara och kollade på Titanic 3D på bio, och den där Leonardo DiCaprio är ju att döda för i den filmen, han är så sjukligt fin där på alla sätt och vis. Eller ja, hela filmen är gggggrym ♥ Jaja, jag får väl nöja med med att kramas och pussas med honom i mina drömmar ikväll. PUSS&GODNATT!


Wää

Tror ni att jag har lust att åka på praktik ikväll? Naj, det har jag inte någon som helst lust med. Jag tror iof att det kommer bli kul, men det är skärtorsdag och jag vill åka hem och få påskägg ju! Men på fredag ska jag få åka hem, och då är det raka vägen hem, fixing och någon öl, sen åker bussen mot Leksand. Trots att det tar emot litegrann, då Brynäs är mitt lag, men jag älskar att kolla hockey tillsammans med bra folk, och det blir en perfekt start på fredagens festligheter. Men ha en underbar dag allihop! PUSS!

Hahaha, underbara ungar
Rastlös själ

Idag har jag otroligt tråkigt, och är jävligt rastlös. Väntar tills klockan blir halv sju, för då ska jag träffa Pau, och vi ska träna lite. Men vad gör man fram tills dess? Jag har ingen tvätt, ingen disk, behöver inte städa, inge plugg. Vadfaaan gör man då? Jag skulle vilja åka hem, åka till Ralleback som fyller 17 år idag, och det ska dom fira med smörgåstårta, fett orättvist. Jaja, nu ska jag inte klaga, ska försöka hitta på något vettigt istället. PUSS

Earth Hour

Vi hade en jävligt härligt kväll igår, och vi hade jävligt mysigt under Earth Hour, där satt vi i mörkret och berättade historier om det värsta, bästa och det pinsammaste vi gjort. Det borde vara Earth Hour oftare!


RSS 2.0