Kaffe

Dricker kaffe 22.30 en torsdag.. Smart eller osmart? Gott som fan är det iaf! Och ännu godare är det ur min fina mugg som jag fått av Robyn&Mattias :)


<3

Jag var bara tvungen att sno den här bilden från min älskade Karins blogg.
Lillemor, Aksel&jag ♥

Det här med mat..

Nu har jag inte varit och handlat på säkert 1000 år, för jag har inge inspiration, så jag rensar frysen, kylen och skafferiet på det jag har hemma. Men alltså, jag tycker det är så jävla tråkigt att laga mat och äta den, när man inte har någon inspiration och när inget smakar speciellt gott. Som nu t.ex. är jag bajshungrig efter jag har tränat, men då vet jag inte vad jag ska äta, så då dricker jag massa vatten och väntar på att lusten att laga mat ska infinna sig. Så nu tycker jag att ni ska vara så snälla och ge mig lite roliga mattips och recept. PUSS!

Yo

Jag är fett sämst att blogga.. Men det händer inte nå intressant att skriva om i mitt just nu. Men jag skickar in lite bilder på det som hänt den senaste tiden.

 

 


Awesomeness

Afterpowerwalköl med Lisette&Aksel, bra lördag!


Beautytown

Det blir inte mycket bloggande här inte. Skyller det på praktiken, blir liksom inte mycket till liv över. Och då finns det inget roligt att skriva om heller. Det blir bara praktik, äta, träna, äta, sova.
Och vet ni vad jag längtar sjukt mycket efter just nu?! Jo, mitt Fagersta. Har inte varit där på evigheter, så det ska bli riktigt skönt att få komma hem och pussas med familjen och vännerna. Och så ska vi dessutom fira en riktig pingla, nämligen min älskade moster och vän Anna som fyller hela 35 år ♥
Jag ska även fira min Batman som fyllde 49 den 6 mars. PUSS på dig!

Tårtkalas

Världens bästa Irene fyllde 25 år i måndags, så idag firades det med tårtkalas. Och ikväll är det melodifestivalen och lite vin, blir ju skitbra dä.


tjuuurig

På något konstigt vänster känner jag mig allmänt tjurig och nere ikväll. Och bara för därför tyckte jag att det var helt okej att trycka i mig en jävla marabou, sen kom ju ångesten för den också. Haha, bra Frida! Jag ska försöka leka duktig, och inte äta massa skit i veckorna.. Mja, det sket väl jag i! Men jag har något att glädja mig åt ikväll, och det är att jag fick reda på att jag fick VG (bästa betyget) på min förra tenta, japp då växer jag faktiskt några millimeter. Och tron på att jag kommer klara av jobbet som sjuksyrra ökar också litegrann. Så, nu ska jag ta med mig det positiva och bädda ner mig i sängen. PUSS!

Saknar

Jag saknar dig Liljestig!


Tillåt mig...

Tillåt mig att gråta fyrahundra skvättar... För jag orkar verkligen inte göra den där jävla uppgiften, jag orkar inte leta på jävla vetenskapliga artiklar, jag orkar inte ha den här jävla huvudvärken. Nej, jag skiter i det här, tar en dusch, tycker synd om mig själv och bäddar ner mig i sängen.

Måndag hela veckan

Har haft en toppen förstadag på praktiken idag, så där kommer jag nog trivas väldigt bra följande tre veckor. Nu ska jag bara ta mig orken att sätta mig och plugga, inte så jävla motiverande när man haft praktik hela dagen, men skolan tycker tydligen att det är så det ska vara. Om jag drar på en skön playlist på Spotify så det nog gå vägen. HEEEEEEJ!

Blö

Tror ni att det blev någon Zumba för mig? Naj, såklart inte. Det var inställt, så jag och Pau tog en sväng på gymmet och pumpade slut på oss själva. Så nu sitter jag och är skittrött och skulle lätt kunna lägga mig för kvällen, men det känns lite väl tidigt va? Börjar min praktik inom hemsjukvården imorgon också, sånt gör mig förjävla nervös, att komma till ett nytt ställe och så vidare. Men det kommer säkert blir hur bra som helst i slutändan. PUSS va!

Sunday

Ska alldeles strax iväg och träna Zumba, som jag har längtat efter att få träna efter jävla förkylningsjävel.

Söndagar är underbara med massa sport på tv. Och idag gläds jag extra mycket då Vasaloppet kördes och vi fick ett silver i skidskytte och ett guld&silver i sprint! Awesome.


Livskvalité

Dagen har gått i solens och vänners tecken. Den började med morgonmys med Lisette&Aksel, sen åkte vi ner på stan för att njuta av solskenet vid slottet. När jag lämnat dom vid tåget vinkade jag över Pauline för te&vin i solskenet utanför mig - Underbart <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/746377/images/2012/pic_192239537.jpg" class="image">


Underbara

Jag är så kär i den här krabaten!


Godmorgon!

Godmorgon underbara soliga fredag! Här pimplas det kaffe, ska snart agera plugghäst, för att sedan övergå till städtant och sen kommer min lilla Aksel och min Lisette och frågar sovis med mig ♥ Japp, den här fredagen kommer bli världbäst, det känns i hela mig!

Idag saknar jag mina små änglar!


RSS 2.0