vila i frid Maggan <3

jag kan inte sluta ägna mina tankar till familjen Larsson. johanna ringde igår för att berätta att hennes mamma har dött. varför denna orättvisa!? varför denna fina och underbara människa? Maggan, du hade ett stort hjärta, ett varmt leende och världens bästa humor. jag kände mig alltid välkommen hemma hos er, jag skulle ju bo hemma hos dig när det blev för drygt för att pendla nu när jag ska börja i örebro. usch, det här är jobbigt, tårarna rinner. jag är iaf mycket glad över att jag var med dig, johanna och martina till london i oktober förra året, en resa att minnas. och alla andra stunder vi har haft tillsammans tackar&bockar jag för!

jag kommer att sakna dina kommentarer här på bloggen, jag kommer sakna ditt skratt.
må du vila i frid Margareta <3

johanna, martina och göran, jag tänker på er! jag finns alltid för er <3


let it snow

tjoho! nu har äntligen snön kommit på riktigt, det började snöa massa igår och idag har det snöat heeela dagen, så nu är det massor av snö. och jag måste säga att julkänslan börjar infinna sig nu. men jag har fortfarande julklappar kvar som måste inhandlas. mammas julklapp är helt klar, pappas är nästan klar, så det går åt rätt håll iallafall.

nu sitter jag i soffan och myser framför bridget jones. ha det guld!

julklappar

jag sitter och tänker på julklappar och det känns bara jobbigt tycker jag. det är bara 14 dagar kvar till jul och det känns som det är flera veckor kvar. har inte inhandlat en enda julklapp och har inte en susning om vad jag ska köpa heller... tycker ni också att det är lite jobbigt med julklappar?

nej ska snart slänga mig i sängen och läsa lite. ska till Västerås imorgon med farmor&farfar! PUSS!

Maggan

jag måste bara svara på Maggans kommentar för hon är så jävla söt :)
det känns skönt att veta att jag har en plats hos er, TACK!

sjuksköterska.

ni har saknat mig va? men nu kände jag att det var dags att skriva några rader här. det är bra med mig, har fått mycket jobb senaste tiden så jag är supernöjd! så jag har faktiskt inte gjort så mycket mer än att jobba.

men jag har en nyhet att berätta för er mina vänner. jag har kommit in på sjuksköterskeprogrammet i örebro! har absolut ingen lust att plugga, men det känns som att det är på tiden, annars kommer jag fastna som vårdbiträde i den här stan och det har jag faktiskt ingen lust med. nu när jag har tänkt tanken att börja plugga så börja det faktiskt kännas rätt bra. kul att göra nåt nytt, träffa nya människor och komma till en ny stad. jag tänker pendla till en början, men sen får vi väl se om det blir någon flytt senare eller inte.

nej, nu ska jag fortsätta att kolla på vänner. pusspuss!

greys

tjoho!
kom hem från Karin för en liten stund sen, var där och kikade på greys. och jag tackar gudarna att avsnitten börjar bli bättre igen! jag var lite orolig där ett tag, tyckte inte alls om dom första avsnitten efter uppehållet, men det börjar arta sig. det tråkiga är ju att det blir juluppehåll nu... menmen. såna här kvällar som ikväll älskar jag verkligen, att mysa, skratta och babbla massa strunt tillsammans med mina tjejer <3 och imorgon blir det ännu en sådan kväll, det blir avskedsmiddag för millan som åker upp till sälen och säsongsjobbar. åh, vad jag kommer att sakna henne! och inte nog med det så åker även Pauline dit upp och jobbar, och jag kommer sakna dig också stumpan!

nej, nu ska jag slänga mig i säng, jobb imorn. PUSS

RSS 2.0