SÄLEN BABY!

Vet ni vet ni? Snart är det dags för oss att åka till Sälen och njuta en hel vecka i vinterland med mina kära vänner. Ojojoj vad jag längtar och snart är det söndag och då är det dags! Måste dock inskaffa mig nå skitsnygga långkallingar innan dess, annars hoppas jag att jag har allting redan. Gryyyyymt ska det bli! Jag måste dock försöka vara lite flitig när jag är där uppe och plugga, tråkigt värre, men det ska nog gå bra ändå. Tror ju inte att jag kommer hänga i backen hela dagarna precis, så jag inte stått på ett par skidor sen jag gick i trean på lågstadiet, så det ska bli kul och se hur fan det ska gå nu. Kommer trötta ut mina kära vänner som fan, eftersom dom är king i backen, haha.
Nu ska jag leka duktig och plugga litegrann! HEJPA!

Hittade den här fina bilden på Elliot&Ludde, mina godingar <3


morr!

Blev så otroligt upprörd tidigare idag, förstår inte hur Fagersta kommun fungerar ibland, USCH! Nå mer får jag väl inte säga utan att bryta mot sekretesslagen eller nå. Men jag är fortfarande upprörd, och jag tänker bannemig ta mig ett snack med facket och fråga om det får gå till så här... Aaaah det ska jag!

Jaja, nog om det. Jag har haft min bäste William på besök i Fagersta i dagarna två, helt underbart! Haft det jättemysigt och det är skönt att umgås hemma hos mig för en gångs skull faktiskt :) Willi åkte hem idag och jag har jobbat lite ikväll, sånt behövs tydligen ibland också. Sitter just nu hemma hos min käre mor och käkar brieost, som har blivit mitt bästa helt från ingenstans, börjar väl bli vuxen eller nåt.

HEJDÅ!

Kom ihåg mig då

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar

O när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då

När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår
och du har testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

Så finns du kvar
Här finns du kvar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Så finns du kvar
Så finns du kvar

När vinterisen ligger klar
Så finns du kvar
Så finns du kvar
Kom ihåg mig då

Kommer du ihåg?

how i met your mother

Hej kompisar! Sitter och kikar på How I met your mother, fick ju säsong 1&2 i födelsedagspresent, jag fullkomligt ääälskar den serien! Haft föreläsning hela dagen om gynekologi, väldigt intressant faktiskt och jag lärde mig en massa nytt. Visste ni förresten att det är en mycket större risk att du får missfall under graviditeten än att du föder ut ungen? Det låter jävligt läskigt tycker jag.. Men det är ju i och för sig bra att kroppen stöter bort barnet än att det kommer till världen och är jättesjuk och förmodligen missbildat. Ja, jag har sagt detta flera gånger och kommer säga det tusen gånger till, det är helt sjukt hur våra kroppar fungerar, heeeelt sjukt. Våra kroppar är helt jävla grymma!
När jag kom hem från Örebro kom Anna&Ellie på besök vi käkade lite och mös en liten stund innan Ellie bestämde sig för att gallskrika och hon ville inte alls vara här, nåja det var mysigt i alla fall <3
Lite bilder från mitt storbak från min födelsedag!
Nej, dags för sängen och läsa Twilight! TJOHEJ!

yeah

Är supernöjd över min nya frippa! Nå mer orkar jag inte skriva nu, bild kommer senare :)

The time of my life

Förlåt s hemskt mycket att jag inte har skrivit nåt, men jag glömde bort att jag hade en blogg och tid har jag inte heller haft. Jag har hunnit fyllt 22 år sedan jag skrev sist, haft en underbar födelsedag med massa fina presenter. I torsdags åkte jag till Örebro och där råkade det bli lite vin, som slutade med att vi var uppe till halv fem och spelade kort och hade jättemys. Fredagen skulle bjuda på shopping i stan, men inte hittade jag nånting heller, bajsigt värre. Skrev omtenta i lördags morse som jag hoppas att jag klarade! Gick hem till Willi och la mig en stund, sen blev middag och fet korridorsfest. Ojojoj, vad roligt jag hade, massa roligt folk, extra glad över att Johanna&Jimmy kom dit och förgyllde min kväll lite extra <3 Ja, det var verkligen en kväll som jag sent kommer glömma, så roligt har jag inte haft på riktigtriktigt länge. TACK alla inblandade!

Imorgon ska jag ju sitta "hårmodell" och jag måste medge att nervositeten börjar bubbla i magen på mig... Men förhoppningsvis blir jag skitsnygg i håret och då kan jag visa er bild på nya frippan, men om ingen bild kommer så vet ni att jag ser förjävlig ut.

Ha en underbar kväll!


Schönt

Har bråkat med dom där jävla marängbottnarna! Sitter just nu och väntar på att en ska bli färdig och förhoppningsvis bra den här gången! Annars går jag fan ner och köper färdiga bottnar till imorn. Jag känner mig helt slut i huvudet, typ som jag har i en annan värld, trött som satan också.
Men en sak är jag skitnöjd över och det är att jag klarade KTComtentan, så nu är den ur världen, wohooo. Skönt som faaan. Nu ska jag fortsätta göra fint här hemma, PUSS

Bullmamma

Imorgon är det min dag, jag fyller hela 22 år imorgon. Det ska firas med massa hembakt fika. Höll på hela kvällen igår och nu fortsätter jag och göra klart mina marängbottnar till min tårta, då jag dampade ur på en igår och den fick kastas bort. Ska börja med städningen snart också, så det blir rent och fint när folk kommer och hälsar på. Passade på att köpa nya fina gardiner till köket och en ny kaffebryggare igår också! Älskar att köpa saker till hemmet.
Var i skolan idag och fick med mig ett grattiskort av världens sötaste Lisen som hon smugglat ner i min väska på nåt vänster. Tacktacktack!
Nej nu ska jag återgå till mitt, PUSS

3 månader...

Sitter hemma hos Lillemoran och har precis avnjutit en kopp kaffe, jag fullkomligt älskar kaffe nu för tiden! Jag och Lillemoran satt här hemma hos henne igår och avnjöt några glas vin och kollade efter recept på lite gottigt som jag ska baka till min födelsedag som är på onsdag! wohooo, hela 22 barre fyller jag!

Idag är det 3 månader sen min kära morfar försvann från oss, och det kommer ifatt en mer och mer att det är på riktigt och att det inte är någon film vi lever i. Jag ska ta Lillemoran under armen och gå ner till morfar och prata lite och tända ett ljus för honom idag.

Ha en bra dag! PUSS!

Nöjd!

Ligger på soffan och känner mig nöjd över mig själv! Hade ju tenta igår, den kändes helt okej, hoppashoppas att min känsla är rätt! Gjorde KTComtenta imorse, och det kändes jävligt bra må jag säga, skitmysko, jag var så rädd att jag skulle kugga igen. Hatar att vänta på att få svar på tentor, det tar ju sån tid... Men nu återstår det bara en omtenta och den är nästa lördag. Vill bara ha allt sånt där ur världen, för man grämer sig väldigt mycket över det som ligger kvar och restar. Men jag har bestämt att jag ska ta ledigt från skolan ikväll och imorn, sen får jag återgå till pluggandet på söndag. Och nu funderar jag på en powernap bara för att jag kan, och plus att det är så otroligt skönt med lite extra sömn efter en stressig vecka.

Om det händer nå kult ikväll, så står jag till förfogande hör av er! PUSS

TAGGA!

Sitter hemma hos Liljestig och taggar inför tentan, jag ber till gudarna att jag klarar den här, annars går jag fan under. Haft en mysig morgon, den började med att Pauline hämtade upp mig 6.15 imorse, kokade kaffe och tog med mig och satt och mös i bilen och pratade massor av skit. Hoppas hon får ett bra första intryck av Örebro Universitet idag!

Nu ska jag återgå till mitt. HEJPA!

Lät du henne komma närmre?

Dags för bingen snart, mina ögon är trötta efter allt pluggande. Kan inte bestämma vilken känsla jag har inför tentan, ena stunden känns det helt okej, andra stunden känns det som jag inte kan någonting. Men jag tror tamefan att jag klarar det här, jag måste klara den! Eftersom jag fick reda på att jag får CSN trots allt nästa vecka så blev jag så glad att jag bjöd mina fina föräldrar på pizza ikväll. Ville visa min tacksamhet för att dom hjälper mig så mycket, att dom finns där och framförallt bjuder mig på mat förjämnan och låter mig sova där när jag inte trivs med ensamheten. Helt underbara föräldrar är vad jag har minsann! <3
Pauline, min kära vän har sin första dag på Örebro Universitet på Sjuksköterskeprogrammet imorgon, precis där jag var för ett år sedan och har inte ångrat en sekund. (Eller jo nu ljög jag som fan, det är är skitjobbigt stundvis pga att jag är dålig på att planera mina studier dock, när det går dåligt är jag tre sekunder på att hoppa skiten, men ångrar mig lika snabbt!) Det ska bli otroligt roligt att få ha Pauline nära inpå mitt liv igen. Hon är en underbar person som jag alltid har roligt med, som jag alltid blir glad av. Välkommen till Örebro gumman!
Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut - Melissa Horn <3

Csn

Sjukt överlycklig att CSN är bra för en gångs skull! Jag har ju kuggat två grejer nu den senaste tiden, vilket betyder att jag inte har tillräckligt med poäng för att få pengar från CSN, då terminen slutar på tors, tokigt det där. Men jag fick beslut idag om att jag skulle få pengar ändå, wuwuwuwu! Har gått och mått dåligt över att jag skulle behöva låna pengar av mina föräldrar och över att jag inte skulle ha råd med saker och att jag ska till Sälen som kommer gå åt en massa pengar. Men nu är problemet löst och jag sitter med ett leende på läpparna.

Cancer

Efter en konstigt natt, med inte så bra sömn så fortsätter pluggandet i vanlig ordning... Skulle gå upp kl 7, men så blidde det naturligtvis inte, hade sjuk huvudvärk när jag vaknade, typ bakishuvudvärk utan att jag druckit en droppe, så jag skickade snällt ett sms och frågade om vi kunde plugga kl 8 till Linda. Hon svarar såklart: javisst! Det slutar med att vi sover till kl nio istället, well done! Menmen, det är ju bättre än ingenting.
Läser om tumörbiologi, cancer och cytostatika just nu, fyfan vilken vidrig sjukdom det är!! Och var tredje svensk får en cancerdiagnos, helt sjukt! Men vi får vara glada över att det i dagens läge botas 60-70%, utvecklingen får framåt och det får vi vara enormt tacksamma för!
Nej, nu måste jag fortsätta plugga, HEJHEJ!

MORFAR! <3

Morfar, morfar min fina morfar. Saknar dig enormt mycket ikväll, sitter och grinar som ett litet barn, det värker i bröstet och jag glömmer att andas. Har ljuset tänt för dig som jag har varje kväll. Hur har du det i himlen? Har du det bra? Faaaaaaan, jag vill inte att du ska vara borta, jag vill att du ska komma tillbaka till oss. Fanfanfan.


Ja, det var en kväll i juni, då när sommaren är som bäst
Hon dansade för morfar som hon gillar allra mest
Hennes morfar satt och nynna på en sommarmelodi
Plötsligt spratt det till i gubben, han blev ung och han blev fri...
Tänk om det ändå vore så...

Cornelis

Har pluggat klart för idag och sitter nu bänkad framför Cornelis-dokumentären på ettan. Jag var ju på Cornelis-filmen i söndags tillsammans med mormor och familjen, supermysigt. Och filmen var skitbra! Jag blev helt förvånad över hur mycket tragik det fanns i hans liv faktiskt, ni måste se den. Älskar hans låtar, dom är mysiga på något konstigt sätt, älskar hans gitarrspelande och ja hela hans musik. Haha ja nu blev det ett hyllningsinlägg till Cornelis helt plötsligt, och det är väl precis det jag gör, jag hyllar honom och hans musik <3
PUSSHEJ!

Like a prayer

Skypepluggar för fullrulle med Liljestig, effektivt när båda sitter och sjunger Like a prayer till varandra :P Men vi har vart effektiva en stund iaf, snart dags att återgå till det! Men jag blidde så sugen att lägga ut kort mina älsklingsbebisar, våra nya familjemedlemmar så ni får se hur fina dom är, helt bedårande faktiskt. JAG VILL OCKSÅ HA BEBIS!
Ellie <3
Lily <3

Nej, plikten kallar, PUSSPUSS!

För dig

Sitter och lyssnar på denna underbara låt och dricker en grogg med absolut päron, göttigt! Sen ska jag dra vidare hem till Fransson/Bergkvist, fiiiiiiiiint <3

Bortskämd

Ska snart ta tag i pluggandet igen, men först tänkte jag berätta om min gårdag. Blev bjuden på middag hemma hos Marina&Adam, göttigt som fan vare. Sen blev det spel och massa vin, hur trevligt som helst. Känner att jag blir bortskämd av mina fina vänner just nu, men det är lite skönt att bli det ibland faktiskt <3 Hade som sagt riktigt roligt igår, men det slutade med att jag sov till halv två idag, sick! Jag skulle ju plugga hela dagen idag, men jag har fortfarande inte kommit igång, haha, bra jobbat Frida!
Ikväll tyckte att det ryktades om en kväll hemma hos Fransson/Bergkvist med vin&mys + trevligt folk! Jajaja, det blir nog super som vanligt <3
Nej dags att vara produktiv!

I'm going nuts!

Sov över hemma hos mormor igår, jättemysigt, trivs verkligen bra därute <3 Ja, hon behöver oss just nu. Det är fortfarande ofattbart att hon har förlorat mannan i sitt liv, mannen hon delade allt med i över 50 år. Det gör så förbannat ont i mig när jag tänker på att min morfar är borta, hur ont gör det inte då i min stackars mormor? Usch och fy. Men vi försöker tänka positivt, på alla fina minnen vi har och på allt gott han gav oss.
Idag har jag iaf fått massa plugg gjort, har varit och hälsat på farfar som fyller 78 år idag! Ja, en ganska så bra dag, förutom att jag vill hitta på nå skoj ikväll, men folket är tråkigt!
Jag får nöja mig med musik och lite valnötter ikväll. PUSS!

Glöm inte bort att du är värdelös

Känner mig värdelös idag... Skulle ha pluggat som en tok hela dagen, gjorde jag det? Nej, jag sov halva dagen, men fick faktiskt lite plugg gjort iaf, bättre än inget :) Sen så väntade jag spänt på tentasvar på min förra tenta, tror ni jag klarade den, neeeeeeej fick ett fett U. Började gråta som ett barn, blev skitarg och ville bara hoppa av skolan. Har fått två U på rad nu och det får mig att tappa motivationen och det får mig att känna mig värdelös som fan.
Men jag samlade mig och blev på bättre humör när mor min bjöd på hamburgare med bröd och sen tog jag en långpromenad i det härliga vintervädret hem till Anna, Fredrik och Ellie. Då blev jag glad igen, vi spelade massa Wii och drack kaffe <3 Så nu sitter jag nyduschad och har myst ner mig i soffan, lite soffhäng nu sen bums i säng, upp med tuppen imorn! PUSS

wuwuwu

Glömde ju att berätta för er att jag ska sitta "hårmodell" eller försökskanin kanske man ska säga och allt tack vare min snyggpulla Marrebanan <3 Hon skulle egentligen göra det, men tvekade lite och då var jag så cool och sa att jag lätt skulle göra det. När det väl kom på tal på riktigt vart jag fegis och ballade nästan ur, men jag tog mod till mig och tackade ja! Så den 24:e jan kl 9 så smäller det. En frisör på Goldwell kommer och klippa mig. Jag ber till gudarna nu att jag inte blir jättekort och att jag inte blir jättemörk, menmen det återstår att se... Håret växer ju ut om inte annat och det går ju alltid att göra det bästa av situationen.

Nu sitter jag hemma hos föräldrarna och kollar på semifinalen Ryssland och Småkronorna. Sverige spelar tyvärr inte så jättebra, de ligger under med 2-1, så nu håller vi alla tummar vi har att dom skärper till sig och vinner matchen, jajajaja!¨


PUSS!

Tentatider

Nu börjar tentatider igen... Varför i hela helvetet lär jag mig aldrig att börja plugga i tid? Den här gången har jag iaf börjar tio dagar innan tentan, det är ju ganska bra, om jag inte hade en omtenta också! Jajja, det här ska väl gå vägen hoppas vi. Tur att den här tentan om sjuksdomslära är superintressant!
Sitter och väntar på att småkronorna ska spela semifinal ikväll kl 21.30, tills dess blire plugga av, PUSS
Snällasnälla, ge mig tentasvar på förra tentan nunununu!

Willi!

Ja, det är min wingman det <3

2011-01-01

Orkar inte skriva så mycket idag, men lite slänger jag väl in. Ett nytt år är alltså här, vilket gläder mig! 2010 har vart ett helvetesår, så det är riktigt skönt att det är över. Så mina förhoppningar för detta år är bara att det ska bli bättre än det förra, låt det bli så, snälla.
Firade in det nya året hos Robyn&Mattias på finmiddag tillsammans med Daniel och jag måste säga att Robyn är en riktig mästerkock! Efter det åkte jag hem Anna och firade med familjen. En ganska så lyckad nyårsafton trots att det blev det lite tungt då jag ägnade mina tankar till min älskade morfar som inte får vara med att uppleva det här året med oss. Saknar dig enormt mycket <3.
Nu orkar jag inte skriva nå mer, ska kika på Twilightfilmerna som jag i julklapp av Fredda, taaack! :)

RSS 2.0