momomo

det blev ju som sagt lite galej i fredags, väldigt trevligt. massa mys på balkongen med fia, som slutade på ollaris. det i sin tur slutade med efterfest hemma hos mig till 7 på morgonen. heja! trodde jag hade dött när jag vaknade dagen därpå, snorbakis, men det var ju semifinal mellan sverige och tjeckien... den matchen fick mig att storböla, var riktigt ledsen när vi åkte. så jag var tvungen att en återställare. det blev grillning hemma hos mor&far med deras grannar, det slutade med spel och sprit ganska sent även denna kväll. det resulterade i att jag var ännu mer snorbakis. och jag tror inte att den gick över förrän igår nån gång, haha..

idag har jag iaf vart duktig, pluggat massa och städat och grejat och jag sitter fortfarande i min pyjamas, sköönt. ska väl dra på mig lite kläder snart och dra ner mig på staden och handla lite.


PUSSSSSSSS!

:)

hoho! läget är fint här, sitter och väntar på min fina vän Sofia som ska komma hem till mig och dricka vin och mysa med mig ikväll. det ska bli väldigt trevligt för vi träffas alldeles för sällan nu för tiden. har suttit och försökt skriva min EKGlabrapport idag, trodde det skulle gå snabbt och smidigt tills jag kom på att jag inte går på gymnasiet längre... haha. meningen var ju att jag skulle åka till örebro imorn på kubbturnering och grillning, men jag tog mitt förnuft tilll fånga och bestämde mig för att vara hemma och plugga imorn istället. ibland samlar jag vuxenpoäng minsann!

ha en underbar kväll! PUSS!


hhhockey

fick besked i tisdags att jag klarade fysiologi&anatomi tentan del 1, och det känns otroligt bra! :) så det firades med grillning, lite alkohol och massa sång och mys med mina bästisfestisar i örebro. nu är jag hemma i fagersta igen efter denna vecka, åker nog tillbaks på lördag om inget roligare lockar här.

kollade nyss kvartsfinalen mellan Sverige-Danmark, skön seger, och nu står semifinal på schemat mot Tjeckien och den matchen ska vi fanimej vinna!! och är lite skadeglad också för att Finland åkte ur VM idag, hoho.
nej, nu ska jag sociala mig lite, PUSS!

update

jag är sjukt dålig på att skriva... livet rullar på som vanligt, massa plugg, massa vänner, familj, fest, på resande fot mellan örebro och fagersta hela tiden. men jag är nöjd med livet just nu, väldigt nöjd. sitter för tillfället hos min bästisfestis i örebro. morfar är på bättringsvägen och har gjort stora framsteg, hejaheja! så den biten i mitt liv känns för tillfället mycket lättare.
förra veckan åkte jag till Tyskland med mina kära föräldrar och handlade hem alkohol och hade det supertrevligt. jättemysigt att bara hänga med dom två, äta gott, dricka gott och bara ta hand om varandra, det är sånt jag uppskattar högt i livet. så tack mami&papischulo för den resan <3. när vi kom hem var det dags för Lisettes födelsedagsfirande, som firades med dunder&brak, den festen var riktigtriktigt rolig, trevligt att träffas alla vänner, dansa, skratta och skvallra en massa. eftersom det var våryra i stan samtidigt så drog vi naturligtvis ut på brukshotellet och svängde våra lurviga även där. alltid lika kul att träffa massa gamla vänner man inte träffat på länge. så jag tackar&bockar även den kvällen!!
nej, nu ska jag se efter vad min bästisfestis håller på med, jag är hungrig som faaaaaan ju. HEJPA!

RSS 2.0