morfar <3

just nu känns det väldigt tufft. morfar är jättedålig och ligger på intensiven, nersövd och i respirator. han är stabil för tillfället och det känns positivt.  var och hälsade på honom igår och jag tror inte att jag förstått förrän igår att det var så här allvarligt som det är. att se honom ligga där gjorde ont i hela mig, tårarna rann hela dagen till och från. men jag måste hålla modet uppe nu, det här måste gå bra! det kommer bli bra, vi måste tänka så och hålla alla tummar.


morfar du måste hålla ut nu, du kommer klara det här! jag älskar dig! <3

glasögon

hajhaj. jag sitter och är väldans glad just nu. var iväg och skickade min hemtenta för en stund se, riktigt skönt att den är klar! frågan är bara om lärarna tycker den är lika bra som jag tyckte, hah. sen har jag en annan nyhet att dela med mig av: jag ska få glasögon!! :) ja, det kanske låter lite konstigt att jag blir glad, men jag tycker det är skitkul med glasögon, och snyggt också! så jag var ner på glasögoncentralen och beställde mina glasögon idag, jag är skitnöjd, så i slutet på nästa vecka kommer dom, woohooow!

nej, nu ska jag göra nå roligare, PUSSPUSS!


söndag

min kväll på kåren i fredags med nollesittning blev inte så jävla lyckad som jag trodde. först hade jag ingen lust alls att gå, men efter några cider började jag komma igång. och det var jättetrevligt under middagen med underhållning och mat. kände under hela middagen att jag hade huvudvärk, men trodde att det berodde på att jag hade druckit alkoholen för sakta (brukar faktiskt få huvudvärk då). men ack så fel jag hade. efter middagen går jag ut och tar lite frisk luft (feströker litegrann), sen spyr jag två feta kastspyor... jaha, tänker jag, nu mår jag ju bättre, så jag går in till mina vänner och beställer en grogg, dricker några klunkar, känner att jag mår illa igen. FAN! jag gick hem typ 22 istället, och spydde hela natten lång. yihooo magsjuka tänker jag, men ack så fel jag hade. det var bara en sjukt jävla migränattack. bajs.

men gårdagen var bättre, jag åkte hem till fagersta och svirade med min älskade Kackan på gm, det var minsann väldigt trevligt!

nu, ska jag fortsätta jaga skrivare så jag kan skriva ut mitt arbete som ska lämnas in imorn, PUSS


JOHANNA <3


Det här är världens roligaste, finaste, bästaste människa jag nånsin träffat!
Ända sedan vi började hänga första gången så kändes det som att vi klickade.
Vår humor är kanske säregen, men vi har alltid sjukt roligt tillsammans.
JOHANNA JAG SAKNAR DIG! <3<3<3


pluggis

jag sitter fortfarande hemma hos tanya. medans hon är ute och roar sig med träning och bio så har jag varit duktig och pluggat en massa, skitbra frida! dagen på USÖ har varit rolig och intressant, kul att se något nytt och vara på en stort riktigt sjukhus. det är lite skillnad mot äldreboenderna kan man ju säga. och på tal om sjuksköterska och min utbildning så känns det bättre och bättre, även om det är sjukt jobbigt och tråkigt att plugga ibland. det börjar kännas rätt och att det här är det jag vill göra.

jag får be om ursäkt för att jag inte skriver så jätteroliga saker nu för tiden,men det är så här mitt liv ser ut nu för tiden, så ni får ta det!

nu saknar jag tanya, nu får hon komma hem och pussa mig godnatt tycker jag!


hallihallå

för tillfället sitter jag hemma hos tanya i örebro. vi har käkat tacos, och nu är det egentligen meningen att vi ska plugga, vi försökte en liten stund sen försvann vår koncentration... men men. imorgon ska jag ha praktik på universtitetssjukhuset på medicinska avdelningen. det ska bli jätteroligt att se nåt nytt faktiskt, så det här ser jag framemot. där ska jag vara i två dagar nu, sen på fredag är det dags för nollesittningen på kåren, även det ska bli riktigt roligt!

nej, nu ska jag vara lite social med lilla tanya, sen måste jag slänga mig i säng, praktiken börjar 7 imorn och då ska jag vara pigg&alert minsann! PUSS!!


roomservice

just nu sitter jag och myser med massa tända ljus framför roomservice. och idag har jag inte gjort mycket alls, pluggat, bjudit lillemor på kaffe sen var jag hem till pappa och åt pölsa. vi tog tillfället i akt när mamma jobbade, det är såå jävla gott med pölsa!

jag såg att mitt kära jobb hade ringt mig imorse, men jag vaknade tydligen inte... men gud vad jag saknar allihop! men min tanke är att jag ska jobba på söndag och måndag, så nu håller jag tummarna att jag får vara på femman och att det finns jobb åt mig!

nu ska jag fortsätta att inspireras av roomservice, älskar inredningsprogam! PUSS

RSS 2.0