pålördagpålördagpålördag

Jag längtar tills lördag! då ska jag nämligen på Sagas dop och sen på kvällen blir det utgång, Krunegård ska spela :) Men jag har inte hittat nån doppresent åt Saga än, nån som har förslag på vad man kan köpa? jag vill ge något som hon kan ha som minne för resten livet. jag vill ju att hon ska minnas tant Frida. någonting som verkligen betyder något, inte bara en present man ger bara för att man ska ge... om ni har någon bra idé på nån bra present, så hjälp mig!

kolla vilken goding hon är <3



Loving you isn't really something i should do,
shouldn't wanna spend my time with you,
i should try be strong.


Bilder från promenaden igår











PUSS!


Hej mitt namn är prosit!

usch, jag har blivit förkyld, nyser och jävlas, näsan är täppt och halsen svider. fifan. haft en bra dag på det nya jobbet, och snart har jag nog lärt mig allt. nej, jag orkar inte skriva, nu ska jag lägga mig och läsa lite, och förhoppningsvis försöka somna innan halv två för en gångs skull!



Pusssy <3


hoho

snart ska jag iväg och jobba igen. ikväll jobbar jag på gamla OKQ8 mittemot Statoil, så kom dit och hälsa på! måste kila alldeles strax för vi hade tänkt ta en tripp till jobbet i det underbara vädret, älskar när hösten är så här fin.



PUSSSSSSSSSSHEJ!

i don't like to...

I don't like to be alone at night
And I don't like to hear I'm wrong when I'm right
And I don't like to have the rain on my shoes
I don't like to see the sky painted grey
And I don't like when, nothing's going my way
And I don't like to be the one with the blues
I don't like to turn the radio on
Just to find I missed my favorite song
And I don't like to be the last with the news
But I do love you...

Coyote ugly

var nyss hemma hos Lillemor och kikade på Coyote Ugly, det måste vara en av de bästa filmerna någonsin. jag älskar den! musiken i filmen gillar jag dessutom.


Please remember från filmen.

080928

myssöndag. käkade pizza till frukost, sen satt vi i solen och skvallrade om gårdagen. sen degade vi i soffan och kollade massa repriser från idol. gick sedan hem och mormor&morfar var här, trevligt att träffa dom ibland. sen lagade mamma köttfärslimpa, och nu vankas det efterrätt, kladdkaka och grädde. väldig onyttig söndag, men jag gillar't!

nu ska jag fortsätta kolla One Tree Hill.


PUSS

Tvådagars

Nu är jag rätt slut efter en tvådagarshelg med massa alkohol. Men jag har haft så jävla roligt! den här helgen måste vara en av de bästa på riktigt länge,,jag har skrattat och dansat hela helgen. sånt tycker vi om! förfest hemma hos Robyn&Mattias både fredag, lördag. i fredags drog vi ner till Olllaris och festade till med sjuäla massa jägermeister. inte så jävla smart drag av mig, eftersom jag jobba kl 7 dagen efter, men jag klarade av det. igår blev det GreenMan med Governor Andy, efter det blev efterpärla, sånt är najs, men jag var tyvärr lite för trötter.

Alltså en väldigt lyckad helg tillsammans med mina bästa <3

(en väldigt gammal bild på liz, millan, kacka och mig)

förstå om jag inte skulle ha mina underbara tjejer? vilka skulle då stå ut med min dåliga humor? vilka skulle älska mig bara för att jag är jag? vilka skulle då förgylla mina dagar?


PUSS!


Governor Andy

Nu sitter jag och laddar inför ikväll! ska börja fixa mig snart... Hade en sjukt trevligt igår, dagen började med en tripp till Borlänge för shopping med Kacka och Leffe, vi har verkligen skoj tillsammans <3. jag hittade lite kläder, en scarfs, en kofta, en sjukt läcker rosa tröja, ett linne och lite småkrams, så jag är nöjd. nu är bara frågan vad man ska ha på sig ikväll, men det löser sig nog om ett par timmar när jag provat ut hela garderoben och det slutar med att man tar det första man provade. tjejer säger jag bara...


PUSSI


Vilken härlig morgon!

nu sitter jag och dricker kaffe i godan ro, jag känner det i hela mig- det här kommer bli en bra dag. Ska åka iväg med Karin&Lisette till Borlänge och shoppa lite, käka nå gott och bara umgås med mina älsklingar. Det  är snart dags för fixing, men jag orkar tamejfan inte ställa mig och platta håret, men det måste göras... rakpermanent nästa?


ååh förresten jag ska åka till London med JoJo, Maggan och Marta den 26:e okt. det kommer bli fetttttttttt!


PUSSSHEY


WeeBee

Jag måste bara säga att jag älskar dig William, du är så jävla bra.
Saknar tiden i Kyrkbrink med dig, du kommer med en messmörstub
och ett sexpackfolköl, och min kväll var fulländad.
Oh, i miss those days...


Nyduschad

Jag har precis duschat, så nu känner jag mig som en ny människa. jag börjar jobba kl 14, vilket jag är inte alls är sugen på att göra. jag har bara jobbat eftermiddagar den senaste tiden och det börjar jag faktiskt tröttna på, butbut, i need the money. fick min lönespec idag, rätt nöjd, även om jag hade hoppas på några hundralappar till.

jag längtar tills på lördag, för då är det fest hos robyn och vi ska dricka magisk bål, sen blir det utgång på greenman, Governor Andy ska spela! det kommer bli toppen.

Dagens låt: Nomy-Cocaine


 



PUSSHEJ!


Grattis pullan!

GRATTIS KARIN!


Check!


beställda? CHECK! snart är dom mina! fiiiiiiiiiint.

Ett jobb rikare

sitter på mitt nya jobb med Lillemor. Så nu har jag ett till extrajobb och det känns bra. Det var inga konstigheter alls, utan det var bara att slå på min charm och visa rattarna, så var jobbet mitt. Jag kan det där jag ;) Ikväll har Lillemor visat mig allt hon kan, så nu vet jag varken ut eller in. Tyvärr är det ganska dött här ute vid den här tiden, vilket gör att sekunder känns som minuter, men det ska Frida ändra på. För nu tänker jag göra lite reklam här: Kom och handa på gamla OKQ8 mittemot Statoil, för där jobbar nämligen två söta töser som vill ha lite att göra. Alltså ska ni från och med nu dissa Statoil totalt och endast handla här!

PUSSHEJ!


"jobbintervju"

jag ska snart iväg till Lillemors jobb och träffa hennes chef. jag håller tummarna på att det går bra. igår spårade det hemma hos Lillemor tillsammans med Kackan, Charmilla och Lizze. vi planerade lördagskvällen i minsta detalj, vi är sjuka ihop. nu hoppas jag att vi får se tranan, och att vi kör på våra samlingsläten. huhuhu.

nej, nu måste jag traska vidare. PUSS

Mina "nya" tänder


visst var jag nästan sötare innan?

Bilder från i fredags

Jag har snyggt halsband som jag fick från kusin,
 och en schiiiitsnygg kåmpizz Charmilla!
   
mina älskade vänner Lillemor&Lina




Jag hade en superskoj kväll, TACK för det <3

Migrän och nya tänder

jag har fått migrän efter den här jävla dagen. för mycket spänningar. var hos tandläkaren idag också, så nu har jag fått provisoriska tänder, så nu ser jag ut som en jävla fjolla. antagligen för att jag har vant mig vid de andra tänderna. och just nu hatar jag landstinget, dom tänker tydligen inte betala ett öre för mig och mina tänder efter jag fyllt 20, vilket jag blir i januari. så det får jag betala själv, så nu får man väl pressa försäkringsbolaget på pengar. nej, usch jag orkar inte med den här dagen.. nu ska jag sova en stund och se om min huvudvärk släpper.

Jag är nervös

fyfan, ska snart traska ner till farbror blå, jag är nervös som fan. vetinte riktigt varför, det finns ju inte så mycket att var nervös över... menmen. Måste göra mig klar nu, skriver när jag kommer hem.

wish me luck! PUSS

Farbror blå

Ska ner till farbror blå imorgon, jag är nervös. Men det kommer säkert gå bra, hoppas jag iaf. Lillemor följer med, så jag har lite stöd efteråt om det behövs. jag är trött som fan ikväll också, var trött och virrig på jobbet hela dagen idag. jag kanske borde prova på det som kallas sova nångång? har hört att man inte alls är lika trött då.

haha, jag kollade just på den här, och då tänkte jag på er Johanna&Dajana.


I just want  to bang bang bang, i don't want to know your name.

Springvikarie

det som är irriterande att vara springvikarie, är att man nästan aldrig vet när man ska jobba. både idag och igår vaknade jag av ett sms. Du har blivit inbokad att jobba på blabla... Man kan ju inte gärna tacka nej då, utan det är bara slänga undan de planer man hade den dagen och gå till jobbet. det kan faktiskt bli lite jobbigt i längden.

Underbart väder

sitter och dricker en kopp kaffe i sängen, och solen skiner riktigt ordentligt utanför. synd att jag ska jobba 14-20.30 idag, annars hade jag velat gått en lång promenad. jag får väl nöja mig med de där 8 minutrarna det tar att gå till jobbet, haha.
ska dricka klart kaffet, sen är det dags för fixing. förresten jag tycker ni är sämst på att kommentera vilka ni är, det är en person som gjort det, Dajski ;) men ni andra då? det är ju inte bara en person som läser den här bloggen.......



Lyssna på den här, jag älskar den!
PUSSSSS

Kuligt

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Jag skrattade några gånger när jag fick mina "svar":

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Jag vet inte :(
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jo fan det är jag ju
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jag älskar dig gumman!!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Det är en i min nya bok som heter gunnel
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Frida, min älskling när är du ledig nästa gång?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Älskar dig också.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Frida jag saknar dig!
8. Vad vill du höra mest av allt?
Pysigt :)
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
An arab at the airport
10. Din romantiska replik?
Du vet att du har nå fel va?
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Absolut :)

snodde den här på en blogg nånstans, det var kuligt

Trötter

jag känner mig helt slut, men jag orkar inte sova. det måste tamejfan vara höjden av lathet.

Who are you?

nu är jag hemma, trött som ett as. det blev lite stressigt och jobbigt i slutet av arbetspasset, så där tog mina sista krafter slut. och nu är ännu en helg avverkad, fyfan vad fort tiden går. men min helg har varit ganska bra, även om jag jobbat hela lördagen och söndagen. kanske kommer få ett till vikariejobb nu, ska träffa Lillemors chef på onsdag och prata lite med honom om de behöver nå fler folk, eller om jag bara ställer upp mig som vikarie.

nu undrar jag, vilka är ni som läser min blogg? kommentera namn, ålder, vart ni kommer ifrån, så jag vet vilka jag skriver för :)

PUSS

Feels good

jobbet ringde imorse, Hej, kan du jobba idag igen? självklart vill jag jobba, jag behöver alla pengar i världen just nu. så jag kan rusta och greja i lägenheten sen. nu håller jag på och fixar mig, sen blir det en skön promenad i höstvädret till jobbet.


hörs sen då. PUSS

Byebye stundentblommor

nu sitter jag och klipper sönder alla mina blombuketter från min student. istället för att ha dom hängandes någonstans, klipper jag sönder och grejar ner allt i en vas. det blir ett finare minne så. studenten var nog den bästa dagen i hela mitt liv, jag skulle vilja återuppleva den dagen 1000 gånger till.

nu kom jag och tänka på min krönika jag skrev på svenskan i april... så här har ni den.

Sjung om studentens lyckliga dagar?

Dagar rusar förbi och allt fler prov blir avklarade. I de stunder som skolan känns som jobbigast, drömmer jag mig bort till tisdagen den 3 juni 2008. Den dagen kommer att vara en milstolpe i livet, den dagen kommer mina tårar att strömma ner för kinderna av både lycka och sorg.


När jag fick svar om att jag hade kommit in på Europaskolan var jag lycklig och förväntansfull. Men skulle jag verkligen klara av det? Skulle jag klara av att flytta till en främmande stad helt ensam, jag var ju bara 16 år?


Jag har kämpat, skrattat, gråtit och festat mig igenom tre underbara år på Europaskolan, Strängnäs. Det har funnits de stunder jag skulle ha gjort vad som helst för att slippa skolan, slippa Strängnäs och bara strunta i allt. De stunder då jag bara ville flytta hem till min familj, min pojkvän och mina vänner i Fagersta. Samtidigt har jag verkligen trivts i Strängnäs, träffat fantastiska människor som jag aldrig någonsin vill släppa taget om, träffat vänner för livet. Tillsammans med mina vänner har jag tillbringat den roligaste tiden i mitt liv! Under dom här tre år har jag även vuxit som person och vunnit enorm erfarenhet.


Alla pratar om hur skönt det ska bli att ta studenten, alla pratar om hur skönt det ska bli att äntligen få slippa skolan. Men många glömmer bort hur tomt det kommer att kännas sen. Vänner som har tagit studenten ber mig att verkligen njuta av tiden som är kvar. I efterhand har dom ångrat att de inte njöt, att dom längtade sig igenom gymnasietiden. Nu har jag förstått vad dom menar, dagarna flyger snabbt förbi och allvaret närmar sig med skrämmande steg.


Jag är förväntansfull. Vad ska hända efter studenten? Jobba? Plugga vidare? Vad gör man om man inte går i skolan? Jag har gått i skolan i 12 år och jag vet hur man gör! Kommer jag att klara av att bli vuxen och möta ett nytt liv? En textrad ur en av Lars Winnerbäcks låtar, Tvivel, sätter ord på mina känslor kring studenten och allt vad det innebär:

Här står livet i farstun så nära inpå, men det är nåt som gnager ändå; det kallas tvivel, det där som stör, det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör och jag ser hur du tänker på nåt, hur du längtar dig bort som en fågel i bur, en obehaglig distans, en konstig känsla nånstans det känns tomt eller hur!


Jag kommer att fyllas av en enorm lättnad när studenten stundar, jag har klarat mig, jag har klarat av skolan! Men frågan jag ställer mig är om jag verkligen är redo att släppa taget om tre underbara år? Men whatever. Jag gör som Lasse Åberg i filmen Sällskapsresan; sträcker ut armarna, blundar och säger:

- Jag kan flyga, jag är inte rädd.



jobb

kom hem från jobbet för ett tag sen, kul att äntligen få jobba lite igen. jag har ju saknat mina tanter och gubbar. så nu sitter jag här och tråkar, det verkar som det inte händer nå ikväll. jag vill göra nå jag inte brukar göra, men jag vet verkligen inte vad det skulle vara.

gårdagen var iaf lyckad, hade svinkul, och förlåt mamma, jag drack mer än tre glas vin..... ooop I did it again. det kommer upp lite bilder imorn.

PUSS

Jag är en vampyr


Visst är jag väl lite söt? "världens sötaste sexåring som håller på att få tänder" det var det jag fick höra härom dagen.
Jag är en vampyr, jag suger och spyr...

Vin&fixing

nu gör jag mig iordning för en trevlig vinkväll, musiken på hägsta volym och jag är pepp som vanligt när det vankas fest. vinet har redan börjat flöda. men ikväll ska jag försöka ta det lugnt, börjar jobba kl 12 imorn, och ikväll ska det bli en kväll utan tjafs och utslagna tänder.

PUSS

TV-pucken

sitter och följer en spännande TV-puckenmatch. Västmanland-Småland, tyvärr leder Småland med 1-0 för tillfället. Jag tycker det är kul att se att två faik-spelare är med och spelar, dom gör en bra match. 1-1, woohoo! kvartsfinal är spännande.

ska hoppa in i duschen snart, sen blir det fixing för lite fest ikväll!

PUSSI

Nu blev jag pepp

nu sitter jag med hela munderingen på och är pepp som fan att ta en rask promenad med L. Vi ska gå till Lillemors jobb och hälsa på, då kommer hon bli glad. och då blir jag glad, för jag tycker om att göra folk glada.


Dagens bästa låt, jag älskar den!

PUSSSSSSS!

frukost

L ringde och väckte mig imorse, kom nu går vi ut och går. eehm, jag ligger och sover, ska bara käka frukost, hör av mig snart. sen somnade jag om. stackarn, så nu sitter hon och tjatar på mig. jag orkar inte egentligen, men jag måste väl ställa upp för laget. määh.

HÅJ!

mamma&IKEA

nu har jag suttit inslukad i IKEAkatalogen och diskuterat med mamma. jag har hittat soffa, köksstolar, köksbord och tvbänk jag ska köpa. sitter fortfarande och diskuterar om allt mellan himmel och jord. pratade med lina idag igen och lägenheten är min så fort dom sticker ifrån den. det känns bra, jag vill flytta nu, jag vill renovera och göra om såsom jag vill ha den. kreativafrida kommer fram! jag tycker om att umgås med min mamma, hon är så bra, även om vi har skilda åsikter om ett och annat, men jag älskar att diskutera med henne ändå!

Hej humörsvängningar!

mitt superglada humör sjönk till botten, just nu känner jag bara för att gråta,gråta,gråta. det som hände den där lördagen med tänderna har orsakat mig så sjuklig ångest. det var nämligen en person som jag håller väldigtväldigt kärt om hjärtat som orsakade att mina tänder blev utslagna och det värsta är att den personen bara gick därifrån. men det känns ännu värre nu, polisen är inblandad och jag är kluven. jag kan fortfarande säga att jag älskar dig och mena det, samtidigt som jag aldrig mer vill se dig i ögonen. det som gör mest ont är att vi ska skiljas som ovänner. för jag antar det här verkligen blev slutet på vårt förhållande. vi har försökt ett tag nu att vara vänner, det har funkat till och från. och när det äntligen funkade igen, när jag äntligen fick se ditt riktiga jag, när jag äntligen kunde sitta och prata, sjunga och skratta tillsammans med dig helgen innan allt detta hände. när det äntligen inträffade, så blev allt förstört ännu en gång. jag hoppas att vi en dag kan förlåta varandra, att du en dag är min bästa vän igen. för det du har varit för mig under många år nu, så har ingen varit för mig, du har varit min bästa vän och min största kärlek.

förlåt för tråkig läsning, men kände att jag ville skriva av mig lite ångest...

Välkommen till Fagersta- det du inte vet om dig själv, vet alla andra

just nu verkar det vara trubbel lite överallt i den här stan. det väl lätt så när man bor i ett brukssamhälle med ca 13000 invånare. skitsnacket, rykterna och faktan forslas runt mellan människorna och ganska fort vet alla allt om alla. som många brukar säga om den här stan: Välkommen till Fagersta- det du inte vet om dig själv, vet alla andra. och det ligger nog någon slags sanning i det. För att ta ett exempel gick det rykten för ett tag sen att en vän till mig hade HIV, det gick så långt att min vän tillslut trodde på att han hade HIV, så han gick och gjorde ett test, vilket såklart visade sig vara negativt. liksom vad är det för mening att starta sådana rykten? om man nu känner för att starta ett rykte, kan man inte då välja att göra det hela mer realistiskt?

i Fagersta finns det en krog som alla går till, om man vill försöka undvika någon, så är det alltså inte så lätt. det enklaste är helt enkelt att strunta i att gå ut på krogen, men det blir ju alldeles för tråkigt. då går man ut iaf, och stöter ihop med de personer man helst vill undvika. och då har man ofta alkohol i kroppen och det blir tjafs, och så kan det antingen sluta som jag gjorde, utan framtänder, eller som det gjorde för ett tag sen utanför en pub i stan, skottlossning. eller så är det bara man-mot-manslagsmål, om vilken som är störst, bäst och vackrast. jag antar att det är samma sak i alla småstäder. men ändå finner jag tryggheten här, fagersta kommer alltid vara mitt hem, och jag kommer nog aldrig känna samma trygghet någon annanstans. även om jag inte känner mig speciellt trygg när jag går ensam om kvällarna, men det finns ändå alltid något att hålla fast vid. konstigtdetdär.


Snart kommer kissekatten

snart kommer min lilla kissekatt och hämtar mig, jag börjar bli riktigt hungrig! nu är jag ännu lyckligare än innan, för det första så skiner solen och det andra fick jag på mig mina smaljeans. har aldrig fått på mig dom förut, fifan vad lite som kan göra mig glad en dag som den här. nu sitter jag och lyssnar på Kapten Röd, me like very much.


Kapten Röd- Galenskap

PUSSY!


Hoho

bra start på dagen idag, nyduschad, fräsch och på toppenhumör. ska fixa mig om ett tag, sen kommer C hit, vi ska luncha på stan. nu ska jag fortsätta dunka musik och njuta av livet, haha.

pussi

EGOGIRL

nu ska jag läsa Gynnings självbiografi- EGOGIRL, vet jag är efter som fan, men jag har inte kommit mig för att läsa den förrän jag köpte den häromdagen. boken är iaf ruskigt bra och jag gillar henne stenhårt! jag tycker om att läsa böcker har jag kommit på, ligga i sängen, med ett doftljus och en bra bok, ja det gillar jag!



Godnatt då.

Om jag hade pengar, tralalala

Fick nån snilleblixt när jag var hemma hos Lisette, att jag skulle söka massa jobb ikväll. så jag gick hem och började skriva ansökningar till olika jobb lite varstans i landet. tråkigt, men det behövs göras, jag vill ha och behöver ett annat arbete än bara vikarie. kan inte nån ge mig ett jobb bara sådär? fan vad kul kvällsnöje jag har alltså... doh!

Ny bantningsmetod!

nedanför inlägget, så brukar det stå massa reklam, och en av dem är: Gå ner 5 kg med Trimgel. jag har en ännu bättre bantningskur, slå ut tänderna så ni inte kan äta på några dagar, försök sedan sakta men säkert få i er lite mat, helst mixad mat med nacho cheese dip. det funkar! jag har tappat ett par kilo, så nu gäller det att fortsätta äta lite lagom med mat och inte nå jävla chips, vilket fortfarande är svårt för mig att äta. så Trimgel, kyss mis i arslet!


HAHA


förlåt lina, men jag tycker det är hysteriskt kul!

Tandläkarbesök

Kom nyss hem från tandläkaren... Tror att jag aldrig har varit så rädd hos tandläkaren förut, bedövad till tusen i hela munnen, t.o.m. näsan är avdomnad. jag förstod inte alls vad han gjorde i munnen på mig, förran han säger: Här är din tandnerv och visar nån äcklig dinglande sak. fick iaf positiva besked, att mina rötter fortfarande lever, vilket förhoppningsvis resulterar i att jag slipper stifttänder och sådär. Nu ska jag bli skickad till tandregleringen och se ifall man dra fram roten och göra det till tand, förstod inte mycket, jag nickade bara och såg glad ut.

nu ska jag lägga mig i sängen, glo på tv, vänta på att bedövningen släpper så jag kan trösta mig med lite choklad.


PUSS

Godmorgon!

Nu är det dags för mig att göra mig iordning, för att sedan traska ner till tandläkaren... samtidigt tänker jag poppa governor andy, här har ni en låt ni kan lyssna på.


Pussssi

Diskussion med William

Innan jag kom på ett bloggnamn, så satt jag och diskuterade med min vän William (a.k.a mini-brownie, då han är en liten pygmé från Phillipinerna med en alldeles för stor nästa och krulligt hår) och bad han hjälpa mig. han gav mig förslag som: gunnarsöderberg.blogg.se, GWpersson.blogg.se, stjärtspringapålatin.blogg.se. jag fastnade aldrig för något av dem, men roligt var det. då bad jag honom att komma på ett namn som var kort och intensivt. då hade vi det: det skulle ha blivit williamspenis.blogg.se. det hade varit hur bra som helst, men tyvärr var det upptaget. fan.


Tandlösa jag

ni som undrar hur jag ser ut utan framtänder, så har ni en bild här.



Mags&Jojo

Pratade med Johanna i telefon nyss, och då blir jag så glad! det är hemskt att vi inte kan träffas så ofta, så nu fick jag värsta suget att åka vlbussen till Köping imorn, bli upphämtad av Svetlana och åka raka vägen hem till Mags och Torsten. det skulle vara nå va? gosh, i miss you!


den nya bloggen

nu har jag kämpat, ändrat och grejat hela dagen för att få designen bra. men det blir inte riktigt som jag vill, men det får räcka för idag, sen får gunnel ta sig i kragen och fixa en snyggare header åt mig!

det har varit en bra dag idag, jag har städat, tvättat och powerwalkat med Liz. så idag känner jag mig duktig! what's new? jo, imorn ska jag till tandläkaren, så jag får förhoppningsvis reda på vad som kommer att hända med mina tänder... för er som inte vet, så ska jag förklara det här med tänderna. förra lördagen hamnade jag i lite bråk, stod och tjafsade (vilket jag är rätt bra på), jag puttar till tjejen jag tjafsar med. jag blir då knuffad av en annan som står bredvid, och rätt var det är ligger jag på marken med utslagna framtänder, trasig lägg och skrapsår. så, det var den historien i korta drag.. nu sitter jag alltså här med två utslagna framtänder och väntar på att få dom fixade, därför kommer det vara lite snack om mina tänder framöver.

men nu ska jag säga hejdå till den andra bloggen.

PUSS / Frida

RSS 2.0