Hvorfor har du på deg hatt?

Min nya favoritlåt, så jävla bra!

24. Småsaker vi borde uppskatta


Frukost <3


23. Småsaker vi borde uppskatta


22. Småsaker vi borde uppskatta


Cool!

Så jävla coolt, och deras röster sen! Det här mina vänner, det här måste ni se!

Pauline!

Min underbara Pauline höll ett jättefint tal till mig på kryssningen, och det tårades i allas ögon! Tack tack för det fina talet och för presenten och för att Du är min vän. PUSS!!

 


Lite fler bilder från kryssningen


I'm loving it!

Kryssningen var helt underbar! Men som tidigare sagt: Det som händer på kryssningen, stannar på kryssningen, så i får tyvärr inga smaskiga detaljer om vad vi hade för oss på Östersjön.
Men jag är helt säker på att vi snart ska ta oss iväg igen, helst på en 48timmars till Helsingfors, det blir så stressigt med en 24timmars, men oj vad vi hann med mycket kul ändå. Så alla ni som inte följde med den här gången, se till att hänga på nästa gång, så ni inte missar en helt fantastisk kryssning.
Jag är så jävla glad att jag har så fina vänner, dom är bäst i världen! Och att tio av mina bästa vänner följde med och firade min 23årsdag betyder otroligt mycket för mig - det här lever jag länge på ♥

Yeah

Haft en riktigt bra dag idag, en dag man känner sig nöjd med sig själv och med livet. Det började med att jag klev upp i tid på min lediga dag för att plugga och lämna in en uppgift, sen en tur på stan för att inhandla proviant till bussen till kryssningen (ett måste). Det blev sen dags för ett svettigt body combatpass, där jag slog ner många människor i min fantasi som jag inte har mycket till övers för. Jävligt skönt att få agera sina aggressioner ibland! Och resten av kvällen har spenderats framför tvn med Tacos och lite vin.

Nu taggggar vi inför kryssningen imorgon, uuuuj vad kul det ska bli. Puss!


21. Småsaker vi borde uppskatta


Sovmorgon!

Idag tog jag lite sovmorgon och hoppade över föreläsningen på förmiddagen, skönt som fasen. Så nu sitter jag bänkad framför Efter Tio med Malou, (pensionärsvarning?!) och käkar min nya favoritfrukost - fil med solroskärnor, blivit helt såld på det, jag som inte ens tycker om fil i vanliga fall, haha. Sen ska jag slänga i mig kaffe, göra mig iordning, ta mig till skolan, gå på Zumba, gå på Body Balance, sen ska det tvättas. Det är min dag det! Blir säkert hur bra som helst.
Fyfan vad jag skriver om tråkiga saker, ni får ursäkta, men min fantasi är bajs just nu. PUSS!

Slutkörd

Seriöst, jag har aldrig blivit så slutkörd efter ett träningspass som jag blev idag... Spyan stod mig upp i halsen i slutet av passet, och det snurrade oerhört mycket i mitt huvud. Men i slutändan var det värt det! Tror ni att jag kommer komma upp ur sängen imorn?! (att tillägga: min säng har inga ben utan står direkt på golvet.) det tror inte jag!

Nu ska jag fortsätta kolla Men In Black, sen ska jag invänta träningsvärken. Puss


Korpi!

Snodde den från Korpi, för hon tyckte den passade in på oss två, och det tyckte jag också liksom ba!

Kaffe&plugg!

Tar och pluggar lite innan en dejt med världens finaste lilla Aksel& hans mor Lisette. Sen väntar även en dejt med Korpi, det här ska nog bli en fin dag!


Drömmar

Idiot! Sluta dyka upp i mina drömmar hela tiden, jag vill inte drömma vackra, ljuva drömmar om dig nå mer... Förstått?!


20. Småsaker vi borde uppskatta


Födelsedagsbarn!

Mja, inte har jag haft en vanlig födelsedag, men jag har haft en toppendag ändå :) fått massa fina gratulationer, vart i skolan hela dagen, tränat, fått ett jättefint halsband av Willi och blivit bjuden på middag! Och nu dricker vi nåt glas vin, bara för att fira lite.


Pauline!

Haha, älskade Pauline. Så här skriver hon på chatten på facebook till mig:
- du fyller år imorgon visste du det? haha.

iiih

Imorgon fyller jag år, iiiih. Är värsta förväntansfull och sprallig inför det, precis som ett litet barn, haha. Trots att jag vet att ingen kommer att väcka mig med sjöngsång och presenter som det var när jag var liten. Nej, jag kommer inte ens få en kram av mina föräldrar, men det kommer jag ju få på fredag, för då åker jag hem ! Och så kommer jag få hemmagjorda hamburgare, för det är riktigt sugen på och det har jag längtat efter!
Nej, nu ska jag snart slänga mig i säng och plugga lite och sen sova som en prinsessa. PUSS!

19. Småsaker vi borde uppskatta


:)

Zumbazumba! Jag har blivit helt kär i zumba, var på ytterliggare ett pass idag och svetten forsade. Den här instruktören var en riktigt härlig tjej med mycket energi, och koreografin var skitkul. Jag kommer ju bli kung på att dansa efter alla dessa pass. Kanske dags att dra ut på krogen snart och prova mina skills.
Naj, nu är det dags att beta av några avsnitt Tre Kronor. HEJHEJ!



18. Småsaker vi borde uppskatta


Idrottsgalan

Har myst ner mig i soffan med massor av tända ljus med och kikar på idrottsgalan. Är förresten riktigt nöjd med BodyBalance-passet, det var jobbigt på ett skönt sätt. Det här med harmoni som finns där genom hela passet och avslappningen i slutet, ah det känns liksom så jävla bra i hela kroppen. Så det får bli mitt måndagspass hädanefter! Japp, så det känns bra att spendera resten av kvällen framför tvn, för imorn är det skola mellan 8-17, sen väntar ett Zumbapass, och så ska jag hinna plugga lite också! Men, det där ju inte förrän imorgon, så det kopplar jag bort nu. HEJHEJ!

17. Småsaker vi borde uppskatta


Barns&ungdomars hälsa och ohälsa

Startade termin 5 idag, och jag har valt att läsa Barns&ungdomars hälsa och ohälsa, och jag är riktigt taggad! Det är jätteintressant med barn och jag tror att jag kommer att ha stor nytta av det i framtiden vart jag än hamnar någonstans.

Nu sitter jag och laddar upp inför ett pass Body Balance, det är en blandning av tai chi, pilates och yoga, så det passet kommer jag nog gilla. Blablabla... äh, skriver nå kult en annan gång. PUSS!

Undersköterska, snart sjuksköterska.

Vet ni vad jag kom på igår kväll? Nej, det är klart ni inte vet... Men iaf jag kom på att jag numera är undersköterska, coolt va? Japp, nu får jag högre lön och en yrkeskategori! Och imorgon börjar jag termin 5 av 6 på sjuksköterskeprogrammet, alltså ett år kvar tills jag är sjuksyrra, wuwuwu.

16. Småsaker vi borde uppskatta


Vuxenpoäng?

Vuxenpoäng när man dricker vatten till vinet?! Ja, det tror jag fanimej.


Lördag, känns som söndag

Inväntar Gladiatorerna kl 20, det var askul att kolla på det förra helgen, vi var taggade som fan! Och eftersom det är lördag så dricker vi vin såklart. Lördagen till ära så har vi duschat och piffat upp oss lite också, sådana lördagsnöjen har vi på studentgatan.


Haha


15. Småsaker vi borde uppskatta


Tja

Japp, träningsvärken är här! Även huvudvärken, tror det beror på vinet som förtärdes igår - ovärt idag kan jag säga. Är inte alls pigg&glad idag, men det kommer väl snart förhoppningsvis. Ska strax gå och handla lite mat, sen ska jag kocka ihop en finfin middag, det kommer garanterat få mig på bättre humör för jag är hungrig som ett as idag! Annars har jag inga planer alls för den här helgen, ikväll känner jag för en bra film i soffan, tror det får bli nån av Twilightfilmerna eller How I met your mother-boxarna. Mja, det återstår att se... Ha en bra fredag alla!

14. Småsaker vi borde uppskatta


13. Småsaker vi borde uppskatta


Step styrka

Var på step styrka-pass idag, ett jävla bra pass, där man kör kondition i 10 min, styrka i 5 min o.s.v... Är helt jävla slut och har redan fått träningsvärk, hur fan ska det bli imorgon då?! Jaja, nu ska jag gosa med lite vin och fina vänner, för jag har fredag idag, är nämligen ledig imorgon, hur skönt som helst!
PUSSSSS!

12. Småsaker vi borde uppskatta


11. Småsaker vi borde uppskatta


Medium

Idag har jag bokat tid för en privat seans hos ett medium. Det känns lite läskigt måste jag säga, men jag vill verkligen göra det här. Jag vill veta hur du har det uppe i himlen morfar. Det ska bli spännande att se om hon lyckas pricka in rätt, och få mig att inse&förstå att hon har morfar "på tråden" eller vad man ska säga. Japp, nu har jag en till grej att se framemot, sånt gillar jag!

Så, nu har jag förvarnat dig att jag kommer att "kontakta dig" inom en snar framtid, så var redo morfar, berätta hur du har det. PUSS! Jag saknar&älskar dig ♥♥♥


Organdonation

Hade föreläsning om organdonation&transplantation idag, och fick lära mig massa intressant. Visste ni att om man inte tagit ställning till donation så tar dom dina organ om inte anhöriga motsäger sig det? Det visste inte jag... Så nu ska jag ta ställning till det via donationskort. Jag vill donera mina organ, men inte mitt hjärta, inte mina lungor och inte mina hornhinnor, jag tycker det är läskigt, för jag tror att jag kommer leva vidare genom mottagaren. Haha, det låter värsta konstigt kanske, men ja jag tycker det känns väldigt olustigt iaf. Men jag tycker självklart att alla ska donera sina organ, för det räddar liv! Om man inte finner det olustigt så varför inte liksom?

10. Småsaker vi borde uppskatta


9. Småsaker vi borde uppskatta


8. Småsaker vi borde uppskatta


Zumba!!

Zumba var ju hur kul som helst, så det ska jag minsann fortsätta att gå på, det blir ju säkert roligare med tiden också när man kommer in i det lite bättre. Svetten lackade rejält om man säger. Nu har jag nyss duschat, och hur härligt är det inte att ta en dusch efter man svettats som en gris, lätt den bästa duschen. Naj, dags för lite Tre Kronor nu, är inne på halva säsong 7 av 10, så jävla bra, men nu är den där förbannade äckliga Sten Frisk tillbaka, och det tycker vi inte om.... PUSSSSSS!

Zumba?

Sitter och laddar inför ett Zumba-pass... Blabläblö är vad jag känner inför det, men jag vet att det kommer kännas så jävla skönt efteråt. Träningen måste liksom komma igång nån gång. Men Zumba liksom? Jag får ge det en chans helt enkelt och se om det är något för mig, återkommer efteråt om det var kul eller inte. HEJ!

7. Småsaker vi borde uppskatta


RIP My unicorn

Fan fan fan, jag har dödat min tamagotchi, min lilla unicorn.


6. Småsaker vi borde uppskatta


5. Småsaker vi borde uppskatta


Inspiration hit&dit.

Haha, jag blir värsta inspirerad av mig själv när jag sitter och skriver mina "småsaker vi borde uppskatta", jag uppskattar verkligen dom här småsakerna, dagarna känns så mycket lättare och roligare om man tänker på alla dom där sakerna som gör dagen bra!

4. Småsaker vi borde uppskatta


Katastrofmedicin

Den här veckan har vi massor av föreläsningar om katastrofmedicin, så jävla intressant. Idag hade vi en föreläsare som berättade om sina erfarenheter av tsunamin i Thailand 2004, hur dom hjälpte de drabbade, hur de hade cermonier för offren och så vidare. Jag blev otroligt inspirerad, och jag kom på att det är nog sånt jag vill arbeta med i framtiden, att hjälpa drabbade i stora eller små katastrofer. Så nu ska jag sätta mig och forska i hur jag ska gå till väga om det är det jag vill göra.

3. Småsaker vi borde uppskatta

För er som inte hänger med på vad detta handlar om, kika här så kanske ni förstår.

Sängläge

Haha, det är helt sjukt... Jag ligger fortfarande i sängen, ligger och spelar Tiny Tower på iPhonen och kollar tv. Snart måste jag fan ta tag i mig själv och göra nån nytta, men det är ju sjukt skönt att bara ligga i sängen och ha det bra, allra helst när jag då och då får besök av hundarna och att William kommer och tittar till mig. Jaja, om en stund ska jag i alla fall gå och handla lite, det får bli dagens mission.

2. Småsaker vi borde uppskatta


1. Småsaker vi borde uppskatta

Godmorgon! Inatt hade jag nattsällskap av Larsson och det var ju så klart jättemysigt, fram tills att hon hoppade på mig som besatt kl 7 imorse (efter 3-4 timmars sömn...).  Japp, hon ville ut och kissa, och jag tackar gudarna för att jag bor på markplan en morgon som denna. Det var bara att pallra sig upp klä på sig och släppa ut hunden, och sen gå in, klä av sig och hoppa i säng igen, hur skönt som helst. Vaknade vid 10.30, utvilad och på bra humör. Bestämde mig sen att jag ska börja med en sån där "a list of little things we should appreciate", så här kommer den första.


Det är dom små sakerna som räknas.

Jag har kommit på att mitt liv är ganska så jättetråkigt egentligen, ganska så oinspirerat, men jag älskar det ändå, jag är lycklig. Det är dom små sakerna i mitt liv som gör mig otrolig glad, och får mig att känna att livet är bra underbart. Igår tillexempel, vi satt och spelade spelet Qube, jävligt roligt spel som jag kan rekommendera om ni vill skratta. Men iaf, vi satt där och spelade och skrattade så att vi fick ont i magen - och jag vet inte hur många gånger jag myntade att detta var världens bästa kväll och att jag älskade att vi satt där och spelade. Det är verkligen såna kvällar och såna saker som får mig att må riktigtriktigt bra. Och var jag ville komma fram till med det här inlägget har jag glömt bort för länge sen... Men jag var inne på en blogg som listade "a list of little things that you should appreciate", mjaaa man kankse skulle börja med en sån?

Hundvakt

Hundvakt till världens bästa Larsson&Barbro (Margot, Maggan, Tofflan, eller vad hon heter..)


GULD!

Det har bara handlat om skola&hockey ett tag nu... Men nu är det slut på det, Sverige tog ju hem guldet inatt! Lyckan var sprudlande och nu vill jag inte annat än att åka till Kungsträdgården imorgon för att hylla de underbara spelarna, så jag ska försöka lura med mig nån stackare tror jag. Nervositeten under matchen och den totala lyckan efter matchen slutade med ett migränanfall, så jag började kaskadkräkas, dock med ett leende på läpparna. Aldrig någonsin förut har jag "tyckt att det värt att kräkas".
Nej, nu ska jag städastädastäda, ha en underbar dag alla!

Final

Tentan gick ju sådär, men det gör inget, lika glad är jag för det! Nu laddar vi inför finalen, wooop! Snart kommer Ohio hit och ska tillbringa natten här, stackars kille, undrar om han orkar med våra skrik och rop. Men den här natten kommer bli grym :)

Här är min vackra Liljestig som har gjort sig vacker kvällen till ära.


Happyfejs!

Lyckan var total när Sverige vann igår, underbar känsla och imorn natt tar vi guldet mot Ryssland, det har jag bestämt!


JVM

TAGGA, nu jävlar tar vi Finland! Jag&Hjulström började redan vid 17 och "fajtas" via sms om vilka som vinner ikväll, you're gotta love it! Haha. Men det är så jävla jobbigt att spela mot grannlandet, det blir sån jävla hatkärlek.


Laddar

Laddar inför JVM med tentaplugg ala Studentgatan; ett glas vin och Melissa Horn. Fäjnt!


En påse skridskor..

Japp, idag mår jag som en påse skridskor, inge bra med andra ord. Men nu är jag iaf på väg till Örebro för seminarium och för att kurera mig&plugga satan, tenta väntar ju tydligen på torsdag. Och ikväll väntar semifinal mellan Sverige-Finland i JVM, en match man inte får missa, för den kommer ta oss till final har jag bestämt!

Naj, pusshej!


blibli

Styr upp dig själv nu förfan! Nu har jag setat på arslet sedan jag klev upp, visserligen har jag setat och pluggat, och det är ju tyvärr ett nödvändigt ont. Så japp, nu är det dags att klä på sig kanske och ta sig en tur ner på staden för att handla lite mat, för ikväll har jag bestämt att vi ska äta mammas tortellini, min bästabästa maträtt utan tvekan. Efter det ska jag mysa sönder mina föräldrar för imorn måste jag åka hem till Örebro igen.
TJA!

Tju

Hade som förväntat en otroligt bra nyårsafton, massor av god mat och vi tog det faktiskt ganska lugnt med drinkarna. Det tråkiga är bara att jag nu får klara mig utan min Kajsa ett halvår framöver, för hon ska åka till det stora landet i väst för att studera.

Och nu är det slut på "ledigheten" också, jag kan liksom inte smita från plugget längre, idag måste jag sätta igång. Men nu har jag gått och blivit sjuk och har ingen som helst lust att ta mitt feta arsel till Örebro igen... Blä! Jaja, det blir säkert skitbra det här.

Lite bilder från nyårsaftonen bjuder jag på!

 

 

 


RSS 2.0