jobb

usch, ska snart iväg och jobba, och jag har verkligen ingen lust ikväll. jag vill egentligen bara ligga inne med en bra film eller nåt. men jag måste ju tjäna ihop pengar, så man kan leva loppan. så det är bara bita ihop.

Pusshej!


Kvar i nåt jag lämnat

Nej, nu jävlar måste jag börja blogga ordentligt igen, moster har ju blitt den nya bloggdrottningen och jag kan ju inte vara nå sämre haha. har grejat med hennes jävla bloggdesign och vi lyckades tillslut att göra en bra header. så nu har jag lärt mig lite hur photoshop funkar, skitkul!

jag sitter och käkar lite nachochips är lite seg efter gårdagen. det blev vinkväll hemma hos Lina, med Lillemor och Sofia, riktigt mysigt. våra vinkvällar kan vara det bästa som finns ibland. sitta och prata om massa som vi inte brukar prata om, och bara vara.

och ni som kanske undrar hur det går för mina "tänder", ska jag berätta lite. just nu står jag inför ett jättesvårt val som måste fattas innan 26 februari. jag slog ut mina tänder den 7 september, och jag har fortfarande inte fått tänderna fixade, jag går ju runt med två fula provisoriska framtänder. men åter till det svåra valet. tandställning som drar ner rötterna av mina framtänder (fattar inte riktigt hur men) i 6-8 mån, för att sedan sätta dit nya tandkronor. detta betalas av min försäkring gudskelov. men kruxet med det här är att hela min käft kommer bli ännu mer cp än nu. jag kommer få ett ganska jättestort överbett om jag väljer det här alternativet. så till det andra alternativet. tandställning som drar fram framtänderna, och som samtidigt fixar mitt överbett och hela munnen. detta kommer då ta 1½-2 år!!!!!!!!! och dessutom får jag betala mellanskillnaden från det föregående alternativet, vilket blir ett par tusen!!! förstår ni mitt svåra val?
visst, jag vill verkligen fixa hela min mun, men jag vill inte ha tandställning så länge och jag allra helst inte stå och betala. men om jag väljer det snabbare alternativet, så kommer jag få nya framtänder och slippa tandställning så länge, men då kommer jag se ut som fan i munnen. nu har jag världens beslutsångest, för vilket alternativ  jag än väljer så kommer jag ångra det. vad skulle ni göra?         

  fuckface, ge mig den 6 september igen, så jag får gå tillbaka och ångra vissa saker den kvällen. jag skulle gett fan i att tjafsa med den där fittan (ursäkta mitt språk, men hon är verkligen en fitta), och gett fan i att vara på fel plats överhuvudtaget. inget av det här hade hänt, jag hade inte fått den där knuffen av honom så jag flög i marken, jag skulle aldrig ha blivit så sårad som jag blev den kvällen.


nej, nu ska jag ha lite happythoughts och just därför lägger jag in den här bilden på mig och världens sötaste tuva <3




hur ska det här sluta?

jag har pratat mycket om framtiden med mamma&pappa den senaste tiden. vad ska jag läsa på högskolan? min högsta dröm har alltid varit att jag ska bli advokat, eller någonting inom juridiken, för sånt tycker jag är skitkul. men den drömmen känns så jävla långt borta. det var den drömmen jag satsade på i gymnasiet, men det känns liksom bortkastat nu, för jag kommer troligtvis aldrig komma in. jag sökte nu till hösten, och jag kom inte in. visst, jag har inga dåliga betyg, det vet jag, men dom är inte tillräckliga, och högskoleprovet kan slänga sig i väggen! så nu har jag börjat fundera vad jag ska läsa istället, det enda jag vet är att jag ska jobba med människor. jag jobbar ju på äldreboende nu, och jag trivs verkligen med att hjälpa dom.  men det är inget yrket jag skulle vilja ha hela mitt liv. så då har jag funderat på att bli läkare eller nåt, men ja tjena, dit skulle jag aldrig nå. så jag har funderat på nån slags sjuksköterska, och inte nån vanlig jävla sköterska utannvidareutbilda mig till nåt. äääääääh jag vetifan inte vad det ska bli av mig. men det känns som att tiden bara rinner iväg, och jag verkligen livrädd att jag aldrig kommer bli nåt.




Naj, puss på er!

i hear the echo of what we used to be


i'm loving angels instead

mår lite bättre idag, men fortfarande inte bra. moster var här nyss, hon skulle ha hjälp med sin blogg, men det gick inte ritkigt som planerat. jag är inte så jäla haj på photoshop, men jag vill lära mig. så vi satt mest och försökte få det bra, vilket det aldrig blev, menmen. jag ska fixa så att en annan hjälper henne istället.
Ska greja lite nu, pussssshej!














"Tiden läker alla sår"      bullshit



Någon bra film eller serie?

Det blidde inge jobb idag, mådde bajs hela natten och jag mår inte precis nå bättre nu. Jag har precis beställt pizza, man får ju äta vad man vill när man är sjuk, visst? Har försökt fått ordning på bloggen idag också, men jag har så dålig fantasi, så jag kommer inte på nå kul, så nu får den vara så här.


är det någon bra film eller serie man kan se? har så tråkigt när man är sjuk.


mmmmäääh

määäääääääh, jag har gått och blivit sjuk och jag mår inte alls bra. jag hoppas att jag kan jobba imorn, men det kommer jag säkert inte. nu ligger jag iaf i sängen och tycker synd om mig själv och tittar på Loser på 6:an.

ååååh skjut mig!


orkar inte

orkar inte greja med det här....  nu får min blogg vara ful ett tag, mmmmh

FAAAAAAAAAAAN!

jag har lyckats ändra design, och inte lyckats ändra tillbaks till min förra än, så det får bli mitt projekt nu, så nu ska jag fortsätta vara sjuk och greja med min design ikväll...........................

Mitt 20årsfirande

firandet av mig i lördags, var en av de roligaste dagar på riktigt länge! jag hade det jättebäst och jag har världens bästa vänner <3 jag blev kidnappad när mamma satt och plattade mitt hår. dom satte på mig en ögonbindel, och jag var livrädd. vart fan ska vi, vad fan ska dom göra? vi stannade nånstans och dom böt kläder på mig grejade med håret och jag var fortfarande livrädd. dom åkte runt med mig i bilen, vi stannade tydligen på ica, där fick jag gå runt med Millan&Kackan, fortf ovetande om hur jag ser ut. sen åkte vi några varv nånstans, sen stannade vi igen. jag hade verkligen ingen aning om vart jag var nånstans, jag tog av mig ögonbindeln, och vi stod hemma i min hall, och där stod mina vänner och sjöng för mig. dom hade pimpat huset med ballonger och serpentiner och gjort iordning. TACK! sen fick jag uppdrag. 1. pussa den första killen som kommer på festen på munnen. 2. drick en häxblandning vi gör iordning. 3. Du får inte tacka nej till en kille, vad dom än erbjuder dig under hela kvällen.

hade en riktigt toppenkväll både här hemma och på krogen. dock liiiiiite arg på mina vänner, då jag fick gå ut på krogen i min outfit, och vissa av dem utnyttjade även det tredje uppdraget. men som sagt jag har världens bästa vänner! tacktacktack för en helt underbar kväll, jag älskar er! och ni ska faaaaaaan få igen!



inte särskilt snygg nej, men jag gillade tårtmössan, haha


Städning

nu är jag pepp som fan, ikväll ska min 20årsdag firas, så nu håller jag på och städar och grejar. var nere på stan för ett tag och inhandlade ingredienser till min bål, och massa annat, och jag kan ju säga att det sved i plånboken. köpte inte så jättemkt, men kvällen går på sjuäla massa pengar....... men det kostar att ligga på topp som man säger!

så det blir ferre, sen utgång på GM, Tickings Bombs spelar. kvällen kan inte bli annat än lyckad?


PUSSHEJ!




lägenheten är min!

jag glömde skriva att jag skrev kontrakt på lägenheten i måndags också. så är den min senast 14 feb, men det blir nog tidigare! =) det börjar klia i fingrarna, jag vill greja nununu!

Nybliven 20åring.

förlåt alla att jag inte har skrivit, men jag har inte haft någon lust överhuvudtaget. men sen sist har det hunnit hänt ganska mycket, jag fyllde 20 i måndags, och i lördags var det fest för mig&Tanya i storstaden.

vi var hemma hos Wigge, startade upp bandet Sven-Axels på Guitar Hero world tour. sen spelade vi massa spel och hade svinkul. vi drog oss in till stan och under resan dit hände märkliga grejer, ojojoj. haha. slutligen kom vi fram till stället vi skulle gå på, vakten släpper in alla utom mig!!! enligt honom var jag för full. visst, jag hade väl druckit en del, men inte sååååå mycket. efter många om och men, kom en annan vakt och jag flörtade lite, och jag fick gå in. aja, kvällen var otroligt rolig, och jag saknar verkligen att leka med kyrkbrinkarna.

sen blidde det måndag 19 januari, och jag fyllde 20! fick bra presententer och åt väldigt god smörgåstårta. ja, jag hade det bra på min födelsedag. och den ska fortsätta firas med dunder&brak på lördag, det blir fina grejer det.

ska börja göra mig iordning nu, ska till jobbet, tjohej!

happyface!

hejsanhoppsan. här sitter jag och smaskar på ett lakritstuggummi och det är jättegott, mmmmh. jobbat idag, blev först deprimerad när dom ringde imorse, så jag svarade inte, sen fick jag dåligt samvete så jag ringde upp och berättade att jag jättegärna ville ut och arbeta. bra frida! jagvetinte vad det är jag försöker med, men på nåt sätt försöker jag peppa mig själv, genom att ge mig själv beröm i tredje person. vetifan om det fungilerar men det är värt ett försök. Men en sak är säker, jag är jävligt duktig vad det gäller rökningen iaf, inte rört en cigg på hela den här dagen heller! men nu har min läpp frätt, frutit, frätit (aja pluskvamperfekt av fräta) sönder pga av mitt snusade, men det schiter jag i. det är så gottit så. ja a det är det minsann. fråga mig inte vart det här glada humöret har kommit ifrån, för det vet jag inte.

nu ska jag fortsätta smaska på mitt tuggummi, och kanske ska jag vara lite wild and crazy och stoppa in ett till?
men först, en helt hysteriskt kul bild.


Rökfri

just ja, jag måste faktiskt komma ihåg en sak. jag måste komma ihåg att ge mig själv en klapp på axeln, för idag har jag varit helt rökfri och dom senaste dagarna har jag knappt rört en cigg. visst är jag väl duktig? sen är det ju en helt annan sak att jag snusar som fan istället, haha. men jag är iaf duktig.


LARS WINNERBÄCK!

åååh, jag är typ jätteglad nu. kollade nyss på Solen i ögonen, en film om Lars Winnerbäck. och han kan typ vara det bästa som har hänt mig, haha. hans musik är bäst. så nu sitter jag och lyssnar på massa lasse och njuter. dock känner jag mig lite ensam och jag är sugen på vin. nu ska jag iaf fortsätta att lyssna på lars och ha det bra. PUSS



i'm having trouble sleeping.
 you're jumping in my bed, twisting in my head.
Leave me


StepBrothers

Kom nyss hem från min käre vän Lillemor, vi kikade på StepBrothers och mös. haha, på riktigt så skrattade vi nog den mesta delen av filmen, den var sjukt rolig. kanske har vi dålig humor, men den var verkligen skitkul!

tidigare var jag nere på stan och fikade med Lina och Fredric, väldans trevligt. Vi var och kikade på tapeter, eftersom både jag och lina snart ska flytta och renovera litegrann. och dra mig baklänges så hittade jag tapeter till både vardagsrummet/sovrummet och till köket, så jäla fint!

nej, men nu ska jag kika på greys anatomy, hoho

"När jag var liten ville jag bli en dinosaurie"



Ronny&Ragge faaaan

Jag sitter och kollar på lite bilder. t.ex. när jag&Liz klädde ut oss till Ronny&Ragge på en studentfest och när kyrkbrinkarna klädde ut sig i vikingakläder och dansade till Dollysong. eller när vi dansade och sjöng till sjumilakliv, min&johannas låt, och vår dans till den kan vara den bästa!  ja, jag och mina vänner är inte helt friska, men fyfan vad kul vi har tillsammans. och här får ni lite bilder.


Kyrkbrink!

På lördag blir det partyyyy i stockholm, för Kyrkbrinkarna ska fira mig&Tanya som fyller 20 barre, sådetså!  helgen efter det blir det partyyy igen, för då ska Fagersta fira mig, huhuhuhuhu.


En del av Familjen Kyrkbrink <3

ERKI!

fyfan vad skönt, jag är ledig idag! men det är lite långtråkigt måste jag säga. så jag funderar på att greja lite i mitt rum och packa undan lite saker. men så kommer det inte bli tror jag. men jag måste iaf ta mig i kragen och hitta på nåt nu.


ERKI, du är snyggast i stan
Vi sa ERKI, säg mig vill du ha barn?
Vi sa E-R-K-I-I-I, ERKI!
ERKI, du är allas vår man
det är du som är han, vi sa han,han, han, han, vem han? jo ERKI!


Grattis Lina!

Jag kan börja med ett stort GRATTIS till Lina som fyller 21 år idag <3


Eftersom lina fyller år idag, så firade vi henne igår. Vi käkade lite, sjöng Lips och hade skitskoj som vanligt. Men sen drog hon vidare, så jag, Lillemor, Camilla och Lisette bestämde oss för att sticka hem till Lille för att käka makaroner och falukorv. sen blidde det Dickens för hela slanten. jag var nog den enda som var pepp, sen fick jag igång dom andra, och vi dansade hela kvällen till Dj Sumpen, haha. jag hade verkligen skitsköj och kvällen slutade med "efterfest". Jag hade bestämt för att sova hos Lille och varje gång så slutar det med att jag försöker bjuda hem alla till henne för efterfest. men det slutar aldrig så. det brukar sluta med att vi ligger i soffan, lyssnar på musik och somnar. yeeey. sen går folket hem jag har bjudit hem dit, haha. samma sak hände igår...

Naj, om man ska försöka sova sig lite. HEJPA!

fridilation

ledig dag idag, vilket kan vara väldigt skönt ibland. så idag har jag sovit ut, varit ner i västanfors och matat ankorna med samuel&lina. sen ringde pierre, så då blidde det en bowlingmatch. och jag var verkligen dålig idag, inge kuligt alls. efter det åkte jag hem och åt lite sen satt jag mig med min stickning. haha. ja, ni läste rätt, jag har börjat sticka, fråga mig inte varför, men det är bra sysselsättning om man har jävligt tråkigt. tanken är att jag ska sticka en halsduk, vi får väl se om den blir snygg nog för att användas i framtiden.

nu funtar jag på vad fan som händer ikväll, jag borde kanske ta mig ut på en riktig långpromenad, men det är så jävla kallt ute... pusshejhejhej!

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig
Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Bruce Springsteen- Dancing in the dark

I get up in the evening
And I ain't got nothing to say
I come home in the morning
I go to bed feeling the same way
I ain't nothing but tired
Man I´m just tired and bored with myself
Hey there baby I could use just a little help

You can't start a fire
You can't start a fire without a spark
This gun's for hire
Even if we're just dancing in the dark

Message keeps getting clearer
Radio's on and I'm moving 'round the place
I check my look in the mirror
I wanna change my clothes, my hair, my face
Man I ain't getting nowhere just living
In a dump like this
There's something happening somewhere
Baby I just know that there is

You sit around getting older
There's a joke here somewhere and it's on me
I'll shake this world off my shoulder
Come on baby the laugh's on me

Stay on the streets of this town
And they'll be carving you up all right
They say you gotta stay hungry
Hey baby I'm just about starving tonight
I'm dying for some action
I'm sick of sitting 'round here trying to write
This book
I need a love reaction
Come on now baby gimme just one look

You can't start a fire sitting 'round crying
Over a broken heart
This gun's for hire
Even if we're just dancing in the dark
You can't start a fire worrying about
Your little world falling apart
This gun's for hire
Even if we're just dancing in the dark
Even if we're just dancing in the dark...

long time, no seen

nu var det ett bra tag sen jag skrev sist, sorry. men antagligen händer det väl inget intressant i mitt liv just nu. som vanligt är det fest, jobb, vänner och familj som prioriteras. försöker prioritera jobbet rätt väl just nu så jag har råd att rusta lägenheten som snart blir min min min. så jäla fint!

jag är inne i någonslags tråkperiod eller vad man ska kalla det. jag är trött på det mesta och dom flesta. vill ha lite action i livet nu. det händer inte mycket nuförtiden, samma gamla visa, samma gamla folk. absolut inge fel på mitt gamla folk, i adore you. men någonting fattas. ofta tänker jag, nej Frida nu är det dags att ta det pick&pack och fly staden igen. jag är ju inte den som borde vara kvar här. men vart ska jag ta vägen? jag är livrädd att fastna här.

Hejhej! nu ska jag försöka pova.


Hej 2009, so far so good

Nyårsafton med tjejerna i sthlm var succé. ja det var det minsann! vi hade svinkul, planerna var väl inte att stanna på ett och samma ställe hela kvällen eller att missa tolvslaget, men vad spelar det för roll? vi hade ju iaf varandra. det finns inte så mycket att skriva om kvällen, eller jo det finns massor, men jag orkar inte, och ni skulle inte orka läsa allt som hände den kvällen, så jag skiter i att skriva mer. istället lägger jag upp lite bilder.


Förresten hörde jag en rolig historia om en tjej, hon gick i sömnen, kanske hade hon också druckit lite mycket, men iaf, hon hade tydligen gått upp ur sängen, satt sig på en tvättkorg och kissat. hahahaha, frågan är hurfan det gick till?! ingensomvet ingensomvet. sjukt.

nej, nu ska jag fortsätta kolla på massa scrubs.

Och tjejer TACK så jävla mycket för ni finns och för den underbara trippen till sthlm. Love you BIGtime!

RSS 2.0