En heldag i Västerås

Jag är nyss hemkommen från Västerås. och jag har haft en väldigt bra dag faktiskt! dagen började med att mamma skulle på tuttografi, sen åkte vi vidare och köpte lite skor till mig, skopunkten vetni, köp 3 betala för 2, skitbra! sen kikade vi runt på Mediamarkt efter en tv till mig, men fan vad svårt det är att bestämma sig.. sen avbröt vi shoppingrundan för att jag skulle till tandregleringen och träffa min tandläkare. och efter vårt samtal idag, så kan jag faktiskt säga att det känns rätt bra med allt det här mina jävla tänder. jag har bestämt för att ta det längre alternativet med tandställningen. det känns som att det kommer vara bäst i längden. jag kommer iof får sticka till ett par tusenlappar ur egen ficka (kanske ska skicka den räkningen till den personen som orsakade allt detta? det är det minsta han kan göra efter allt.), men det är faktiskt värt. så nu håller jag verkligen tummarna på att jag kan få börja med allt snart, så jag kan få nya framtänder!

efter tandläkaren åkte vi till dagens höjdpunkt IKEA. och jag är supernöjd med allt jag inhandlade där, och det blev massa bra grejer! även om pengarna verkligen rullade iväg så kändes det faktiskt skönt att få göra av med massa grejer på saker som går till min lägenhet. det är sånt man får lägga massa pengar på va? visst? så snart mina kära vänner har jag inhandlat allt jag behöver, det som fattas nu är gardiner, lite lampor och kanske nån blomma. haha, vet ni hur jag kände när jag köpte vinglas och shotglas? Nu är jag redo att flytta, nu har jag allt jag behöver, haha.

nu ska jag käka lite, PUSSPUSS!


Kronprinsessans förlovning

Jag har märkt ett antal sura och bittra miner över det här med kronprinsessans förlovning. Många tycker även att vi ska avskaffa hela kungahuset, vilket jag inte kan hålla med om. Även om det finns många människor som tycker att kungafamiljen inte fyller någon större funktion i vårt land, att dom inte har några viktiga uppgifter, borde tänka om och läsa på lite mer på vad dom faktiskt gör för Sverige. Jag tycker iaf att kungafamiljen är en stor del av Sverige, allra helst den svenska traditionen. visst, kungen har inte samma uppgifter som han hade för hundra år sedan, men han är fortfarande en stor symbol för vårt land. nog om kungen och över till kronprinsessan. var glada för henne och daniels skull nu när dom äntligen får förlova sig. för dom inte det inte bara att förlova sig när dom vill, utan deras förlovning måste bli godkänd av statsminister och kungahuset... jag är iaf glad för deras skull och ser fram emot ett svenskt kungabröllop!


Puss

puss

en heldag i lägenheten idag, och det känns finemang! så det händer inte så mkt annat i mitt liv just nu mina vänner. det är lägenheten som gäller. PUSSSS!

Beck

Nyduschad och rätt slut hela jag. Idag har jag grejsat i lägenheten i ett par timmar, och det börjar gå framåt därborta. imorn ska jag måla tak, lister och såntdär och på tisdag börjar tapetseringen. sen är det hallen och badrummet som ska målas, köket ska målas och tapetseras, sen mina vänner är lägenheten klar!

eftersom jag och min käre mor har varit så duktiga idag och slitit med lägenheten, så ska vi sätta oss framför tvn med varsitt glas vin, och mysa tillsammans med Beck. det förtjänar vi idag tycker jag.

PUSS på er!

tjuckimucki

det blidde inge Romme för min del idag.. Anna lyckades bryta armen igår, så det var verkligen tråkigt. lilla gumsilumsan, hoppas du blir bra snart! <3. så idag har jag inte gjort ett skit i princip, jag har spelat lite Nintendo Wii, Mario Kart med min "lillasyster" Linnea. anledningen till att jag skriver "lillasyster" är för att vi är stödfamilj åt henne, och jag har alltid velat haft en lillasyster, så då fick hon bli det.

ikväll blir det lite vin med vännerna och sådär, vilket jag gillar väldigt mycket. det kanske ni redan har förstått genom att läsa min blogg. jag ska redan nu hälla ett upp glas vin och sätta mig och spela poängpoker med mina kära föräldrar. det här är liv&död mellan oss, vi spelar om stora pengar. så håll tummarna för mig!


PUSSPUSS!

jobb

Jag satt nyss här och var skitsur för att jag inte hade fått nå jobb idag, börjar bli lite orolig, har inte fått ihop så mkt timmar den här månaden. men för ett liten stund sen fick jag ett sms att jag ska jobba ikväll, så nu blev jag glader.

så det blir jobb för mig ikväll, sen blir det lugnt. för jag ska nämligen åka till Romme imorn och åka skidor med Anna, Fredrik och Tuva. haha, det ska bli en upplevelse, jag har inte åkt på flera år. menmen det ska nog gå bra. ska göra lite nytta nu innan jag börjar jobba. PUSSHEJ!

<3

Jag vill börja med att säga TACK till alla människor som finns runt omkring mig. för det är det jag har tänkt mycket på idag, hur tacksam jag är för att alla finns. det borde jag iof tänka varje dag, men det gör man tyvärr inte alltid. men det finns så mycket småsaker som man faktiskt borde känna mer tacksamhet för. jag är enormt glad att jag har de vänner och den släkten jag har, för hur skulle jag annars kunna vara den jag är idag och hur skulle jag kunnat riva de murar som stått ivägen för mig? det senaste året, har jag haft många gråa stunder, då det hänt ett och annat. jag har vart ledsen, nere, ältat och grävt mig neråt. jag var inte migsjälv vissa stunder, och det har jag inte märkt förrän nu. för jag är faktiskt inte den personen som gräver ner mig och är ledsen. jag är ju faktiskt en väldig glad och positiv tjej. och i alla medgångar och motgångar så har jag alltid mina vänner och familjen som står där med öppna famnar för mig. jag vet att det har varit många som tyckt att det har varit lite jobbigt att höra mig älta och vara ledsen, men ni har ändå funnits där. så det var det var det jag ville säga med det här inlägget, ett enormt TACK för att ni finns! jag hoppas att ni vet vilka ni är <3


PUSS!


good day

Idag har jag en såndär bradag igen. jag mår bra och är glad. jag har umgåtts med anna nästan hela dagen, vi grejsade lite i lägenheten, lunchade på vallonen, sen hämtade vi barnen och åkte hem till dom fikade och spelade spel. sen kom lektanten Frida fram, vi busade och sjöng och skrattade så mkt att luften nästan tog slut. efter jag hade vart där så åkte jag, mamma och pluppen till lägenheten och grejsade lite till. och fyfan det kommer att ta lång tid med den där lägenheten...määääh.

nu ska jag kika på scrubs. Pusspuss!

Frida, 18/2

Godmorgon vänner! Nu sitter jag och väntar på att min käre moster ska höra av sig, så vi kan börja med dagens projekt: riva tapeter.

imorse kl 06, fick jag ett sms av Fredric: Grattis på namnsdagen! taaaack snuffen! väldigt gulligt att tänka på mig sådär 06 på morgonen. 
FRIDA är ett fornnordiskt namn som är bildat av ordet fridh som betyder 'skön, älskad'.


så är det mina vänner!

PUSSHEJ!

mmmmääh

Det har inte blivit nå bloggande idag heller, vilket måste vara väldigt tråkigt för er del. men har inte haft någon tid idag faktiskt. var nere och fikade hos moster och lekte med tuva&ludde tidigare och efter det jobbade jag så så kan det bli. och nu är jag faktiskt trött som ett djur, och jag ska kika på Mästarnas Mästare nu, eftersom jag missade det pga jobbet idag.

nej, men skit på er! måste börja kika nu, så jag kan somna, ska upp i tid imöra. ska nämligen riva tapeter i lägenheten med Anna, det blir supermys!


PUSS! 


i picture you in the sun

Hej alla sötnosar! Nu har jag inte skrivit på länge igen... Men min lördag var toppen, det sprudlade lycka av mig hela dagen, kvällen och natten. Jag var ju i västerås med mina älsklingsbästakompisar Lina, Lillemor&Samuel. eftersom Samuel fyllde år så var det lite party på kvällen i deras nya lägenhet, supermysigt och skitkul som vanligt. och igår blidde det bara lugnt, och imorse ringde jobbet, så jag fick jobba lite. och sen fick jag äntligen nycklarna till min lägenhet! yihoooo! så imorgon ska jag börja med mitt projekt renovera lägenheten, som kommer bli snyggast i stan, haha. så idag har jag packat litegrann, sen har jag målat lite krukor och grejsat.

Nu kommer lite bilder från i lördags.



Dagen till ära så hade jag på mig mitt finaste halsband jag har!
Jag fick det av min lilla kusin Tuva i "kryapådigpresent" när jag hade fått mina tänder utslagna, så det halsbandet betyder <3

PUSS PÅ ER!

IKEA

Jag håller på för fullt med att göra mig iordning, ska snart åka iväg till västerås och gå på IKEA! jag ska shoppa lite för  mina presentkort jag har fått och sådär. aja, nu måste jag fixa till frippan litekranna också.


PUSS!


åååååh shit!

aaaaaaa shit! vadfan det är nåt som har hänt med min näsa!!!! den har blivit megastor bara sådär. på riktigt jag tror jag dör, okej, den kanske inte är såååååå jättestor, men det känns så när jag kollar mig i spegeln.. vadfan har hänt?! tell me babies. är det bara jag, eller har den blivit en jättenäsa? ååååh shit, nu måste jag fortsätta på vinet, den kanske blir mindre då?

PUSS

Smaskensfillibajs

gaaaaaaaaaaaah! vadfan måste allt jävla skit kosta så jävla förbannat mycket pengar för!?! gaaaaaaaaaaaaah! jag var ner och hämtade mina tapeter idag till vardagsrummet, köpte lim och lite takfärg, och det gick på 4000 jävla svenska kr! fifan säger jag bara. butbut som man säger i americat. kom hem från glasbanken för en liten stund sen, inhandlade helgens ranson av alkohol, hoho. så nu sitter jag i köket tillsammans med Pluppen som käkar chirre, och Batman som skär firre. själv sitter jag och smuttar på en smaskensfillibajscirre. livet är bra underbart va? va?

Huggelibuggeli, doppa mig i isglass och kalla mig för piggelin!
PUSS PÅ ER!

I have a dream

ikväll har jag ingenting speciellt på hjärtat faktiskt. ska snart lägga mig i sängen och läsa lite. för när jag läser tills jag somnar, då hinner jag inte tänka några jobbiga tankar, och då slipper jag ta med dem till drömmarnas land. jag tycker att drömmar kan vara jättejobbigt verkligen, att drömma om samma personer, om samma saker, det får iaf mig att inte vilja somna ibland. jag ligger och försöker koppla bort allt, tänka andra tankar än på just det man inte vill tänka på, men det går inte alltid. och då brukar det hjälpa litegrann med att läsa en bok. jag har haft samma tankar innan jag somnar, jag har haft ungefär likadana drömmar nästan varje natt sedan många månader tillbaka, och det börjar bli tröttsamt. men nog om det..

måste faktiskt till sängen snart, jobbet kallar imorn bitti.. PUSS!

fan vad fint!

Hej alla glada! Idag är jag på riktigt bra humör, fast jag blev utringd till jobbet imorse och jobbade fram till 16, men vad gör man inte? nu sitter jag här mätt i magen, jag och mamma åt värsta middagen tillsammans. eller ja, tonfisk, äggröra, majs och gurka. på riktigt så är det skiiiiiitgott, det går snabbt, och det är rätt så nyttigt också.

nu ska jag fortsätta sjunga och vara glad, ja fyfan vad glad och busig jag känner mig idag!


Såhär kan en riktig Kyrkbrinkfest sluta, PartyRarty <3


PUSSPUSS!


Mamma har världens bästa barn!

japp, det är sant. hon är på jobbet just nu och kommer hem runt 17 till ett nystädat hem, detdu morsan :) jag&pluppen slog våra kloka huvuden ihop, och så började vi städa. och jag håller på och tvättar, rensar och packar lite samtidigt, det är fan inte illa pinkat för att vara mig. men nu ska jag fortsätta dona litegrann.




PUSSPUSS!


Ny soffa!

Nu har jag och pappsen kommit hem från en tripp till avesta. jag var där och inhandlade en soffa, sen lite påslakan och sånt. så nu är jag nöjd! nu fattas bara tv, tvbänk, soffbord, lite tavlor, gardiner och blomster sen är jag ännu mer nöjd.


nej, nu ska jag försöka hitta på något vettigt att hitta på. pusshej!

Vad ska du bli när du är stor?

just nu sitter jag och kollar på lite olika högskoleutbildningar, har fått hem kataloger och sådär. det känns faktiskt skitjobbigt. jag känner nån slags tidspress att jag måste bestämma mig typ snart, annars kommer jag vara 45 när jag är färdig med studierna. jag och far min satt nyss och kollade i en av katalogerna, och det finns ju förfan hur mkt utbildningar och yrken somhelst. när jag sitter och brainstormar såhär, så kan det sluta hursom, nu vill jag helt plötsligt bli polis. men jag vill inte bara bli en vanlig polis, då vill jag ju vara en sån polis som dom är typ på C.S.I, ellernåt. eller vara med i kommisarie Becks gäng. jag vill ju bli en frän polis med stora utmaningar isåfall. så stora utmaningar lär det ju absolut inte finnas i den här stan precis.

Pusspuss


Tefatsåkning!

Nu är jag hemkommen från kvällens aktiviteter. jag och mina vänner har åkt tefat i ca två timmar och vi hade skitskoj! vi hade tävlingar, om vem som kunde åka över stora hoppet, vem som flög högst och grejer. det känns skitbra i hela kroppen att vara ute i friska luften och leka i snön, har man ordentligt med kläder på sig så är det riktigt skönt. jag kommer nog aldrig sluta vara barnslig och leka i snön, jag tycker fortfarande att sånt är jättekul.

jag har haft en riktigt bra dag idag faktiskt. jag var ju hemma hos Anna och barnen och umgicks litegrann, det var riktigt trevligt <3. sen åkte jag, mamma, pappa och lillebror till smedjebacken och kollade lite på nisses. hittade dock inte ett skit, jo en tårtspade, haha. men vi hade skitroligt därinne, gick runt och töntade oss som bara vi kan. så det var faktiskt mysigt och kul även fast jag inte hittade nåt.

nu ska jag försöka varva ner lite och försöka somna, ska upp till jobbet imorn bitti. Puss på er!

Sen en tid tillbaka

Nu ska jag snart kila iväg till Anna och ungarna,och det ska bli skoj, jag har ju saknat dom små liven. Jag sitter och lyssnar på Melissa Horn, hon skriver underbar musik. här får ni en låt att lyssna på.



 
Ha en underbar dag! Pusshej!

myspys

Nu har jag haft lite spatid i duschen, peelade hela kroppen, så nu gott folk är jag len som en babystjärt och jag luktar fräscht som fan, fiiint! så nu ska jag mysa lite för mig själv, tända lite ljus, leta efter nå gott att tugga på, och kika på greys anatomy. jag älskar den serien! nu längtar jag till imorgon, ska mysa med moster Anna och mina kusiner Tuva&Ludde. och på kvällen ska jag åka iväg med mor och far och kolla på möbler och sånt till lägenheten. så jag ser fram emot morgondagen.



Ha det guld sötnosar!

En kvinna utan en man, är som en fisk utan cykel.



 


The break up

Jag ligger i sängen och kollar på The Break Up på 3:an. Den visar allt som är jobbigt med att förhållanden tar slut, på ett komiskt sätt. och visst fan är det jobbigt. det spelar liksom ingen roll om man är den som dumpar eller den som blir dumpad, det är jobbigt hur det än är. den jobbigaste situationen är om man från början var bästa vänner. jag ska förklara. vi kan ta exemplet om mig och mitt ex... vi var bästa vänner innan vi blev ett par. vi hade skitkul tillsammans och kunde prata om allt, vi stöttade varandra vad som än hände. sen kom den dagen vi kysstes första gången, och vi "började hålla på" eller hur jag ska uttrycka mig. så höll vi på i över ett halvår, ingen av oss vågade ta steget att bli ett par, vi vågade liksom inte riskera vår vänskap. men en dag bestämde vi oss ändå för att steget att bli ett par och det var vi ett 1½ år. sen kom den dagen då allt tog slut. det var inte bara förhållandet som tog slut, även vår vänskap försvann. och nu pratar vi inte med varandra. är inte det underligt? att allt tar slut mellan två personer som har varit allt för varandra. ja, det tycker jag är bra jävla konstigt.

Ha det bra, puss!

Keep holding on

Jag är helt slut, min kropp känns förstörd men jag är superglad ändå! haft en bra helg trots allt, i fredags var vi hemma hos emil och drack lite vin, han sjöng, spelade gitarr och munspel, och vi andra satt och nynnade bredvid, supermysigt. natten blev dock alldeles för lång, och jag drack nog ett par glas vin för mycket. styrde kosan hemåt runt halv tre, sen var det dags för en delad tur på jobbet med start 07:00. BRA jobbat Frida! alltid när jag bara ska ta några glas vin och gå hem i tid, blir det alltid tvärtom. Men man lever bara en gång, och jag tänker ta vara på den tiden. jag slutade jobbet 21, och tog mig en promenad hem från västanfors, det tar ju sin lilla tid. jag käkade lite mat, och drack lite, gjorde mig snygg och drog hem till jocke. vi satt där hemma några och hade det mysigt. kvällen slutade med att jag, Karin och Lillemor gick hem till henne och skedade i hennes säng kl 04:00. så ja, idag är jag rätt slut.

Och nu till min käre moster Anna. hon har startat en jättebra blogg, som jag tycker att ni ska läsa, så kika i på den här adressen: http://tulumamman.blogg.se. och Anna, låten här nedanför är till dig. Du är stark och du klarar allt kom ihåg det. Jag älskar dig, och tack för att du finns i mitt liv, när jag har haft det jobbigt så har du funnits där för mig, och sagt många kloka ord. så nu är det min tur att finnas där för dig. så lyssna på låten.


våra bästa år

Kom nyss hem frånjobbet, och nu ligger jag i sängen och har det bra. blev utringd imorse, och den som jag är så ställer jag upp för det mesta, även då det är riktigt drygt att kliva direkt ur sängen och sticka till jobbet. men fyfan vilket trökväder det är! jag hade ju tänkt gå ner en sväng på stan, men det får vänta. jag måste ju ner nån gång, måste till bolaget och köpa mig en dunk vin, så jag har, haha vad illa det där lät. menmen. nu ska jag kika på våra bästa år, och vila mig lite.

PUSS!

this is how you remind me

Ibland känns det som om jag har så mycket jag vill skriva här, men vissa saker passar sig inte här. och delvis beror det på att jag faktiskt inte har någon aning om vilka det är som läser min blogg. mina läsare har ökar en del nu på den senaste tiden, och jag tycker att ni ska stiga fram och berätta vilka ni är? om ni också bloggar, så jag kan gå in och läsa era?

just nu har jag bajsigt ont i min rygg! jag tror att jag hade sönder den lite idag på jobbet. som jag sa till en vän nyss: jag tror att jag leker att jag är superman när jag lyfter mina gubbar&tanter. haha, jag tror faktiskt det ligger en del sanning i den saken.

Nej, nu saknar jag kyrkbrink och familjen Kyrkbrink, så jag bjuder på ett kort på mig&Kaj när vi spelade Europafotbollen.
åh, vad jag saknar mitt långa hår!!!!!!

Puss på er!

hoho

hejsanhoppsan!
idag har jag jobbat och slitit. först var jag bokad 9.30-11.30 på ett ställe, sen blev jag bokad 11.30-16.30 på ett annat ställe. fråga mig inte hur dom hade tänkt att jag ska ta mig från ett stället till ett annat på ingen tid alls, menmen. nu är jag iaf hemkommen från arbete och idag är jag helt slut i huvet, för mkt spring idag. så nu ikväll tänkte jag hitta på något vettigt för en gångs skull, har jobbat massa eftermiddagar nu, och då blir det aldrig att man hittar på nå skoj efter jobbet. men nu ska jag ta tillfället i akt. PUSSHEJ!


Sportintresserad.

Det kanske inte är många som tror det här om mig, men jag är faktiskt ganska sportintresserad. och därför tycker jag att det här programmet Mästarnas Mästare på 1:an är skoj att kolla på. så nu ska jag kolla på det eftersom jag missade det igår. och nåt jag också tycker är jävligt skoj att kolla på är skidskytte och sånt, nu när det är högsäsong för sånt, haha. men det roligaste att kolla på är hockey! och sen självklart alla olika tävlingar i OS och såntdär, så jag brukar roa mig med att kolla på sport. det var det inte många som visste om mig va? nu vet ni nå nytt iaf.


PUSS!


Peace&Love

Jag var nyss inne på Peace&Loves hemsida och kikade vilka artister som kommer i år och hittills så är det faktiskt ett jävligt bra spelprogram! of course my horse ska jag dit, finns ingen tvekan i det, hade verkligen skitkul förra året, och det ska bli ännu bättre i år. man träffar jättemånga störtsköna människor på festival, stämningen är på topp dygnet runt och baksmällan kommer inte förrän man kommer hem så det är skitbra. man dricker ju i princip hela dagarna/kvällarna/nätterna så man hinner aldrig bli bakfull. innan jag åkte till P&L så hörde jag både massa positivt och negativt med festivalen, men jag kan lova er dyrt och hederligt att ni inte kommer att bli besvikna om ni åker!




Nu ska jag slänga mig i sängen och kika lite tv. Pusspusspusspuss, åh vad jag är pussugen, för längesen jag pussades känns det som.....

Tävling!

Min käre vän Robyn har en tävling i sin blogg, så jag vill hjälpa henne lite. så kika in här http://delightz.blogg.se/2009/february/tavling.html?_tmp=81473a08e0079fdadee6ed93fb89aac4ecf4b913 för att veta mer :)

usch

uschuschusch vad jag är trött på att jobba som springvikarie just nu. man vet aldrig när man ska jobba, och dels tror jag det är därför jag har svårt att somna på nätterna också, orolig att dom ska ringa mig kl 7 på morgonen och att jag inte vaknar av samtalet. jag fick nyss ett sms att jag ska jobba idag kl 16, åh vad kul! jag hade ju inte alls nå andra planer idag! man kan aldrig riktigt planera något, för man vill ju alltid ta det jobb man får så pengarna rullar in.

nej, nu ska jag försöka hinna med lite nytta innan jag börjar jobba. Pusshej!

hahaha

hahah nu går farsan wild, nu låter han som en hel drös galna elefanter typ, åh stackars mamma <3

Pluppen&Batman

Hahahhahhaa, jag skulle ju lägga mig och läsa och förhoppningsvis bli lite trött. men hur fan ska det gå till när min far och min lillebror har någon slags tävling i vem som snarkar högst? jag har mitt rum mittemellan och från ena sidan hörs pluppens (mitt nya smeknamn på min 17åriga lillebror) "söta" snarkningar och från andra sidan hörs batmans lite hårdare snarkningar, haha dom är söta dom <3


Pluppen&Batman

haha godnatt!

hur slutar man tänka?

Jag har så jävla tråkigt, och kanske borde jag sova istället, men jag är inte ett dugg trött och jag kan inte slappna av ordentligt eller nåt. jag har fått jättesvårt för att somna på kvällarna, och det spelar ingen roll om jag har gått upp kl 6, eller kl 12 på morgonen. Pappa säger att det är bara sluta tänka och somna, hmm okej, hur fan gör man det? kan man verkligen bara stänga av alla tankar bara sådär? ja, märkbart kan min käre far göra det, men han är ju batman så han kan ju allt. men när jag väl sover så går det skitbra att sova, och jag somnar lätt om. men det är liksom själva insomningen som är svår. jag tror att det blir för mycket tankar som kommer när allt är tyst och stilla, som aldrig kommer upp annars under dagarna. så har ni några tips eller nåt hur man somnar in lättare?

nu ska jag iaf lägga mig och läsa 2 systar av Anna Maxted. den borde ni läsa, den är rolig och det finns nog många syskon som kan känna igen sig i den. 

Godnatt! pusspuss

He put her out like the burnin' end of a midnight cigarette
He broke her heart, she spent her whole life tryin' to forget

i'm gonna smile cause i deserve to

idag hade jag tänkt göra lite nytta, men icke. istället sov jag typ hur länge som helst... jag måste lära mig slappna av på nätterna så jag somnar i tid! nejdå. ska göra mig iordning snart och traska ner till arbetet tillsammans med Sofia&Saga. skönt att få sällskap ner dit, så jäla trökigt att gå ensam.


så nu mina kära vänner ska jag sätta igång, ni får ha det guld! pusspuss

Camilla, jag kommer att sakna dig!

Nu har jag precis kommit hem från Lillemor. Där jag, Camilla och Lina kollade på Twilight, på riktigt så tror jag tamejfan att det är en av de bästa filmer jag sett! ni måste se den. imorn flyttar Camilla till Göteborg den jäveln. usch, det känns faktiskt jobbigt. det känns som om hon aldrig kommer att komma hem nå mer, hur ska jag då klara mig? hon är ju en av mina bästa vänner, hon är den som står där och håller mig i handen i vått och torrt. hon är en sjuhelvetes bra tjej! jag önskar dig all lycka med jobbletande därnere och jag vet att du kommer ha så jävla kul Camilla. det känns som tiden börjar komma ifatt en, att det faktiskt är nu vi kommer börja "splittras" från varandra, vi väljer ju olika vägar i livet allihop. men jag vill aldrig någonsin splittras från mina bästa vänner. det är något jag redan fått upplevt och det gör ont. jag bodde ju i strängnäs i tre år, flyttade hem nu i juni och då fick jag splittras från mitt underbara gäng jag lärde känna där nere, och det kändes åt helvete rent ut sagt. vi har sagt att vi alltid ska hålla kontakten, att vi måste träffas med jämna mellanrum. ja, vi håller kontakten, men vi pratar inte tillräckligt ofta. och vi har bara haft reunion två ggr sen i juni, det är inte okej! skärpning tjejer.


Camilla&jag.
Jag kommer sakna dig väldigtväldigt mycket. Jag älskar dig vännen!

så jäla fint!

Nu har jag kommit hem från tapetaffärn och jag är jättenöjd! min lägenhet kommer bli finast i världen. jag har bestämt för en skitsnygg svart fondtapet och ha grått tillsammans med den i vardagsrummet/sovrummet. det kommer bli super, men det kommer kännas i plånboken kan jag säga, det rummet kommer gå på ca 2500 kr på bara tapeter! men det kostar ju att ligga på topp som man säger. men resten blir lite billigare dock. nu återstår bara att tjata hål i huvudena på Samuel&Lina att dom rappar på lite, så jag kan åka iväg och köpa möbler och sånt.


kisskiss

What to do

Hejhej!
idag är jag på bra humör och vädret är helt underbart. jag ska göra mig klar strax sen ska jag ta en promenad till Lina och hålla henne sällskap när hon målar. sen håller jag tummarna på att mor min vill följa med ner på stan och köpa tapeter och färg till min lägenhet. jag har inte bestämt vilken färg/tapet jag ska ha i vardagsrummet/sovrummet än, nån som har förslag? i köket ska jag iaf ha en skitsnygg mörkbeige coolig fondtapet, sen ska jag måla resten i limegrönt! yes, typiskt mig, men det är verkligen min favoritfärg. hallen vet jag inte heller riktigt vad jag ska göra men det blir nån ganska diskret ljus färg iaf. sen ska jag bestämma vad jag ska hitta på med badrummet.

Ha en underbar dag, för det ska jag ha <3


mjaaaau

nu har jag kommit hem från jobbet helskinnad idag å, fint! fast idag är jag lite trött i ögonen, det blev rätt sent igår. och jag har ganska svårt att komma upp i tid på mornarna. tänkte ta mig en dusch, och sen gå till Lina&samuels nya lägenhet och kika hur den ser ut. ja ni förstår att dom ska börja greja i den idag, vilket gör att jag får min lägenhet snart, yihoooo!

vet ni vad jag längtar till mest av allt nu? sommaren, ååååh sommar! pusshej!


RSS 2.0