Rastlös

När jag blir rastlös så längtar jag automatiskt hem till mitt Fagersta, vet inte varför men Fagersta kommer ju alltid vara hemma för mig. Det tråkiga är att när jag blir rastlös så är kl sent och det går liksom inte att hitta på något, ikväll kom den vid 22.40 och då kan man ju inte direkt gå hem till någon och ta en kaffe. Aja, jag ska lägga mig i sängen och kolla tv och se om jag somnar inatt utan att drömma om jävla iphonespel!
 
PUSS!

:)

Det är något som händer med mig... Detta yttrar sig i att jag i fredags tog bilen till Marieberg och shoppade helt ensam, jo ni som känner mig vet att det inte är något jag skulle göra i vanliga fall. Jag köpte skor utan att någon hjälpte mig att bestämma (eller jag hade Lillemor på telefon, men jag lyckades inte få iväg ett mms), jag kör min lilla bil genom Örebro utan att bli nervös, vilket jag brukar bli när jag blir osäker på om jag hittar eller kan köra bil överhuvudtaget när jag vet att jag kan köra bil och jag gör det bra. Det är massa fler småsaker jag har bestämt själv på senare tid som jag aldrig gjort förut utan att tvinga någon att bestämma åt mig eller be om råd. Jag lider på riktigt av sjuklig beslutsångest, det kan liksom göra ont i hela mig när jag inte kan bestämma mig eller om ingen vill hjälpa mig att göra det. Det sjuka är att jag bli stolt över mig själv över de här små sakerna. Haha, jag är en konstig varelse. Japp, det var det. PUSS!

Sämst

Jag är sämst på att skriva här. Känns ganska meningslöst om man ändå inte skrivet nåt intressant. Ni missade väl inte Kalla Fakta om Parken Zoo här i veckan? Det har ju blivit värsta debatten om det där på facebook har jag sett. De flesta handlar om att alla som tycker så synd om djuren är jävla hycklare som senare på kvällen sitter och tuggar i sig kött. Det är tydligen så att man måste vara vegan eller vegetarian för att tycka det är hemskt att djur far illa. Alltså veganer och vegetarianer som tycker att dom är bättre än någon annan för att dom tänker på djuren och inte äter kött m.m. jo dom kräks jag på! Vadfan gör dom som är så jävla bra för djuren, förutom att inte äta dom? Jag fullkomligt ÄLSKAR kött, och tänker aldrig i hela mitt liv sluta äta djur. Men däremot ska djur inte fara illa för det, kan jag bojkotta Parken Zoo nu och inte stödja deras djurpark så tänker jag göra det, för dom ska minsann inte få några pengar av mig som dom kan finansiera sin skit med. aja, nu har jag kräkts ur mig lite. PUSS!

Kramsugen

Idag känner jag mig otroligt kramsugen, jag vill bamsekramas hela dagen. Lite närhet, massage skulle jag döda för. Ja, en kram och massage önskar jag mig idag!


Fagersta

Bestämde mig för att åka hem till mitt Fagersta idag och jävlar vad skönt det är. Att sitta hemma med familjen är guld värt. Åkte hem till min lilla mormor på vägen hem och pussade på henne och snackade ikapp sen sist vi sågs, men jag saknar dig där i Kärrbo morfar. Det känns konstigt varje gång jag åker ut dit, men Kärrbo är en del av dig så det känns ändå skönt att åka dit och bara få andas Kärrboluft. Nåja, nu ska jag fortsätta mysa med mor min. PUSS!


Jadu

Ikväll började äntligen tårarna rinna ner för kinderna, som jag har längtat. Nu tänker du: vilken sjuk, konstig människa som längtat efter detta. Jo men jag har det. Jag har känt att tårarna har stuckits under ögonlocken en längre tid men de har inte velat komma fram. Ikväll ville det brinna, sticka och rinna, och det kändes skönt. Ikväll tillät jag all min framtida oro komma fram och jag tillät mig själv vara sårbar, jag är inte Batman hur mycket jag än vill. Jag är bara Frida som är rädd för allt och ingenting. Jag är bara Frida som tror att allt är bättre imorgon. Godnatt!!


Det här med singelliv...

Lyssnade på Mia Skäringers och Klara Zimmermans sommar i P1 häromdagen, sjukt bra program som jag tycker ni borde lyssna på. Det är bara ladda hem SRappen och ladda ner gamla program. Klara satte ord på mina känslor när det kommer till singellivet. Ska försöka sammanfatta en del av det hon säger i programmet. Singellivet är inget party, när man sitter i taxin mitt i natten på väg hem från krogen med ett besviket hjärta. Nejdu, ingen kille den här helgen heller... Och när man sitter där besviken, trött och full så inser man att man inte ens ville gå ut på krogen. Man hade så mycket hellre lagt sig i sängen kl 22 i en dubbelsäng tillsammas med någon annan. Och folk frågar, varför träffar du inte nån? Är det inte dags nu?
Det är de frågorna som får en att kräkas lite och att känna sig ytterliggare lite värdelös. Ja, Frida, när fan ska du träffa någon? På riktigt, tänk om det aldrig händer? För det är ju så, alla hittar inte någon. Jag kanske är en av dem? Ja, nu ska jag inte vara så där krass, men man vet ju aldrig. Just nu har jag faktiskt inga problem med att vara själv, jag trivs med mig själv (ja, eller för det mesta åtminstone), men jag måste erkänna att det skulle vara skönt att ha någon att kramas med. Jag har liksom gjort singellivet i snart 4½ år och jag känner att det räcker nu. Haha, herregud vad kärlekskrank jag blev då, men det skiter jag i, för jag blir kärlekskrank då och då, och allra helst på hösten och när de allra flesta jag känner är ett par, vissa förlovade eller gifta och har barn. Nåja, en vacker dag Frida, en vacker dag... 
 

After the storm

Känner mig på bajshumör, och har ingen lust med någonting, samtidigt som jag vill göra allting. Nyduschad och nära till tårar sitter jag och lyssnar på mitt kära Mumford and Sons. De är så sjukt bra och deras låtar hjälper mot det mesta. 
 
And there will come a time, you'll see, with no more tears.
And love will not break your heart, but dismiss your fears.
Get over your hill and see what you find there,
With grace in your heart and flowers in your hair.Skyttekung!

Jodå, helgen i Norrköping har varit underbar, men det har gått alldeles för fort. Vi har hängt, snackat ikapp, ätit gott, druckit gott, promenerat, hängt på stan i 12 timmar, hängt på Broadway och druckit massa öl. och idag var vi på skyttebanan och jag sköt för första gången och jävlar vad kul det var! Och jag var faktiskt jävligt duktig! Så det blir fler gånger kan jag lova.


Norrköping

Ska göra mig i ordning och packa inför en helg i Norrköping hos Irene&Björn. Vi har inga direkta planer, utan vi tar helgen som den kommer och det är oftast då det blir som roligast. En sak är säker och det är att vi ska gå på pluras broadway och ta en öl, för det stället är helt i min smak. 
 
Nä, dags att sätta fart! PUSS!

Barnvakt

Den här dagen har jag spenderat med dessa godingar.


Tisdag

Nu försöker vi göra den här dagen till en toppendag trots regn och grus i ögonen. Kaffe, dusch, biblioteket, plugg och barnvakt åt Svenssonbarnen står på mitt schema idag. Det låter i alla fall ganska okej i mina öron. 
 

Kärlek

Jag fortsätter att öka på mitt energikonto med massor av kärlek. Idag har jag hängt med farmor&farfar, efter det stack jag hem till familjen Bragesjö för att pussa på moster och kusiner. Familjen hjulström/lundh hann jag gosa med en stund också, och nu avslutas kvällen i soffan med mamma&pappa! Jag har dessutom bestämt att jag stannar i Fagersta imorgon också, så himla skönt.
Kastar in kort på min lilla goding Aksel!


Kaffe & Mary Kay

Idag är en sån dag, då jag myser i soffan med några koppar kaffe innan jag gör något vettigt. Jag drar hem till Örebro imorgon och jag lär passa på och hälsa på lite folk när jag har chansen. Så först ut blir nog farmor&farfar, sen får vi se var dagen tar mig. 
 
När jag ändå är igång och bloggar vill jag passa på att tipsa er om hudvård&makeup från Mary Kay. Min kära moster Maria är konsult för Mary Kay och hon har fått mig att bli helt kär i dessa produkter. Och när jag dessutom vet att sminket inte är provat på djur, att pengar skänks till diverse välgörenhet så känns det rätt att använda Mary Kays produkter. Är någon av er intresserade av Mary Kay? Hojta till så går det säkert att ordna en klass så att du får testa på produkterna!
 
 

RSS 2.0