Valborg är igång!

Vi sitter på studentgatan och dricker cider, firandet är igång! Bonus idag är att Jonas från peace&love har kommit för att fira med oss idag :)

Här är han vår fina Jonas!
Här en bild från peace&love:
Hörs sen! HEEEEEEEEJ!

Minnen av aprilhimlen

Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer
Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom
Och hon sa:
Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)
Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på
Egentligen älskar du inte mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag älskar ingen alls
Sånt där är slöseri med tid


Så mycket kärlek i min famn

Hej kompisar! Det känns att livet leker just nu, är det solen mån tro? Eller är det hela tjocka underbara släkten och mina vänner som gör det? Kan aldrig säga det för ofta, men jag är verkligen bortskämd när det gäller att ha en underbar familj + vänner. Önskar att alla kunde ha det så. Idag har jag varit ute på en långpromenad tillsammans med en av den finaste vännen jag har, fröken Fransson♥. Och nu sitter jag på trappan, i solen, med ett glas vin hos mina fina föräldrar! Underbart! Ikväll väntar kalas hemma hos Fransson/Bergkvist, vilket alltid slutar med succé. Jag är sjukt tacksam över mitt liv just nu, vad har jag gjort för att förtjäna det här? Måste ha gjort stordåd i mitt förra liv.


Nu är jag på väg igen letar efter sanningen letar efter ro i min själ
Jag får alltid samma svar Så många lögner som finns kvar
Så mycket oro i min själ Ett liv ett sökande liv
En tid en tvekande tid
Det här ska bli den bästa dan i mitt liv
Den första och den största dan i mitt liv
Jag ska hålla kvar den känsla jag har att jag älskar
Vågorna som når min strand ger lugn och lycka i mitt land
Så mycket trygghet i min famn En enda solens dag En enda månens natt
Så mycket kärlek i min famn Ett liv ett levande liv
En tid en sanningens tid. Det här ska bli den bästa dan i mitt liv...

Here i go again

Blidde grillat idag igen. Jag&Willi har suttit ute och myst hela kvällen, men nu är det kallt och luktar skogsbrand därute så jag kröp mig inåt igen. Men Willi vägrar att ge sig, han sitter och pyromanar med grillen och tror att han är skitcool. Jag är trött som ett as, somnar snart om inget roligare händer. Men det sket ju han i. Blöööö. Jag längtar hem till min mamma, som jag inte har träffat på tusen år, men imöra får jag träffa na, och då ska jag få påskägg, det ni! Sånt växer jag aldrig ifrån, det ska gudarna veta.
Nej, skit ner er! HEEEEEEEJDÅÅÅÅÅÅ!

ohlalala

UPDATE!



Skin, skin som den sol du är

Hååååååj! Sitter och glassar i solen på studentgatan och Liljestig är på Pressbyrån och handlar glass till oss, fiiiint. Jag har haft en fin solig helg som tillbringades i goda vänners sällskap med grillning och allt som hör till soliga dagar.
Nu är Liljestig tillbaka med en GB Sandwich till mig, så nu ska jag mumsa i mig den minsann!
PEACE! ♥

15 april

Var nere hos dig idag morfar. Det är så fint på kyrkogården så här års. Man hör fåglarna och vattnet, ser solen skina, ser blommorna växa. Det var så skönt att sitta där på kanten av brunnen, filosofera, tända ljus för dig, och bara vara "tu man hand med dig". Snart kommer din gravsten, och jag antar att allt blir mer på riktigt då. Idag har det gått 6 månader sedan du vandrade vidare mot ett annat land, saknaden är fortfarande lika stor. Men någonstans lär man sig leva med det, för jag antar att det aldrig riktigt går att acceptera, eller att gå vidare ordentligt. Däremot kan man lära sig att hantera och leva med det. Och det är ett måste för att tiden ska gå, och för att man ska kunna leva livet och vara en lycklig människa. Jag är lycklig för det jag har och för det jag hade. Trots att jag samtidigt är olycklig i min lycka för att du inte längre finns hos oss. Det går inte att tacka dig för många gånger, så jag gör det igen. Tacktacktack för att du funnits i mitt liv ♥
Jag älskar dig!



Stiko Per Larsson

Jag vill aldrig känna mitt hjärta tveka över nästa slag
För att allting gammalt måste dö
Jag vill aldrig känna hur jag försvinner fast tanken är klar
Låt mig leva utan tiden som stör

Jag trivs för bra här i ingenstans
Jag har mina svar och jag har mina vänner kvar
										
																					

studentliv <3

Nu har ännu en vecka på praktiken gått, och jag säger bara en sak, fyfan vad kul det är!! Jag får lära mig massa nytt varje dag, och jag är rätt så jävla kunglig! Ena stunden känns det sjukt bra och det känns som att jag kommer bli en grrrrym sjuksyrra, men andra stunden känns det som att jag kommer bli värsta asdåliga syrran. Men i slutet vet jag att jag kommer bli duktig på det jag gör.
Idag har jag gått eftermiddag, slutade kl 22, åkte hem till Willi, där väntade sötaste Lina, hon gav mig massage, och nu lyssnar vi på mysmusik och dricker lite vin. För nu är jag ledig enda tills på tiiiiisdag. STUDENTLIVET I MITT HJÄRTA! Det är så härligt att leva så här, det borde alla göra minsann.

Gårdagens

Putte (min lillebror som fyller 20 i år) ska åka på 20årsfest i Västerås...
Jag- Åh, får inte jag hänga medpå fest?
Putte- Nej, du är för gammal.
När fan blev jag för gammal? Jag är 22, alltså två år äldre än honom, och då är jag tydligen för gammal!?!?
Hur fan kommer det sig?
Lillpluppen för några år sedan. <3

678iuj

Åkte som sagt hem till Fagersta igår och pussade på mamma&pappa. Sen blidde det lugnt, drog mig hem till fam Svensson och pussades lite, tills de somnade på soffan, haha.  Så nu sitter jag och funderar vad planerna för idag blir, sugen på att hälsa på nån, sen blir det träning, sen söndagsmys i soffan, jajajaja! Och imorn bitti rullar tåget tillbaks till Örebro igen. Det är jävligt kul att hänga i Örebro med mina härliga vänner, men ibland blir det lite drygt att aldrig få vara hemma i min lägenhet. Det blir ju bara 1 eller 2 nätter i veckan.. Det är väl bara att bita ihop, 5 veckor kvar till praktiken är över.
äääh jag svamlar ju bara massa skit.

hur ska man älska nån, som har älskat nån förut?

Hejhoppsan!
Just nu: Melissa Horn i högtalarna, dricker öl, Willi fixar mitt hår.
Ikväll: dricka vin, ha svinkul med mina finafina vänner, utgång på Harry's?,
Inatt: efterfest till sena morgonen i korridoren.
Imorgon: vara trött och åka hem till Fagersta.
Det låter väl bra? jo, men det gör det!

nobody said it was easy

det är ingen som sagt att livet ska vara lätt, och sanna mina ord, det är inte lätt. men samtidigt kan det vara så ljuvligt. det är definitivt inte lätt att heta Frida de dagar jag faller rakt ner i mitt sämsta&värsta humör. jag fattar inte hur det går till, jag försöker kontrollera det, och jag har blivit bättre, men inte bra. när jag är på det humöret så har jag bestämt mig för att vara sur och inget kan få mig gladare. då måste jag isolera mig, och hur lätt är det när jag för tillfället bor hos willi i en studentkorridor i ett rum på 18 kvadrat... jag måste liksom vänta ut mig själv, ha tårarna brännandes i ögonen och ha klumpen i magen ett bra tag innan jag kan andas ut och bli som folk igen. ja, jag är en jävligt konstig varelse, men som tur är händer detta inte allt för ofta. för det mesta är jag ju faktiskt jävligt glad, den roligaste jag vet och en livsnjutare på många sätt. rätta mig om jag har fel, men jag tror åtminstone att jag har en ganska god självkännedom och vet hur jag fungerar.

nu har det hela gått över något så när i alla fall. så det är dags att krypa till kojs och kolla på I rymden finns inga känslor! HEJ!

kul.

jag vill hem. jag vill inte vara tjurig&gråtfärdig. jag vill ha ett nytt liv i en ny kropp. bajs. varför är jag dum i hela jävla huvudet? nu ska jag slå mig själv på käften och ta en dusch. hej då.

bufferibuff

Tjabatjena va. Det där med praktik är väldigt tröttande har jag kommit på. Men det ska kännas att man lever har jag hört. Var även och tränade en sväng i kväller också, så ikväll kommer jag somna ovaggat, det skulle verkligen behövas. Så jag ska väl bara packa lite, sen blidde det kväller, eller blev det det? Naj, jag måste ju läsa lite Twilight först, sjukt bra böcker. Är inne på andra boken nu, riktigt bra, bättre än första tycker jag. Och vad jag har hört så blir det bara bättre och bättre. FIIIIIIIIINT!
PUSS!

ankorna

Det här fick bli mitt lilla projekt för stunden, satt upp mina fina ankor i badrummet!

Trök

Har så jävla tråkigt!! Fick ett sug efter att pyssla lite, eller något i den stilen. Men då krävs det ju att man har något att pyssla med, och det har jag ju självklart inte. Så jag får fortsätta nöja mig med att sitta i soffan och ha tråkigt. Japp, så får det bli. HEJHEJ!

Ralleback

Idag var det Rallebacks tur att fylla år, han är redan 16 år, ojoj stora killen nu ju. Kom därifrån för ett tag sen, sen har jag städat undan litegranna, och nu väntar jag på att nå skojsigt ska inträffa. Har inte några höga förhoppningar faktiskt. Skulle vilja dra mig till Örebro, men det är lördag och det går inge tåg, attans. Menmen inte mycket att göra åt.
Saknaden efter morfar har blivit alltmer påtaglig på sistone, troligtvis p.g.a. att jag vistas i sjukhusmiljö hela dagarna och det får mig att minnas tillbaka på den hemska tiden. Du fattas oss morfar, hela tiden. Jag tror inte att allt kommit ifatt oss riktigt än, att du är död är svårt att smälta för oss alla. Men jag pussar på mitt kort på dig, och tänder ljuset för dig och minns allt det fina. Saknar dig!
Morfar <3
Haha Jag&Tanya innan Håkan.

tjeeeenare mannen!

Var och tränade tidigare idag, jag tvingade mig själv att gå dit, även fast det var skittråkigt och var jag skittjurig under hela träningspasset, haha töntfrida! Menmen träningen är gjord och det känns i mina armar nu när jag skriver, fint dä. Nu är jag i full gång med fixing av face&hår, men jag har ingen aning vart den här kvällen tar mig nånstans, det återstår att se.
Jag&Lillebror var hemma hos Anna och gosade bebis, alltså Lily&Ellie är dom finaste, underbaraste jag sett! Mitt sug efter eget barn är enormt stort nu för tiden, haha. Men det är tyvärr låååångt kvar innan jag kan skaffa barn. Först och främst måste jag ju hitta en stilig karl. Helst NU!
Ska fortsätta med mitt, hejhej!

RSS 2.0