på an ba!

heeej älsklingar!
nu sitter jag och pumpar massa bra musik och dricker lite cider, livet är bra underbart ibland! eller vad säger ni? just nu strömmar Calle Kristianssons version av Walking in Memphis, älskar den grabben. jag har ingen aning vart kvällen kommer ta mig ikväll, men jag är öppen för förslag.

idag har jag haft en riktigt mysdag tillsammans med Fia, Saga och Patrik, lunchade på kina, sen blidde det lite shopping på Canelli (som förövrigt har fått in mycket snyggt!), och lite shopping på bolaget. fiiiint säger jag!

nej, nu ska jag göra mig skitsnygg hade jag tänkt. HEJPA!! nu köööööör vi!

pubrundan

nu är jag hemma från örebro. igår var det Pubrunda på schemat och det var skitroligt. alla nollor och faddrar träffades för att gå igenom ett antal pubar och sen avsluta kvällen på Strömpis! jag hade skitkul, det blev rätt sent och vi blev ganska runda under fötterna, så på hemvägen skulle jag och linda prompt ha pizza. vi snurrade runt i en taxi på jakt efter en pizzeria, vi misslyckades dock att hitta en som var öppen. idag så började föreläsningarna kl 8.15, men varken jag eller linda lyckades komma upp, så vi struntade i skolan idag, vi käkade pizza istället, haha.

så nu sitter jag här i soffan och slappar för mig själv... dags för sängen snart tror jag, mår inte riktigt bra och är trött som fan. HEJHEJ!

hoho

hallå mina kära vänner! nu är jag dålig på att uppdatera er igen... sorry! men livet flyter på för min del iaf. sitter i örebro just nu i mitt och kajsas andra "hem". hemma hos william i en studentkorridor på 19 kvadrat, skitmysigt... men jag trivs bra i skolan och här i örebro. så mina och kajsas planer är att styra vår kos hit till hösten och bosätta oss här tillsammans, det kommer bli guld. eftersom det är dåliga tågförbindelser och att jag måste vara i skolan ofta, så känns det som det bästa vore att ha en lägenhet här. nog om det.

i fredags var jag på Maggans minnesgudstjänst, och den var jättevacker. det kändes bra att få vara med, att sitta och minnas dig och få säga hejdå. i onsdags hade jag dröm, du skickade ett sms till mig och berättade att du var nervös, men att jag skulle veta att du har det bra där du är nu. det känns som att du gick in i min dröm för att berätta för mig att du har det bra och att jag skulle berätta det vidare till din familj och det gjorde jag. jag hoppas verkligen att du har det bra, sov gott Maggan <3.

nej, undrar om jag också ska ta och plugga lite nu, kajsa är ju så duktig. PUSS!

örebro

kände att det var dags att skriva lite här igen. det har väl inte hänt något speciellt sen sist, förutom jobb, fest, familj och vänner.

och på måndag börjar jag på Örebro universitet och det känns skitbra! jag var där i onsdags och registrerade mig och gick runt och kollade på universitetet och det var efter det som allt vände. kvällen innan hade jag panik över att åka dit, jag funderade på att strunta att åka överhuvudtaget, strunta i att plugga. men nu känns det annorlunda och det förmodligen så att jag flyttar dit senare också. det kommer nog blir rätt drygt att pendla. och jag missar så mycket av studentlivet om jag pendlar. om jag flyttar så hoppas jag att jag fortfarande kan behålla lägenheten här hemma, det skulle kännas skitskönt. menmen, vi får se hur det blir med allt..

nu ska jag diska och plocka lite, och sen ska jag bättra mig med skrivandet.. PUSS!

aaaaah just det

Sluta dröm om det ljuva livet, 
(vi kommer aldrig va med om det)
Och be aldrig mer om ursäkt 
(för sakerna du aldrig gjorde)	

Men det äter upp dig när du 
ligger i din säng.
Åh gud det gör så ont att nåt 
så nära kan va så långt bort. 

Du-tu-ru-tu-ru. Du-tu-ru-tu-ru. Wo-oh!

Jag vet att de bara är fantasier
och nu är hon i mig. 
Och kommer alltid vara.
Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri,
men det struntar jag i 
för vi dansar och du har så mjuka läppar.

Åh kom igen lena,
vad skulle vi annars göra?
Kom igen lena,
kom igen Le-enaaaa....

Du-tu-ru-tu-ru. Du-tu-ru-tu-ru. 

Du-tu-ru-tu-ru. Du-tu-ru-tu-ru. Wo-oh!

Men bryt inte ihop nu,
du e bara en av många människor jag drömt om.
Och du kan inte fånga Mig 
och jag kan inte fånga Dig
för Jag vet att hela stan vill ha Dig

(Exakt)

Åh kom igen lena,
vad skulle vi annars göra?
Åh kom igen lena.
Kom igeeen…
Kom igeeen...

Okej? Okej! Wooh!

Jazzhuset e fullt av trix å coca cola-chiks å kicks.
han har skrivit det och det,
och Hon e där från sex till sex.

Och ut på synthesizer-golvet,
Ner i ljuva livet
Upp på taken
Över staden 
Under fabriksmolnen

Jag ser:
Elvispojkarna som slänger upp påskliljorna
andra Långgatan-flickorna
med hjärtat av på mitten
när Jag går runt här i feber
nere vid kanalerna
och nån dag är Jag glömd här...

Åh kom igen lena,
vad skulle vi annars göra?
Kom igen lena.

Kom igeeen…
Kom igeeen...
Kom igeeeeeeeeeeen…

RSS 2.0