Jo men Hej

Kom hem från ett underbart Cypern i fredagskväll och nu sitter jag hemma och har lite ångest över att skolan drar igång imorn. Bli fast i rutiner och i vardagen igen, usch naj, det är ingenting för mig. Men jag ska leva på den här sommaren ett bra tag till. Trots att jobbat arslet av mig så har jag lyckats med två underbara, oförglömliga resor, peace&love-festivalen, sena sommarnätter med fina vänner och familj och därimellan en sjuäla massa mys. Jo men summa summarum, jag har haft en riktigt awesome sommar!

Nu ska jag kura ner mig i soffan och försöka somna tidigt, kl 5 ringer klockan. Åååh, vad jag har längtat efter att börja pendla igen! Wuuuuuu!

HEJDÅ!

Joråsåatt, HEJDÅ!

118800

Haha, eftersom mina vänner har skickat sms till 118800 och frågat: Vem är Frida Vennsten? eller dom frågade vem dom var såklart. Det här var mitt svar:
Vem är Frida Vennsten? Frida är en tjej som är lite smått galen av sig och mer än gärna slänger sig upp på bardisken en utekväll för att dansa tillsammans med någon snubbe som hon raggat upp i kön. När hon inte är ute och slirar så brukar hon hänga med sina kompisar och busringa till heta linjen för att låtsas vara en brunstig gammal tant vid namn Agda. Mvh 118800.

Jo, men det stämmer väl litegrann iaf? haha.
Nej, nu är väskan packad och klar, jag har Pauline bredvid mig och vi dricker lite vin för att förfesta inför vår vecka på Cypern. Fyra timmar kvar tills bilen börjar rulla. Ohyes!


tiden står still

Är det bara jag eller går tiden extremt sakta idag? Klockan kommer liksom aldrig bli 03, det är jag rätt säker på. Men den som väntar på nå gott, väntar aldrig för länge. Baah. Sitter och väntar på min käre mor, ska hem till dom och hämta kläder, låna bilen för lite ärenden på staden. Sen kommer Pauline hit och sen är det bara att vänta på att färden till Arlanda och Cypern ska börja vid 03 inatt! Åhååå vad kul det ska bli!
Det mindre kuliga är att min älskade Camilla kommer hem på visit i Fagersta när vi är borta, så jag missar massa tid att spendera med den damen. FÖRLÅT älskling, men vi hinner ju ses en eller två dagar i alla fall! PUSS PÅ DIG!


k ä r l e k

Måste ju dela mig av mina godingar:

LILY ♥

ELLIE ♥

Och mormor, urmodern till mina godingar♥

what a wonderful day

Frukosten är intagen och nu njuter jag av kaffet, idag är en härlig dag! Kan inte fatta att jag flyger iväg till Cypern inatt, haha. Ska alldeles strax sätta mig och skriva packlista så jag kommer ihåg alla måstegrejer.

Igår tvingade min sköna böna Lillemor mig att rensa garderoben, kastade bort en del och en del skänker jag bort till Röda Korset. När vi var klara med det och skulle gå och sova, jo men då plingar Marcus&Robin på dörren och frågar om fest. Så det slutade med att jag&Lillemor stack upp till Marcus och drack lite vin. JO men det var väl jätteroligt!

Elmaco&Robin
HEJDÅÅÅÅÅÅ!

Cyprus calls

Jorå, Robyn fick semester! Så imorn-natt åker jag, Robyn&Pauline till Ayia Napa, Cypern. Om det ska bli härligt? Jodu. Det blev lite spontant och lite stressigt sådär, men vadfan gör det? Nu håller jag på och tvättar för fullt och försöker få iordning på allt inför resan. Medan jag väntar på tvätten gosar jag med min ängel Ellie som är på besök hos mamma&pappa, det är inte fyskam det heller!







PUSS!

Eftersom..

Eftersom mitt sommarvik är slut resulterar det i sena kvällar och sova länge på dagarna, men det skiter jag i, det är så jävla skönt. Just nu har jag inga måsten alls, bara att ta hand om mig själv. På tal om att ta hand om mig själv så kanske det är dags att släpa sig till gymmet igen, jo men det ska jag försöka göra imorgon. Hmm, får väl se hur det blir med den saken..

Förresten så håller jag mina tummar&tår att Robyn, min kära vän, får semester fre, lör, sön, för isåfall åker vi på en sistaminutenresa på fredag! Japp, det skulle verkligen vara guld värt. Jag fick ju lite mersmak av sol&semester när jag var i Italien, och vill ladda upp batterierna lite extra inför höstens plugg. Jo, jag ska nog tillochmed be till den där guden uppe i himlen att det blir en resa.

Nej, slänga sig i sängen och läsa lite! HEJ!

Orkar inte skriva nåt

Orkar inte skriva nåt, men lite bilder ska ni väl få då.
Nåja, nu orkar jag inge mer, fler kort kommer, och jag ska bättra mig på att skriva, japp det ska jag. HEJHEJ!

Ciao

Hemma från en helt underbar semester i Italien, vilket fantastiskt land det är! Nu har jag vart där 3 gånger och fler gånger blir det. Ni som inte har varit där måste åka dit och ni måste besöka Rom också, det finns så mycket att se och så mycket historia. För tillfället orkar jag inte ta fram kameran och lägga in nå bilder, men det kommer, jag har så mycket fina bilder att visa er.

Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning, ta en sväng till farmor&farfar och pussa hejdå på mina tysklandkusiner, sen väntar jobb. PUSSHEJ

RSS 2.0