Ey!

Spenderat helgen i Fagersta, jag behövde verkligen komma bort från korridoren en sväng. Nu har jag samlat energi från familjen och mina fina vänner här. Därför stannar jag ända till på tisdag.
Bjuder på lite bilder från helgen


Ojdå.

Det var visst ett tag sen... Men på riktigt har jag ett så jävla tråkigt liv just nu, så jag har liksom ingenting kuligt att skriva om. Det är typ c-uppsats, c-uppsats, lite middag, kanske nån utgång på helgen, sen är det samma sak igen. Så det jag önskar mig just nu är ett nytt roligare liv. Japp, det är precis det jag önskar mig just nu!
 

35. Småsaker vi borde uppskatta


34. Småsaker vi borde uppskatta


V75

Sitter och kollar på v75, och jag undrar själv varför jag gör det, jag spelar ju inte? Men, det är något speciellt med det, det får mig att tänka på min fina morfar. Morfar var nämligen en riktig hejare på det där med trav, han spelade jämt, satt vid köksbordet och läste på om hästarna och tippade för storvinst. Var det fest en lördag och morfar var med, då pausades festen för att vi skulle kolla på v75. Jag saknar honom där vid köksbordet, jag saknar honom i hans fotölj, jag saknar hans skratt, hans kramar, hans röst och hans blå snickarbyxor. Min fina fina morfar, du fattas mig ♥
 
Jag&mina syskon i morfars traktor
 
Jag&morfar på julafton

:)

Jo jag blir väldigt glad över det här!


33. Småsaker vi borde uppskatta


Det är ju värt ett försök

Idag såg köket ut så här, ungefär som alla andra dagar... Så nu gör vi försök med en lapp med hur man håller ett kök rent, till en korridor med vuxna människor. Ska det behövas?!


32. Småsaker vi borde uppskatta


Att hjälpa en vän...

Hur hjälper man en vän som är i stort behov av hjälp, men vägrar att inse eller ta emot det? Jag och flera av mina andra vänner är på väg att dra till drastiska åtgärder, vad vill jag inte gå in på. Men detta tar emot och jag har svårt att ta steget, steget som borde tagits för längesedan. Det är liksom bara ett samtal bort, men varför tar det emot så förbannat!? Jag vill ju inte se min vän försvinna mer och mer, jag kan inte se på längre. Jag eller vi, vi måste göra något nu. Önskar bara att det fanns något annat man kunde göra. Nåväl, nu ska jag fortsätta kolla på Tre Kronor och sen kanske det är dags att slå slag i saken imorgon.
 
PUSS!

31. Småsaker vi borde uppskatta


Tisdag

Intervjun gick strålande, för det är väl ett gott tecken att man får en kram av den man intervjuat när vi skiljs åt? Tog promenad från stan med leende på läpparna för att vi grejade intervjun så bra och så fick fläsket röra på sig dessutom. Och nu ligger jag i sängen, ska inte sova (får väl se hur det slutar), men vi leker att det är nån sorts mindfulnessövning jag gör, ja det blir ju mer legitimt att lata sig i sängen om man tänker så.


Det här med korridorsliv...

Nu har jag varit hemma i korridoren en vecka, och de flesta dagarna har jag verkligen önskat att jag inte bodde här. Det här med respekt för andra människor existerar inte i det här hemmet. Vissa kan inte diska efter sig, inte ens de allmänna grejerna, att gå ut med soporna under sin städvecka går absolut inte. Och det blir ganska så mycket sopor under en vecka när man delar kök på 10 personer. Att torka upp eller städa efter sig när man lagat mat eller dyligt går inte heller. Ja, ni förstår min poäng?! Jag fuckar ur! Fast samtidigt får jag ju inte glömma att jag många gånger trivs som fisken i vattnet, och trivs med bra med åtminstone några av mina grannar. Men jag ljuger absolut inte när jag säger att jag längtar efter något eget, att få lägga pengar och tid på inredning igen, det är verkligen något jag saknar. Äh, det får vänta ett tag till, tills jag tjänar sjuksköterskepengar.

30. Småsaker vi borde uppskatta


Sådärja

Idag började jag dagen med att försova mig, hade dock ingen tid att passa, men vi skulle upp och skriva c-uppsats. Sen mina vänner, ja då går jag förbi min bil, och där hade jag en fått en p-bot! Den första och förhoppningsvis den sista... Jag har ju betalt p-avgift, men jag saknade tydligen ett p-tillstånd. Jajja, inte mycket att göra förutom att betala den. Fick ju pannkaka till middag, så jag kan inte klaga. 
 
Annars så ska jag&Liljestig göra intervjudebut imorgon, datainsamling till vår c-uppsats och ja det känns ganska nervöst. Men ja, det är klart det kommer gå vägen. Så 9 veckor framåt är det c-uppsats som gäller i mitt huvud, sen är det bara en enda kurs kvar. Sen är jag sjuksköterska - helt jävla sjukt känns det! Snart är det liksom dags att börja söka jobb och löneförhandla, så jävla vuxet. Och när blev jag vuxen?!

29. Småsaker vi borde uppskatta

Fortsätter med Småsaker vi borde uppskatta.
 

Suget är tillbaka!

Yes, nu är suget att blogga tillbaka! Så nu jävlar ska jag skriva ur mig allt igen. För det känns som att jag har en del att skriva om, som att hjärnan går lite på högvarv för det är så mycket som vill ut. Kanske är det för att jag har tillbringat mycket ensamtid den här helgen, alltså umgåtts med mig själv, vilket inte hör till vardagen. Jag bor ju i studentkorridor tillsammans med 9 grannar, varav en av dom är min bästa vän. Så ja, ni fattar, när jag umgås med mig själv, är det när jag är på toaletten, duschar och sover, annars har jag folk runt omkring mig hela tiden. Så den här helgen har jag liksom inte fått prata lika mycket som jag är van vid, då blir hjärnan lite överhettad.
 
Äh, jag berättar om min helg istället. Helgen började i torsdags, ja vi är ju studenter. Så det blev öl, skitsnack och en utekväll på Kåren. Och jag är så jävla glad att Kåren äntligen är "kåren-ägt" igen, då det var totalt fiasko när det var privatägt med sjukligt höga priser. Men nu kostar äntligen en öl 25 kr = studentlivet leker. Sen blev det helg på riktigt, och då vankades födelsedagsfest för Dellen, vi hängde utomhus, på Bärseback (ett studenthak, där man förfestar, efterfestar och dräggar) och kvällen avslutades på Kåren även denna kväll, där vi dansade sönder oss. Så jag tackar Dellen & min kära Emma för en underbar kväll. Sen var det lördag och jag tog ledigt från festandet och spelade Monopol med mina kära korridorare. 
 
Lite bilder från den här helgen:

RSS 2.0