<3

Shulululu. Har haft en riktigt trevlig helg må jag säga. I fredags premiärade jag, Lillemor&Lina på hamnkrogen, trevligt men dock lite för kallt ännu. På lördag morgon begav jag med till kungliga huvudstaden för att mysa med mina kyrkbrinkstjejer. Vi kollade lite bröllop, som förövrigt var riktigt fint, käkade god mat, drack massor av vin och mös hela kvällen. Tanken var ju att vi skulle ut på nån pub på söder, men det kom vi på lite för sent. Så när vi hade kommit in till stan så var det massor av folk, och klockan hade blivit runt 01.30, så vi handlade på 7eleven och åkte tillbaka till Hanna istället och hinkade lite mer vin i Hannas säng och skrattade hela natten <3 Igår hängde jag kvar ett tag hos Hanna&Victor och slappade hela dagen tills min buss skulle ta mig hem till Fagersta igen vid kl 18. Men så blev det ju såklart inte, bussen gick sönder och vi fick vänta till 19.30 istället, hejaheja! Väl hemma bestämde jag mig för att kolla film med lillebroren min, Funny people tror jag den hette, riktigt bra film!

Nu ska jag försöka få nån att gå ut i det fina vädret med mig, PUSSHEJ!

idol nästa

tjoho! sitter och slappar massa med lillemor, kollar på tv och gosar lite. lillemor lånade min soffa inatt och sov på, för klockan bara rann iväg igår. vi fick för oss att hinka vin och sjunga hela kvällen, vilket är supermys. men vinet tog slut, hur vet vi inte, men dunken var tom. så vi började dricka likör mitt i natten, tokigt. men vad gör man inte? brandvarnaren börja pipa när lillemor poppade popcorn, hur hon lyckades med det vet jag inte heller. men kvällen var toppen iaf, ni ska bara höra våra vackra stämmor tillsammans, det låter riktigt bra! så nu har vi bestämt att vi ska bjuda in idoljuryn nästa gång, kanske blir vi kändisar då? cooooolt. riktigt cooolt.nej, nu ska jag klä på oss, hejhej!

sommarlov!

Heeeeeeeeej. Nu har jag haft "sommarlov" sen i fredags då den sista tentan skrevs, det gick inte så jättebra men jag håller tummarna att jag klarar godkänt. sommarlovet inleddes med att jobba lite på malmen, ruligt att komma tillbaks och träffa alla! veckan som har gått har bestått av lite jobb och bara tagit det lugnt. vet ni vad jag mer ha gjort?! jo beställt en resa till Alanya med Kajsi&Hanna! wohooo. vi åker 17 aug, så det är ett tag kvar tills dess åååh så jag längtar! så nu har jag fått en sporre att börja arbeta bort det här jävla fläsket som har attackerat mig senaste månaderna. beach alanya here i come.

på lördag tar min älskade lillebror studenten, han har blivit så stor lillpluppen. jag längtar jättemycket och hoppas att hans student blir underbar <3, love youuu!

nej, nu ska jag ut i solen ett tag, PUSS!

RSS 2.0