advent

nu är jag nästan klar med julpyntningen, det tar lite tid här hemma, det sista ska jag fixa imorn hade jag tänkt. men gud så mysigt det är med juletider!

idag har varit barnvakt åt underbara Saga, hon är så mysig och vi hade jätteroligt. sen så agerade jag chaufför till mina föräldrar, sen blidde det mys med lillebror, vi åkte hem till Anna&Fredrik och mös där ett tag. sånt gillar vi.

nej, usch det är inge roligt att skriva.


KÖRKORT!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! uppkörningen gick som en dans och jag är sjukt lycklig! kvällen har spenderats på järnvägskrogen tillsammans med mina underbara jobbarkompisar. dom är så söta och gav mig en fin bukett rosor som grattis till körkortet, och av älskade Pauline gav mig en julstjärna. TACK <3

ååh jag är så glad!

BAAAAAAAAH!

hoho mina kära vänner. idag har jag vart ledig, kört lite bil, hälsat på sofia och saga. sen åkte jag och mamma hem till mormor och band kransar, så nu har jag en fin krans på dörren :) och nervös som fan är jag inför min uppkörning, BAAAAAAAAAH.

nej, nu ska jag duscha.

fy fan vad jag är bra!

jag känner mig så jävla bra idag! :) för idag gjorde jag nämligen teoriprovet och jag klarade det! var så sjukt nervös innan, men jag hade ingen anledning att vara nervös, det gick ju galant. nu har jag bara uppkörningen kvar och den ska förhoppningsvis gå som en dans den också.

och jag måste tacka min kära Lillemor att hon följde med mig till Västerås idag. tack hjärtat för en mysig dag <3.

nej, nu ska jag fortsätta kolla på Paradise Hotel, haha jävligt lågt program, men väldigt roande. PUSS!

stan är full av tanter och tragik

hoho! jag är så jävla kass på att skriva. men livet rullar på och jag glömmer bort bloggen. och nu vet jag verkligen inte vad jag ska skriva. jag jobbar, pluggar till körkortet, jobbar. låter kul va? i och för sig så tycker jag ju om att jobba och kommer att tycka att det är sjukt skönt när allt med körkortet är klart. OJA, det kommer kännas riktigt skönt!

nu sitter jag och kollar på Vänner, det programmet kan man verkligen inte tröttna på, det spelar ingen roll om man redan har sett samma avsnitt förut, det är fortfarande lika roligt, eller vad säger ni?

nej, jag återkommer med skrivandet när jag har något roligare att skriva, PUSS!

tjingtjong

jag har inte haft någon somhelst lust att skriva här. jag har ingen aning vad jag hade tänkt skriva idag heller. men jag har snart både teoriskrivning och uppkörning. nervös som fan, jag får panik lite då och då när jag tänker på det. uschuschusch. tänk om jag inte klarar uppkörningen eller teorin? då kommer jag gråta fyrahundratrettiotolv gånger. men nu tycker jag att vi håller tummarna för mig att jag kommer klara det här! YES!

nej, nu ska jag läsa lite teori sen blir det sängen. pusshej!

hoj

orkar inte skriva, men jag är hemkommen efter en underbar helg i eskilstuna med tjejerna! och jag har tagit svininfluensavaccinet. PUSS!

HJÄLP!

nu sitter jag och funderar på det här med svininfluensavaccinet... om jag ska ha det, så ska jag upp till sjukan imöra. men jag vet inte riktigt om jag vill. men jag vet att borde ta det pga mitt jobb, och för min gamlingars skull. så jag tycker att ni ska hjälpa mig lite här, ska jag ta vaccinet?! tack på förhand.




förresten! nu ska jag snart ner på ICA och hämta min nya supersnyggaste telefon, wuwuwuw <3

förresten nr 2: DET SNÖAR!


jag är kääääääääääääääär!


jag måste bara visa världens snyggaste lampa som jag köpte häromdagen <3 är den inte ljuvlig så säg!


Dienstag

det blidde inge jobb idag. och det är sjukt tråkigt.......... istället har jag städat balkongen, diskat, vikt tvätt och plockat o sånt. visst, det är väl också bra. MÄÄÄÄN, det här är inte rumba!

min jävla jobbiga huvudvärk är här och spökar som vanligt, och mina bihålor mår inte så bra. men doktorn vill inte att jag ska komma upp till sjukhuset, så jag ska använda nässpray istället, och FAN för dig om det inte fungerar. jag vill inte heller knarka alvedon varje dag.

naj, nu ska jag göra mig snygg, för kl 15 står körlektion på schemat. HEJPA!


pålördagpålördagpålördag!

nu sitter jag ensam framför tvn, jag brukar tycka om det, att vara för sig själv. men ikväll tycker jag verkligen inte om det. usch, det känns riktigt tråkigt. så nu sitter jag och språkar med Johanna och Belinda på msn och vi planerar lördagen. på lördag är det nämligen reunion med familjen Kyrkbrink i Eskilstuna. JAJAJAJA! längtar så mycket att jag nästan spricker. nu fattas det bara att jag ska övertala Belinda att komma också, det vore guld <3


Tanya, Kajsa, Wigge, Johanna, Janne och jag.

Jag&Belinda (jag saknar förövrigt mina tänder!!!!! och hatar min tandställning enormt mkt)

 

PUSSHEJ!


knocked up

tjohej! nu sitter jag och lillplutten, alltså min lillebror och kikar på Knocked up på 3:an. verkar vara en rolig film. helgen har som vanligt vart rolig och bra.

i torsdags var jag iväg till västerås med mami&papi och shoppade loss. supernöjd över mina köp. köpte en skitsnygg lampa som har i vardagsrumsfönstret, julgardiner, kökshanddukar, massor av ljus, en "bänk" till köket, väggord, o.s.v.

nej, förlåt jag orkar inte skriva mer, jag ska bli bättre jag lovar... puss!

RSS 2.0