Italy calls

Nu har jag glömt bort att skriva här igen, nåja, så kan det bli ibland. För tillfället sitter jag och varvar ner efter dagens arbetspass med ett glas vitt så att jag orkar ta tag i packningen. Jo, men så är det, jag åker ju till Italien på måndagmorgon, så sjukt efterlängtat! Så imorn efter jobbet, åker jag hem till mormor, sover där, sensensen ååååååker vi och är borta till 10 augusti, fint som fan! Så nu får ni vänta tills dess innan jag skriver här igen.

Just ja, jag har ju glömt att berätta att mina kära vänner Robyn&Mattias har gått och blivit lyckliga husägare! Blev helt lyrisk när jag var där igår och tittade, det kommer bli så jävla bra när allt blir klart. Vi kommer att tillbringa många lyckliga, roliga, underbara dagar i det där huset, sanna mina ord!
HA DET BRA! PUSS!

mihi

Ledig idag! Sovit 10 timmar inatt, hur jävla skönt som helst. Nu ska jag pimpla i mig resten av kaffet, sen ska jag göra mig iordning för att sedan förhoppningsvis åka och kramas med familjen Svensson. jajaja.
Jag fick som jag ville igår förresten, en fin middag med Lillemor, lösgodis och sen målade vi. Så här kommer lite bilder från gårdagen.


ttttjipp!

Jo, men idag är fröken bitter bortblåst. Idag känner jag mig glad och harmonisk igen. Dock skulle jag jättejättejättegärna att någon kommer förbi och umgås med mig ikväll, käkar god mat, och äter massa lösgodis till efterrätt, kollar på nån bra film och bara kramas litegrann. Japp, det är vad jag skulle behöva ikväll. Så nu ska jag städa lägenheten, fixa lite tvätt, skriva packlista till Italien (för det är ju inte så långt kvar, så varför var jag bitter på det igår?) jo men så får det bli. Sen kom jag på en till sak jag vill göra ikväll, jag vill måla, jajajaja måla vill jag göra!
PUSSS!

bitterfitta

Ja, just nu känner jag mig sådär jävla bitter. Bitter för att min familj åker till Italien inatt, och att jag måste vänta en vecka till innan jag får åka. Bitter för att jag sitter ensam i min lägenhet, då jag egentligen skulle vilja ha nån att kramas med. (Älskar dock att vara ensam ibland, men inte ikväll). Bitter för att alla har så jävla roligt när jag jobbar jämt, och när jag vill och kan göra nåt så är det ingen som vill eller kan. Bitter för att.... Ja, bitter är ordet ikväll helt enkelt. Men den där bitterheten släpper nog snart. Nej, nu ska jag inte vara sån, nej jag ska ju vara glad och positiv, för livet är ju underbart!

Ääääh, jag slänger mig i sängen och läser min patetiska bok som jag köpte för 29 kr som handlar om hur man hittar kärleken och man coachar sig själv till att hitta den. Patetiskt var det ordet ja.


Note to myself: Sluta vara bitter, imorn ska du vakna pigg&glad!

Friday

Haft en ledig dag och den har bestått av enbart massa mys med Lillemor hela dagen och sen lite kortspel med familjen under kvällen. Igår busade vi till det hemma hos Lillemor och vi lyckades även med en sväng på hamnkrogen, en riktigt rolig kväll må jag säga!

Nu har jag gosat ner mig i soffan, tänt ett ljus för de drabbade i Norge och funderar vart världen är på väg nånstans. Hur fan kan människor orsaka såna där hemska tragedier? Avrätta ett helt gäng ungdomar utan att blinka, spränga byggnader där människor är i närheten... Det är så ofattbart och helt vansinnigt sjukt!

slut som artist.

Baah, efter ett jobbpass och ett träningspass är jag slut som artist fan. Jag orkar inte ens ställa mig i duschen och då är det illa. Nej, men jag ska svettas av litegrann, ta tag i disken, sen duscha, japp så får det bli. Och som den tönt jag är vågade jag mig inte in på systemet efter träningen heller, så jag får glatt gå ner på stan efter dusch och allt en gång till, men vadfan gör det om 100 år? Lite extra motion har väl aldrig skadat? Ikväll vankas det mys hos Lillemor iaf och eftersom jag börjar kl 15 imorn, så slinker det nog ner ett glas vin eller två ska ni se, hoho.
Nej, disken vare. PUSS!

Bebislycka!

Nu äntligen är det offentligt, väntat länge på att få dela med mig av denna nyhet. Mina älskade kära underbara vänner Jimmy&Lisette ska bli föräldrar i december! Det ska bli så härligt att få ha en liten lillknodd med i gänget. Så ett stort grattis och lycka till till er, jag älskar er ♥



mysväder

Sitter och myser i soffan, ska strax äta lite frukost. Men kom just på att mjölken är slut, så då kan jag inte dricka nå kaffe. Det är värsta mysvädret utanför, det regnar och är sådär mysigt grått ute, sjusovarväder. Tycker dock lite synd om dom som började sin semester idag.
Äääääh, dags att sätta fart kanske, för sen väntar jobb mellan 13-20.30, yeeeah!

ledighet

Lediga underbara dag! Har sovit ut riktigt ordentligt och setat på soffan och slappat sen dess, ja ibland är det just det som är underbart, att inte göra någonting. Jag är lite bitter idag också. Mor&Far åkte till Stockholm, Ingarö, för att hälsa på mina fastrar och kusiner. Jag vill också! Men neeeej, jag ska ju jobba hela jävla tiden! Äääh, nu ska vi inte vara bittra längre, nu fick det jag nedskrivet och då försvinner bitterheten, bra va? Ikväll väntas det födelsedagsmys hos Lillemor som fyllde år i fredags, det blir väl kult det också. HEJDÅ!

Blöööh

Ja, så jävla mycket blöööh! Imorn har jag min enda lediga helgdag på hela sommaren, om jag vill hitta på nå kul ikväll?! Typ ja, men icke, som vanligt vill ingen busa till det med mig, så ja jag är lite bitter... Mja, det är som det är, jag tänker iaf dricka vin ikväll, sådetså! Hejpa!

Vänner

Marina Korpi, vilken underbar människa va! Jag fick ett sånt fint sms av henne tidigare idag: Jag är så glad att du är min vän! Du är en så fin människa lilla frida! Tacktacktack det värmde som fan i mitt lilla hjärta ska du veta. Och den där Korpi, hon är inte så dum hon heller. Igår var jag&Pauline hos Korpi/Wikman, och där bjöds det på hemmagjorda Langos, åh fyfan vad gott det var! Sen blev det vin och skitsnack, en underbar kväll! Kvällen avslutades med att jag&Pauline efterfestade på min balkong och hade djupa samtal om livet.

PUSSSSSSSSSSSS!


Min älskade Korpi ♥

Melissa

Behöver jag nämna att det var sjukt grymt på Melissa igår eller? Nej, tänkte väl det. Hade en riktigt fin kväll tillsammans med riktigt fina vänner. Bilder kommer senare. Förbandet till Melissa var också sjukt bra, Mats Langer, hans sångröst var fantastisk, låtarna grymma och sen är det ju ett plus att han var riktigt snygg, så han mina vänner ska jag gifta mig med i framtiden!
Nu ska jag på stan en sväng, sen väntar en myskväll hos Korpi, middag och vin, det är grejer det!

kryper till kojs

En bra dag är nu över. Har som tidigare nämnt i Västerås med mina föräldrar. När vi kom hem blev jag bjuden på middag av dom, tortellini min favoritmat, det går verkligen inte göra annat än att älska det! Nu efter en dusch och renbäddning av sängen är det dags att krypa till kojs och läsa lite för att sedan somna och hoppas på att huvudvärken släpper.

Jag måste även korrigera mitt tidigare inlägg, det var ju inte bara papi som bjöd mig på mat och skor idag, min älskade mami var ju också med och bjöd. TACK JAG ÄLSKAR ER! ♥


PUSSSSSSSS!

Tänkvärt

Varför dödar vi människor som dödar människor för att visa att det är fel att döda människor? - Holly Near

Öga för öga och världen skulle bli blind. - Mahatma Gandhi

Hej

Sitter i Västerås, väntar på att mamma ska bli klar på mammografin, sen blire det IKEA! Har inte vart på det nya IKEA och det ska tydligen vara bra där. Än så länge har jag lyckats fått gratis lunch av papi och ett par skor, ibland har man det bra! Nu hoppas jag på att jag hittar nå mer roligt att shoppa, för det är ju roligt, jajajaja. PUSSPUSS!

having trouble sleeping

Äntligen har jag hittat låten jag letat efter hur länge som helst. En av världens finaste låtar om ni frågar mig!


I’m having trouble sleeping
You’re jumping in my bed
Twisting in my head
Leave me

I’m having trouble breathing
You’re sitting on my chest
I sure could use the rest
Leave me

Måndagsmys

Måndagsmys.
Det blev inge balkonghäng, men det gör inget.
Lite vin och Johan Falk är bra det med!

Innan jag kände dig

Hallihallå. Sitter och mår väldigt bra i min nystädade lägenhet, lika härlig känsla varje gång. Nu funderar jag på vad jag ska hitta på ikväll, jag vill mysa med nåt glas vin på min balkong, måste bara hitta någon som vill hänga med mig, men det ska väl inte vara så svårt? ;) Är ledig imorn igen, coolt va? Och då blir det en sväng till Västerås med mina föräldrar, sen ska det tränas en sväng. Och på onsdag, vet ni vad jag ska göra då? Jo, jag, Lillemor och Pauline ska till Dalhalla och njuta av tonerna till Melissa Horn, det kommer bli så jävlaskitgrymt! En upplevelse i sig att bara uppleva Dalhalla och grymt som fan att se Melissa igen, det kan ju inte bli bättre än så?

MELISSA ♥

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar
Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig



migränjävel

Det bidde inge tältning för mig igår, sjukt besviken. Vi åkte ut dit med båten och hade det bra. Lagom tills det var dags att käka slog en sjuklig migränattack till utan förvarning. Jag försökte äta upp maten, men sen kom allt upp igen. Sen kom det lite till och lite till. Bajsigt värre, hade sjuklig huvudvärk + att jag alltid spyr så jävligt när jag har migrän. Karin&Magnus var så gulliga och körde in mig till land med båten och där stod min lillebror och väntade på mig, tacktack! Det är alltid skönt att vara hemma när man mår dåligt, särskilt när jag ska jobba idag också.

Nu ska jag slappa en liten stund till, sen en dusch innan jobbet kallar. HEJ!

Tältning

Ledig dag, och jag har sovit ut, så jävla skönt. Idag står tältning på schemat tillsammans med Lisette&Jimmy, Karin&Magnus och Lillemor. Vi ska ta båten och åka över till Storön från Dagarn, det blir asmys! Så snart måste jag ta tag i mig själv och dra mig ner på staden och köpa till mat till grillningen och lite gott att dricka till.

Ha en bra dag va! PUSS

baaaah

Baaah, har så förbannat tråkigt, så det är inte klokt. Ligger i soffan och bara slappar till mig. Som redan nämnt har jag inte så mycket ledighet från jobbet den här sommaren, vilket innebär att jag vill ha roligt och ta vara på dessa dagar... Imorgon är jag ledig, och då vill jag ju såklart busa ikväll, hamnkrogen skulle vart nåt för mig! Men som det verkar så är det bara jag som är på bushumör. Så just nu är det väl bara bita i det sura äpplet och göra det bästa av kvällen, jag häller upp ett glas vin och väntar på bättre tider, kommer inte dom så tar mitt pick&pack hem till mina älskade föräldrar och njuter av sommarkvällen i deras trädgård. Jo, så får det bli!
Så nu vet ni att jag har tråkigt, så det är bara att slå en pling till mig va!
PUSS!

Lite PEACE&LOVE


Grattis lilla mamma

Jag har nyss kastat i mig lite frulle och ska snart dra mig till jobbet och dra av några timmar, men först vill jag tillägna ett fint grattisinlägg till min underbara, fina lilla mamma ♥ Så GRATTIS, hoppas din dag blir toppen och lite därtill, ses i eftermiddag, puss jag älskar dig!

Mamma&jag :)

små lätta moln

Jag är hemma och jag lever! Lever som fan, svävar fortfarande runt på små lätta moln efter en helt fucking awesome vecka på PEACE&LOVE med underbara människor ♥ Jag ska dela med mig av veckan i både ord&bilder, men inte ikväll. För ja, jag är fortfarande slitvarg, och jag hatar vargar, det ska du veta Janne! Och min kära Robyn, jag är hes och fortfarande fnittrig efter veckan, precis som jag lovade.

Jag&Lillemor är inte trötta på varandra, för vi sitter och gosar med varandra hemma hos mig framför Johan Falk, lätt värt!


FETKYSS på er HEJPA!

RSS 2.0