sluta dröm om det ljuva livet, du kommer aldrig va med om det

just nu strömmar Håkan Hellström ur mina högtalare och jag mår bra.

äntligen har jag börjat jobba på schema, och det känns ritkigt bra att veta när man ska jobba. så nu jobbar jag hela den här veckan, och det är riktigt kul att vara tillbaka att jobba på "mitt ställe", med mina pensionärer och mina arbetskamrater. och nu börja jag piggna till efter förra veckan. men jag skulle absolut inte banga på att åka iväg snart igen. fast det dröjer inte så länge förrän jag åker iväg till Italien tillsammans med mor,far och pluppen. det kommer bli underbart! nej, nu ska jag fortsätta mysa tillsammans med Håkan. PUSS!


TRO OCH TVIVEL
 

PEACE&LOVE 09

kom hem igår från en av de härligaste veckorna i mitt liv. och jag kan ju erkänna att det känns i kroppen efter en vecka med konstant alkoholförtäring, 1000 grader i solen, 500 timmar för lite sömn... men allt är så jävla värt det. vi var ett galet gäng med alldeles för mycket fantasi. vi träffade jonas&sifv. jag blev kär i Kleerup. vi såg sjukt många bra spelningar. det var karatefylla. snuskiga bajamajjor. death, kill, pain, anger, fear, darkness- death death death. toast. fredda, millan, lillemor, johanna, jimmie, samuel, emil, jocke, lina, danne, robyn, mattias. TACK SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MYCKET FÖR EN GULDVECKA! <3



jonas&sifv

vi pimpade sifv.

det här får räcka för nu, ska sova nu. PUSS!

hey sunshine

nu är jag hemma. jobbar delad tur idag, vilket betyder att jag börjar kl 16 igen... roligtroligt. idag är jag inte lika bitter, det känns faktiskt bättre att jobba idag och tjäna storkovan, än att ligga bakis. och sen fick jag lite extra jobb imorgon också, så det känns bra. nu sitter jag bara och funderar på hur jag ska utnyttja min lediga tid fram till fyra. hmmm. det blir nog lite disk, lite vila och kanske en stund tillsammans med nån vän.

skit ner er.


ujkm

jävla piss&skitmidsommar. jag sitter ensam i min lägenhet, alkoholen är slut och jag har sjukt tråkigt.

jag har haft trevligt fram till för en stund. jag och millan käkade rosendahlspasta, snackade bajs och njöt av varandras sällskap. sen kom lillemor och vi sjöng till massa gamla låtar och hade det bra. sen drog dom på fest och jag gick hem till mig igen. bajs. visst, jag ska jobba imorn, så jag hade inte väntat mig så speciellt mycket av kvällen, men iaf lite mer än det här. jag får väl försöka somna ellernå. pusspuss! hoppas ni har en bra kväll!

midsommar

japp, idag är det midsommarafton, och jag har inte några planer... det känns så jävla trökigt. jag måste ändå ta det lugnt ikväll, eftersom jag ska jobba imorn bitti, men att sitta inne och glo på tv är inget jag vill göra iaf. det dyker säkert upp nå kul tillslut.

nej,  nu tror jag att jag ska mig en bad. PUSS

plantera

nu har jag och mami planterat blommor till min balkong, yihooo. det blev skitbra. idag är jag helt slut, sov hur längesomhelt, gick upp åt frukost, sen låg jag på soffan ett bra tag, och nu är jag lite piggare. men jag har ingen lust att jobba idag, börjar kl 16, men det är bara att bita ihop.

nej, nu ska jag nog pallra mig till bolaget, det är ju stängt imorn. PUSSI!

lycklig tjej!

för idag har jag shoppat igen.. huhu. jag har köpt utemöbler till balkongen, blomster, och krims. och snart blir min balkong jättefin. nu är det bara en stor kruka med blomster och en balkonglåda som fattas. å vad jag älskar att shoppa  grejer till min lägenhet och dona&grejsa. så imorn om jag är ledig ska jag fortsätta shoppa lite och fullfölja mina projekt i lägenheten. nu ska jag göra nå vettigare än att sitta här, PUSSPUSS!

jävlarubrikjävel

hoho. jag vet att det var längesen igen.. men jag har inte haft lust eller tid. men nu sitter jag hemma i soffanoch lusten kom tillbaka. helgen har bjudit på en del festligheter. det blev bland annaten sväng på dickens, student, studentmottagning, green man, jobb och mys. hunnit med en hel del grejer och jag är helnöjd med min helg. jag orkar dock inte gå in på några detaljer, det blir för tråkig läsning antar jag.

på måndag ska jag åka till tandläkaren och spänna min tandställning, och självklart gick min tandställning sönder igår. BAAAH! jajja.

snart snart är det dags för en veckas ledighet med peace&love! just nu längtar jag som faaaaaaaaaan. den 23:e åker vi, wuwuwu.

nej, ha det bra. PUSS

dog typ litegrann

jag tror jag dog litegrann när jag såg grey's anatomyavsnittet ikväll. det sista för säsongen dessutom. och ja, tårarna strömmade ner för kinderna. och ja, det är fortfarande världens bästa serie. avsnitten var sjuuuuuuktligt bra ikväll. tur att jag hade tjejerna vid min sida, annars vet jag inte om jag hade klarat av det.

min dag har varit bra idag, hur har er dag varit? min började iaf med att jag gick upp rätt tidigt och mös för mig själv. sen fick jag sms av fia, så då traskade jag ner på stan med henne och Saga, och lina var med en sväng också. det blev lite fika på vallonen. sen var fia så gullig att hon bjöd på lunch. jag spenderade några timmar ihop med fia&saga, för att sedan gå hem och städa hela lägenheten, så nu är den så fin så fin. undrar om jag har slagit i huvet ellernå, men jag tycker det är skitkul att städa och dona i min lägenhet. och detta tyckte jag inte alls om att göra när jag bodde hos mor&far..

nu: spela lite taipei, snusa lite. senare: läsa, sova,drömma söta drömmar. PUSS!

livrädd att fastna här

ännu en dag har rusat förbi. jag blir faktiskt riktigt panikslagen när jag tänker på hur fort tiden går. när ska jag hinna bli nåt, när tiden bara rinner iväg? vadfan tänk om jag aldrig kommer in på juristlinjen? nej, då ska jag gå och hitta på nåt annat jag vill syssla med resten av livet... och på riktigt jag tror faktiskt att jag aldrig kommer att komma in. och jag är livrädd för att jag ska sitta här i min underbara lägenhet om 10 år, och inte kommit någon vart. äh, man ska väl inte oroa sig så jävla mycket, men ibland är det svårt att undvika.

ja, idag har jag som sagt jobbat, och tyvärr har jag inte hunnit göra så mycket mer. snart tänkte hoppa i säng och fortsätta läsa min bok: Tusen bitar. den är jättebra, så den kan jag rekommendera. PUSS!

dienstag

hallu.. jag sitter och sörplar lite kaffe i soffan och kollar på extreme homemakeover, bajstråkigt. men kl 13 ska jag iväg och jobba. så jag tänkte snygga till mig lite snart. haha, fyfan vilket tråkigt inlägg. nej jag skiter i det här.....

montag

ja, nu var väl det fan på tiden att jag sätter mig och skriver blogg tycker jag! jag är rätt rejält trött just nu kan jag säga. bemanningen ringde imorse och fråga om jag ville jobba. ofcourse. men det var längesen det var så här stressigt, det gick verkligen i ett ett tag där, och jag trodde att jag skulle dö typ. sen när klockan äntligen blev 13.30 och jag skulle sluta. då märker jag att jag har tappat en nyckel till en tant. så då började paniken krypa fram. jag trodde att jag hade glömt nyckeln hos den tanten, och hon bor ju självklart högst upp och längst bort... men icke, där var den inte. men efter några om och men hittade jag den hos en annan tant. tur för mig, annars hade jag nog fått massa smisk. när jag äntligen bytt om, så väntade fia&saga utanför på mig. så vi traskade hem till dom och spenderade min eftermiddag där. väldigt trevligt. nu sitter jag i soffan och slappar, ska ta mig i kragen och laga lite hamburgesallad. haha, japp jag hittar på lite egna sallader ibland, gött!


PUSS!

inflyttningsdrink

nu har jag precis kommit hem från grannen. japp, min älsklingsmillan har gått och flytta in i lägenheten ovanför mig, så nu är vi grannar, wohooow. inatt är det första natten för henne, så hon bjöd upp mig på en inflyttningsdrink. man tackar. innan jag drog mig en trappa upp, så målade jag i köket. dutti tjej. jag hade lite kvar att måla ovanför kylen, och sen var jag lite wild and crazy och målade "luckan" till bakbordet i grönt också. haaa jag är så finurlig. jag tycker det är skitkul att greja i lägenheten!

nu ska jag kika klart på scrubs, sen ska jag läsa lite. pusshaj!

shopping

nu är hemkommen från avesta. det var en trevlig tripp. och jag hittade ett linne, en bolero och mascara, så jag är nöjd! nu är jag hemma hos mami, hon ska bjuda på pannkaka, smaskensfillibajs.

igår så var min lillebror jätteledsen och arg, för att hans xbox hade gått sönder, och tillverkarna ville inte laga felet. stackarn hade precis köpt det nya Guitar Hero Metallica. så då agerade jag världens bästa storasyster och lånade ut pengar så han kunde köpa ett nytt xbox. är jag inte typ världens snällaste storasyster så säg? så efter maten ska jag och pluppen lira massa guitar hero. ah men jag gillar't!

PUSS!

it's raining men

it's raining men. nejdå, men det kunde ha gjort det tycker jag. idag är det den 4:e, och om 19 dagar åker vi peace&love! attans vad jag längtar just nu. jag vill att det ska hända nå i mitt rastlösa liv. det känns som att mycket i mitt liv kretsar runt ifall jag ska jobba eller inte. jag har faktiskt börjat tröttna ur riktigt på att jobba så här. det är inte ofta jag vet i förväg. jag vill ju självklart ta varje tillfälle till jobb, men betyder det att jag ska sitta och vänta ifall dom ringer? äh bajs. nej, jag åker nog över till avesta en sväng med lisette&jimmy. hejhej!

morning

gomorgon! våra bästa år och kaffe i soffan det är finfint. nu undrar jag bara vad som händer idag? vet ju inte om det blir nå jobb eller inte. det är ganska drygt faktiskt. men nu ska luta mig tillbaks i soffan igen, Pusspuss

thank god it's onsdag!

jajjemän, nu är det onsdag. och det betyder såklart att det greys anatomy. momomomo. och det betyder också att brudarna samlas hemma hos mig. det är alltid uppskattat vill jag lova.

och vet ni en till sak!? min snuttigumsigosiplutta flyttade hem till sverige idag, yihoooooooooooooo! så snart måste vi se till att ses, annars dööööööör jag. pussi <3 idag är det även precis 1 år sedan vi tog studenten, läskigt vad snabbt tiden går. och jag saknar Eu05 och Strängnäs very much va.


pusshej!

mysipysi

nyduschad, renbäddat i sängen, tv, tända ljus. så ser min kväll ut just nu. mysigt va? idag har jag lekt med lina en stund, sen har jag jobbat kväll. och usch vad trött jag blev nu. jag vetinte vad jag skriva här längre. det händer inte nå intressant i mitt liv, jag har inga nya tankar att dela med mig av. mitt liv är faktiskt rätt tråkigt. så jag har tur som fan att jag trivs med mitt jobb, mina vänner och min familj. vadfan skulle jag göra annars?

när det gäller familjen, så känns det som om vi kommer varann närmare och närmare. vi kan prata med varandra om allt, vi skrattar och skojar alltid, vi trivs tillsammans. det låter kanske för bra för att vara sant. men jag lovar er att det är ungefär så det är för det mesta. så mamsi&papsi, jag hoppas att ni läser och håller med. för det är iaf så här jag känner.


nu ska jag mysa en stund till, sen blir det sängen. pusspuss

solsolsol

förlåt alla älsklingar att jag inte skriver så mycket, men när det är så här fint väder har jag ingen lust att sitta vid en dator. min helg har iaf vart kanon! vinet har flödat, underbart väder med underbara människor. i lördags blev det en heldag hos mor&far tillsammans med lillemor. jag hjälpte till att slipa utemöblerna och olja in dom, men sen blev det god mat, vin och chill. sånt som jag gillar skarpt!


nej, jag skriver mer sen istället. PUSSHEJ

RSS 2.0