sjuuuuk

om ni bara visste hur sjuk jag är. haha. mästare på att tycka synd om mig själv. men jag har iaf jätteont i min stackars hals. och det blev ju inte bättre av att kolla hockeyn igår. fifan i helvete vad spännande det var. och jag igår var jag verkligen stolt över att vara svensk när matchen slutade 5-6 till Sverige!

ikväll blir det ännu mer hockey, Sverige-Ryssland, det blir god mat och alkohol. sen vetjafaninte vad som händer resten av kvällen, men vi har bestämt att dra oss dit vinden tar oss. det är bara hänga med och ha roligt.

nej, nu ska jag proppa i mig massa halstabletter och skit,HEJPA!

Peace&love

nu sitter jag helt förslappad i min soffa och kikar på sjukhuset. jag har precis diskat och grejsat efter min supergoda tacogratäng. eftersom jag skulle festa till det lite med god mat idag, så jag bjöd hit lillebror så han fick äta med mig. snällt va?

och vet ni vad jag gjorde igår? jag köpte äntligen peace&lovebiljetter! så jäla fint. längtar som en idiot tills dess.

nej, nu har jag inte tid, ska hoppa in i duschen innan millan&lillemor kommer hit. PUSS!


ohoj


älsklingar


Mig&Mill <3

vad händer på valborg?

hoho. idag har jag hunnit med massa nytta. för det första gick jag upp i tid, sen städade jag lägenheten, diskade, gjorde ordning matlåda. sen blev det dags att dra mig till jobbet. så jag ringde lillemor och frågade om hon hade lust att ta en promenad ner till stolpen, och visst ville hon det. schyrrebyrre. slutade jobbet vid 21 och min jättesnälla papi kom och hämtade mig, så jag hann kika på hockeyn. shit pommes vad spännande både förlängningen och straffarna va.... och attans vad ledsen jag blev när vi förlorade. men nu laddar vi upp inför nästa match mot USA. visst då?

nu har jag ont i halsen som fanfanfan. så jag kanske ska gosa ner mig i min säng nu ellernå.

och en sak till: Vadfan händer på Valborg?!



PUSSHEJ!


det var ett tag sen...

jahapp, nu ligger jag efter igen. har inte skrivit sen i tisdags, vadfan skärpning! så nu kommer det iaf en uppdatering. det enda intressanta sen sist är väl helgen dårå. i fredags var det bowling för hela slanten. victor var min partner, men jag kan tyvärr inte säga att han var så jävla duktig... och jag spelade dessutom vääääldigt dåligt. så jag och victor låg väl inte så högt i poängställningen. men det var absolut en trevlig kväll!

och sen kommer vi till min lördag. kl 8 skulle vi tjejer mötas vid fontänen för att överraska millan med frukost på sängen. jag kan ju säga att jag inte var så pigg, fortf full typ. men vi hade en supermysig frulle ute i trädgården. på kvällen fortsatte firande av millan med grillning hemma hos henne. där fick hon presenter och det blev en hel del skratt och mysfaktorn var på max! jag, millan, lillemor, robyn och hanna drog oss vidare till norberg för att avsluta kvällen. 

sen gott folk orkar jag inte skriva nå mer, men jag lovar att jag ska bättra mig med skrivningen den här veckan.

puss på er!


Majblomma!

en god gärning avklarad idag! det var nyss en liten pojke som plingade på min dörr. han ville sälja majblommor till mig. jag brukar aldrig ha pengar hemma, eftersom jag alltid handlar på mitt kort, men lillpojken hade tur, för jag hade såklart pengar hemma. så gott folk, gör som jag, köp en majblomma! han blev jätteglad. och pengarna går faktiskt till bra ändamål.

nu ska jag snart luncha tillsammans med Millan&Lina, det blir så jäla fint! PUSS!

määh

gaaaaaaaaah! nu ångrar jag mig jättemycket att jag inte följde med Lillemor, Karin och Marina till västerås för en shoppingtur. för nu sitter jag och kollar på massa kläder på internet som jag vill köpa, och hade jag följt med så hade jag ju kunnat gjort det (!). bajs. jag vill åka och shoppa nunununu. jag vill ju ha nå snyggt på mig ihelgen.....

Grattis Millan!


GRATTIS MILLAN!
Idag fyller min bästa pulla 20 barre, hoppas din dag blir underbar, me love you BIGtime!

Rougarou




ROUGAROU!!
Detni, det där kan ni få klura på ett tag om ni vill.

så äre

idag har jag inte gjort nå nytta alls, men det skiter jag i. har legat på soffan och kikat tv hela dagen, riktigt jävla skönt! så jag tycker om dagen-efterdagar ganska mycket om man inte mår dåligt vill säga. jag var ju ut på gubben igår med Camilla&Vickan, vickan gjorde sin krogpremiär och millan&jag blev fullisar. det var en trevlig kväll faktiskt!

lyckades diska litegrann idag, så lite nytta har jag gjort. och nu hade jag tänkt gå hem till mami&papi, för jag har verkligen ingen lust att umgås med nå människor idag, förutom dom då.


fuckkkkkkkkkk

Step one you say, "We need to talk."
He walks, you say, "Sit down, it's just a talk."
He smiles politely back at you,
You stare politely right on through,
Some sort of window to your right.
As he goes left and you stay right,
Between the lines of fear and blame,
You begin to wonder why you came.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life

fyfan, det är så jävla oförståeligt! men jag kan inte hjälpa det, jag saknar dig så sjukt mycket <3 fuck................

kompisss

Hej kompisar! nu sitter jag och määähar för mig själv i soffan. kan ni tänka er att jag sitter i myskläder alldeles ensam och nykter en fredagskväll!? vava? men så äre minsann. vet ni vad som skulle göra det hela liiiite bättre? jo en redig karl som satt bredvid mig och mös litegrann. eller så klarar jag mig bra ensam, japp det låter bättre.

men min dag har iaf varit bra. jobbade mellan 10-12 tillsammans med Ida, sen bjöd jag hem henne på kaffe. och väl hemma hos mig så stod Lisette och diskade, guld värt <3. så det blev lite skitsnack och skvaller med Ida, riktigt längesen vi umgicks nu, och en vinkväll måste ske inom den närmsta framtiden! sen vart det dags för min och papis fredagstur på stan, handla lite mat och gå på bolaget. det har liksom blivit vår grej nu, jättemysigt och kuligt. sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer än det. och jag har endast tagit mig ett glas vin i solskenet på min balle tillsammans med lisette och sen en cider till maten. det känns jävligt skönt ska jag säga er, för nu vet jag att jag kommer att må prima imorn bitti när jag ska kliva upp kl 6 för att sen gå till jobbet. japp, imorn blir det jobb mellan 7-16, pengar rullar in som ska, det går bra nu! det var allt för mig ikväll, ska leta på nån bok att läsa sen krypa till kojs!

Overandout

Camillas mästerverk!

Nu har jag fått några kort av Millan.





































































japp, nu har ni fått sett lite pics, och jag kan ju säga en sak på det här sista kortet. BAH vilka fula framtänder jag har fått efter olyckan! schhhönt att dom ska fixas snart =)
och en sak till, jag är inte så jävla fotogenisk av mig, det har jag lärt mig idag.

PUSS!

fotning

min käre vän Camilla har fått en ny kamera, så hon ville testa den idag. så jag, lillestjärt och camilla var ute och fotade idag. det var faktiskt skojsigt, och hon är jävligt duktig på det där kan jag säga er! men jag har jävligt svårt för att se "normal" ut på kort, men jag idag försökte jag faktiskt vara seriös. så nu väntar jag på att se resultatet, kanske lyckades vi med någon bra bild, isf lägger jag upp den här sen så får ni se hur duktig camilla är!

nu ska jag fortsätta kika på vänner, sen ska jag och mami ut på promenix. ha det underbart!

povasiglite

det blev en riktig hemmakväll för mig ikväll. till middag skalade jag räkor till förbannelse och kokade ägg, härlig middag. och vet ni vad gjorde sen? jag satt och sökte högskola... jag sökte juristprogrammet på sex ställen, Örebro, Göteborg, Uppsala, Stockholm, Umeå och Lund. hoppas jag har bättre tur den här gången, jag kom ju inte in förre gången jag sökte, då sökte jag dock bara i örebro. menmen. egentligen har jag inga förhoppningar alls den här gången, men det är väl bara att invänta svar.

sen hände något mystiskt. jag tog ett bad i mitt badkar, och efter det mådde jag piss. det kändes som hela kroppen kokade, jag var helt spyfärdig och yr. men nu börjar det äntligen gå över, jag känner mig fortfarande konstig, men det kanske kan botas med lite skönhetssömn. för jag är rätt trött, blev utringd imorse och jobbade till 16, så det är dags för mig att pova lite tror jag.



PUSS!




bilder från afterskin

snodde bilder av robyn och millan.

Millan&jag, vi är goda vänner


Marina&jag



PUSS!

=)

jaha, då var det tisdag igen. tiden går så otroligt fort. men inte fick jag nå jobb idag.. jag som vill jobba så mycket som möjligt jag vill ju ha massor av pengar. visst, jag ska absolut inte klaga över att jag inte får jobba så jättemycket, för det finns så många som inte har nå jobb alls. men jag tycker att det är kul att jobba när jag väl är där, och det är ju alltid roligt att tjäna pengar. visstdå?

idag har jag iaf gjort lite nytta. eller ja det beror ju på hur man prioriterar och ser på saken. men jag gick upp rätt tidigt (10.20) haha, käkade frulle, och diskade. sen har jag även hunnit med att hämta min tvätt hos mami&papi, hälsat på fia, patrik och saga, vart ute och promenixat (för andra dagen i rad, BRA Frida!). sen blidde det en tjejkväll med chirre och dubbelavsnitt av desperate housewives at my place. jag gillar´t!

nu ska jag snart krypa till kojs med min bok, somna och hoppas på att jag får jobba imorn. PUSS!

Bröderna Lejonhjärta

Vet ni vad jag sitter och kollar på!? jo Bröderna Lejonhjärta, värsta mysfilmen. nu är mormor&morfar på väg hit på besök. sen om jag hinner ska jag hem till mor&far och låna deras tvättmaskin och ikväll är det jobb som gäller. en finfin dag.

ha det bra!

dansar aldrig nykter

japp, som sagt så var jag lugn i fredags, men det ändrades snabbt i lördags. dagen erbjöd underbart väder, så jag och lillstjärt traskade ner på bolaget, sen satt vi på en parkbänk och glassade. helt plötsligt kom jag på hur mycket jag saknade fredric, så då blidde det en glass med honom också. fiiiiint. efter en glass i solen blev det inte mer passande än en påskmiddag hos mor&far, och jag bjöd med lillemor också. därhemma blev det några pokervändor och ett par cider. kvällen slutade iaf med förkrök at my place med brudarna och jimmy och kvällen avslutades med en sväng till dickens. mycket trevlig kväll. yepp, jag är duktig på det där med party, men man lever bara en gång!

idag har det dock vart lugnt, grattade rasmus, sen har jag städat, diskat och grejsat. chill med brudarna har också hunnits med.

nu sitter jag bara här för mig själv och njuter av det. det är bra skönt att vara ensam ibland, att bara sitta nerkurad i soffan. jag vet inte vad jag ska skriva, så jag ber om ursäkt om för tråkig läsning. nu ska jag iaf fortsätta mysa för mig själv.

afterski

gårdagen var lyckad. frida ringde mig och frågade om jag ville byta skift med henne, så jag skulle jobba eftermiddag idag. ofcoursemyhorse, det ville jag ju givetvis. middagen hos mor&far var mysig, sen styrde jag kosan hem till lina och millan. där började det spåra, för vi skulle ju på green man med afterskitema. så jag och millan byltade på oss lite afterskikläder och ack så tjusiga vi blev. återkommer med bilder senare. jag hade iaf en väldigt lyckad kväll.

men jag var dock inte på strålande humör när jag klev upp idag... och inte var jag ett dugg sugen på att jobba, men det gick finfint och jag tjänade ju storkosan. nu sitter jag och lillemor hemma hos mig och myser. lillemor ligger i soffan och äter upp mina salta pinnar och kollar på Jeff Dunham och skrattar. men på riktigt jag tycker inte att han är ett dugg rolig. och jag mina vänner, jag har BRA humor, men det här är inte bra.

ha det underbart! puss

Topphumör!

Jag är verkligen på strålande humör idag! jag har öppnat en cider och njuter av livet. är hemma hos mamma&pappa, vi spelade lite poker nyss, och snackade massa skit. det kanske inte är ofta jag säger hur ni betyder för mig. men jag är otroligt tacksam för att ni står ut med mig i de stunder jag är på mitt värsta humör. och jag lova kan lova er att jag är inte alls rolig att handskas med när jag är på det humöret, men mami&papi står alltid ut med mig. TACK!

ikväll blir det middag här hemma, fam svensson kommer hit och vi ska äta tortellini, typ SKITBRAAAAAAAA! kvällen blir nog rätt lugn, för jag ska jobba imorn, vilket jag inte alla har någon lust med. men det blir storhelgsob så jag får vara nöjd.

Glad påsk på er! PUSS!

Heja!

nu har jag betalat räkning och deklararerat! hejamig.
 
jag sitter och kollar på efterlyst just nu. fyfan vad hemskt det är, att folk blir mördade hit&dit. usch. den senaste tiden har jag blivit otroligt rädd för döden. man kan dö närsomhelst, och det är verkligen en skrämmande tanke. jag har aldrig varit med om döden på nära håll. de enda som har dött i min närhet är min gammelmorfar och min gammelmormor. visst, det var tungt, men båda två var gamla. gammelmorfar kände jag inte så väl, men jag vet att han var en riktigt krutgubbe, han dog när han var 105 år gammal! gammelmormor var en av mina stora idoler när jag var liten. hennes död tog rätt hårt på mig, men jag var bara 11 år då. och jag tror att ju äldre man blir ju jobbigare blir det att hantera döden. jag kan inte tänka mig ett liv utan alla mina närstående, och det läskiga är att jag vet att någon dag kommer döden ta någon av dom ifrån mig. usch, hemska tanke! nej, nu ska jag inte tänka på det något mer.

Nu är millan på väg hem till mig, weeeei. Pusshej!


present!

nu har jag nyss kikat på sexandthecityfilmen med Robyn&Millan, och man kan inte annat än älska den, skulle nog kunna se den tusen gånger om! japp, så bra är den. och vetni?! jag fick en inflyttningspresent av Robyn idag, jag är superglad. jag fick en fickplunta och ett shotglas som har ett snöre, så man inte tappar bort det. båda är rosa och så står det Girls Night Out på :) TACK robyn, jag blev jätteglad. så nästa tjejfest är jag redo!

nu ska jag plocka och greja lite härhemma, sen ska jag koka ägg, fan vad fint!




...when you too in love to let it go



=)

kompisssar, vet ni? idag har jag köpt gardiner, grejsat, och köpt lite mer snyggt till lägenheten, och jag är supernöjd! igår så var Fredda här hemma och hjälpte mig med att sätta upp mina hyllor, och min talva. nu är det bara lite småsaker som ska inhandlas och göras, och när det är klart så har jag lätt den snyggaste lägenheten i stan. höhö.

men idag har jag iaf jobbat, sen skulle jag egentligen vart barnvakt, men det blidde inget, så jag var ute och promenixade med Anna&Tuva, musigtmusigt. kvällen fortsatte med mys hos fam Svensson. nu är kl mycket, måste pova lite.


det här inlägget glömde jag tydligen publicera igår, men nu gör jag det, puss

livet är en fest

Hej mina vänner! jag hade verkligen en toppenkväll/natt igår! jätteroligt att träffa alla mina tjejer och andra människor jag inte träffat på länge. det blev middag, med mycket skvaller och massor av skratt. sen gick vi ut och rörde om lite på eskilstunas gator. det är verkligen något med eskilstunas uteliv som jag gillar skarpt, alla är så trevliga och man träffar alltid nya människor, och det är alltid roligt.

nu sitter jag hemma hos Lina&Samuel och ännu en utekväll väntar runt hörnet. men ikväll blir det Fagersta och GreenMan, det får duga det också. nu ska jag vara lite social med linbert, och så hoppas jag att resten av partyfolket anländer snart! Ha en underbar natt, PUSS

eskilstuna

HOHO! nu håller jag på och packar och grejar, ska snart bege mig till eskilstuna och svänga min lurviga med mina bruttor hela natten. detni!



PUSS!!!!!

kärlek på samma villkor?

jag har kommit på i detta nu, att det är skönt att vara ensam ibland. jag sitter och myser i min soffa för mig själv och kollar på sexandthecity. och när jag ser på det, så kom en fråga upp: Är det lättare för killar att komma över kärlek än vad det är för tjejer? vad tror ni? jag vet inte varför men jag tror att det att det ligger någon sanning i det faktiskt. det känns iaf så, det känns som om killar har mycket lättare att lägga sina känslor på hyllan och gå vidare. älskar män och kvinnor på samma villkor? haha, man kan ju fråga sig varför jag sitter och funderar på sånt här kl 00 en torsdagskväll. nu ska jag fortsätta mysa. PUSS!

määäh

tjofadderittan! hemkommen efter ännu ett arbetspass som har gått bra. men nu känner jag mig värsta määähig. men imorn ska jag åka till eskilstuna och träffa mina kyrkbrinkare! det kommer bli fett som fan.

jag har ingen lust att skriva nå mer, och jag har ingen lust med nåt, så jag ska bara sitta här i soffan och bara vara. så skit på er!

jobb 13-21

hoho, nu ska jag snart iväg och jobba lite. lite trökigt måste jag säga, eftersom mor&far skulle hjälpa mig att sätta upp gardinstänger och greja, och att Fredda skulle sätta upp mina hyllor. butbut. kanske kan dom fixa allt ändå, så är allt värsta fint tills jag kommer hem runt 21. det skulle iaf gilla!

nej, nu måste jag faktiskt skynda mig, PYSS!

stac

Hej mina kära vänner. idag har jag haft en toppendag. dagen började med att jag jobbade 7-15.45, det gick finfint. sen kl 17 promenixade jag ner till Fagerstahallen och kollade när mina snuffsisar Tuva&Ludde tränade brottning, eller ja Ludde var väl inte så intresserad, men Tufsan var däremot jätteduktig! sen blidde det middag hos fam. Svensson, och mys hela kvällen. sådant uppskattas till tusen! så TACK, jag älskar er!

kom hem för en liten stund sen, och då var det dags för att vika tvätt, plocka och greja. nu sitter jag iaf här och kikar på sexandthecity, snart dags att krypa till kojs, är rätt så jättetrött.

skit på er!

RSS 2.0