Min wingman

Har anlänt till Strängnäs och redan druckit upp min första grogg. Livet är härligt. Och jag har kommit på världens bästa idé... När jag gifter mig så vill jag ju ha en brudtärna, frågan är bara vem? Så jag har bestämt att jag inte ska ha någon brudtärna, jag ska ha en best man, eller nej en wingman istället. Och vem är min wingman? Jo min bästaste vän William Bellström, det är redan bestämt och klart! Jag har nästan planerat mitt bröllop klart, en liten detalj fattas bara, vem ska jag gifta mig med? Det återstå att se..

Ikväll blir vi fulla för kärlekens skull! <3

Stränkan

Jag är bortskämd jag. Idag blev jag bjuden på tacos av Lillemor, sitter i hennes soffa just nu och ska snart få lite kaffe. Och imorgon har jag blivit bjuden hem till Kajsa i Strängnäs på mat&vin. Det ska bli supermys att komma ner till Strängnäs som var mitt hem i 3 år under min gymnasietid. Jag har inte varit där sen jag flyttade därifrån 2008, så det ska bli skitkul! Vill dock inte åka tåg, det kommer säkerligen krångla och jag blir strandsatt i Örebro... Så om det är någon vänlig själ därute som vill låna ut sin bil till mig så är det bara att hojta till.

Nu ska jag vara social igen, PUSS!

Monday

Har tillbringat min dag hos familjen Svensson, vilket inte är nå ovanligt alls nu för tiden. Dagen började med lunchbuffé på Kina med Tuvis, Anna & Ellie. Sen blev det massa Wiispelande med Tuvis och mys, sen avslutade vi kvällen med pizza, fyfan vilken tjockdag, men det skiter jag i, man lever bara en gång! Nu sitter jag hemma hos Mamma&Pappa, har ingen lust att vara hemma hos mig alls. Så nu hänger jag antingen hos fam Svensson eller hos mina föräldrar, så då vet vi vart jag är. Jag tänkte passa på att uttrycka min tacksamhet till er att ni orkar med både Svenssons&Vennstens, thank you thank you! Me love you very much.
Nu ska jag mysa med mor&bror. PUSSHEJ!
Här är snyggingen Anna <3

Jul, jul strålande jul

Jaha då var julen förbi. Haft en underbar jul med fina julklappar och massa mys med hela min fina familj&släkt. Även fast jag jobbade 23:e, 24:e och idag så gör mig inget, det känns bra att fira jul med gubbar&tanter också! Har precis spelat xbox kinect, jävlar vad roligt spel, man blir helt slut men det är kul.
Resten av mitt "jullov" ska spenderas med massa plugg då det är tentadags när lovet slut, annars ska jag bara försöka njuta av tillvaron och hänga med min underbara familj.
Nyårsplaner? Nope, men jag godtar mer än gärna förslag! PUSS!

Jullov!

Sorry, har inte haft någon som helst lust att skriva här den senaste tiden... Men idag har jag fått jullov!! Snacka om att det är ljuvligt. Sitter och dricker ett glas vin och firar lite, åt en ubåt till middag också. Tänk vad lite man kan fira ibland. Men det känns så otroligt sköööööööööööööööööönt, slippa pendlandet och föreläsningar, plugga måste jag dock göra ändå, men det gör inkentinken.

Nu ska jag fortsätta dricka vin! PUSS

♥ Dag 6 – Min dag.

Min dag har sett ut som följande:
8.10 klev jag upp ur sängen, gjorde mig halvfärdig, käkade frukost, gjorde mig klar. Gick till bussen som tog mig till tågstationen och åkte till Örebro. I Örebro som jag för övrigt fortfarande är kvar i, har dagen bestått av massa tentaplugg, massa skratt, en halv kebabrullespecial, ännu mera skratt, skitsnack på Williams rum och så lite tentaplugg. Intressant dag? Naj. En bra dag? Ja, faktiskt så tycker jag att den här dagen har varit bra, trots tentaplugg. Nu sitter jag hemma hos Liljestig, vi sitter vid varsin dator och är helt tysta. Bra? Ja, det är skönt att umgås i tystnad ibland. En till bra sak idag är att min älskade Pauline har kommit in på sjuksköterskeprogrammet i Örebro till våren. STORT GRATTIS STUMPAN! Ska bli skitkul, och detta betyder ju att vi kommer hänga med varandra betydligt mycket mer än nu! :)
Nu ska jag fortsätta datanörda mig en stund, sen dags att sova. Imorn, tenta! Sen kanske litte fest i kolpebo?

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Vad är kärlek? Två själar, en kropp. Man är ett med sin älskade. Fast det finns olika kärlekar. Kärlek till sin familj, till sina vänner, till sitt yrke, sin hobby och till och med till ting. Olycklig kärlek, krossad kärlek, sviken kärlek, kärlek till dom som inte finns mer och kärlek-kärlek, det som är just nu. Kärleken är lika stor i allt, men känslorna annorlunda. Men närheten är lika viktig i all sorts kärlek. Närhet är en viktig del av kärlek om ni frågar mig oavsett vilken kärlek det är.
Vänskap är också en kärlek, vänner är den familj man själv väljer. Vänskap är två kroppar, en själ. Ni vet att man brukar säga att kärlek kommer och går, men vänner dom består. Jag skulle vilja säga tvärtom: Vänner kommer och går men kärlek den består. Ja, exakt så vill jag säga. För det är så det är. Kärleken finns i allt du gör, allt du säger. Det är det som driver oss människor framåt.
Ja, det här är vad kärlek är för mig. En dusch på det här så!

,.,.,

jag vill fortfarande ha godis!

F l u m m i g t !

Skaplig flumkurs jag läser, jag vetinte ens vad jag ska plugga på till tentan. Och godissugen som en gris är jag, men jag orkar inte ut i kylan och gå och köpa, synd om mig. Så jag tycker att om det finns någon vänlig själ därute så kan den komma hem till mig med en stor godispåse, då skulle jag bli superduperglad! Schyssta råååå :)
Jaja, jag ska väl fortsätta att försöka plugga lite. HEJHEJ!

Twilight

Ja, nu har jag sett Eclipse, tredje filmen av Twilight. Skapligt efter jag är, men nu är det gjort! Den var ju såklart lika bra som jag trodde att den skulle vara, men vadfan var det för slut? Nu måste dom ju komma med en till film tycker jag minsann. Till alla er som inte sett filmerna, SE DEM! Jag var värsta anti att se första filmen. Jag tänker fan inte kolla på nån jävla vampyrfilm, påhittad jävla skit. Men mina vänner övertalade och jag lovade att ge det en chans. Och det ångrar jag verkligen inte, och det inte en sån tjejfilm heller, många killar tycker också att dom är bra! Så nu har jag slutit avtal med alla som läser att dom ska se filmer, braaaaaaaa!
Nej, nu är det dags för bingen, trötter och imorn blir det masssssssssssor av plugg, HEJAHEJA!

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Hallihallå. Jaha, idag var det dags att skriva vad jag åt idag. Idag har jag ätit: en macka till frukost, en dammsugare till fikat efter tentan. Pepparkakor till fikat hos Anna, kycklingsallad till middag. Jojjomänsan. Jag skulle egentligen skrivit det här i söndags, men jag har ju liksom inte hunnit med riktigt, det är jävligt mycket i skolan just nu... Så jag kan väl dra det jag åt i söndags också på en gång :P Macka till frukost, daimmarängtårta x 2, daimmarängtårta igen, och sen det gottigaste, hel fläskkotlett späckad med grön pesto inlindad i spansk vaddetnuhetteskinka (typ parmaskinka) med potatis och gräddsås. TYP ASGOTT VA!
Idag har jag som sagt haft tenta, eller praktiskt prov, hoppashoppas jag klarade det trots att jag missade en liten grej jag skulle säga. Efter tentan åkte jag hem till Familjen Svensson och mös med dom. Härlig familj det där, älskar hela högen <3 Sen var det ju clubrea på Intersport, så jag och lillebroren åkte dit och jag införskaffade mig ett par nya termobrallor och han är en ny jacka! Finfint!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med massa tända ljus och kolla på Eclipse! jajajaja!

mjumi

Har inte tid att blogga för skolan vill att vi ska halvdö.... hur mycket som helst den här veckan, hörs om ett år när jag har tagit igen mig. HEJPA! <3 min hjärna fungilerar inte alls just nu, skrev först att jag inte har tid att plugga för att skolan vill att vi ska halvdö. hahahhaa stört

t r a l a la

DANSA DIN DJÄVUL, NU!

yeah

Hugo, jag, Putte och Elliot <3

Huvudet högt

Det är en dag så nära när vi fick besked 
Allting är över du finns inte mer 
Sista gången vi såg dig var du gammal och trött 
Men i hela ditt liv höll du huvudet högt
Molnen på himlen dom seglar förbi 
Ditt liv är över själen är fri 
Och fast nånting gick sönder 
hos liven du fött
Sjunger vi på sången och håller huvudet högt
Vi går här på jorden 
med askan i vår hand 
Dom sista stegen till ett annat land 
De nya har kommit ur allting som dött
Vi står vid din grav och håller huvudet högt
Du lämnade stan för drygt 20 år sen 
Du har åkt fram och tillbaka 
mellan bruket och skogen 
För mycket har sagts och mycket har blötts 
ingen tvingade det på dig och du höll huvudet högt
Nu står vi i huset du bodde i förr 
Här saknar vi en man bakom en stängd dörr 
Ulla var 17 år du var det vildaste hon mött 
När vi går ut genom dörren 
håller vi huvudet högt
Man kan bara älska och förlora stort 
Det finns alltid saker man inte skulle ha gjort 
Att följa sitt hjärta fem ord som du köpt 
Man kan bara förlora och hålla huvudet högt
Skrev om lite så det passade dig morfar, fortsätt att hålla huvudet högt! Vi saknar dig <3

Likör 43 med mjölk, Så mycket bättre!

Sitter och kollar på Så mycket bättre och dricker en likör 43 med mjölk och har det bra <3. Haft en bra dag, firat min älskade lillebror som fyller 19 barre idag! Tiden går fort när man har kul minsann. Jag och min lillebror har fått en mycket bra kontakt den senaste tiden. Vi har samma humor och har alltid kul tillsammans (förutom när jag är en bitterfitta, för då blir han jävligt surig på mig). Jaja, men jag ÄLSKAR DIG lillpluppen very much.
PUSS!

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar Birgitta&Anders Vennsten träffades hösten -81. Sedan dess har de varit hopplöst förälskade i varandra. De sov tillsammans första gången nyårsafton mellan 81-82. Pappa kommer med en kvarting i ena handen och en julskinka i den andra, full som en kastrull. Han ringer samma kväll hem till mormor&morfar och berättar att han är deras nya svärson.

24/6 -83 förlovar dom sig i Kärrboskogen, där min mormor&morfar bor. Någon gång i augusti nuppar dom, och min storebror Niclas kommer till världen 26/4-85. De gifter sig lyckligt den 20/5-85, och i somras firade dem 25 år som lyckligt gifta! De bodde då i på alfavägen (tror jag), och flyttar senare till Skansenhusen på Dalavägen där jag senare kommer till världen 19/1-89. De är nu föräldrar till två barn, men där nöjer dom sig inte. De bakar ihop ett till barn och lillebror Pontus föds 4/12-91 (alltså fyller han hela 19 år idag, GRATTIS!). Där nöjer dom sig och är nöjda över tillvaron ett tag, tills -96, då de vill bli villaägare och vi flyttar till huset bredvid, Värnvägen och här har de bott sedan dess.

Mina föräldrar betyder otroligt mycket för mig, och jag tillbringar mer än gärna tid med dom. Vi hade en turbulent tid i mina tidiga tonår, men vi tog oss igenom det och är närmare än någonsin. Helt ärligt skulle jag inte klara mig utan dom, dom finns där för mig dygnet runt, ger mig råd och stöd när jag behöver. De ställer alltid upp och vi kan prata om allt tillsammans. På något sätt är dom mina bästa vänner samtidigt som dom är föräldrar. Ja, jag har nog världens BÄSTA föräldrar och hoppas innerligt att alla kan ha en sån här fin relation med sina föräldrar som jag har. TACK för att ni finns och att ni står ut med mig och mina utbrott <3

MAMMA&PAPPA <3


Frida + Jay = Sant

Sitter hos mina kära mor och tittar på idol och dricker ett glas vin. Och jag måste bara säga ännu en gång hur jävla kär jag är i den Jay Smith, herregud. Han är så jävla världsbäst, om han inte vinner idol så vet jag inte vad jag gör.
Jaja, det var väl bara det jag ville säga. Hojta om nå skojsigt händer ikväll! PUSS

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek var Eric. Vi blev tillsammans när jag gick i åttan, jag var 14 han var 17. Det var första gången jag kände fjärilar i min mage. Men det konstiga är att jag inte kommer ihåg så mycket vad vi gjorde tillsammans, haha. Jag kommer iaf ihåg att han följde med mig och min familj till Holland och Tyskland under sommaren, då hade vi mycket kul ihop, han fick träffa mina kusiner, min faster och hennes man. Senare under den sommaren var det bröllop, min moster Maria&Tom gifte sig och Eric var min plus one. Ja, vi gjorde mycket tillsammans, men det tog slut efter ca 7 månader eller nåt sånt. Det var bara så att jag mina känslor försvann, tokigt det kan bli.
Idag har vi ingen kontakt, mer än att vi är facebookvänner haha. Men jag vet att han idag är pappa åt en liten flicka och han verkar må bra.
Det var det det.

SÄLEN!

Yeeeeees! Det blidde tydligen så att jag och mina vänner åker upp till Sälen v.6. Ska bli skitkul att komma iväg och göra nå kult, mysa i massor, parta loss och åka lite skidor! Jajjemän, det här blir bra det! Skitbra. Åh, vad jag känner mig glad nu. Lite samvetskval med skolan, men men, det ordnar sig iaf, visst?
Nu ska jag kolla på Paradise, sen lite Scrubs, och lite HIMYM. Awesome! Ledig imöra juuuu :)

♥ Dag 1 - Presentera mig själv.

Jag, Frida Birgitta Vennsten, föddes torsdagen den 19 januari 1989, kl 13.50 för att vara exakt! Jag var en liten tös med skinn på näsan som visste precis vad jag ville ha minsann! Uppvuxen i Fagersta tillsammans med mina föräldrar, Birgitta&Anders (Batman) och mina bröder, Niclas&Putte, en väldigt bra uppväxt som jag vill minnas det. Bodde i ett underbart kvarter där alla barnen lekte tillsammans och att leka krig var det roligaste.
Bodde kvar i Fagersta tills jag var 16 år, jag tog mitt pick&pack och flydde ensam till Strängnäs, där jag gick gymnasiet på Europaskolan. Utan tvekan det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Där växte jag som människa, där hittade jag bästa vänner och där vann jag enorma erfarenheter. 2008 tog jag studenten och flyttade hem till Fagersta igen, bodde hemma hos mina föräldrar till mars 09, sen flyttade jag till min underbara lägenhet på bruksvägen. Där trivs jag väldans bra!
Jag jobbade som timvikarie i kommunen på olika äldreboende i ett och halvt år innan jag fick tummen ur och började plugga till sjuksyrra på Örebro Universitet jan 10. Som det känns just nu var det helt rätt beslut, trivs bra i Örebro med nya vänner och nya utmaningar. Pendlar dock, så mycket av min tid går åt på det.
Mitt humör är en historia i sig. Psykisk instabil har jag börjat kalla mig själv nu för tiden, haha. Nej, men mitt humör svänger fort som fan, ena stunden är jag lycklig över allt vackert här i världen och andra stunden hatar jag allt och alla. Jag är dessutom expert på att tycka synd om mig själv. Men det är antagligen sån jag är helt enkelt! Take it or leave it.
Jaha, det var lite om mig själv, något mer ni vill veta så fråga, för jag kommer inte på nå mer att skriva, PUSS!

jahaja!

Bara för att jag är så dålig på att skriva så tänkte jag göra en sån här lista som många andra gör, då kanske man får tummen ur och skriver lite. Jag snodde listan från Robyn :) Vi får väl se hur detta går!


♥ Dag 1 - Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

RSS 2.0