hoho

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Jag skrattade några gånger när jag fick mina "svar":

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Nu åker din tröja utomlands.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Härligt!
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
;) det blir skitbra
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
okej, gör det
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
hej gumman hade du ringt tidigare till mig och så vad ville du?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
okej, inget alls packar upp typ
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
vad gör ni då, ska jag komma eller inte?
8. Vad vill du höra mest av allt?
ja, vi funderar på det.
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
BRA, glöm inte din kod till datorn
10. Din romantiska replik?
Hej, ska du med och träna imorn?
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
När drar du till Robyn?

kyss mä

HEJHEJ! jag mår bra, skitbra! <3 punkt slut.


underbar helg!

heeeeej!
min helg har varit helt underbar! i fredags firade vi vår älskade Kackan som fyllde 20! hon hade abbonerat green man, så vi käkade tacos och dansade hela kvällen. på lördagen var det dags att fira Susanne som fyllde 26, riktigt rolig kväll. kul att träffa nya människor och göra nå annat för en gång skull! vi sjöng massa singstar på förfesten, sen gick vi ut på nya götis och skakade rumpa hela kvällen. natten avslutades med ett härligt gäng på pizzeria fontänen.

nej, nu ska jag göra nå vettigt, sen blir det jobb kl 16. PUSS


hejhopp!

sitter och kikar på Click! på 6:an och äter lite godis. millan var nyss här och mös lite. jag provade hennes bruna linser och jag blev frälst. nu när jag håller på med förändring deluxe, så tänkte jag att det skulle vara fränt med ett par bruna linser till min nya hårfärg. så millan ska fixa det till mig imorgon, snel hest.


ha det gött!

Donnerstag

det verkar som jag blir ledig från jobb idag, så jag ska passa på att städa lite, sen ska jag kila ner till körskolan och plugga. jag hade min fjärde körlektion igår och den här gången gick det bättre än förra gången. och jag är så jävla trött på det här med körkortet, det är typ det tråkigaste jag har gjort! och som vanligt har jag inget tålamod, när det inte går bra, så ger jag upp direkt.

naj, det är bara att sätta igång, hoppas ni har en underbar dag!


brunett

hej alla glada! nu har jag färgat mitt hår mörkt, kort kommer lite senare. ja, det känns lite ovant och så, men det blir nog bättre med tiden. det är ju kul med lite förändring, jag har ju inte varit mörkt sen jag gick i nian och det var ju några år sedan...

nej, nu ska jag nog hoppa in i duschen en snabbis, sen ska jag pova. PUSS!

vad hände?

nu är jag hemma igen, med en påse godis och med två förpackningar med mörk hårfärg?! vad hände? jag har ju funderat på det ett tag nu som ni vet, men nu när jag kom hem slog det mig att det är väldigt tråkigt att det är många som färgar håret mörkt nu. jag känner mig som värsta härmapan. nu står jag i valet och kvalet ännu en gång, ska jag lämna tillbaka och köpa blond hårfärg istället? eller ska jag färga det mörkt? HJÄLP MIG!

snus är gött!

nu sitter jag och väntar på att lina ska komma förbi,sen ska vi ner på staden en sväng. lina skulle köpa hårfärg, och då blev jag också sugen på att köpa det. det är faktiskt på tiden att jag färgar min utväxt, sen får jag be mamma snällt om hon kan färga det på mig ikväll. kan ju börja med att fjäska lite här: mamma, jag älskar dig enormt mycket, du stöttar mig alltid i mina svåra stunder och jag är superglad att just du är min mamma! <3
nu kan hon ju inte säga annat än: javisst, min kära dotter, jag vill jättegärna färga ditt hår ikväll. vad tror ni?

ha det gött mina kära vänner! PUSS!

mittwoch

tjuckimucki. i vanlig ordning sitter jag och kikar på våra bästa år med en kopp kaffe. det har liksom blivit en vardagsrutin, om jag inte jobbar vill säga. men idag verkar det inte bli nå jobb för min del. och kl 17 ska jag ha körlektion också. fram tills dess ska jag pula och greja här hemma.  

vet ni vad jag sitter och drömmer om? jag drömmer om att köpa ett stort hus och inreda det där stora huset. åååh vad roligt det skulle vara! och här sitter jag i min lilla etta, haha. men jag har massor av planer som ska göras här hemma också, små detaljer, stora detaljer osv. så nu ska jag sitta och kika runt lite på här på nätet efter nya roliga saker till lägenheten. pusshej!

för sent för edelweiss

hoho! nu sitter jag och dricker kaffe i soffan och myser framför grey's anatomy. som förövrigt har säsongsstart nästa onsdag!!!!!!!!! ska alldeles strax diska lite och sjunga tillsammans med håkan hellström, hans musik har blivit min disk&städmusik, i love.

kl 13 ska jag jobba på malmen, mitt bästaste jobbställe, för där älskar jag varenda pensionär, älskar personalen och tycker oftast att det är skitroligt.

igår var jag hem till lisette och mös framför tvn och snackade massa skit. sånt behövs ibland, det var ett tag sen det bara var vi två. så tack för igår stumpan <3

nej, plikten kallar! PUSS

090921

jag har inte kommit så långt med min dag ännu, jag har ätit frukost, kollat på våra bästa år, och druckit kaffe. ibland älskar jag verkligen att bara sitta i soffan och inte göra ett jota. men snart ska jag slänga mig i duschen, sen är det dags att göra lite nytta minsann!


kisskiss


finally

jag måste blir bättre på att skriva här... helgen är äntligen över, sköntskönt. imorn har jag bestämt mig för att vara ledig, ska städa, plugga teori, träna och köra lite bil hade jag tänkt. ja, vi får väl se imorgon hur mycket som egentligen blir gjort. haha. 

vet vad jag längtar efter just nu? jag längtar efter fredag, för jag och mamma ska åka till västerås. det ska bli supermys. vi ska på Chilli och IKEA och shoppa lite, och det är nåt jag verkligen älskar att göra! och förhoppningsvis hittar jag nå snygga kläder jag kan ha på mig på Kackans 20-årsfest samma kväll. så fredag ser jag verkligen fram emot. på lördagen vankas det ytterligare födelsedagsfest, då ska vi fira Sussannes som fyllde 26 i veckan. och jag hoppas att du Pauline är med mig både fredag&lördag, annars blir jag besviken.

jag är trött, men jag orkar inte gå och lägga mig, men inte fan har jag nå vettigare för mig, så godnatt!

hela livet var ett disco

hej mina vänner! den här helgen jobbar jag och sliter, men det känns faktiskt helt okej. det är skönt att jobba helg på nåt sätt, det är oftast så mycket lugnare på helgerna.  (och jag slipper supa skallen av mig istället och göra av med massor av pengar.) nu sitter jag hemma hos mamma&pappa och dricker cola ur vinglas, mumsi! snart hade jag tänkt hoppa i säng och läsa lite, sen ska jag sova som ett litet barn.

jag var nyss hem till lina&samuel en liten sväng, lina&lillemor drack och skulle ut på galej, samuel och emil satt i soffan och käkade chips. och det bästa av allt, var att dom satt i soffan och kollade på den jättegamla filmen Festival på vhs. hur guld som helst, och filmen är ju skitmysig. så jag kröp ner i soffan bredvid emil och slet knappt ögonen från rutan <3


PUSS på er!

tro och tvivel

hej! jag känner för att skriva av mig lite. det är något skumt som sker med mig just nu. något som är galet, något jag inte kan sätta fingret på. igår kände jag mig ledsen till och från hela dagen. på eftermiddagen sprack det och jag började gråta, tårarna bara rann. varför? jag vet inte. men jag tror att det är stress. stress inför körkortet, stress inför framtiden, stress för ingenting. jag har ingen lust att träffa massa folk, men jag har ingen lust att vara ensam heller. äääääh, skitsamma. nu lät det här värsta deppigt, men det var inte meningen. jag är inte deprimerad på nåt sätt, men jag ville bara skriva lite. konstigt inlägg. äääääääääääh. nu ska jag duscha.

köra bil

det är dags att skriva lite igen tror jag. jag har haft en underbar helg, hur har ni haft det?

igår var jag och tränade body combat med moster maria. och det kändes underbart att träna igen. jag har typ inte tränat sen jag flyttade tillbaks från strängnäs, riktigt dåligt av mig. och det känns ju i kroppen idag att det var ett tag sen, haha.

jag var ute med papi och körde lite bil tidigare idag och tränade lite på det som jag gjorde på förra körlektionen. det är så jobbigt att man måste träna och läsa teori, jag vill ju ha körkortet på en gång! nu ska jag strax göra mig iordning för att åka ner till körskolan och ha min tredje körlektion.  nej, plikten kallar, pusshej!

fyfan vilken tråkigt och rörigt inlägg, men skitsamma....

massage

nu har jag lutat mig tillbaks i soffan, sitter och kikar på idol och myser med massa tända ljus.

massagen var ljuvlig, även om det gjorde riktigt ont på vissa ställen. men nu har jag bestämt att jag ska gå dit en gång i månaden, så jag slipper ha ont i rygg och axlar. efter massagen åkte jag och mor min på bolagtet och inhandlade massa gottis till helgen. aaaaah det ska bli såå skönt att vara ledig åtminstone på lördag. jag jobbar tre helger på rad, så nu är det dags för ledighet, yes sir! sen har jag varit kreativ, målat ramar som jag ska ha i min hall. så nu ska jag sätta mig och fixa det som ska vara inuti ramarna. sen väntar besök av lina&camilla.

PUSS

sunshine

varför sitter jag inne när det är strålande väder ute? ja, det kan man undra..



kaffe&våra bästa år.

hallå mina vänner. vad hittar ni på för skojsigt? jag sitter iaf soffan, dricker kaffe och kikar på våra bästa år.
i tisdags hade jag min andra körlektion, och det går framåt. så idag hade jag tänkt plugga massa teori, men vi får väl se hur det blir med den saken. om det är någon som lockar med något roligare så nappar jag nog på det istället.  för jag känner så uttråkad nu för tiden..

åååh, kan inte kl bli 16.45, för då ska jag på massage, aaaah, det ska bli sååå skönt! yesbox. pusshaj!

montag

jag är fortfarande hängig, snorig, ont i halsen och ansiktet dunkar lite lätt. men jag ska städa lite och dona nu, så jag hoppas att jag blir på lite bättre humör efter det. låter sjukt, men jag blir glad när det är fint runt omkring mig.
idag har jag vart ledig, vilket resulterade i att det blev lunch med linisen på stan, och häng med tjejerna. liz och jag var på körkortsteorigrejsimojs, det känns lite onödigt att gå på det, men det gör väl lite nytta iaf. 

nej, dags att plocka lite, PUSS! 

svininfluensa

hej! jag har fått svininfluensa.... nej, men jag har iaf jävligt ont i halsen och jag har jävligt tråkigt. jag jobbar för tredje helgen i rad och det är inte sååå roligt faktiskt. men pengar rullar in som dom ska.

just nu önskar jag verkligen att jag hade haft körkort. (bara för därför ska jag tillbringa min lördagskväll inslukad i körkortsteori). för då hade jag åkt till kolpebo och hälsa på mina vänner, som bastar, dricker och har det bra. nej, men jag är arbetsnarkoman, så jag arbetar hellre!!

nej, bajsa på er.

=)

hoho. allt väl med er? med mig är det toppen. igår jobbade jag hela dagen, 7-14, 15-21, så jag var rätt trött när jag kom hem. men jag hade ingen chans att ta det lugnt i min ensamhet. fia, lillemor och lina överraskade mig, och det blev en ordentlig tjejkväll med vin, backstreetboys och andra gamla låtar, massa skratt och mysmysmys. vi hade skitroligt och jag tror det behövdes faktiskt. tack tjejor.

nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag kila till jobbet. PUSS

RSS 2.0