Ey

Tjo alla bruschor! Jag&Linda har precis avnjutit en under middag bestående av Rosendahlspasta, typ världens godaste. Resten av kvällen tillbringas i soffan, framför idol och sånt där tjafs. Jo, men lite öl och vin slinker nog ner också.


Fredag

Nej, nu jävlar ska det bli ordning på det här med bloggandet minsann. Blogg.se har numera en app, vilket betyder att jag kommer blogga oftare.

Idag är jag helt slut och tvättstuga&plugg står på schemat, alldeles underbart en fredagskväll!

Slänger in en bild från mitt nya hem.


Hejhej

Sovit min första natt i mitt nya hem, och jag sovit som en prinsessa. Det var jobbigt igår när jag låste dörren till lägenheten och trippade iväg och lämnade över nycklarna till de nya ägarna. Och det kändes bajs när vi flyttade in grejerna i korridoren.. Men nu känns det bättre, packade upp och grejade till rummet igår så det kommer bli skitbra det här.

Jag ska snart slänga mig i duschen och se ta en tur ner på stan och försöka köpa mig en ny telefon, jajaja!

määäääääääääääääääääääh

Usch vad allt blev jobbigt. Tårarna sprutar åt alla möjliga håll just nu. Känslorna väller över och allt känns bara allmänt skitjobbigt. Har precis flyttat ut alla saker som ska vara kvar i Fagersta, i mitt rum hos mamma&pappa. Nu ekar det nästan härinne i lägenheten och imorn åker rubbet ut och jag lämnar stan ännu en gång. Det känns så jävla bra i hela kroppen samtidigt som det svider i hjärtat + 700 kg stress på det. Nej, dom här känslorna gillar jag inte alls. Jag hatar att sitta och gråta som en jävla barnunge...

Jag kommer sakna lägenheten så inåt helvete, jag kommer sakna min familj, mina vänner.
Jag kommer älska mitt nya hem i korridoren, älska att kramas med mina vänner hela dagarna, älska att slippa pendla. Ja, ni hör ju, jag är ju schizofren.


HEJHEJ!

Haha

Jag har jättekul, är inne på journalgrodor.se.
Patienten funderar på självmord. Patienten sköts av överläkaren

Liten knöl på höger sida om vänster skalle.

Poängterar att det är viktigt att patienten håller sig ren mellan fötterna.

Har börjat få blodiga matskedar i avföringen upp till 15 gånger per dag.

Idag till lunch får patienten akuta diarréer.

Hon är lam från tårna och nedåt

Patienten har inte tidigare begått självmord

Det är på riktigt.

Har skrivit överlåtelseavtal på lägenheten idag.. Och då slog det mig, att det här är alltså på riktigt, jag ska sälja min underbara lägenhet, jag ska flytta från stan. Sjukt. Nästa fredag är det dags. Och det känns som jag har tusen saker att hinna med innan dess. Och vill även hinna med att umgås med vänner och familj också... Plugg och praktik är ju ett nödvändigt ont också. Men när allt är över så kommer det säkert att kännas bra.

Från Cypernresan ♥

tjuppi

Nej men hååj. Haft min första dag på praktiken på vårdcentral idag, och det kändes riktigt bra. Trevliga kollegor och jobbet på vårdcentral verkar så mycket roligare och bättre än vad jag nånsin trott.
Jag har även fått min lägenhet såld, och det är med både lättnad och sorg. Kommer verkligen sakna den här underbara lägenheten... Men det kommer bli toppen när jag flyttar till Örebro och korridoren. Jo, men jag längtar nu faktiskt.
Öööööh, intressant inlägg.....
Bjussar på bild på mig och mina vänner istället.

blöööh

KIDNAPPA MIG NÅGON?!?!! NU PÅ EN GÅNG!

Den där Melissa

Den där Melissa hon kan hon! Hon är ett geni, en ny låt som är alldeles jättebäst: Under löven.

Jag ligger gömd under löven
jag ligger gömd under snön
Jag har fastnat med händerna i marken
i minnet från en mardröm

Jag är så långt ifrån dig
som i ett annat land fast nära ditt
När allting verkade enkelt i mitt liv
när du kände dig utestängd från mitt

Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om

Åren går in i varann
och jag inser att tiden är kort
Årstiderna smälter samman
Och jag vill minnas det
jag en gång glömde bort

Och du som gått vid min sida
säg mig, verkar jag tyngre nu
Jag har varit så trogen, det jag tror på
och hållit på förlåt som längtat ut

Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om
x2

Om du lutar dig mot solen
om jag lutar mig mot dig
Jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig



Mitt hockeyhjärta gråter

Vaknade med feber imorse, stannade hemma från skolan och kurerade mig. Nu är jag nedkrupen i soffan med smågodis, snus och te, skitbra! Men min jävla förkylning är en fis i rymden, för idag har något riktigt tragiskt hänt. Ett plan har störtat och ombord fanns hockeylaget Lokomotiv Jaroslavl, 44 av 47 passagerare dör. En av dom är Stefan Liv, en beundransvärd och fantastisk hockeymålvakt. Ikväll tänder jag ett ljus för honom och hans anhöriga. Jag känner verkligen en riktig sorg i mitt hockeyhjärta, och ikväll gråter hela hockeysverige. Må du vila i frid ♥

mjau

Dagen skulle egentligen gått åt till att storstäda och börja rensa i lägenheten, men istället sov jag halva dagen. Men det gjorde inget, jag åkte hem till familjen Svensson och spenderade resten av dagen där. Och inte förrän kl 19 började jag med lite undanplock och lite rensning. Ja, lite är ju alltid bättre än ingenting. Ääh, jag får fortsätta en annan dag, japp! För nu tänker jag tillbringa resten av kvällen i soffan framför tvn.

Någon som vet någon som är intresserad av att hyra lägenhet i andra hand, delvis möblerad om så önskas. En etta på bruksvägen, 38 kvm, hyra ca 2500 kr, bredband, el och sånt inkluderat. Ledig f.r.om. 1 oktober. Skulle vara guld om ni kunde höra av er isf!


Liten smygtitt av väggen i köket.

PUSSSSSHEJ!

Vänner

Hemkommen efter en jättebäst inflyttningsfest i Eskilstuna. Det är alltid så härligt att hänga där, speciellt när man får träffa en hög ur Kyrkbrinksfamiljen. Ni är helt fantastiska, så jävla glad att jag har er ♥  Som alltid när vi träffas myntar vi orden: Vi måste ses oftare, skärpa oss nu! Jo, men det måste vi! Och jag hoppas att det blir så nu på riktigt!

Imorn är jag ledig, och då ska jag städastädastäda, rensa ur massa skit ur lägenhet, så att jag är redo för flytt sen. Åh, jag längtar typ ihjäl mig!

PUSS!


Örebroare

Som vanligt glömmer jag bort det här med att blogga, men vadfan gör det då? I måndags rullade skolan igång igen, och när jag väl var på plats i Örebro kändes allt jävligt bra trots allt. Haft en toppenvecka, där jag har fått kramat om mina vänner igen och busat lite. Och helt spontant och från ingenstans bestämde jag mig i måndags för att göra en intresseanmälan på ett av rummen på Studentgatan 12. Japp, sagt och gjort. Och i onsdags fick jag svar att jag hade köplats nr 1, så ja nu ska jag helt plötsligt bli Örebroare i slutet av månaden. Awesome! Så nu återstår bara att få min lägenhet uthyrd och att få flyttlasset kört, sen mina vänner är det klippt&klart! Jag ska alltså återigen ta mitt pick&pack och bosätta mig på annat håll, och det känns riktigt bra. Vem vet om jag kommer att bosätta mig i Fagersta igen en vacker dag? Ja, det sånt man inte vet och tur är väl det. Men jag kommer aldrig glömma vart jag kommer ifrån och var jag har min familj och mina vänner, så självfallet kommer jag säkert hänga i stan rätt mycket ändå, så ni slipper mig inte så lätt.

Nu ska jag kasta mig i sängen med en bok, för imorn vankas det inflyttningsfest i Eskilstuna och det kommer bli en grym kväll! PUSSHEJ!

RSS 2.0