Nämen sipåfan

kl är redan 16, wohoo. vilket betyder att jag bara har 4 timmar kvar! pratade med lillemor för ett tag och hon bad mig kolla hur mkt jag hade sålt idag, och det var jävligt bra sa hon, hihi folk tycker om att handla av mig, hihi. jag undra ja, när liz&lillemor hade tänkt att komma, snart hoppas jag.

som jag skrev till Belinda tidigare: jag provade på det där med fest igår. fyfan. och mitt nya smeknamn är räven.


Kommentarer
Postat av: Camilla.

Klart dom tycker om att handla ifrån dig! Hade sett helt annolund aom jag jobbat, var så säker. Du är våran nya helgpersonal? Som lockar kunder som aldrig förr ;) KRAM på dig

2008-10-11 @ 16:15:43
URL: http://camillanordahl.blogg.se/
Postat av: Bror den äldre

Ja de är klart som fan ja skriver i min ;) Räven minsann ? haha

2008-10-11 @ 17:56:37
URL: http://citiusaltiusfortius.blogg.se/
Postat av: Camilla.

Allvarligt? Det är ju monsterpass :P. Men det är kul att du trivs och att du tycker det är roligt iaf! :) Jaa , det har vart riktigt skönt att vara ledig idag måste jag säga. Vi har vart i Västerås och kikat lite o ätit gott o myst runt! :) Nu sover den största älsklingen på soffan, och den minsta i sin säng. Så nu håller jag på o gör mig i ordning så ska jag hem till Sandra och dricka lite vin! :P

2008-10-11 @ 18:30:59
URL: http://camillanordahl.blogg.se/
Postat av: Camilla

Det är jättebra att du tycker det är kul, o att det går bra för dig! Du fick ju verkligen ett monsterpass på en gång, första gången du fick lov o jobba själv. Så har du klarat detta, så klarar du ALLT! :)



Neej, det blir nog utgång, det lutar åt det iaf! Verkar som att det blir det för dig också? Kanske vi ses ute då? Om du ska på GM visserligen! :) KRAM på dig, och tack ännu en gång för att du ställde upp! :) KRAM.

2008-10-11 @ 20:02:30
URL: http://camillanordahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0